hayırlı cumalar herkese
bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari
sende gitme tatlım ama yeğeninini neden göndermezler anlamamkızlar benimde yeğenim olacak 1 hafta 10 güne kadar..
hatırlarsınız benden saklamışlardı hamile olduğunu yengemin üzülmeyeyim diye
ben hamile olduğumu söyleyince söylemişlerdi
erkeğimiz geliyor inşallah egemen olacakmış ismi..
yengemi en son yılbaşında gördüm 200 mt var aramızda
abimde gelmiyor zaten
benim hamile halimi bile görmediler
annem doğunca gitmem diyor
bayramda ,anneler gününde bile gelen giden olmadı çok kızıyorum o yüzden..
doğunca nasıl olacak bilmiyorum hastaneye gidip beklemek çok isterdim yada evde yanında olmak ama haketmiyorlar..ilk yeğenimde ben götürmüştüm hastaneye ilk ben çıkmıştım yanına..
iş biraz kadında da bitiyor
ben kendimden biliyorum eşim ailesini öyle çok arayan bi tip değildir hafta sonları ben ararım önce sonra ona veririm hediye alınması lazımsa ben hallederim..ama bizim gelin halinden memnun anlaşılan..
yeğenimi gönderirlerdi hafta sonu kalırdı bizim apartmanda akranı çok oyanrdı onlarla falan şimdi onu da göndermiyorlar ..
kısacası ben de gitmeyi düşünmüyorum ne hastaneye ne de evine..ama bu da bana çok garip geliyor
yemekleri ben yapıyorum annem zaten mercanı bana vermiyor emdirmediğim için de mama kolay senin sütün ne alemde varmı benim hiç yok gögüsler fıs dedi zaten küçükdü şimdi bide fısladıdıcanım kabızlığı 3günü bulursa fitil ver eslemeselammmmmm hatunlar uykusuz bir gecenin ardından enkaza dönmüş halimle anca bu saatte geliyorum artık sabah dördü geciyordu anca uyudu kuzum agla agla helak oldu yine sürekli agzından guk gak sesler geliyor mideniz rahatsız olunca agzınıza bıseyler gelır ya rahatsız eder onun gibi oluyor el kadar bebe nasıl uyusun zaten kakasını da yapamadı ona da agladı kac saat ugrastım tık yok o bitti midesi basladı pıspısla salla yok anam uyuyamıyr cocuk da napsın güya babası uyutcaktı ben uyuycaktım nerde aglarken cocuk tepende uyunuyor mu ki valla mahvoldum helak oldum sabah bıraz uyuduk yıne beraber ama ben gün ısıyınca uyuyamıyorum dalamıyorum öyle sersem sepelek yatmak da dinlendirmiyor beni şimdi gene uyuyor sıpa napcaz bu cocukla bılmem gündüz uyuyor gece yok ikindide bi baslıyor sabah ezanına dek huzursuz uykusuz oyy ona da kıyamıyorum hala da kaka yapamadı zati yavrum
daha yemegim yok karnım da ac dogru düzgün beslenemıyoz ki sevim gözün aydın anacıın geldi en azından karnın doyar adam akıllı
ada var hakkını yemiyelim hiç öyle sorunları olmadı fıstığımın maşallahselam şekerler vaktim yok çabuk çıkıcam benimki dönenceden sıkıldı mızıklıyo
özlemle konuştum
batu da çankırı çingenesi çıkmış
bi tane uslu bebek çıksın şu topikten yauuuuu
hadi bencede hep beraber yapınburpcum birlikte yaptıralım tabi neden olmasın
tuanay nezaman yaptıracak bilmiyorum
sen nezaaman yaptırıcan
ben yazın düşünüyorum :)
ya benim yerimde olsan ne yapardın bebk görmeye gelneler bitti şimdide baş sağlığına geliyorlar zaten doğumdan öncede teyzem ölmüştü gene başsağlığı vardı bu sene azrail bize çalışıyoryarın da misafir geliyormus of istemiyorum kimseyi valla şimdi kalk temizlikti hazırlıktı buzlukta böregim vardı yanına bi kek cırpsam geceden yeter banane ugrasamıcam valla of ya gelmesin kimse keyfim yok cocuk böyleyken
