Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Burpcum, çok kasma kendini,çok fazla alkol almadıktan sonra,birşey olmaz bence,belki rahatlatır,olumlu yönde yarar işinize,ama tabi çalışın bu gece siz,emeksiz yemek olmazzz

Elanazcım,daha iyi olmana sevindim,9 haftalık olmuşsunuz maşallah,ne çabuk geçiyor,bundan sonrası daha rahat geçecek inşallah....sen bence başla artık bebğinle konuşmaya,sesini tanıt,bağınızı oluştur,hastalıktan çok ilgilenemedin benceeee

Melekcim,enerjik gördüm seni,ateş basmaları falanGüzel ama,devam etsin bence,sonu hayırlara vesile olur belki :)))

o duyguyu çok iyi bilirim bende ders çalışmaktan zevk almaya bakardım çalışmam gereken şeyleri okuma kitabı gibi görmeye çalışırım zevk almadan olmuyor
bebeklerin seninle kelimesinin altını çizmek istiyorum
bu yaz inşallah bu topikte hamile kalamayan kalmaz allahım inşalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

Mavicim,büyüttün sen de efeyi maşallah,saç dökülmesi mevsimsel şu anda,bende de var,mevsimsel geçişlerde hep olur bana,korkma yaniii,İstanbul işiniz ne zaman belli olacak???

Burpcum, çok kasma kendini,çok fazla alkol almadıktan sonra,birşey olmaz bence,belki rahatlatır,olumlu yönde yarar işinize,ama tabi çalışın bu gece siz,emeksiz yemek olmazzz

rahatlattın beni herzamanki gibi canım benim birde okadar araştırırım okurum ama genede çift çizgiden 36 saat sonramı gördüğün anmı bilemem

Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???

Mavicim,büyüttün sen de efeyi maşallah,saç dökülmesi mevsimsel şu anda,bende de var,mevsimsel geçişlerde hep olur bana,korkma yaniii,İstanbul işiniz ne zaman belli olacak???

mavi tuanay saç dökülmesine 200 ml lik şampuaana çam terebentin ve e vitamini kapsül karıştırın birebir

Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???

canım benim kesinlikle ikiz kontenjanı boşta ve 2 blast yerleştirildi inşallah inşallah

Burpum,bence şimdi ve 36 saat sonra olmak üzere iki kez sev...işin....Çalışın dememedim haaaa,sevgiyle yaklaşın birbirinize,hem bu aylar senin hamiş kalmaya uygun olduğun aylar,baharda bereket vardır....

ya kızı uyandıramıyorum korkmaya basladım artık kakasını yapamıyor derken bu asırı uyku da garip degil mi sabahtan beri uykuda hep baygın halde
dün uyumuyo diye delleniyordum bugün uyuyor diye ama normal degil benim kızıma göre bu kadar uyku cok bitkin görünüyor gözünü acamıyor resmen ates falan yok anlamadım ki noldu böyle

anaaaaaaaaaaa özlemim gelmiş canım benim nasıl özledik seni batucum nasıl bal kokulu gül kokulu oğluşun nasıl taze annemiz

selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir ((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm

Hanaaaaa taze anne,çiçeği burnunda,ÖSLEMİMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞNasılsın birtanem,iyi misin,batuşumun son fotolarını öslemle bekliyorummmmm

uyuyorda büyüyor annesi endişe etme sıkıntısı olsa ağlardı zaten dünün yorgunluğudur

anaaaaaaaaaaa özlemim gelmiş canım benim nasıl özledik seni batucum nasıl bal kokulu gül kokulu oğluşun nasıl taze annemiz

cennet kokuyor oğlum o herşeye değiyor ama benide benden ediyor :)
uyum sağlamaya çalışıyor dünyaya :)

Zasacım,sen nasılsın,götürdün mü adayı babasına,adanın babasıyla ilişkisi nasıl,hanginize daha çok düşkün merak ettim,meşhur baba-kız aşkı sizde de mevcut mu????

Hanaaaaa taze anne,çiçeği burnunda,ÖSLEMİMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞNasılsın birtanem,iyi misin,batuşumun son fotolarını öslemle bekliyorummmmm

hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum, tamam babamıza söyleriz atar yeni resimler :) zaten benim yerime facede burayada giriyor :)

halbuki göbüşünde ne usluydu dimi çıkınca cadoloza dönüyorlar herşey düzene girer inşallah sağlıkları yerinde olsunda varsın siz anneler uyanık kalsın hepsi geçecek herşey düzene girecek allahın izniyle

Öslemim,çok normal,adaptasyon süreci,şu an seni üzsede,dünyada seni en çok mutlu edecek yegane varlık Batu,sevginle herşey yoluna girer merak etme kuzum sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…