bal inşallah güzel haberler gelir senden ikiz
sen şimdiden enerji depola ama:))
hala mıcamadı yavrucum delircem ya iki gün oldu şu saat itibariyle yapamayısı herseyi denedim bir moka bu kadar mı hasret kalır insan be
bütün gün deliksiz uyudu bir de iştahsız kafam takıldı acaba bi rahatszlıgı mı var cocugun napsam uyandıramadım gündüz simdi yeni yeni actı gözlerini kaka yapmaya ugraısyor kendınce ama tık yokkk oyy mıc da sen de rahatla ben de cocugumm
bal biz bekleyemeyiz 20 sine kadar falan özel hastaneden yaptır çatlarız
içindeki kıpırtı heyecandan değil bebişten :)))
hemşirenin belkide kendisi aynı problemleri yaşıyordur arkadaşım diyordur benim öyle hemşire arkadaşım var
deniz abin karımköylü olmuş neyse mutlu olsunda önemli olan o annende üzülmesin senin kocişin saolsun annene evlattan farklı davranmıyor annene oğlunun eksikliğini hissettirmiyor senin dediğin gibi abinde kıskanıyordur gelininde canına minnet işine geliyordur ailelerde olur böyle şeyler yeterki canlar saolsun
zasacım sorma birde hediye aldıkmı hatırı sayılır hediyeler alırız öyle almış olmak için almayız özeniriz yeterki içime sinen birşey olsun
doğum gününü dışarıda yapıyor ablam 25 i oğlanın doğum günü 31 i nişan düğün yıldönümü kendi ve kızının doğum günü :)))))))))) peş peşe sonrada diğer ablamın doğum günü sonra babalar günü babam kocişin babası amcası yandım anaaaaam :))) vallaha parasında değilim yeterki alacak birşey bulayım yıllarca al al insan tıkanıyor haa unutmuşum görümceminde doğum günü tr den yurtdışına spariş vereceğiz
bebing teemmuz gibi düşünüyorum ama benim düşüncemle olmuyorki fsh ım ne alemde olacak bilmiyorumki yüksek olursa başlayamamki :2:
off yaa kızlar ben o kadar bitkisel ot bok yiyorum ama ne yapıp edip yanında bir şekilde alkol alıyorum bugünde viski içtim şimdide pişmanm tamda ovulasyon testinde çif çizgi çıkmıştı bir ayı içki içmeden geçirsem belkimki bir halt olacak ilgisi varmıki bilemedimki şimdide vicdan yaptım pazarteside margarita içmiştim(((((((((([/QUOTE
anam içme kız biraz şunu ya hiç değilse ovulasyon zamanında bebingin sopası nerdeeeeee
Canlarım benim mola bitti,sevgi ve huzur sizinle olsun,en yakın zamanda tekrar görüşürüz,hepiniz öpüldünüz fıstıklarım....
halbuki göbüşünde ne usluydu dimi çıkınca cadoloza dönüyorlar herşey düzene girer inşallah sağlıkları yerinde olsunda varsın siz anneler uyanık kalsın hepsi geçecek herşey düzene girecek allahın izniyle
Öslemim,çok normal,adaptasyon süreci,şu an seni üzsede,dünyada seni en çok mutlu edecek yegane varlık Batu,sevginle herşey yoluna girer merak etme kuzum sen....
bebeğimin doğduğu gün yazdıklarınızı okudum hemde ağlayarak ,ben sizi ne kadar çok sevmişm, biz birbirimizi ne kadar çok sevmişiz, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :))))
Kızlarrrrrrrr,iyi akşamlar herkese,oy oy oy bayağı oldu girmeyeli,özlemişim hepinizi,neyse az kaldı 55 güncük,ben de aynı tas aynı hamam,ders ders,ders,bakalım bir işe yarayacak mı,ne olursa olsun,hayırlısı olsun yeter ki...
Gulimus,bence bebeklerin seninle,kesin tuttu,bak demişti dersin,birden öyle çok yoğun hissettim,19 mayıs bayramımız olsun inşallah,çifte bayram...
Ben de kısmetse,ağustosta yaptıracağım,hayırlısı bakalım,bu yaz burp,bebing,melek ve ben de hamiş kalsak züper ötesi olacak,o günlerde gelecek,niye gelmesin ki....
Denisim,hasret kaldım sana kuşum yaaa,deniz doğmadan görüşsek iyi olacak :)
Sermestcim,sıkma canını,annelik zor değil mi,kakasına hasret bırakıyor bazen,annelerimizin hakkı ödenmez bu açıdan düşününce...
Bebingim,bitti mi tükkanının işleri,yoruldun sende,bugün yağmurluydu izmir,sizin ora nasıldı,açıkçası ben havaların tekrar soğumasına seviniyorum,çünkü hava sıcakken,hayat dışarıda akıp giderken,dershane ve eve tıkılmak,ders çalışmak hiç güzel olmuyor,bencilce ama varsın bu sene yaz az geç gelsin....
o duyguyu çok iyi bilirim bende ders çalışmaktan zevk almaya bakardım çalışmam gereken şeyleri okuma kitabı gibi görmeye çalışırım zevk almadan olmuyor
bebeklerin seninle kelimesinin altını çizmek istiyorum
bu yaz inşallah bu topikte hamile kalamayan kalmaz allahım inşalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???
