deniz35 canım herşeyde bi hayır vardır...inşallah 2.ye gerek kalmadan kalacaksın hamile...buarada tüp bebek raporu için 3 aşılama şartı mı var?peki bunları özel hastanede yaptırırsak bişey farkediyo mu?öptüm canım
öncelikle sağolun kızlar.şuan biraz daha iyiyim.bademcik sorunum var benim uzun zamandır şişmemişti ama dün dondurma yedim hemde madonun kesme dondurmasını,eşimin haberi yok yoksa işim zor valla.dilinden kurtulamıyorum.doktorum pastili önermişti ama ben çok ağırlaşmadıkça normaldede ilaç,pastil falan almam.doktorumu aradım bugün bi ağrı kesici ve pastil önerdi,ağrın çok olursa iç dedi ama ben içmedim.allahdan şuan daha iyiyim.özlemcim nbnh doğru söylüyor,hamilelikde önerilmeyen bazı bitkiler var,kekikde bunun içinde ama ıhlamur içtim.bebingcim evet alışverişdede ince giyinmiştim o günde üşüttüm sanırım.denizcim üzülme canım,allah kapanan kapıları açar.sonuçta bu uğurda yapılan fedakarlık çok önemli,allah çabalarınız boş çıkarmaz inşallah canım.
semracım özlem nane-kekik önermiş ama bence içme çünkü nane ve kekik damarları açıyor kanamayı arttıyor hamilelerin kullanmaması gerekiyor ben adet olduğumda adetim çok olsun diye kekik çayı içiyorum ıhlamur içersen daha faydalı olur canım
hastaydı güya yemek yiyemedi
şimdi çatır çatır çekirdek yiyoooooooooo
ooooooooooooooooooffffffffffff
Kızlar ben geldim.Beynimin içi dışı matematik oldu.Ama iyi de oldu.Bizim hoca fena anlatmıyor.Çok uzun zaman ara verince bazı şeyler ne kadar zor olsa da başaracağımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?