eşim yarın yok(
il dışına gidiyo
oğluşuumla başbaşayım
yükümü hafifletiyodu inşallah evimin minik erkeği üzmez beni
hapinize iyi geceleeerr
Mavi allah kavuştursun kocişine sağ sağlim gitsin gelsin
bilge geçmiş olsun ben dedim ne gerek var ağr çekmeye 5 dakika uyuyuverecektin doktorların bu inadınıda anlamam sadistler yauv inşallah 3 ay içinde gelecek bebişin
zasaım kıyamam yaa zaferde ne üzülmüş inşallah birşey olmamıştır kuş kuş nazar deydi kuşa o ilaçla adetin sökülmedimi soğan kürümü yapsan acaba tatlım ben tam kocakarı oldum ya aklım bitkisele gidiyor hep :)))))))))))
bebing geçmiş olsun diş kanalı yedimi 3-4 sene dayanmıyor hemen çürüyor
sevim memo ne yapsın ev doluyor taşıyor herifin seni görebildiğimi var baş başa kalmanız lazım adamcağızı suçlama karılar koğuşunda ne yapsın tabiki geç gelir adam bence herşey düzelecek siz kendinizi yıpratmayın yeterki
balcım o ağrılar çoknormal tatlım sen içini ferah tut herşey harika olacak
Mavi allah kavuştursun kocişine sağ sağlim gitsin gelsin
bilge geçmiş olsun ben dedim ne gerek var ağr çekmeye 5 dakika uyuyuverecektin doktorların bu inadınıda anlamam sadistler yauv inşallah 3 ay içinde gelecek bebişin
zasaım kıyamam yaa zaferde ne üzülmüş inşallah birşey olmamıştır kuş kuş nazar deydi kuşa o ilaçla adetin sökülmedimi soğan kürümü yapsan acaba tatlım ben tam kocakarı oldum ya aklım bitkisele gidiyor hep :)))))))))))
bebing geçmiş olsun diş kanalı yedimi 3-4 sene dayanmıyor hemen çürüyor
sevim memo ne yapsın ev doluyor taşıyor herifin seni görebildiğimi var baş başa kalmanız lazım adamcağızı suçlama karılar koğuşunda ne yapsın tabiki geç gelir adam bence herşey düzelecek siz kendinizi yıpratmayın yeterki
balcım o ağrılar çoknormal tatlım sen içini ferah tut herşey harika olacak
mavicim Allah kavustursun canm cok mu kalcak esin insan tek kalınca korkuyor benim öglenleri geliyor esim eve bazen toplantı olunca gelmıyor haliyle ben o zaman bile eyvah diyom sehır dısına gitti mi daha zor tabi Allah yardmcn olsn canım ama evin erkegi efe simdi annesi üzmez seni merak etme
semracım size de gecmıs olsun canım cocuklar en emin annelerin ellerinde oluyor doganın yapısı işte babalar beceriksiz biraz napcan gecmis olsun acısı yavrusumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?