maşallah dolmuş sayfalar
özlemimde gelmiş bir yaramaz bebiş daha
benim oğlum uslu olacak pehehehe hiç sanmıyorum
rahat büyüyen bebek az bulunur biz neler göreceğiz bakalım sağlıklı olsunlarda tek sıkıntıları bizi yormak olsun..
öyle diyorum beni görüp kilo almışsın yeme diyenlere oğlum sağlıklı olsun ben böyle olayım önemli değil diye..hele bi de dengesiz aaa şişmişsin az ye kız diyenleri boğasım geliyor ..ama ben mutluyum böyle..hele eşimin çocuk gibi sevmesi ,gösterdiği ilgi bana yeter artar..
bilgecim atlattın geçti işte gerçekten zordu benimde kanamam çok olmuştu ve yürüyememiştim bile..ama geçti gitti..sonucunu yazmamışsın merak ettim..
burpcum abim en aladan hanımköylü ama mutlu olsunlar dediğin gibi uzakta olsunlar..geçen gün bi de utanmadan pc ye yüklenmesi gereken bi yazılım varmış kocişim yapacakmış oldu dedim..
elanazım haklısın aslında ama ben ondan önce yapsaydım o gelir miydi acaba?
bilmiyorum o gün gelsin bakalım giderim belki..
gulimusum geçmiş olsun babana çok..keşke söylemeselermiş sana en azından sonuca kadar
çok kötü olsa zaten söylerlerdi allah korusun..sağlıklı olsunlar da önemli değil..
mavicim eşinle allah kavuştursun bi de gıpta ediyorum eşine yükümü haififletiyor demişsin ya..ne güzel..Hakkını yemeyeyim benim ki çok iş yaptı izinde bitirdik hepsini komşularda benimkine gıpta ediyor ama benimki evde tembel accık..
bebingim geçmiş olsun canım yaptır da derdin olmasın hamilelik için değil sadece..kendin için ağrı çekmektense kurtulmak en iyisi..
benimde yarım çıkan yirmilik dişim acıyor damağım da şişti..
bi de her fırçaladığımda dişlerim kanıyor arttı bugunlerde ..
bebingim yorgunluğun üzgünlüğün dilerim bebek yüzünden olsun ve sen bugunlerini bir çırpıda unut..
sermestim senin nazlı kelebeğin de nazlı hakikaten ama anne yüreği işte mokunu bile başında bekliyorsun..bebeklerin günü gününe uymuyo onu anladım ben ne uyuması yemesi mıçması bile.
tuanayım doğurmadan bencede görüşelim yani şekerim..haftanın 7 günü dersaneye gidiyorsun diye sesim çıkmıyor ama ayarla sen ben işimi bırakır gelirim ..dersane çıkışına gelirim
zasacım kıyamam adaya ,sende fena olmuşsun ağrıların olmuş ada yaşına girecek adet düzene giremedi ya.ihmal etme takiplerini yaptır ..geçmiş olsun tekrar
meleği göremedim giremedi herhalde yoğunluktan..
benimde 2 gündür yoğungeçti işte dünde arkadaşım doğum günü vardı hani karnıma koşarak çarpan yaramazın annesi..pasta yaptım gittik gece geç geldik bugunde uzun zamandır ilk kez öğleye kadar uyumuşum..8 de cin gibi açıyorum gözümü sonra da deniz başlıyor derken uyku falan kalmıyor.
akşam yine bizim yaramaz cici ,akardeş diye diye benim elimin temkiniyle karnımı sevdi tamam dedik alışacak..biz sohbete daldık konuşurken gel sen davul gibi vur karnıma ama hızlı değil zaten olan hızıda ben kestim elimle temkinliyim artık annesi bağardı yine ağladı..fesatlık ve kıskançlık niye var bu yaştaki çocuklarda bilmiyorum ya ..küçükken başlıyor kıskançlık üzülüyorum çok..
