Semracım,tatlım yaaa,mevsimi değilken uzak dur dondurmadan.Kaldı şafak 88,yoksa 87 mi?Annelerin güzeli,kendine daha fazla dikkat etmek zorundasın,çok geçmiş olsunnn..
günaydın sekerler
aksam giremedim maalesef ama merak eden de olmamıs..
simdi cevaplara başlayalım.
denizcim doktorum burda üniversitede prof.o rapor cıkarttı ilaçlar için.bu asılama raporumu bilmiyorum.evraklar bende değil üniv. dosyada.eger öyleyse direk tüp yapabilirim.ama burda yapıyorlar mı bilmem.çünki muayhanesinde asılama oldum ben.ben izmirde özel bi yerde yaptırıcam buyuk ihtimalle olmazsa bide istanbulda denerim.
sen smryna dan memnunmuydun orası nasıl bir yer.hiç bilmiyorum ki izmiri.
peliza ne hiç duymamıstım özlemcim faydalı bişeyse yapılışını ögretirmisin.yararlanalım.
ayrıca ccanım dondurma cekiyor fıstıklı filan hayırdır sekerim yoksa guzel haber mi geliyor....
tuaanyım sen basaracaksın senin elinden kacan kurtulan olmaz.eee yıllar gecti bilgiler mazi oldu biraz yorulucakasın sende
burp sergideydi nasıl gecti acaba.gidicem inş bi gun sergisine süpriz yapıcam hatta.
kızlar işlerim çok beğenildi sergide hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
denizcim gerçekten şu tek embriyo işi çok kötü oldu 4 tane bile koyuyorlardı eminim benim 4 tane embriyom olsa koyarlardı gerçi tuttmadıktan sonra 4üde bir 1 ide bir
ys88 hoşgeldin tekrar aramıza eskiler tek tek buluyor bizi nbnhden sonra senin gelmende hoş oldu
semracım önce kızdım sonra kıyamadım sana canınınız çekmiş he iki hamiş :))) kocişe söylememekte iyi etmişsin valla kızmakta haklı ama sende haklısın ve benim aklımdakini okumuşsun ne olursa olsun en azından doğumda adayı görmeyi hep planlamışımdır
bebing cadısı vallaha sen yaparsın gelirsin sergime senden beklerim hemde nasıl havvalara uçarım mutluluktan radikal kararları merak ettim tatlım hayırdır inşallah istediğin gibi olur gelişmeler bu hafta
ezmag canım ben temizlik yapsamda doymamki temizliğe sanki çok vaktim varmış gibi ben ciddi manyağım bu konuda köşe bucak yalanmış olmalı benim için bir camlara bulaşamıyorum
mavicim sen o kaynanayı al kayınpederin kafasına çak ikisinin kafasından kıvılcım çıksın mümkünse bizde sesini duyalım :)))))),
tuanay bende ing. için hep özel hoca getiriyordum eşim garibimde bize çay getirip duruyordu hocalardan biri gaydi çok komikti diğeride yaşlı şarlattanın tekiydi o yüzden kıskanılcak bir durum yoktu yanlızca gay olandan ben eşimi kıskanıyordum :)))))))))))))
özlemcim 3 aydada etki edebiliyor canım varikosel sizin sayıda vardı değilmi problem sizde işe yarar inşallah tatlım hemde kendiliğinden hamilelik yaşadığınıda düşününce eminim tatlım güzel sonuç alacağımıza
kızlar nasılsınız bakalım?Bebing iş başında yine,döktürüyor.O da olmasa burası hiç çekilmezdi zaten...Ben de şimdi 15 dklığına eve uğradım.Öğleden sonra urlaya gideceğim,bugün çalışma yerim orası.Ben de yeni birsey yok,şimdilik hoşçakalın,görüşürüz....
denizcim çok üzücü bi olay allahım kimsye yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?