Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı cumalar herkese

bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari

selam arkadaşlarım,

öncelikle özlem gelmiş hoşgelmiş. batu da kök söktürengillerden çıkmış sanırım. tez zamanda düzelsin inşallah.

ben de çok acı çektim bi ara bayılıcam sandım ama doktor ara verdi. acıyormuş harbiden...ama aferin iyi dayandın dedi. sonucu saat 2 de alacağız. Allahım büyük konuşmayayım ama asla bi daha cektirmem isterse yapış yupuş olsun, umrumda değil. kanamam var su anda hiç rahat oturamıyorum karnım cok ağrıyor. amma nazlısın demesinler diye gıkım çıkmıyor valla. bu arada ofisteyim. pınarcığım destek oldu sağolsun. ama sarjım bitti haber veremedim. sonucu tekrar yazacağım öptüm hepinizi.

sermest canım aklıma geldi yazmadan olmaz. benim kzıımın hasta olacağını ben uyursa anlıyorum. tetikte ol arkadaşım...

burp sana da çok güldüm ben de otla birlikte slim de olsa cügara içiyorum :)))))ama ben de bir his var bombayı patlatacaksın sen.

tuanaycığıma da derslerde başarılar kolay gelsin.

hastaneye gidiyorum akşama yazarım çok öptüm. sevgiler.

kızlar bende doktora gitmiştim yaa,bana farlutal diye bi ilaç yazdı emzirirken kullanılıyormuş, hafta kullan sonraki haftada adet olcaksın demişti,ama ben olmadım,şiddetli ağrılarım oluyor ara ara,hatta dün gece resmen doğurdum diyebilirim,kızın sütünü içiremedim,sütünü değiştirip altını temizleyemedim,zafer yaparken adada hiç durmuyo kaçıyo ortalığa çiş yapcak diye altını sardı,hızlıca kolundan tutunca sanırım omzu ağrıdı çok ağladı,baba anne gibi olabilirmi,zaferde çok üzüldü,allerim kırılsaydı diyipdurdu ama yapcak bişey yoktu,sabah uyandı yatağından onu almayagittim odasına,kolundan tutarak kaldırdım,uff baba diyo:18:demekki omzu incilmiş.neyse doktorumla konuştum dün hemen görmem lazım kontrole gel dedi,ama adamın hiç boş saati yok,ablan bi ara randevu hazırlasın dedi,ablamda bugün heran için arayabilir,tetikde bekliyorum arayınca hemen gitcem,kargom var vermem gereken çağırdım aptallar gelmedilerdee.offff napcamkii!!

dün ben gelemedim coşmuşsunuzzzz

özleeeem ded,m sana geçecek düzelecek sanma:))çok üzgünüm ama geçmiyo azalıyo sadece biraz da sen alışıyosun:)))))

tuanaycım da gelmiş akşam tadım yoktu gelemedim
istanbul işimiz seçimden sonra belki temmuz gibi belli olur

sermest uyuyunca da korkutuyolar bizi deliler
ben de aşı olduğu gün 1 saati geçmişti o gün çok korkmuştum aşıdan mı bişi oldu diye
uyumayı öğrendi şimdi gece gündzü düzenlemekte

baaaaaaallll
saçma sapan konulara sinirlenme şekerim
bebeklerini de üzme
ay inşallah ikiz olur ya
sen şimdiden bi yardımcı hazırla

gelelim bizeeeee
ben hani efe hastayken ishalken sütümü sağıp veriyodum ya
bizim paşa alıştı sütü biberondan içmeye memeyi 3 dk içip süt az gelmeye başlayınca bırakıyo
öbür memeyi de 3 dk tamaaaaammmm
sonra zırt pırt acıkıyo daha doğrusu ben acıkıyo sanıyorum bi daha dayıyorum memeyi 3 dk daha

dün tatmin olmadım dayadım mamayı ama yok ıııyyy diyip bırakıyo bugün başka mama aldık daralırsam kullanırım diye onu da 2 çekti tükürüyo bile:))))))

neyse 3-4 dk cok cok cok çekiyo çok hızlı ağzı burnu süt oluyo sonra bırakıp ağlıyo
az önce de tıktım memeyi
ben hala oğlum aç diye düşünürken kustu:))
bir sürü süt içmiş meğer
sanırım benimki açgözlü hemencik bitiriyo
zaten ilk 4-5 dk da memenin %90 ı bitermiş
bi daha zorlamıcam
şimdi de kustu oğlum aç mı ki diyorum:))))))
ben de yedim kafayı
neyse şimdi çıkıym akşam gelirim yine

sende gitme tatlım ama yeğeninini neden göndermezler anlamam
yemekleri ben yapıyorum annem zaten mercanı bana vermiyor emdirmediğim için de mama kolay senin sütün ne alemde varmı benim hiç yok gögüsler fıs dedi zaten küçükdü şimdi bide fısladıdıcanım kabızlığı 3günü bulursa fitil ver esleme

