nursimcim sen üniforma giymiyor musun...
ben giyiyorsundur diye düşündüm.ama böyle de ne giysem diye düşünüyor insan ya
ben hergun düşünüyorum valla.
eşimle konustum yasa meselesini biraz erkene alalım madem dedi çok sevindim ya.3 ayımız var ya simdi...sen napıcan?
Mrb kızlar,pazartesi pazartesi başladık haftaya.Biraz bakayım dedim,yoğun bir gün olacak benim için.Akşamada matematik için özel ders almaya başlayacağım.Özel hoca gelecek eve.Bizimki,hafiften kıskanıyor ama ne yapayım yani.Bayan öğretmen bulamazmıymışım.Falanda filan.Neyse adamı ben de görmedim.İnternetten buldum.29 yaşında :)
Bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun.Seneye inşallah hepimiz kadın ve anne olarak gireriz bu kutsal :) ve anlamlı :) güne:)))
nbnh hayırlısı olsun canım 15. gün istiyolar zaten testi inş tutar bugün benim oldugum günüde sayarsak 10.gün özlemcim başınız sagolsun allah sabrını versin buarada herkezin kadınlar günü kutlu olsun ve malesef elazıgdaki depremde 57 canımız hayatını kaybetti geride kalanlara allahtan sabır diliyorum
çok boğazlarım ağrıyooo yaa.sabah kalktığımda geçer sanmıştım ama şimdi daha çok ağrıyooooooo.......
bebişim sen niye gelmedin akşam yoruldun herhalde giremedin ..bende sabah erkenden hastaneye gideceğim rapor çıkacak inşallah çok uğraşmam..
özlemcim inşallah adet olmazsın ve bebiş gelmiştir
iyi geceler
günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.
Mrb kızlar,pazartesi pazartesi başladık haftaya.Biraz bakayım dedim,yoğun bir gün olacak benim için.Akşamada matematik için özel ders almaya başlayacağım.Özel hoca gelecek eve.Bizimki,hafiften kıskanıyor ama ne yapayım yani.Bayan öğretmen bulamazmıymışım.Falanda filan.Neyse adamı ben de görmedim.İnternetten buldum.29 yaşında :)
Bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun.Seneye inşallah hepimiz kadın ve anne olarak gireriz bu kutsal :) ve anlamlı :) güne:)))
nbnh hayırlısı olsun canım 15. gün istiyolar zaten testi inş tutar bugün benim oldugum günüde sayarsak 10.gün özlemcim başınız sagolsun allah sabrını versin buarada herkezin kadınlar günü kutlu olsun ve malesef elazıgdaki depremde 57 canımız hayatını kaybetti geride kalanlara allahtan sabır diliyorum
özlem canım ben biraz geride kaldım hayırdır hamilelik şüphen mi var?tedavi olmuşmuydun senin ne aşamada tedavin öptüm canım
çok boğazlarım ağrıyooo yaa.sabah kalktığımda geçer sanmıştım ama şimdi daha çok ağrıyooooooo.......
öyle valla cnm ne yapıyım sıkıntıdan bu günde kendime yapıacak bir iş buldum:) kanepeleri sildim ayy kollarım kırıldı valla açık renkli olduğundan çabuk kirleniyor sinir oluyorum dün silecektim gözüm almadım
eşimde hasta iizn almış gelmiş işten nazlanıp duruyor bana valla o kadar yorgunum ki onunla uğraşamam ama ne yapıym ilgileniyorum ii kötü
kızlar ben akşam olamıyacağım misafirliğe gideceğiz eşimle haberiniz olsun gelince girebilirsem konuşuruz kendinize ii bakın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
özlemcim inşş hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?