Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdilik fena sayılmayız kızlar
eşim pazar akşama gelicek burp
paşam uyuyo şimdi ama 10 dk ya uyanır
gelirim yine
kucak manyağı bu çocuk

hayırlı cumalar herkese

bugun dişçiye gidicem cok tırsıyorum
oldum olası korkmuşumdur dişçiden napayım
ahh ahhhh canım cok acımasa bari

geçmiş olsun canım hamile kalmadan diş olayını hallet ben de hiç hoşlanmıyorum dişciden ama yaptırmakta fayda var yaza hamilesin unutma:80:

ne 10 dk sı uyandı bile
uyuduğumuz zaman 25dk
cin gibi kalktı sanki 2.5 saat uyumuş da uykusunu almış gibi

sevimcim kızların söylediği gibi eşin evde sıkılıyordur kadınların ve bebeğin arasında
genelde bebek olunca erkekler kaçacak yer arıyor çevremde çok gördüm
bir süre sonra düzeleceksiniz
annen geldiği içinde gözün aydın canım biraz geç oldu ama

denizcim yengen doğurduğunda bence en azından hastaneye git gör daha sonra doğumda gelmedi diye laf sahibi olmasınlar
yeğenim doğduğunda ben izmirden yeni dönmüştüm ve aşılamalara başlamıştım
3 olumsuz aşılama sırasında durmadan halası ne zaman gelicek diye o kadar laf söylediler ki
benim neler yaşadığımı bilmeden şimdi düşünüyorum da ben doğurduğumda buraya gelmek şöyle dursun ne zaman geliceksin bebeği görelim diye beni sıkıştırırlar

merhabalarrr
gulimus babanı şimdi farkettim gecmiş olsun canım inş iyidir

zasacım adaya nolduuuu nazar herhaldeee bi kursun dokun siz

güneş birazyüzünü gsterdi bugun ama hiç keyfim yok.
valla kızlar dişimide yaptırsam kuşumu da yaptırsam benim bebegin gelecegi yok
ben kestim umudumu sizde kesseniz iyi olur. kaç yaz geciridk kac dogum gunu kac yılbası kac bilmemne hep bu son olsun dedik hep bidahakine inş dedik.kendimi kandırmaktan yoruldum ben.sizlerin canını sıkmak istemiyorum ama paylasmayınca kızıyorsunuz.benim ruh halim iyi degil anlayacagınız.yavas yavas cıkıyor herseye herkese kızgınım üzgünüm.zaman bile gecmiyor artık.
yorgunum cok yorgunum.

sermestim kızın tatası yapmış oh be rahatladı çocuk ya misfirlerin çocuksuz olması gerçekten çok rahat oluyor yardımda ediyo anneler sana bana gelince canım adam sanki beni sinir etmek iiçin tüpü bekledi inçşallah tutunmuştur yavrucaklar ama babyı hiç sevmicekler eminim bundan

zsacım canım bende burp gibi biraz bitkiselciyimdir ama şunu denemektede fayda var regli olamıyosan kırmızı soğanı kabularıyla 4 e kes pişir 15 dak iç suyunu ertesi güne kalmadan regli olursun

balım sık dişini adet değil o bebeklerin tutunma savaşı var içerde 19da bayram var 2defa hemde

inşallahhhh bebingim 19 mayıs evet kız kardeşimde geçen yıl 20 mayısta test yaptırmıştı hamileydi aynı zaman denk geldik diyor oda inşallah çifte bayram olucak rabbimin izniyle

yani sevim okurken bile insanın yüreği ağzına geliyor ya hayret bişey nerdende aklına gelmiş bu şaka haketmiş valla bide dövseydin memoyu

saol bitanem iyiymiş canım babam biraz gelin diyoruz buraya kız kardeşim bandırmada oturuyor oranın havası çok güzel iyi geliyor ona ama gelemiyolar işte çalıştığı için bu hormonlar haklısın canım bütün dengemizi alt üst etti ya herşey gözüne batıyor dimi kız