ada var hakkını yemiyelim hiç öyle sorunları olmadı fıstığımın maşallah
burpcum birlikte yaptıralım tabi neden olmasın
tuanay nezaman yaptıracak bilmiyorum
sen nezaaman yaptırıcan
ben yazın düşünüyorum :)
hadi bencede hep beraber yapın
ya benim yerimde olsan ne yapardın bebk görmeye gelneler bitti şimdide baş sağlığına geliyorlar zaten doğumdan öncede teyzem ölmüştü gene başsağlığı vardı bu sene azrail bize çalışıyor
memeo gibi sende keş olmuşsun ben memoyu dövecem cüneyitte seni dövsün ne lennnnnnnn bu
aramıza hoş geldin ama keşke bizden farklı olsaydın darısı diğer kızlara ne diyeyim bizim topiğin bebekleri nazlı
Sevimcim,sen ne güzel bir boncuk doğurmuşsun kuzum yaaa,maşallah,gerçekten buradaki bütün annelerimizin bebekleri birbirinden güzelBu arada başınız sağolsun cnm,Allah başka acı göstermesin....
dileğim o boncuktan sanada versin rabbin en kısa zamanda inşşşşşşşşşşşşşş

canım babana acil şifalar diliyorum ama burpa katılıyorum bahardan alevlenmiştir korkma sen bebişlerimize bakkkkkkkk

bize gelince ne gündüz ne gece uyuyoruz bide baş sağlığına gelenler memoyla zaten nane mollayız son bi kaç aydır ben çareyi ya didime kaçmakla yada memlekete kaçmakta buldum biraz zaman vercem memoya bakalım oldu oldu olmadı katlanamıycam artık adam lohusa senduromu yaşıyor beni deli etti her gece geç geliyor bizle hiç ilgilenmiyor neyse bunaltmıyım sizi

saol tatlım ama sinirlenmemek elde değil artık eşimde 2. derecede şu an benim için kendimi düşünmem lazım hakılısın canım babaamada üzülüyorum ama bu gün daha iyiyim kafaya takmamaya çalışıyorum şu regli sanclarıda bıraksa peşimi daha iyi olacak

hayırlı cumalar herkese

bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari

hayırlı cumalar tatlım oyy dişçi anam çok korkarım bende kuzum neyi var dişinin ağrıyomu

bilgecim maşallah sana ben inanıyorumki açıktır tüplerin canım inşallah bu acıların sonu güzel olur

semracım kıyamam oy kuzuma canı yandı demekki kızlar babaya çok düşkün olur annesi ondandır birazda nazı kız ada doğduktan sonra adet oldun dimi bu ay içinmi sadece ilaç kullandın inşallah düzene girersin canım

baaaaaaallll
saçma sapan konulara sinirlenme şekerim
bebeklerini de üzme
ay inşallah ikiz olur ya
sen şimdiden bi yardımcı hazırla

mavicim artık sinirlenmicem canım bende artık huzurlu olarak test günümü beklicem ikiz diye diye getiriceksiniz ya ayy kuzum yardımcıya verecek para nerde bende işi bırakıp bakıcam artık kendim siz bir bebekle yakınırken ayyy ben naparım 2 bebekle düşünsenize

çok akıllı senin kuzucun çok annesi

sevimcim sen yaşıcak yerde omu yaşıyor lohusa sendromunu biraz uzak kalda kafanı dinle belki oda bunalmıştır cenazeler filan derken canım geç gelmesinin sebebi kalabalıktan kaçmak istemesi olabilir canım üzme sıkma kendini

bende bu gün duş aldım rahatladım çok oh dünya varmış yine hemşire iğne yaparken geri zekalı canımı yakıyor hiç sevmedim bunları kanatıyorlar sürekli kalçamı sıkıldımmmm evde olmaktan da hava çok güzel ama malum balkondan bakmakla yetiniyorum. bu arada regli olucakmış gibi sık sık vuran sancılar da beni sinir etti. deli gibi kendimi dinliyorum ama yılmadan pozitif olmaya devammm

dişçiden geldim fenayım
kanal tedavisi olan dişim çürümüş ondan agrımamıs kaplamaya az kalmıs idare edicem şimdilik dolguyla offf offf kafamda hala o seslerrrrrrr
ben dinleneyim en iyisi

balcım relax ol agrı sızı normal test gününü bekle dinlen cnaım
hersey cok guzel olacak

canım ya geçmiş olsun. beklemedeyim bebingcim hayırlısıyla

bilgecim seni unuttum sanma çok geçmiş olsun
hemen bebişini gettirsin rahim filmiyle bazı ufak tıkanıklıklar açılıyomuş ve hemen hamile kalınabiliyomuş
preseed e devam tabiii

sevim adam kalabalıktan kaçıyodur konuş ilgilen falan de onun da kafası şişmiştir zor bi süreç atlattınız
kanama ,tarama testleri falan sonrasında da mızmız susmayan bi bebek bebek peşinde memeler ortada bi kadın ev tıklım tıklım bunalmıştır ama seni de anlaması lazım konuşun anlaşın güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…