memeo gibi sende keş olmuşsun ben memoyu dövecem cüneyitte seni dövsün ne lennnnnnnn buoff yaa kızlar ben o kadar bitkisel ot bok yiyorum ama ne yapıp edip yanında bir şekilde alkol alıyorum bugünde viski içtim şimdide pişmanm tamda ovulasyon testinde çif çizgi çıkmıştı bir ayı içki içmeden geçirsem belkimki bir halt olacak ilgisi varmıki bilemedimki şimdide vicdan yaptım pazarteside margarita içmiştim((((((((((
aramıza hoş geldin ama keşke bizden farklı olsaydın darısı diğer kızlara ne diyeyim bizim topiğin bebekleri nazlıselam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
dileğim o boncuktan sanada versin rabbin en kısa zamanda inşşşşşşşşşşşşşşSevimcim,sen ne güzel bir boncuk doğurmuşsun kuzum yaaa,maşallah,gerçekten buradaki bütün annelerimizin bebekleri birbirinden güzel Bu arada başınız sağolsun cnm,Allah başka acı göstermesin....
ya şimdik de annem aradı beni sordu merak etmiş moralim çok bozuldu . babam astım hastası yıllardır artık kronikleşmiş yani bu aralar çok rahatsızmış karnı şişmiş çok kötü oldum ağladım şimdi telde ya ilaçlı tomoğrafi çekilmiş sonucu ta salıya nasıl kötü oldum anlatamam kendimi bile unuttum. keşke yakın olabilseydim onlara babama sarılabilseydim. o kadar düşküümki ben babama şimdi ondan başka bişey düşünemiyorum. ya tutamıyorum kendimi ağlamaktan eşimde duyduda telde konuşurken bişey söylemedi geçmiş olsun yada banada teli ver konuşıyım filan yok tartışmıştıkya gitti yattı. sinir oldum el oğlu işte varmı ötesi kendi ailesinden birine bişey olsaydı neler olurdu kimbilir allah şifa versin bile demedi zalimmm insan ya
aaaa neoluyoorr yaaa?tatlıymış salakmı ne kadın yaaaa,olurmu öyle şeyben olsam eşim tamam dediyse onun kafasını bile kırardım,aptallar,tamam art niyet yoktur altında ama güzel bişey gibi gelmiyor kulağa.iyi yapmışsın ama şimdi senin üzülmememn gereken zamanlar,biraz sakinolmaya çalış cnm yaaaa!!eşinde nasıl biriyse bu yüzden senle tartışabiliyoo,şu bebek olsun görterirsin ona gününü 9 ay boyunca naz niyaz aman allahım,burnundan getirir alırsın öcünü
geçmiş olsun cnm babanaa,üzüldüm,ama sen şuan ilk olarak bebeğini ve kendini düşünmelisin,şimdi snden gzl haber alınca babanıda nekadar mutlu ediceksin bi düşün.üzülme cnm yaaa.
ayneeeenn öyleee!!!hahahhahahaaa!!!
hayırlı cumalar herkese
bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari
selam arkadaşlarım,
öncelikle özlem gelmiş hoşgelmiş. batu da kök söktürengillerden çıkmış sanırım. tez zamanda düzelsin inşallah.
ben de çok acı çektim bi ara bayılıcam sandım ama doktor ara verdi. acıyormuş harbiden...ama aferin iyi dayandın dedi. sonucu saat 2 de alacağız. Allahım büyük konuşmayayım ama asla bi daha cektirmem isterse yapış yupuş olsun, umrumda değil. kanamam var su anda hiç rahat oturamıyorum karnım cok ağrıyor. amma nazlısın demesinler diye gıkım çıkmıyor valla. bu arada ofisteyim. pınarcığım destek oldu sağolsun. ama sarjım bitti haber veremedim. sonucu tekrar yazacağım öptüm hepinizi.
