Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denız35 canım ne zaman yaptırdın tÜp bebek...nerde yaptırdın ege de mı?hay allahım ya Çok ÜzÜldÜm...allah hepımızın yardımcısı olsun....vallahı Çok zor ya...seneye yaz mevsımınde ben de yaptırcam tÜp ama sonuÇta her yaptıran kadın garantı gıbı bakıyo...allah bundan sonrakı emeklerını boŞa Çıkarmasın hepımızın...ÖptÜm hayatım kendıne ıyı bak

Mrb kızlar,pazartesi pazartesi başladık haftaya.Biraz bakayım dedim,yoğun bir gün olacak benim için.Akşamada matematik için özel ders almaya başlayacağım.Özel hoca gelecek eve.Bizimki,hafiften kıskanıyor ama ne yapayım yani.Bayan öğretmen bulamazmıymışım.Falanda filan.Neyse adamı ben de görmedim.İnternetten buldum.29 yaşında :)

Bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun.Seneye inşallah hepimiz kadın ve anne olarak gireriz bu kutsal :) ve anlamlı :) güne:)))

nbnh hayırlısı olsun canım 15. gün istiyolar zaten testi inş tutar bugün benim oldugum günüde sayarsak 10.gün özlemcim başınız sagolsun allah sabrını versin buarada herkezin kadınlar günü kutlu olsun ve malesef elazıgdaki depremde 57 canımız hayatını kaybetti geride kalanlara allahtan sabır diliyorum

özlem canım ben biraz geride kaldım hayırdır hamilelik şüphen mi var?tedavi olmuşmuydun senin ne aşamada tedavin öptüm canım

bebingim haftasonu ve gece işe geldiğimde spor takılıyorum hafta içine gelincede sıkıntı çekiyorum doğru ama resmi çalışmak zor canım...ben sanıım haftaya il görüşmemi yapmaya gideceğim...

tuanayım oooo kıskansın koca biraz boşver ya.evde yalnız olmıcan di mi internetten buldugun adamla.amanın ben cok fenayım aklıma hemen kötülük gelir.anne olsam yandı cocuk valla.

nursimcim valla kombin yapılmıs sekliyle kıyafetler ayagıma gelse keşke ya cok fena alışveriş yapcak doya doya vitrin bakıcak zamanımda olmuıyor ne bulursam alıyorum zaten heray hamile kalmışımdır diye hiçbişey almıyordum simdilerde bıraktım ne görsem alıyorum misali

bebingcim ben de senin gibi hamile kalırsam giyemem diye kıyafet alamıyorum ben birde 34 bedenim doğurduktan sonra bile bu kıyafetlerimi giyemem büyük ihtimalle onun için bekliyorum iyi sen başlamışsın almaya ama sen çalışıyorsun kıyafet olmazsa olmaz ben idare etmeye çalışıyorum

sevim hayırlısı olsun canım ya senin ilk aşılamandı değil mi

kadınlar günümüz kutlu olsunkaydirigubbakcemile2

çok boğazlarım ağrıyooo yaa.sabah kalktığımda geçer sanmıştım ama şimdi daha çok ağrıyooooooo.......

geçmiş olsun semracım hamileyken pastil kullanılıyor mu bilmiyorum ama dr unla bir görüş istersen uygun ilaç verir herhalde sıcak birşeyler de iyi gelir

gecmiş olsun semracım ada nın esyalarını alırken üşüttün herhalde sen.dokotrunu ara hemen bişeyler tavsiye eder dahada ilerlememden.
sıcak bişeyler iç canım ballı süt gibi ıhlamur gibi konusmamaya calıs ayrıca yat dinlen hemen

herşeyin hayırlısı cnm seninde kadınlar günün kutlu olsun
sen eleman almadınmı cnm biraz rahatlardın bu kadar çok yorulmazdın

öyle valla cnm ne yapıyım sıkıntıdan bu günde kendime yapıacak bir iş buldum:) kanepeleri sildim ayy kollarım kırıldı valla açık renkli olduğundan çabuk kirleniyor sinir oluyorum dün silecektim gözüm almadım
eşimde hasta iizn almış gelmiş işten nazlanıp duruyor bana valla o kadar yorgunum ki onunla uğraşamam ama ne yapıym ilgileniyorum ii kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…