Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bal inşallah güzel haberler gelir senden ikiz
sen şimdiden enerji depola ama:))

evet canım depolasam iyi olur

kız sermestim bebekler hakkında bi bilgim yokki tatlım çok üzldüm yarana çare olabilseydim kuzum nasl acı çekiyodur ya

burpcum eşimede akşam söledim hiç bekleyemem 19 mayısta yaptırmam lazım çatlarım 2 ye inşallah kıpırtı bebek kıpırtısı olur.
burpcum işin zor ya insan hediye seçerkende çok zorlanıyor.bu yıl hep hediye almakla geçicek akrabalara zamanın heralde ya inşallah şu yediklerinde faydası olurda düşer fsh gelsin artık ne olur bebişimiz osmanımız. filmi ne zaman izlesem hep sen aklıma geliyon burpun osmanı diyom

dğru söylüyorsun evet kendiside olabilir hemşirenin çünki çok üstüne düştü benimde dikkatimi çekmedi değil doğrusu ay

Sevimcim,sen ne güzel bir boncuk doğurmuşsun kuzum yaaa,maşallah,gerçekten buradaki bütün annelerimizin bebekleri birbirinden güzelBu arada başınız sağolsun cnm,Allah başka acı göstermesin....

dinlen özlemim enerji depolada batucukla ilgilenecek gücü bul kendinde seni özledik ama güzel haberlerini alıyoruz yoksa rahat bırakırmıydık seni :))))

Canlarım benim mola bitti,sevgi ve huzur sizinle olsun,en yakın zamanda tekrar görüşürüz,hepiniz öpüldünüz fıstıklarım....

yaa gulimus hadi 3 ay 5 ay dikkat edeyim içmiyeyim aama 6 yıl nasıl sıkıldım ilk karar verdiğim 2 yıl ağzıma koymadımda ne oldu avucumu yaladım
bencede hemşirenin kendisidir iş arkadaşlarıyla paylaşmamıştır allah onada bebiş nasip etsin benim arkadaşta sürekli evlere bebiş takibine gidiyor çok zor işi arada burayada girmişti hatırlarsan bebek özlemi çekerken bebek istemeyeninimi ararsın hamileyken cahilce davrananlarımı ararsın her tip insan var

bebeğimin doğduğu gün yazdıklarınızı okudum hemde ağlayarak ,ben sizi ne kadar çok sevmişm, biz birbirimizi ne kadar çok sevmişiz, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :))))

kandırma beniiiiiii:2:

hepinize iyi geceler , kocamannnnnnn öpüyorum, giremezsem kızmayın oğluşum tuvalete gitmeme bile izin vermiyor sağolsun :):84:

hayatım anca aileden biri karısı daha yanına gelmeden hiç tanışmadığı insanlara müjde verir ilker arayıp haber verdiğinde ki şaşkınlığımı ve nasıl duygulandığımı anlatamam kırk yıl düşünsem aklıma gelmez burada böyle bir dostluk paylaşacağımı burada harika işler başardık biz inşallah hiç bozulmaz

tuanaycım inşallah canım bakalım 19 mayıs biz neyi gösterecek o hissetiğin duyguların gerçekleşir tatlım ya ağustostamı hadi bakalım ya çok sevindim kesin dimi kızlar koşunnnn acele edin

inşallahhhhhhhh

Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???

ikizlermiiiii oooooo ne rabbim 1 tanede verse mucizemiz olur

canım benim kesinlikle ikiz kontenjanı boşta ve 2 blast yerleştirildi inşallah inşallah

evet 2 blast ya aynen

anammmmm öslemmmmm kız çok özledik seni batucuk nasıl durmuyormu annesi gazı vardırrrr. ay kıyamam

haklısın burpcum aslında rahatlamanada faydasıda var tabi onuda düşünmek lazım evet canım neler var neler

ayy özlem o kadar duygusal oldumki ağlattın şimdi beni tam seni düşündümki sen giriverdin inanamıyorum ya

pişman olmacnm,abatmadıkdan snraa bişey olmaz,benim çevremde okadarvarki sioara alkol alan ve hamile kalan.düşünme rahat ol,bebikler gelince şöyyleee karşılıklı iki tek atarızz:)onlarda ada ablalarıylaa iki tek ataralar
cnm korkma,dünün yorgunluğunu atıyor ama gündüz çok uyuduğu için gece uyumaz,sen ne yap et uyandır kıyamıyor insan çevrediklerdebırak uyusundiyolar sonra gecesi gündüzü belli olmayan zebanilerrr oluyolarr bunlar!
seni gördüm nasıl mutlu oldum,sabret cnm sabret birazcık zaman ver batumaa,toplucak kendini alışıcak hayatta kalabilmeye.sen oğlunla ilgilen bizler seni ara-sıra ararız dönüşümlükendine iyi bak kokla oğlumu benim için.
Zasacım,sen nasılsın,götürdün mü adayı babasına,adanın babasıyla ilişkisi nasıl,hanginize daha çok düşkün merak ettim,meşhur baba-kız aşkı sizde de mevcut mu????
cnm Ada aslında banaçok düşkün babayı az görüyor onu gördüğünde beni unutuyor,dengedeyiz şuan ama teyzeyi görünce hiçbirimizebakmıyoryok cnm gidemedik,okulda kermes varmış,havada soğukdu artık haftaya

aynen cnmm aynen bende aynı şeyleri hissetmiştimdoğumdaN sonra okuyuncaa.

