Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim sağol tatlım.... allahtan sorun yok ama telefonlarda sorun var hemen ulaşamıyoruz malesef...

denizim senin de hiç bitmiyor sokak işlerin canım ya yorulucan yine.kolay hallolur inş.

özlem eşin elazığlı mıydı sanki deprem olmuş yaaa inş bişey yoktur

napıyım canım ya hastane işi böyle ilk önce gidip bağlı olduğumuz kurumdan sevk alıp egeye öyle gdiiyoruz biz direk gidemiyoruz bu da beni çok yoruyor tuanayım bilir hastane uzak ama allahtan arabayla gidiyorum ordan tekrar egeye dönüyorum..verdim evraklarımı biz çıkartırız dediler şaşırdım kendimiz koşturup çıkartmıyormuşuz..ilk adetle gel dediler bende tekrar anlattım daha önce söylemiştik eşimin olmadığını unutmuşlar tabi mayıs başında başlayacak
ilaç aldım doğum kont. bugün başlayacağım sonra nisanda adet olunca içmeyeceğim ilça bir ay boş geçecek mayısta da başlayacak umudum yok ama mecburen deneyeceğiz

bebişim senin raporlu oldu değil mi aşılamalar yani direk tüpe geçiş hakkın var..inşallah hayırlısı olur canım ilk seferde olur:Saruboceq:

ocak ayında yaptırdım yeşimcim..özel de oldu smyrna tüp bebek merkezi ..
ama şimdi rapor çıkıyor 2 aşılama olacak ilki mayıs ayında onlar negatif olursa tüp bebek olacak ege üniversitesinde..amin canım senin içinde hayırlısı olur inşallah..

canım teşekkür ederim inşallah olur ama bu aylar pek umudum yok daha yeni ameliyat oldu ... bilemiyorum herşey allah'tan inşallah gelir bebeğim....

herşeyin hayırlısı canım
kısmette varsa zamanı gelmişse olur biz ne yapsak boş..

kızlar bana mayadan msj geldi
tek embriyo transferi ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girmiştir gebelik şansını düşürmeyen yeni yöntem mayada die msj geldi

hemen pazarlama ya başlamışlar neymiş bu yöntem merak ettim..

tuanayım hayırlı olsun matematikçin:))
faydalı olsunda eşinde alışır bu duruma..

bütün gün yoktum şimdi size yazarken haberlerde depremi duydum ilk önce tam dinlemedim yabanci ülkede zannettim siz yazınca elazığ diye kulak uzattım çok üzüldüm ya sanki başka ülke olsa onlar insan değil kızdım kendime..

Denizcim,tatlım bu kadar koşuşturmaların asla boşa çıkmayacak.Bak görürsün,hayatta hiçbir emek boşa gitmezmiş....

arkadaşlar moral bozucu ama ekledim aşağıdaki yazıyı başka topikten kopyaladım

Mesaj Linki
kzıalr malesef çabalarımız boşa çıktı herhalde....adamların hiç bu yoldan dönmeye niyetleri yok gibi görünüyor....

ayşe armanın web sitesinde (ayşenin ikizleri.com).....

orda ayşe armanla - sevgili irfan şencanın rörortajı var...uzun uzun okuyun ve gelin burda bütün kininizi kusun....adam pişkin pişkin ve net cevaplar vermiş...ordan buraya kopyalama yapamadım....bu adrese girin ve okuyun lütfen.....

diyecek hiçbir sözüm kalmadı.....yazıklar olsun gerçekten....

bu da aynı topikten..

tek embriyoya başlamışlar bile

Mesaj Linki
Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

denizcim bu ne gerçekten ya insanlar o kadar ilaç kullanıyor ,umutla bekliyor ,sonuçta bakacak olan er tercih yapacak olan kadındır bunu neden elimizden alıyorlar ya.... insanların tuzu kuru sanırım bizleri neden hiç düşünmezler anlamıyorum ki içimden öyl küfürler geçiyorki şu an ne desem boş ya....

evet özlemcim zaman var demişlerdi ama bugün merkezlerini arayan arkadaşlara tek embriyo koyulacak denmiş..herkse aynı şeyi söylüyor türkiye de tüp bebeği bitiriyorlar millet kıbrısa akın edecek bu sefer orda fiyatlar tavan yapacak..çünkü yakın komşu ülkelerden bile türkiye ye geliniyor tedavi için adamlar buraya gelmez de kıbrısa gider
aslında ne kadar çok para kaybedecekler farkında değiller..nasıl bir sistemin içinde yaşıyoruz allahım tez zamanda başımızdakileri al inşallah..

ya bir geçiş süreci olur en azından pat diye geçilir mi ya zam yaparken geç oluyor ama.... işlerine gelen neyse hemen uygulamaya geçmişler .... kıbrısa giderler tabi neye gelecekler buraya.... amin canım amin insan halinden anlayan insan gibi insanlar gelsin inşallah.....

geçmiş olsun canım ya eşiminde ağrıyordu nane-kekik-limon kaynattım ve peliza yatım şükür geçti.... sende yap yada ıhlamur yap....

semracım özlem nane-kekik önermiş ama bence içme çünkü nane ve kekik damarları açıyor kanamayı arttıyor hamilelerin kullanmaması gerekiyor ben adet olduğumda adetim çok olsun diye kekik çayı içiyorum ıhlamur içersen daha faydalı olur canım

deniz35 canım herşeyde bi hayır vardır...inşallah 2.ye gerek kalmadan kalacaksın hamile...buarada tüp bebek raporu için 3 aşılama şartı mı var?peki bunları özel hastanede yaptırırsak bişey farkediyo mu?öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…