saol bitanem iyi biraz ilaçlarını kullanıyor canım ya ay ne güldürdün beni kız kuşunda bişey yokki mevlam vaktin saatin dolmasını bekliyor canım sıkma kendini tatlım anlıyorum seni psikolojin bozuldu bu sıkıntılardan hele biraz geçsin tatile filan git havalar ısınınca inanki çok iyi gelicek emin ol canım anlıyorum seni hemde çok iyi 7 sene olucak 30 mayısta evleneli ban düşün bi o kadar yıl bu ev hep sessiz kaldı. hep sabrettim neler çektim bir bilsen canım sadece çocuk uğruna değil taki eşimin ana ve babası ölene kadar yaşadığıma isyan eder olmuştum yani şu 4 yılım iyi biraz işte oda tabi eşim ablalarından erkek kardeşinden uzaklaşınca 2 yıldır daha iyiyim

ay sevim ne biçim saka bu yaaaa
oku oku anlamadım
esin deli olmalı
ii birine gercekten bişey olmadııııı Allah korusunnnnn

maşallah dolmuş sayfalar
özlemimde gelmiş bir yaramaz bebiş daha
benim oğlum uslu olacak pehehehe hiç sanmıyorum
rahat büyüyen bebek az bulunur biz neler göreceğiz bakalım sağlıklı olsunlarda tek sıkıntıları bizi yormak olsun..
öyle diyorum beni görüp kilo almışsın yeme diyenlere oğlum sağlıklı olsun ben böyle olayım önemli değil diye..hele bi de dengesiz aaa şişmişsin az ye kız diyenleri boğasım geliyor ..ama ben mutluyum böyle..hele eşimin çocuk gibi sevmesi ,gösterdiği ilgi bana yeter artar..

bilgecim atlattın geçti işte gerçekten zordu benimde kanamam çok olmuştu ve yürüyememiştim bile..ama geçti gitti..sonucunu yazmamışsın merak ettim..

burpcum abim en aladan hanımköylü ama mutlu olsunlar dediğin gibi uzakta olsunlar..geçen gün bi de utanmadan pc ye yüklenmesi gereken bi yazılım varmış kocişim yapacakmış oldu dedim..

elanazım haklısın aslında ama ben ondan önce yapsaydım o gelir miydi acaba?
bilmiyorum o gün gelsin bakalım giderim belki..

gulimusum geçmiş olsun babana çok..keşke söylemeselermiş sana en azından sonuca kadar
çok kötü olsa zaten söylerlerdi allah korusun..sağlıklı olsunlar da önemli değil..

mavicim eşinle allah kavuştursun bi de gıpta ediyorum eşine yükümü haififletiyor demişsin ya..ne güzel..Hakkını yemeyeyim benim ki çok iş yaptı izinde bitirdik hepsini komşularda benimkine gıpta ediyor ama benimki evde tembel accık..

bebingim geçmiş olsun canım yaptır da derdin olmasın hamilelik için değil sadece..kendin için ağrı çekmektense kurtulmak en iyisi..
benimde yarım çıkan yirmilik dişim acıyor damağım da şişti..
bi de her fırçaladığımda dişlerim kanıyor arttı bugunlerde ..
bebingim yorgunluğun üzgünlüğün dilerim bebek yüzünden olsun ve sen bugunlerini bir çırpıda unut..

sermestim senin nazlı kelebeğin de nazlı hakikaten ama anne yüreği işte mokunu bile başında bekliyorsun..bebeklerin günü gününe uymuyo onu anladım ben ne uyuması yemesi mıçması bile.

