Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya aklıma ben üniversitede okurken kampüsteki duraklara asılan afişler geldi birinde şöyle diyordu:

aşk çikolata gibidir araya fıstıklar girebilir:))) bilmem hatırlyan var mı?

ha bu arada bu söz nerden aklıma geldi çünkü canım fıstılı ve çikolatalı dondurma çekti:)))

ben çıkıyorum şimdilik herkese iyi geceler canlarım benim....opuyorumnanaktan

Semracım,tatlım yaaa,mevsimi değilken uzak dur dondurmadan.Kaldı şafak 88,yoksa 87 mi?Annelerin güzeli,kendine daha fazla dikkat etmek zorundasın,çok geçmiş olsunnn..

canım hayırlı olsun yeni kursun.kocişinin kıskanması normal,senin gibi güzel kadın kıskanılmazmı hiç?ben özel direksiyon dersi alırken başıma neler getirmişti bizimki.parfüm bile sıkamıyordum,en sonunda en yakın arkadaşı bana öğretti,kendisi öğretemedi,çok kavgaa ediyoruz diyedondurmayı geçen gün hamile arkadaşımla konuştuk gittik yedik,oda hasta oldu bendeevet bugün ŞAFAK 87...

günaydın sekerler
aksam giremedim maalesef ama merak eden de olmamıs..
simdi cevaplara başlayalım.
denizcim doktorum burda üniversitede prof.o rapor cıkarttı ilaçlar için.bu asılama raporumu bilmiyorum.evraklar bende değil üniv. dosyada.eger öyleyse direk tüp yapabilirim.ama burda yapıyorlar mı bilmem.çünki muayhanesinde asılama oldum ben.ben izmirde özel bi yerde yaptırıcam buyuk ihtimalle olmazsa bide istanbulda denerim.
sen smryna dan memnunmuydun orası nasıl bir yer.hiç bilmiyorum ki izmiri.

peliza ne hiç duymamıstım özlemcim faydalı bişeyse yapılışını ögretirmisin.yararlanalım.
ayrıca ccanım dondurma cekiyor fıstıklı filan hayırdır sekerim yoksa guzel haber mi geliyor....

tuaanyım sen basaracaksın senin elinden kacan kurtulan olmaz.eee yıllar gecti bilgiler mazi oldu biraz yorulucakasın sende

burp sergideydi nasıl gecti acaba.gidicem inş bi gun sergisine süpriz yapıcam hatta.

semracım yarasın tatlım dondurmalar.ama hasta olmamalısın.niye böyle oldu ki.
aslında dondurma hasta yapmaz.o senin ince giyip terlemenden olmuştur kesin.

şimdi aysenin ikizlerini okucam.bende nasıl küfürler saydırıyorum bi bilseniz.hepsinin ..........
aama kızlar su gercek ki olacak sa bir taneylede olacak.simdi bizim öne cekmemmizin bi anlamı kalmadı demek.ne diyim ben ya keske önceden deneseydim hep böyle pişmanlıklar yasarım ben.

kızlar işlerim çok beğenildi sergide hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
denizcim gerçekten şu tek embriyo işi çok kötü oldu 4 tane bile koyuyorlardı eminim benim 4 tane embriyom olsa koyarlardı gerçi tuttmadıktan sonra 4üde bir 1 ide bir
ys88 hoşgeldin tekrar aramıza eskiler tek tek buluyor bizi nbnhden sonra senin gelmende hoş oldu
semracım önce kızdım sonra kıyamadım sana canınınız çekmiş he iki hamiş :))) kocişe söylememekte iyi etmişsin valla kızmakta haklı ama sende haklısın ve benim aklımdakini okumuşsun ne olursa olsun en azından doğumda adayı görmeyi hep planlamışımdır
bebing cadısı vallaha sen yaparsın gelirsin sergime senden beklerim hemde nasıl havvalara uçarım mutluluktan radikal kararları merak ettim tatlım hayırdır inşallah istediğin gibi olur gelişmeler bu hafta
ezmag canım ben temizlik yapsamda doymamki temizliğe sanki çok vaktim varmış gibi ben ciddi manyağım bu konuda köşe bucak yalanmış olmalı benim için bir camlara bulaşamıyorum
mavicim sen o kaynanayı al kayınpederin kafasına çak ikisinin kafasından kıvılcım çıksın mümkünse bizde sesini duyalım :)))))),
tuanay bende ing. için hep özel hoca getiriyordum eşim garibimde bize çay getirip duruyordu hocalardan biri gaydi çok komikti diğeride yaşlı şarlattanın tekiydi o yüzden kıskanılcak bir durum yoktu yanlızca gay olandan ben eşimi kıskanıyordum :)))))))))))))
özlemcim 3 aydada etki edebiliyor canım varikosel sizin sayıda vardı değilmi problem sizde işe yarar inşallah tatlım hemde kendiliğinden hamilelik yaşadığınıda düşününce eminim tatlım güzel sonuç alacağımıza

yav gene bir saat oyalandım forumda ((( iki haftam kaldı kızlar beni kovun yaaa ders çalış diyin iki hafta sonra tüm sayfalar benim

