Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım başlarda çok korkuyordum bebeğime bişey olucak diye ama allah öyle birşey veriyor ki hayırlısı diyorsun işte.düşünsene kızcağız son zamanına kadar gelmiş,olucağı varsa oluyor yani,kader bu.ben kadere çok inanıyorum.sende üzülme,olucağı varsa tek de olur,çiftte.olmucağı varsa hiç olmaz.ama ben sizlerden çok umutluyum,olucak allahın izniyle.

tabi canım sağlık olsun herşey olur sen takma kafana camlarda kirli oluversin martta geçsin zaten biter çamur yağmurları da ...

canım başlarda çok korkuyordum bebeğime bişey olucak diye ama allah öyle birşey veriyor ki hayırlısı diyorsun işte.düşünsene kızcağız son zamanına kadar gelmiş,olucağı varsa oluyor yani,kader bu.ben kadere çok inanıyorum.sende üzülme,olucağı varsa tek de olur,çiftte.olmucağı varsa hiç olmaz.ama ben sizlerden çok umutluyum,olucak allahın izniyle.

allahın izniyel olmaz..
bende inanırım kadere ama işin içine giripte farkına varınca daha olumsuz bakıyorsun aslında en güzeli takmayacaksın ve bilmeyeceksin..
zamanı gelirse olur olmazsa da yapacak birşey yok ..herşeyin hayırlısı..

sitede sorun var herhalde semracım
nasıl oldun iyi mi boğazların
anne adayımız NBNH sen nasılsın canım ya yoksun burda ama gelince ecvap verirsin

ya çok kötüymüş deniz yaa arkadaşının başına gelen çok zor allah sabır versin semracım tabiki ada teyzesine uğur getirecek bizzat hanımefendinin ellerinden almam lazım o uğuru :) bebingim asansör yok tatlım rahat rahat gel bulaşmama nedenin hem yanda inşaat var anında gene kirleniyor hemde dubleks ev olduğu için iki katlı evin camlarını nasıl sileyim (((( kadın getiremiyorum çünkü yandaki inşaat çimento sıçrattı kadın kazırken camları çizer o yüzden inşaatı şikayet ettik ve verdikleri hasarı karşılayacaklar mecburen bizde bekliyoruz

denizcim bugün iyiyim.sağol canım.
burpcum ya sen şerifali tarafında oturuyorsun heralde,oralar yeni yapılaşıyor,bide değeri artmış diyince kesin o taraf dedim.aslında bende o tarafdan ev almak çok istemiştim,yatırım amaçlı.çok güzel daireler yapılıyor oralarda,ama eşim istemedi,oturmazmış orda,şimdidee çok pahalı dahada değerlenecek.bencede o inşaatı şikayet etmeniz iyi olmuş,sen onların hakkından gelirsin canım.

bebingim ya seni hiç merak etmez olur muyuz ? sensiz olmuyor tamamlanmıyor.....
valla pelizayı boğazım ağrıyınca anneannem yapar bende ondan öğrendim zatem çok kolay: 3 mama kaşığı nişasta ve 1 bardak süte arzuya göre şeker ilave et mama gibi pişir ama çok sıcak yada soğuyunca yeme sıcağa yakın ve yenilebilir bir sıcaklıkta olsun.... bana iyi gelir dilerseniz yapın pratik sonuçta kaşık kaşık yae:)))
bebingim pişman olunacak bir durum yok seninde kısmetinde ne varsa göreceksin tatlım....

bebingim güzel haber ermeyi çok isterim ama hiç sanmıyorum... hiç bir belirti yokki(

burpum inşallah güzel dileklerin sırayla hepimizi bulur:)) bu arada böyle bi haber olsa ilk size veririm inzivaya çekilmem ona göre:))

demek gaydi ha:)) taktı mı kocişine kafayı yoksa....

sen yaparsında güzel olmaz mı ya yapar benim arkadaşlarım... eline yüreğine sağlık keşke bizde görebilsek bayılırım ben ....

)))))))))))))))))))))))))burpum ben biliyorum zaten senin beni yalnız bırakmıcağını,,oohh kızlarda çatlarlar.süper olur valla.bu aralar sen girme canım zaten piz pek fazla kaynatmıyoruz.aklın bizde kalmasın.)

ama ya kıskanırım ben yaza gelseydi valla bir yolunu bulur gelirdim..... neyse bizde resimlerinizi görürüz inşallahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

iyiyim şekerim sen nasılsın bakalım:) ohhh ya ne güzel keşke benimde senin gibi bir iim olsaydı çok severim ben gezmeyi yeni yerler tanımayı gerç iş için gitsem orada sıkar değil mi:)))) kendine dikkat et iyi bak canım opuyorumnanaktan

canım ya kendine dikkat et ... yorucu geçti senin için ama inşallah sonrası iyi olur...

allah sabır versin canım ya ... ben görmediğim minicik şeyin yasını 1 yıl tuttum öyle olsa ne olurdu düşünmek bile istemiyorum... rabbim sabır versin inşallah... diyoruz ya herşeyin hayırlısı diye işte bu yüzden .....

sonunda geldim carsılardayım kac saattir ayakları su topladı resmen ya.perişanm valla bittimmmm

gay hoca ha süper buyuk sehirde yasıyınca tabi oluyor öyle seyler burlarda ne mümkün.
canıım cok sevindim asansör olmamasına.atasehirde dubleks diyince ben su yeni yapılan gökdelenlerin tepesindesin sandım rahatlıkla gelebilirim..kendimide zorla davet ettirdim yaw.

semracım 6.katta uygun cıkarım yavas yavas ben.
daha iyisin di mi bugun.

özlemcim bidaha bogazım agrırsa denicem pelizayı ismide güzelmiş.

of cok korkunc bi olay bizimde bi yakının basına gelmişti aynı olay ya.ne desem boş...

ben yokken guzel kaynatmıssınız valla iyi geldi okuyunca.
aksam yine yemek yapamadıgım için annemlere gidicez girebilirsem evdeki netten gelirim şekerler.ayaklarım baska bir yerde sanki zonkluyor...

gelmemi özlemcim keşke yakın osaydı hep yardıma gelirdim inan ben çok seviyorum yardım etmeyi:)inşş cnm hamilesindir umudunu hiç kaybetme ben buna inanıyorum
bebingcim ii yapmmışın cnm birini almakla inşş iice öğrenirde yükünü alır

sana o kadar çok şey yazmıştım elektrikler gitti herşey gitti((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…