tuanayım doğurmadan bencede görüşelim yani şekerim..haftanın 7 günü dersaneye gidiyorsun diye sesim çıkmıyor ama ayarla sen ben işimi bırakır gelirim ..dersane çıkışına gelirim

zasacım kıyamam adaya ,sende fena olmuşsun ağrıların olmuş ada yaşına girecek adet düzene giremedi ya.ihmal etme takiplerini yaptır ..geçmiş olsun tekrar

meleği göremedim giremedi herhalde yoğunluktan..

benimde 2 gündür yoğungeçti işte dünde arkadaşım doğum günü vardı hani karnıma koşarak çarpan yaramazın annesi..pasta yaptım gittik gece geç geldik bugunde uzun zamandır ilk kez öğleye kadar uyumuşum..8 de cin gibi açıyorum gözümü sonra da deniz başlıyor derken uyku falan kalmıyor.
akşam yine bizim yaramaz cici ,akardeş diye diye benim elimin temkiniyle karnımı sevdi tamam dedik alışacak..biz sohbete daldık konuşurken gel sen davul gibi vur karnıma ama hızlı değil zaten olan hızıda ben kestim elimle temkinliyim artık annesi bağardı yine ağladı..fesatlık ve kıskançlık niye var bu yaştaki çocuklarda bilmiyorum ya ..küçükken başlıyor kıskançlık üzülüyorum çok..

bugun gidecektik denize ama hava durumuna baktık yarın günşeli ve 29 c ye çıkıyormuş bugun güneş başaldı zaten yüzünü göstermeye yarın sabah gideceğiz pazartesi akşam geliriz inşallah..
hava güzel olursa belki çarşambaya kadar kalabiliriz..kısa tatil iyi olacak..

denizcim ohhh tatil yap bakalım bütün yaz bebişle uğraşmaktan vaktin olmayacak nasılsa

semracım Adaya da geçmiş olsun canım babası da tutmayı bilememiştir anne gibi olmuyor tabi

tuanayım seni görüyorum aşağıda nasılsın canım iyimisin
sende şu sınavı atlat da bebiş gelsin artık

bebingcim seni öyle iyi anlıyorum ki sanki ne yapsak ne etsek bebiş olmayacakmış gibi geliyor
ama gerçekten vakitleri gelince oluyor ben hala çok da hamileymişim gibi hissetmiyorum ama dr a kontrole gidiyoruz ya artık yumurta yerine bebiş görüyoruz öyle garip geliyor ki çok duygulanıyorum o gün inanmaya başlıyorum hamile olduğuma
sana da herzaman söylediğim gibi çok yakında sen de hamile kalacaksın tüm kalbimle inanıyorum
sende ne olur canını sıkma

geldim ama okumaya fırsatım yok ne yazıkki
gördüğüm kadarıyla yazacağım :)

sanırım mavişim yalnız kalmış canım birşeye ihtiyacın olursa bizi ara ne olur ...

bebingcim canım diş işini hallet yaza işin çok :)

denizim tatile git ve gönlünce ağlen çünkü bu yaz sana tatil yok :)

tuanayım sende derslerine iyi çalış tamam mı bu sene meslektaşız

zasam sanırım ada ile ilgili bir sorun var inşallah bir an önce geçer...

burpum canım sen neler yapıyorsun inşallah iyisinidr...

yeni anne adayımız elanazda gelmiş hoşgelmiş...

bilgecim sen neler yaptın minik cadın nasıl?

nursim geliyormu bilemiyorum ama facede kızını gördüm çok tatlı maşallah...

sevim senin kız kakasını yapmış ohhh rahatlamışsın, eniştede düzelir merak etme...

meleğim canım sende iyisindir inşallah ...

gulimusssss senden çok güzel haberler bekliyorum bak ona göre :)

unuttuğum kimse yoktur inşallah kendinize çok iyi bakın hepinizi kocaman öptümmmm

sermestttttt canım seni unutur muyum valla senin için döndüm :)
kızımız nasıl iyidir inşallah, senin misafirler gelip gitti mi?
kendini hiçç üzme canım bebişinede kendinede iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…