denizim senin de hiç bitmiyor sokak işlerin canım ya yorulucan yine.kolay hallolur inş.
özlem eşin elazığlı mıydı sanki deprem olmuş yaaa inş bişey yoktur
Denİz35 canım ne zaman yaptırdın tÜp bebek...nerde yaptırdın ege de mİ?hay allahım ya Çok ÜzÜldÜm...allah hepİmİzİn yardımcısı olsun....vallahİ Çok zor ya...seneye yaz mevsİmİnde ben de yaptırcam tÜp ama sonuÇta her yaptıran kadın garantİ gİbİ bakıyo...allah bundan sonrakİ emeklerİnİ boŞa Çıkarmasın hepİmİzİn...ÖptÜm hayatım kendİne İyİ bak
çok boğazlarım ağrıyooo yaa.sabah kalktığımda geçer sanmıştım ama şimdi daha çok ağrıyooooooo.......
canım teşekkür ederim inşallah olur ama bu aylar pek umudum yok daha yeni ameliyat oldu ... bilemiyorum herşey allah'tan inşallah gelir bebeğim....
kızlar bana mayadan msj geldi
tek embriyo transferi ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girmiştir gebelik şansını düşürmeyen yeni yöntem mayada die msj geldi
canım sağ olasın hepimizin....... ayrıca bugün anneminde doğum günü:)))
herşeyin hayırlısı canım
kısmette varsa zamanı gelmişse olur biz ne yapsak boş..
nice yıllara sağlık ve mutlulukla allah uzun ömür versin canım ...
Denizcim,tatlım bu kadar koşuşturmaların asla boşa çıkmayacak.Bak görürsün,hayatta hiçbir emek boşa gitmezmiş....
geçmiş olsun canım ya eşiminde ağrıyordu nane-kekik-limon kaynattım ve peliza yatım şükür geçti.... sende yap yada ıhlamur yap....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?