herkese hayırlı gecelerr..

kızlar saat 10 gibi eşimin arkadaşının hanımı bize çok yakın oturuyorlar telefon açtı. eşini iş için çağırmışlar gitmiş kızda incir tatlısı yapmış eşin gelsin alsın diyo birde sigaramda yok getirsin diyor bana benimde canım sıkıldı. bu saatte eşi gitmiş eşim kapısına sigara götürücek tatlıyı alıp gelicekmiş. bende izin vermedim. haksızmıyım sizce ne olurya bana bi cevap yazın bence normal bir hareket değil eşi evde olsa neyse eşimle tartıştık tabi bu konu üzerine

ya şimdik de annem aradı beni sordu merak etmiş moralim çok bozuldu . babam astım hastası yıllardır artık kronikleşmiş yani bu aralar çok rahatsızmış karnı şişmiş çok kötü oldum ağladım şimdi telde ya ilaçlı tomoğrafi çekilmiş sonucu ta salıya nasıl kötü oldum anlatamam kendimi bile unuttum. keşke yakın olabilseydim onlara babama sarılabilseydim. o kadar düşküümki ben babama şimdi ondan başka bişey düşünemiyorum. ya tutamıyorum kendimi ağlamaktan eşimde duyduda telde konuşurken bişey söylemedi geçmiş olsun yada banada teli ver konuşıyım filan yok tartışmıştıkya gitti yattı. sinir oldum el oğlu işte varmı ötesi kendi ailesinden birine bişey olsaydı neler olurdu kimbilir allah şifa versin bile demedi zalimmm insan ya

banabak gulimuz geliyor zopa vallahi geliyor senin şimdi hiç bir şeye canını sıkmaman gerekiyor ilaçlar hormonları coşturuyor zaten duygusal oluyorsun babanın bu aralar kötü olması çok normal havada polenler cirit atıyor ben deli gibi alerjiyle boğuşuyorum kaldıki baban astım hastası endişe etme doktor kontrolünde bende transferden sonra babam kaplıcalardayken komaya girdi diye gece yarısı apar topar kuzuluğa gitmiştim gecenin 3 ünde otobanda lastiğimiz patladı tırlar biçecekti bizi nasıl korkular yaşadım sonucumda fos çıktı babam böreği fazla kaçırmış fenalaşmıştı sende sakın endişe etme kov kafandan heyheyleri

saol burpcum aradğın içinde çok teşekkür ederim rahatlattın beni eşim diğer odada yeni yattı. duyar diyede konuşamadım. iyi geceler tatlım kendine iyi bak

zasacım moral verdin vallaha okadar otlanıyorum ama onun yanındada ziftleniyorum bazen düşünüyorumda aşk çocukları sarhoşken oluyor belki bizede rastlar :))))))) çeşitli varyasyonlarda denemişliğimiz var bu veleti bilirsin :))))))))))))))))

saol burpcum aradğın içinde çok teşekkür ederim rahatlattın beni eşim diğer odada yeni yattı. duyar diyede konuşamadım. iyi geceler tatlım kendine iyi bak

:)))))) kendimi kafana terlik atmış gibi hissettim umarım kendine gelmişsindirde bebişine negatif sinyaller göndermezsin ben hep göndermiştim kendime hiç engel olamamıştım ah o ilaçlar hormonları mahvediyor

aaaa neoluyoorr yaaa?tatlıymış salakmı ne kadın yaaaa,olurmu öyle şeyben olsam eşim tamam dediyse onun kafasını bile kırardım,aptallar,tamam art niyet yoktur altında ama güzel bişey gibi gelmiyor kulağa.iyi yapmışsın ama şimdi senin üzülmememn gereken zamanlar,biraz sakinolmaya çalış cnm yaaaa!!eşinde nasıl biriyse bu yüzden senle tartışabiliyoo,şu bebek olsun görterirsin ona gününü 9 ay boyunca naz niyaz aman allahım,burnundan getirir alırsın öcünü
geçmiş olsun cnm babanaa,üzüldüm,ama sen şuan ilk olarak bebeğini ve kendini düşünmelisin,şimdi snden gzl haber alınca babanıda nekadar mutlu ediceksin bi düşün.üzülme cnm yaaa.

ayneeeenn öyleee!!!hahahhahahaaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…