denizcim çok zor bir olay.allah sabırlar versin arkadaşına.o minicik kalp...allahım yaa..
bebincim canım bize rahatlıkla gelebilirsin,6. katta oturuyorum ama asansör var yorulmazsın yani.ada seni ağırlamakdan mutluluk duyar
denizcim valla istanbul dada çamur yağıyor resmen,camlarda temizdi yaa..neyse sağlık olsun,yine silinir.
canım başlarda çok korkuyordum bebeğime bişey olucak diye ama allah öyle birşey veriyor ki hayırlısı diyorsun işte.düşünsene kızcağız son zamanına kadar gelmiş,olucağı varsa oluyor yani,kader bu.ben kadere çok inanıyorum.sende üzülme,olucağı varsa tek de olur,çiftte.olmucağı varsa hiç olmaz.ama ben sizlerden çok umutluyum,olucak allahın izniyle.
)))))))))))))))))))))))))burpum ben biliyorum zaten senin beni yalnız bırakmıcağını,,oohh kızlarda çatlarlar.süper olur valla.bu aralar sen girme canım zaten piz pek fazla kaynatmıyoruz.aklın bizde kalmasın. )
kızlar nasılsınız bakalım?Bebing iş başında yine,döktürüyor.O da olmasa burası hiç çekilmezdi zaten...Ben de şimdi 15 dklığına eve uğradım.Öğleden sonra urlaya gideceğim,bugün çalışma yerim orası.Ben de yeni birsey yok,şimdilik hoşçakalın,görüşürüz....
slm kızlar nasılsınız nihayet yedi gün sonra adam akıllı uyuyabildim....ama dünden beri çok fena baiış ağrıyo vücudum da kırılıyo resmen özellikle belim ....işe falanda gidesim yok valla bu akşam ama mecbur gidilcek...
biraz önce arakdaşımla konuştum bu hafta sonu toplanacaktık arkadaşı hamileydi doğuma bir gün kala bebeği ölmüş sezeryanla almışlar 2 gün önce doktor bakmış 2-3 gün daha bekleyelim demiş 1 gün sonra kalbi durmuş sezeryanla almışlar 3,6kg mış öpmüş sarılmış otopsiye gitmiş çok kötü oldum ya perişanlarmış çocuk odası herşey hazırmış kaldırıyorlarmış..onlara gideceklermiş
eşiyle de sorunları vardı boşanma dilekçesi bile verilmişti hamilelikten önce sonra barıştılar ve hamile kaldı yeni bir sayfa açmıştı bu bebek allahım kimseye göstermesin..
hemen pazarlama ya başlamışlar neymiş bu yöntem merak ettim..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...k-embriyo-transferi-olup-hamile-kalanlar.html
arkadaşlar geçiş süresi falan yokmuş cuma cumartesi pou yapılanlara bile pazartesi den itibaren tek embriyo trasnfer edilmiş veya edilecekmiş..moralim çok bozuldu benim daha çok zamanım varda aşılamalar olana kadar zaten 3 ay geçecek ama beklemede olan arkadaşlar için çok üzüldüm..
düşünsenize yumurta toplanıyor bir arkadaşın 7 taneside çok kaliteli döllenmiş ama tek transfer edilecek
ve hemen işleme koymuşlar..psikolojik açıdan çökme yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?