canım benim kesinlikle ikiz kontenjanı boşta ve 2 blast yerleştirildiinşallah inşallah
selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
yaa gulimus hadi 3 ay 5 ay dikkat edeyim içmiyeyim aama 6 yıl nasıl sıkıldım ilk karar verdiğim 2 yıl ağzıma koymadımda ne oldu avucumu yaladım
bencede hemşirenin kendisidir iş arkadaşlarıyla paylaşmamıştır allah onada bebiş nasip etsin benim arkadaşta sürekli evlere bebiş takibine gidiyor çok zor işi arada burayada girmişti hatırlarsan bebek özlemi çekerken bebek istemeyeninimi ararsın hamileyken cahilce davrananlarımı ararsın her tip insan var
bebeğimin doğduğu gün yazdıklarınızı okudum hemde ağlayarak ,ben sizi ne kadar çok sevmişm, biz birbirimizi ne kadar çok sevmişiz, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :))))
pişman olmacnm,abatmadıkdan snraa bişey olmaz,benim çevremde okadarvarki sioara alkol alan ve hamile kalan.düşünme rahat ol,bebikler gelince şöyyleee karşılıklı iki tek atarızz:)onlarda ada ablalarıylaa iki tek ataralaroff yaa kızlar ben o kadar bitkisel ot bok yiyorum ama ne yapıp edip yanında bir şekilde alkol alıyorum bugünde viski içtim şimdide pişmanm tamda ovulasyon testinde çif çizgi çıkmıştı bir ayı içki içmeden geçirsem belkimki bir halt olacak ilgisi varmıki bilemedimki şimdide vicdan yaptım pazarteside margarita içmiştim((((((((((
cnm korkma,dünün yorgunluğunu atıyor ama gündüz çok uyuduğu için gece uyumaz,sen ne yap et uyandır kıyamıyor insan çevrediklerdebırak uyusundiyolar sonra gecesi gündüzü belli olmayan zebanilerrr oluyolarr bunlar!ya kızı uyandıramıyorum korkmaya basladım artık kakasını yapamıyor derken bu asırı uyku da garip degil mi sabahtan beri uykuda hep baygın halde
dün uyumuyo diye delleniyordum bugün uyuyor diye ama normal degil benim kızıma göre bu kadar uyku cok bitkin görünüyor gözünü acamıyor resmen ates falan yok anlamadım ki noldu böyle
seni gördüm nasıl mutlu oldum,sabret cnm sabret birazcık zaman ver batumaa,toplucak kendini alışıcak hayatta kalabilmeye.sen oğlunla ilgilen bizler seni ara-sıra ararız dönüşümlüselam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
cnm Ada aslında banaçok düşkün babayı az görüyor onu gördüğünde beni unutuyor,dengedeyiz şuan ama teyzeyi görünce hiçbirimizebakmıyorZasacım,sen nasılsın,götürdün mü adayı babasına,adanın babasıyla ilişkisi nasıl,hanginize daha çok düşkün merak ettim,meşhur baba-kız aşkı sizde de mevcut mu????
saol burpcum aradğın içinde çok teşekkür ederim rahatlattın beni eşim diğer odada yeni yattı. duyar diyede konuşamadım. iyi geceler tatlım kendine iyi bak
aaaa neoluyoorr yaaa?tatlıymış salakmı ne kadın yaaaa,olurmu öyle şeyben olsam eşim tamam dediyse onun kafasını bile kırardım,aptallar,tamam art niyet yoktur altında ama güzel bişey gibi gelmiyor kulağa.iyi yapmışsın ama şimdi senin üzülmememn gereken zamanlar,biraz sakinolmaya çalış cnm yaaaa!!eşinde nasıl biriyse bu yüzden senle tartışabiliyoo,şu bebek olsun görterirsin ona gününü 9 ay boyunca naz niyaz aman allahım,burnundan getirir alırsın öcünükızlar saat 10 gibi eşimin arkadaşının hanımı bize çok yakın oturuyorlar telefon açtı. eşini iş için çağırmışlar gitmiş kızda incir tatlısı yapmış eşin gelsin alsın diyo birde sigaramda yok getirsin diyor bana benimde canım sıkıldı. bu saatte eşi gitmiş eşim kapısına sigara götürücek tatlıyı alıp gelicekmiş. bende izin vermedim. haksızmıyım sizce ne olurya bana bi cevap yazın bence normal bir hareket değil eşi evde olsa neyse eşimle tartıştık tabi bu konu üzerine
geçmiş olsun cnm babanaa,üzüldüm,ama sen şuan ilk olarak bebeğini ve kendini düşünmelisin,şimdi snden gzl haber alınca babanıda nekadar mutlu ediceksin bi düşün.üzülme cnm yaaa.ya şimdik de annem aradı beni sordu merak etmiş moralim çok bozuldu . babam astım hastası yıllardır artık kronikleşmiş yani bu aralar çok rahatsızmış karnı şişmiş çok kötü oldum ağladım şimdi telde ya ilaçlı tomoğrafi çekilmiş sonucu ta salıya nasıl kötü oldum anlatamam kendimi bile unuttum. keşke yakın olabilseydim onlara babama sarılabilseydim. o kadar düşküümki ben babama şimdi ondan başka bişey düşünemiyorum. ya tutamıyorum kendimi ağlamaktan eşimde duyduda telde konuşurken bişey söylemedi geçmiş olsun yada banada teli ver konuşıyım filan yok tartışmıştıkya gitti yattı. sinir oldum el oğlu işte varmı ötesi kendi ailesinden birine bişey olsaydı neler olurdu kimbilir allah şifa versin bile demedi zalimmm insan ya
zasacım moral verdin vallaha okadar otlanıyorum ama onun yanındada ziftleniyorum bazen düşünüyorumda aşk çocukları sarhoşken oluyor belki bizede rastlar :))))))) çeşitli varyasyonlarda denemişliğimiz var bu veleti bilirsin :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?