sermest canım aklıma geldi yazmadan olmaz. benim kzıımın hasta olacağını ben uyursa anlıyorum. tetikte ol arkadaşım...
burp sana da çok güldüm ben de otla birlikte slim de olsa cügara içiyorum :)))))ama ben de bir his var bombayı patlatacaksın sen.
tuanaycığıma da derslerde başarılar kolay gelsin.
hastaneye gidiyorum akşama yazarım çok öptüm. sevgiler.
kızlar bende doktora gitmiştim yaa,bana farlutal diye bi ilaç yazdı emzirirken kullanılıyormuş, hafta kullan sonraki haftada adet olcaksın demişti,ama ben olmadım,şiddetli ağrılarım oluyor ara ara,hatta dün gece resmen doğurdum diyebilirim,kızın sütünü içiremedim,sütünü değiştirip altını temizleyemedim,zafer yaparken adada hiç durmuyo kaçıyo ortalığa çiş yapcak diye altını sardı,hızlıca kolundan tutunca sanırım omzu ağrıdı çok ağladı,baba anne gibi olabilirmi,zaferde çok üzüldü,allerim kırılsaydı diyipdurdu ama yapcak bişey yoktu,sabah uyandı yatağından onu almayagittim odasına,kolundan tutarak kaldırdım,uff baba diyo:18:demekki omzu incilmiş.neyse doktorumla konuştum dün hemen görmem lazım kontrole gel dedi,ama adamın hiç boş saati yok,ablan bi ara randevu hazırlasın dedi,ablamda bugün heran için arayabilir,tetikde bekliyorum arayınca hemen gitcem,kargom var vermem gereken çağırdım aptallar gelmedilerdee.offff napcamkii!!
baaaaaaallll
saçma sapan konulara sinirlenme şekerim
bebeklerini de üzme
ay inşallah ikiz olur ya
sen şimdiden bi yardımcı hazırla
gelelim bizeeeee
ben hani efe hastayken ishalken sütümü sağıp veriyodum ya
bizim paşa alıştı sütü biberondan içmeye memeyi 3 dk içip süt az gelmeye başlayınca bırakıyo
öbür memeyi de 3 dk tamaaaaammmm
sonra zırt pırt acıkıyo daha doğrusu ben acıkıyo sanıyorum bi daha dayıyorum memeyi 3 dk daha
dün tatmin olmadım dayadım mamayı ama yok ıııyyy diyip bırakıyo bugün başka mama aldık daralırsam kullanırım diye onu da 2 çekti tükürüyo bile:))))))
neyse 3-4 dk cok cok cok çekiyo çok hızlı ağzı burnu süt oluyo sonra bırakıp ağlıyo
az önce de tıktım memeyi
ben hala oğlum aç diye düşünürken kustu:))
bir sürü süt içmiş meğer
sanırım benimki açgözlü hemencik bitiriyo
zaten ilk 4-5 dk da memenin %90 ı bitermiş
bi daha zorlamıcam
şimdi de kustu oğlum aç mı ki diyorum:))))))
ben de yedim kafayı
neyse şimdi çıkıym akşam gelirim yine
bize gelince ne gündüz ne gece uyuyoruz bide baş sağlığına gelenler memoyla zaten nane mollayız son bi kaç aydır ben çareyi ya didime kaçmakla yada memlekete kaçmakta buldum biraz zaman vercem memoya bakalım oldu oldu olmadı katlanamıycam artık adam lohusa senduromu yaşıyor beni deli etti her gece geç geliyor bizle hiç ilgilenmiyor neyse bunaltmıyım sizi
dişçiden geldim fenayım
kanal tedavisi olan dişim çürümüş ondan agrımamıs kaplamaya az kalmıs idare edicem şimdilik dolguyla offf offf kafamda hala o seslerrrrrrr
ben dinleneyim en iyisi
balcım relax ol agrı sızı normal test gününü bekle dinlen cnaım
hersey cok guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?