Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşş cnm o zamana kadar hamile kalırsınız
ben ne yapıcam bilmiyorum valla biz ekimde düşünüyoruz o zamanda yasanın 3 .6 ay bitmiş olucak

Allah kolaylık versin cnm daha adam gelmeden eşin kıskanmaya başladıysa işin zor valla

sağol cnm seninde sen daha adet olmadın 10 gün inşş olmazsın cnm
mekanları cennet olsun cnm
Allah sabır versin

çok boğazlarım ağrıyooo yaa.sabah kalktığımda geçer sanmıştım ama şimdi daha çok ağrıyooooooo.......

geçmiş olsun cnm kendine ii bak ilaçta alamazsın sen
kaloriferlerden olabilir yattığın odaya nemli bir bez koysadın kaloriferin üzerine
inşş iileşirsin cnm Allah şifa versin

kızlar ben akşam olamıyacağım misafirliğe gideceğiz eşimle haberiniz olsun gelince girebilirsem konuşuruz kendinize ii bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
özlemcim inşş hamilesindir

kızlar bana mayadan msj geldi
tek embriyo transferi ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girmiştir gebelik şansını düşürmeyen yeni yöntem mayada die msj geldi

NBNH canım ya aşılamanın rahat geçmesine çok ama çok sevindim ... inşallah sonucuda öyle güzel olur....

bebişim sen niye gelmedin akşam yoruldun herhalde giremedin ..bende sabah erkenden hastaneye gideceğim rapor çıkacak inşallah çok uğraşmam..
özlemcim inşallah adet olmazsın ve bebiş gelmiştir
iyi geceler

canım teşekkür ederim inşallah olur ama bu aylar pek umudum yok daha yeni ameliyat oldu ... bilemiyorum herşey allah'tan inşallah gelir bebeğim....

bebingim canım sağol.... evet benim o günlüktü o nedenle ben seçmeden yayınlıyor:))) aslında face e hiç girmedim.... rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... TUANAY önce davrandı evet:) sizden uçanda kaçanda kurtulmaz zaten:) aradığında kayserideydik allahtan yoksa tlf çekmezdi....

evet canım eşim elazığlı valla bz geldik deprem oldu malesef ama şehir merkezinde pek sorun olmamış.. karakoçan diye bingöl'e yakın bir ilçe var orada olmuş ve çok sayıda ölü varmış.... rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşallah....

hımmmmmm hayırlı olsun ne diyelim şekerim:))) yararlı olsunda .... dur bakalım ne kulplar takacak acaba eşin hayır bende anlatırım falan derse yada bu hiç iyi değil başka birini bulayım derse şaşırma:)

teşekkür ederim canım ... rabbim hepimize güzel ömürler versin:Saruboceq: 57 olmuş mu ya çok üzüldüm

özlem canım ben biraz geride kaldım hayırdır hamilelik şüphen mi var?tedavi olmuşmuydun senin ne aşamada tedavin öptüm canım

yok canım ya benim ümidim falan eşim yeni ameliyet oldu... bugün yarın olurum sanırım ... ekimden bu yana tedavi olmadım canım.....

bizim evede gellllllll....... ay hafta sonu yapamadım bugünde çok yorgunum hiç halim yok artık yarın yaparım inşallahhhhh........

kızlar ben akşam olamıyacağım misafirliğe gideceğiz eşimle haberiniz olsun gelince girebilirsem konuşuruz kendinize ii bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
özlemcim inşş hamilesindir

tamam canım iyi gezmeler bakalım:))) inşallah öyledir ama benim hiç umudum yok

gamzecim iyi gezmeler sana...

nbnh demek 34 bedensin canım vay be.tabi anne olunca giyemezsin dicem ama giyenlerde oluyor.
calışmasam bende bişeyler almam zaten mecburen alıyorum.

birini aldım gamzecim çalışıyor inş iyi olur bende biraz dinlenirim ama daha cok var o gunlere

özlemim hoşgeldin o be seni görmek ne guzel ya
gecmiş olsun canım iyi sizlerin yakınlarında bieşy yok
dinlen işleri sonra yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…