Kızlarrrrrrrr,iyi akşamlar herkese,oy oy oy bayağı oldu girmeyeli,özlemişim hepinizi,neyse az kaldı 55 güncük,ben de aynı tas aynı hamam,ders ders,ders,bakalım bir işe yarayacak mı,ne olursa olsun,hayırlısı olsun yeter ki...
Gulimus,bence bebeklerin seninle,kesin tuttu,bak demişti dersin,birden öyle çok yoğun hissettim,19 mayıs bayramımız olsun inşallah,çifte bayram...
Ben de kısmetse,ağustosta yaptıracağım,hayırlısı bakalım,bu yaz burp,bebing,melek ve ben de hamiş kalsak züper ötesi olacak,o günlerde gelecek,niye gelmesin ki....
Denisim,hasret kaldım sana kuşum yaaa,deniz doğmadan görüşsek iyi olacak :)
Sermestcim,sıkma canını,annelik zor değil mi,kakasına hasret bırakıyor bazen,annelerimizin hakkı ödenmez bu açıdan düşününce...
Bebingim,bitti mi tükkanının işleri,yoruldun sende,bugün yağmurluydu izmir,sizin ora nasıldı,açıkçası ben havaların tekrar soğumasına seviniyorum,çünkü hava sıcakken,hayat dışarıda akıp giderken,dershane ve eve tıkılmak,ders çalışmak hiç güzel olmuyor,bencilce ama varsın bu sene yaz az geç gelsin....
Burpcum, çok kasma kendini,çok fazla alkol almadıktan sonra,birşey olmaz bence,belki rahatlatır,olumlu yönde yarar işinize,ama tabi çalışın bu gece siz,emeksiz yemek olmazzz
Mavicim,büyüttün sen de efeyi maşallah,saç dökülmesi mevsimsel şu anda,bende de var,mevsimsel geçişlerde hep olur bana,korkma yaniii,İstanbul işiniz ne zaman belli olacak???
Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???
ya kızı uyandıramıyorum korkmaya basladım artık kakasını yapamıyor derken bu asırı uyku da garip degil mi sabahtan beri uykuda hep baygın halde
dün uyumuyo diye delleniyordum bugün uyuyor diye ama normal degil benim kızıma göre bu kadar uyku cok bitkin görünüyor gözünü acamıyor resmen ates falan yok anlamadım ki noldu böyle
anaaaaaaaaaaa özlemim gelmiş canım benim nasıl özledik seni batucum nasıl bal kokulu gül kokulu oğluşun nasıl taze annemiz
Hanaaaaa taze anne,çiçeği burnunda,ÖSLEMİMMMM GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞNasılsın birtanem,iyi misin,batuşumun son fotolarını öslemle bekliyorummmmm
selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?