Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşim yarın yok(
il dışına gidiyo
oğluşuumla başbaşayım
yükümü hafifletiyodu inşallah evimin minik erkeği üzmez beni

hapinize iyi geceleeerr

Mavi allah kavuştursun kocişine sağ sağlim gitsin gelsin

bilge geçmiş olsun ben dedim ne gerek var ağr çekmeye 5 dakika uyuyuverecektin doktorların bu inadınıda anlamam sadistler yauv inşallah 3 ay içinde gelecek bebişin

zasaım kıyamam yaa zaferde ne üzülmüş inşallah birşey olmamıştır kuş kuş nazar deydi kuşa o ilaçla adetin sökülmedimi soğan kürümü yapsan acaba tatlım ben tam kocakarı oldum ya aklım bitkisele gidiyor hep :)))))))))))

bebing geçmiş olsun diş kanalı yedimi 3-4 sene dayanmıyor hemen çürüyor

sevim memo ne yapsın ev doluyor taşıyor herifin seni görebildiğimi var baş başa kalmanız lazım adamcağızı suçlama karılar koğuşunda ne yapsın tabiki geç gelir adam bence herşey düzelecek siz kendinizi yıpratmayın yeterki

balcım o ağrılar çoknormal tatlım sen içini ferah tut herşey harika olacak

eşim yarın yok(
il dışına gidiyo
oğluşuumla başbaşayım
yükümü hafifletiyodu inşallah evimin minik erkeği üzmez beni

hapinize iyi geceleeerr

allah kavuştursun mavicim ev erkeği yanında annesi

burpcum inşallah canım ya malesef eşim beni hep üzüyor. artık hiç bir şeye üzülmek istemiyorum sıkıldımmmmmm

selam canlarım anca gecirdim msafirleri geldim gündüz ev işi temizlikti hazırlıktı aksam yemek ardından misafir derken oturamadım aralarda kızla olan faliyetler de cabası neyse düne göre iyi kuzucum dün hep uyuyunca korktum sanırım kakasındandı gece fitil aldık nöbetci eczaneden atınca onu yaptı kuzucum tatasını rahatladı bugün uyanıktı oynadık ettik iyiydi simdi yorulmus sızdı ama gece uykusu degıl bu malesef uyanır birazdan ben daha karnımı doyurcam cay ıcemıyon kı servis yaparken millete gerci yardımcı oldular gelenler saolsun güzel gecti kücük cocuk yoktuyarın bi gün bizim icin de böyle konuscaklar dimi arkadan ay kücük cocugu ile gelmesin diye etme bulma dünyası napcan

bebişim gecmis olsun benim diş kanal tedavisi oluyordu dolgusu kalmıstı bi döndük diş acık kaldı burada da dişci bulamadım güvenebilecegim hala acık geziyorum agrı yok sımdılık ama böyle dişin icine mıcıyom o da ayrı bir an evvel biyer bulmam lazım adam gibi benm de

balcım kocayı mocayı salla simdi sen anacım sıkı tutunması lazım bebişlern ama önce anası sıkı tutunacak ona göre

bilgecim kıyamam ya zor gecmıs iyi de doktoruna ne sen istedikten sonra anestezi o kim oluyor ya acı ceken sensin burada senin bedenin söz konusu karar hakkı sende olmalı neden ona bıraktınız ki aa hic gelemem valla böyle seylere adam karsı diye canımı ne acıtcam neyse gecmıs gıtmıs ola ama anladım kı bu işi aranızdan acısız tek olan benim herhalde ona da sükrettim yeminle

seviiim kız gel beraber yasayalım kızlar birbrini pataklayarak büyür gider kocalar da baksın caresine amannn sen de kafanı dinle gel ben yalnızım nasılsa istda

mavicim Allah kavustursun canm cok mu kalcak esin insan tek kalınca korkuyor benim öglenleri geliyor esim eve bazen toplantı olunca gelmıyor haliyle ben o zaman bile eyvah diyom sehır dısına gitti mi daha zor tabi Allah yardmcn olsn canım ama evin erkegi efe simdi annesi üzmez seni merak etme

semracım size de gecmıs olsun canım cocuklar en emin annelerin ellerinde oluyor doganın yapısı işte babalar beceriksiz biraz napcan gecmis olsun acısı yavrusumun

canımm yaa hayır kullandım ama söktürmediidenicem yarın başlıyorum küre,tabi midemin bulantısında içebilirsem her dakka öğürüyorum:26:

balcım hayır ben doğumdan sonra daha adet olmadımcnm,doktorum emzirdiğin için diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.

sağol cnm evet aynen öylee yaaa,napıcaksın,mecburen bakıyor anacım bizimkidefeciiiharaketli,daha sabahdan beri yeni yattı,çokkkkkk çoookkk haraketli,ata'yı solda sıfır bıraktıona çok söylendim başıama daha beteri geldi.

bebingim canım her şeyini hallettir çünkü yaza hamilesin hamillikte diş miş yaptıramazsın bak bende elanazda dişimizi yaptırdık önce sonra tüp ve hamiş kaldık sıra sende tatlım senin gibi cadoloz bi kızn olcak bana öyle geliyor annesine dükkan düzenlemeye yardım edecek tabi rada bazı paketleride kendine açacak inşşşşşşşşş

burpum sen işleremi boğuldun otlarda cabası ha olsun sen iç ananın yaptıklarınıda ye bakarsın gene ce der bizim osman senki kendiliğinden hamile kalmış kadınsın bide amaliyat sonrası gelecek benim paşam hatta ikiz

mavicim efe paşamız sana bol bol gülücük atacak merak etme bebekler yalnız kalınca sanki daha bi huzurlu oluyor bizim ki öyle sanki sana baş başa güzel bir gün diliyorum

özlemim demek benim damatta huzursuz bebk çıktı ha eee herkez yaşayacak ve görcek bebek bakmak ne kadar zor hele çaresiz kalmak allahım yardım etsin tatlım darısı denizime

sermest hadi kaçalım demek nazlı kelebeğim kakasını yaptı sen gene 3günde verdin fili ben tam bir hafta yapcak diye bekledim öküz gibi sonra fitil verdi drda kızım bağıra bağıara çıkardı canım benim düzelcek inş kızlarımız bebekken yaramaz olan bebekler büyüyünce uslanıyormuş ben ona sığınıyorum

bu numaranın sahibi pendik kavşağında kaza yapmış ve hayatını kaybetmiştir rehberdeki b ütün nolara bu msj gidecektir yakınları cenazeyi pendik tuna hastanesi morgundan alabilir mork nosu a501
diye bir msj gelse bi yakınızın telinden ne yaparsınız
memo akşam bu msj arkadaşlarına göndermiş kankası kadıköyde bayılmış diğeri beni arıyor çaktırmıyor memonun nosunu aramışlar patronu çıkmış ben mork görevlisi mahmut demiş çoçuk fenalaşmış eee tabi malum her kez bize akın etti ev akşam curcunaydı kankası kadıköyden eve geldi memoyu bi güzel dövdü gerçekden öldürecekti ondan sonrada sarılıp ağladı ulan böyle şaka yapılırmı be bende size yapacaktımda sonra vaz caydım

gulimus canım baban için geçmiş olsun canım sen yine de sakin olmaya çalış hormonlar yüzünden böyle oluyoruz sana da sakin ol diyorum da ben 1 hafta öncesine kadar hayatımda olmadığım kadar sinirliydim ah şu hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…