)))))))))))))))))))))))))burpum ben biliyorum zaten senin beni yalnız bırakmıcağını,,oohh kızlarda çatlarlar.süper olur valla.bu aralar sen girme canım zaten piz pek fazla kaynatmıyoruz.aklın bizde kalmasın.)

semracım biz kaynatalım burp dahil olur nasolsa.
iki hafta ha az kalmıs gercektten yumul derslere canım benim.tebrikler canım sen yapıcan tabiki begenilcek.inş bi gün sergine gelecegim adayı da görmeden gitmem artık.
canım sen herhalde bi 15. katta filan oturuyorsun ki camlara bulaşmıyorsun yoksa duramazdın herhalde ama ben sana gelemem cunki asansör korkum var feci şekilde.
semracım umarım sen cok yuksekte oturmuyorsun dur adayı görmeye gelmek için olsun dısarda bulusuruz artık.

okudum o cahil adamın röportajını ne kadar bilgisiz ya inanamıyorum kimlerin elinde oldugumuza.dondurulmuş embryolar çöpe gidecek diyor ya mantıga bak.sanki bakkalda satılıyor super fresh gibi.

kızlar nasılsınız bakalım?Bebing iş başında yine,döktürüyor.O da olmasa burası hiç çekilmezdi zaten...Ben de şimdi 15 dklığına eve uğradım.Öğleden sonra urlaya gideceğim,bugün çalışma yerim orası.Ben de yeni birsey yok,şimdilik hoşçakalın,görüşürüz....

merak etmemek olur mu canım bu ara kimsenin keyfi yok pek kaynatamıyoruz inşallah düzelecek..seni her zaman merak ederiz..
rapor konusuda kabul edilir herhalde sonuçta rapor çıkmış ve ilaç haklarını kullanmışsın yani özelde olman sana kalmış izmirde de öyle raporu devlet ya da üniversite hast.de çıkartıyorsun gidip ssk ile anlaşmalı özel yerde yaptırabiliyorsun sen yine doktorunlu konuşur alırsın evraklarını..
canım smyrna iyi ama daha iyi yerlerde vardır belki sen karar vermeden önce uzun uzun araştır inşallah hayırlısı olur sizin için..
ben mecburen egeye devam ediyorum orda da özel kalmamış artık direk muaye.ye gideceksin işlmeleride gittiğin özel doktorun anlaşmalı olduğu özel hastanede yapıyorlar..
tam gün yasası buna sebep oldu..
bunların yaptığı her iş moktan...

canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerim..
dediğin gibi allahım istedikten sonra tek ile de olur herşeyin hayırlısı artık ..

kolay gelsin canım hava da yağışlı dikkat et resmen sarı çamur yağıyor..:))

slm kızlar nasılsınız nihayet yedi gün sonra adam akıllı uyuyabildim....ama dünden beri çok fena baiış ağrıyo vücudum da kırılıyo resmen özellikle belim ....işe falanda gidesim yok valla bu akşam ama mecbur gidilcek...

biraz önce arakdaşımla konuştum bu hafta sonu toplanacaktık arkadaşı hamileydi doğuma bir gün kala bebeği ölmüş sezeryanla almışlar 2 gün önce doktor bakmış 2-3 gün daha bekleyelim demiş 1 gün sonra kalbi durmuş sezeryanla almışlar 3,6kg mış öpmüş sarılmış otopsiye gitmiş çok kötü oldum ya perişanlarmış çocuk odası herşey hazırmış kaldırıyorlarmış..onlara gideceklermiş
eşiyle de sorunları vardı boşanma dilekçesi bile verilmişti hamilelikten önce sonra barıştılar ve hamile kaldı yeni bir sayfa açmıştı bu bebek allahım kimseye göstermesin..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...k-embriyo-transferi-olup-hamile-kalanlar.html

arkadaşlar geçiş süresi falan yokmuş cuma cumartesi pou yapılanlara bile pazartesi den itibaren tek embriyo trasnfer edilmiş veya edilecekmiş..moralim çok bozuldu benim daha çok zamanım varda aşılamalar olana kadar zaten 3 ay geçecek ama beklemede olan arkadaşlar için çok üzüldüm..
düşünsenize yumurta toplanıyor bir arkadaşın 7 taneside çok kaliteli döllenmiş ama tek transfer edilecek
ve hemen işleme koymuşlar..psikolojik açıdan çökme yani..

yazdım ama sonra üzüldüm aramızda hamiş var ..
semracım moralini bozma sakın allahın izniyle herşey yolunda gider ev bebişini alırsın kucağına..

denizcim çok zor bir olay.allah sabırlar versin arkadaşına.o minicik kalp...allahım yaa..
bebincim canım bize rahatlıkla gelebilirsin,6. katta oturuyorum ama asansör var yorulmazsın yani.ada seni ağırlamakdan mutluluk duyar
denizcim valla istanbul dada çamur yağıyor resmen,camlarda temizdi yaa..neyse sağlık olsun,yine silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…