Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öncelikle sağolun kızlar.şuan biraz daha iyiyim.bademcik sorunum var benim uzun zamandır şişmemişti ama dün dondurma yedim hemde madonun kesme dondurmasını,eşimin haberi yok yoksa işim zor valla.dilinden kurtulamıyorum.doktorum pastili önermişti ama ben çok ağırlaşmadıkça normaldede ilaç,pastil falan almam.doktorumu aradım bugün bi ağrı kesici ve pastil önerdi,ağrın çok olursa iç dedi ama ben içmedim.allahdan şuan daha iyiyim.özlemcim nbnh doğru söylüyor,hamilelikde önerilmeyen bazı bitkiler var,kekikde bunun içinde ama ıhlamur içtim.bebingcim evet alışverişdede ince giyinmiştim o günde üşüttüm sanırım.denizcim üzülme canım,allah kapanan kapıları açar.sonuçta bu uğurda yapılan fedakarlık çok önemli,allah çabalarınız boş çıkarmaz inşallah canım.

hayır canım 2 aşılama olmazsa 2 tüp bebek..
özel hastanenin dosyasını kabul etmiyolar benim yaptırdğım tüp bebek dosyasını da koydum ama durum tüp bebeklik değilmiş benim tüplerim açık aşimin de sperm sayısı 20 milyon üstü olduğu için aşılamayla olurmuş..
neyse yaptıracağız mecburen allah büyük zamanı gelmiş ise olur..

zopa gelecek sana dondurma yemiş
ama canın istemiştir kıyamam ya az yeseydin..
tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer ilaca gerek kalmaz
napalım uğraşmadan sonuç gelmiyor bazen uğraşsakta olmuyor hayırlısı artık..

abooooo hiç duymamıştım bak(( o zaman peliza yap ay biz peliza diyoruz ama bunun başka bir adı var mı acaba? hani süt şeker ve nişasta ile ozadan daha kıvamlı kaşıkla yenen mama gibi şey o boğaza çok iyi gelir yumuşatır salepte olur....

slm kızlar ben geldiiiim
hani dün gideceklerdi ya bizim misafirler
sabah eşim söyleyecekti sizzi salı götürıym diye ben de yok demen perşembee götür dedim tamam dedi o da
o kadar dayandım 2 gün daha durıym da adamın gönlü olsun dedim

pişman oldum ama
yemek yememeler bi tripler oğlu gelene kadar iyiydi öğlen yemeği yememiş
akşamda bi çorba içti
öyle gıcık oldum ki anlatamam
her gelişinde giderken hastalanıyo kadın
gideceğine üzülüyo heralde tövbeee tövbeeeeeeeeeee
eşime dedim annenin hiç bişiyi yoktu sen gelince hastalandı dedim
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok gıcık oldum ya
neyse
salı
çarşamba
2 gün kaldı
bu arada yumurtlama zamanım da kaçıyoooooooooooooooo
bi de ona kızdım

hastaydı güya yemek yiyemedi
şimdi çatır çatır çekirdek yiyoooooooooo
ooooooooooooooooooffffffffffff

sağol mavicim.nerelerdesin yoktun?özlem peliza mı)))muhallebi gibi yani.valla canım istedi.kocişime söylimde yapsın bari..

ya bu ticker yalnış olmuşşş.benim kızm bu kadar küçük değil ki))))))))))

hastaydı güya yemek yiyemedi
şimdi çatır çatır çekirdek yiyoooooooooo
ooooooooooooooooooffffffffffff

mavicim ay bunların çoğu birbirine mi benzer benimki de oğlu işten gelince hasta oluyor nedense off gıcık oldum şimdi
nasıl kaçıyor ya daha zamanın yok mu bugün kaçıncı gün adetin..perşembe giderlerse yetişmiyor mu?
bende mayıstan korkuyorum benimki yıllık izine çıkacak gelince ee ankaraya gitmeyeceğiz aşılama olacak diye evde olmak lazım birde bizimki gelmeye kalkarsa siz gelmediniz ben geldim diye şimdi onun sıkıntısı başladı bende..
uff kötü geliniz valla..

ay mavişim allah sana sabır versin ben seninkini çözdüm sanırım:)) bizim bir arkadaşınkide öyleydi çünkü ... aman boşver 2 gün kalmış o kadar dayandın kendini kötü etme canım ya yaptığın iyilikle kal tabi anlayan biriyse işin bu boyutuda var:)))

oy yerim ben tickerini:)

valla canım biz peliza diyoruz ama genel adı mıdır yoksa karadenizde mi öyledir bir fikrim yok :))) siz ne diyorsunuz ki ha bu arada üzerine tarçında iyi gider tabi hamişlere yasak değilse:)))

Kızlar ben geldim.Beynimin içi dışı matematik oldu.Ama iyi de oldu.Bizim hoca fena anlatmıyor.Çok uzun zaman ara verince bazı şeyler ne kadar zor olsa da başaracağımmm...

Semracım,tatlım yaaa,mevsimi değilken uzak dur dondurmadan.Kaldı şafak 88,yoksa 87 mi?Annelerin güzeli,kendine daha fazla dikkat etmek zorundasın,çok geçmiş olsunnn..

Kızlar ben geldim.Beynimin içi dışı matematik oldu.Ama iyi de oldu.Bizim hoca fena anlatmıyor.Çok uzun zaman ara verince bazı şeyler ne kadar zor olsa da başaracağımmm...

vay benim çalışkan arkadaşım aferin sana umarım emeklerin boşa çıkmaz.... beğendin yani hocanı:))) azmin elinden ne kurtulmuş ay onu bırak sesin elinden ne kurtulur uçanı kaçanı hatta yolcuyu bile yakalarsın:)))) BAŞARACAKSIN BEN BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM........:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…