hayırlı cumalar herkese
bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari
selam canlarım anca gecirdim msafirleri geldim gündüz ev işi temizlikti hazırlıktı aksam yemek ardından misafir derken oturamadım aralarda kızla olan faliyetler de cabası neyse düne göre iyi kuzucum dün hep uyuyunca korktum sanırım kakasındandı gece fitil aldık nöbetci eczaneden atınca onu yaptı kuzucum tatasını rahatladı bugün uyanıktı oynadık ettik iyiydi simdi yorulmus sızdı ama gece uykusu degıl bu malesef uyanır birazdan ben daha karnımı doyurcam cay ıcemıyon kı servis yaparken millete gerci yardımcı oldular gelenler saolsun güzel gecti kücük cocuk yoktuyarın bi gün bizim icin de böyle konuscaklar dimi arkadan ay kücük cocugu ile gelmesin diye etme bulma dünyası napcan
bebişim gecmis olsun benim diş kanal tedavisi oluyordu dolgusu kalmıstı bi döndük diş acık kaldı burada da dişci bulamadım güvenebilecegim hala acık geziyorum agrı yok sımdılık ama böyle dişin icine mıcıyom o da ayrı bir an evvel biyer bulmam lazım adam gibi benm de
balcım kocayı mocayı salla simdi sen anacım sıkı tutunması lazım bebişlern ama önce anası sıkı tutunacak ona göre
bilgecim kıyamam ya zor gecmıs iyi de doktoruna ne sen istedikten sonra anestezi o kim oluyor ya acı ceken sensin burada senin bedenin söz konusu karar hakkı sende olmalı neden ona bıraktınız ki aa hic gelemem valla böyle seylere adam karsı diye canımı ne acıtcam neyse gecmıs gıtmıs ola ama anladım kı bu işi aranızdan acısız tek olan benim herhalde ona da sükrettim yeminle
seviiim kız gel beraber yasayalım kızlar birbrini pataklayarak büyür gider kocalar da baksın caresine amannn sen de kafanı dinle gel ben yalnızım nasılsa istda
canımm yaa hayır kullandım ama söktürmediidenicem yarın başlıyorum küre,tabi midemin bulantısında içebilirsem her dakka öğürüyorum:26:
balcım hayır ben doğumdan sonra daha adet olmadımcnm,doktorum emzirdiğin için diyor ama çok rahatsız olmaya başladım.
balım sık dişini adet değil o bebeklerin tutunma savaşı var içerde 19da bayram var 2defa hemde
bu numaranın sahibi pendik kavşağında kaza yapmış ve hayatını kaybetmiştir rehberdeki b ütün nolara bu msj gidecektir yakınları cenazeyi pendik tuna hastanesi morgundan alabilir mork nosu a501
diye bir msj gelse bi yakınızın telinden ne yaparsınız
memo akşam bu msj arkadaşlarına göndermiş kankası kadıköyde bayılmış diğeri beni arıyor çaktırmıyor memonun nosunu aramışlar patronu çıkmış ben mork görevlisi mahmut demiş çoçuk fenalaşmış eee tabi malum her kez bize akın etti ev akşam curcunaydı kankası kadıköyden eve geldi memoyu bi güzel dövdü gerçekden öldürecekti ondan sonrada sarılıp ağladı ulan böyle şaka yapılırmı be bende size yapacaktımda sonra vaz caydım
gulimus canım baban için geçmiş olsun canım sen yine de sakin olmaya çalış hormonlar yüzünden böyle oluyoruz sana da sakin ol diyorum da ben 1 hafta öncesine kadar hayatımda olmadığım kadar sinirliydim ah şu hormonlar
merhabalarrr
gulimus babanı şimdi farkettim gecmiş olsun canım inş iyidir
zasacım adaya nolduuuu nazar herhaldeee bi kursun dokun siz
güneş birazyüzünü gsterdi bugun ama hiç keyfim yok.
valla kızlar dişimide yaptırsam kuşumu da yaptırsam benim bebegin gelecegi yok
ben kestim umudumu sizde kesseniz iyi olur. kaç yaz geciridk kac dogum gunu kac yılbası kac bilmemne hep bu son olsun dedik hep bidahakine inş dedik.kendimi kandırmaktan yoruldum ben.sizlerin canını sıkmak istemiyorum ama paylasmayınca kızıyorsunuz.benim ruh halim iyi degil anlayacagınız.yavas yavas cıkıyor herseye herkese kızgınım üzgünüm.zaman bile gecmiyor artık.
yorgunum cok yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?