bugun gidecektik denize ama hava durumuna baktık yarın günşeli ve 29 c ye çıkıyormuş bugun güneş başaldı zaten yüzünü göstermeye yarın sabah gideceğiz pazartesi akşam geliriz inşallah..
hava güzel olursa belki çarşambaya kadar kalabiliriz..kısa tatil iyi olacak..
geldim ama okumaya fırsatım yok ne yazıkki
gördüğüm kadarıyla yazacağım :)
sanırım mavişim yalnız kalmış canım birşeye ihtiyacın olursa bizi ara ne olur ...
bebingcim canım diş işini hallet yaza işin çok :)
denizim tatile git ve gönlünce ağlen çünkü bu yaz sana tatil yok :)
tuanayım sende derslerine iyi çalış tamam mı bu sene meslektaşız
zasam sanırım ada ile ilgili bir sorun var inşallah bir an önce geçer...
burpum canım sen neler yapıyorsun inşallah iyisinidr...
yeni anne adayımız elanazda gelmiş hoşgelmiş...
bilgecim sen neler yaptın minik cadın nasıl?
nursim geliyormu bilemiyorum ama facede kızını gördüm çok tatlı maşallah...
sevim senin kız kakasını yapmış ohhh rahatlamışsın, eniştede düzelir merak etme...
meleğim canım sende iyisindir inşallah ...
gulimusssss senden çok güzel haberler bekliyorum bak ona göre :)
unuttuğum kimse yoktur inşallah kendinize çok iyi bakın hepinizi kocaman öptümmmm
selam kızlar dün gece sabaha karşı yattık kociş çalıştı bende ona eşlik ettik sabah telefonla uyandık arkadaş aradı uyuyormuydunuz dedi evet dedim çokta derdimdi hazırlanın çatalcaya kahvaltıya gidiyoruz dedi gak guk diyemeden bizi aldı iyide oldu hava çok güzeldi oradanda hazerfen havaalanına gittik akrobasi uçuşlarını izledik kociş tutturdu bende bineceğim diye izin verirmiyim pır pır uçak biniyorsunuz akrobasi pilotu kullanıyor pike yapıyor ters taklalar neler neler yapıyor deli işi izin vermedim tabi birde maket uçak ve helikopter uçuranları izledik benim kocişinde var maket helikopteri 8 yıldır 5 cm uçuramadı birde parçaları çok pahalı ilk uçurma denesinde bir alay parçasını kırmıştı yurtdışından ısmarlamıştık parçaları sonra baktık olacak gibi diil parçalanacak helikopter ankaradan simulatör almıştık önce orada çözüp sonra uçuracaktı ama çalışmaya fırsat olmadı herşey gençlikte oluyor işte vakit ayıramıyoruz atölyemde boşuna yer işgal ediyor
aslında yarın hava çok daha güzel kocişin projesi olmasa kaçamaklar yapardık negüzel ufff
ya gulimus pazartesimi yaptırsan kan testin ayoool
Melekcim,enerjik gördüm seni,ateş basmaları falanGüzel ama,devam etsin bence,sonu hayırlara vesile olur belki :)))
Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???
selam kızlar nasılsınız bakalım :)
ben yorgun, sinirli ve bir o kadarda mutluyum....
oğluşum beni çok ama çok yoruyor uyku nedir bilmiyor, meme emmiyor off ya bizim topiğin şanssızlığı mıdır nedir((
sizi çok özledim ama giremiyorum, oğlum 1 dk durmuyor sinirlerim alt üst oldu
ağla ağla ölüyor ya ne zormuş sabretmek ,ne zormuş meğer minik adamla ilgilenmek
yorgun anne kaçar gözlerimden uyku akıyor daha yeni yattı bende yatatım ne yapacağı belli olmaz
hepinizi kocaman öpüyorummmmm
Canlarım benim mola bitti,sevgi ve huzur sizinle olsun,en yakın zamanda tekrar görüşürüz,hepiniz öpüldünüz fıstıklarım....
bebeğimin doğduğu gün yazdıklarınızı okudum hemde ağlayarak ,ben sizi ne kadar çok sevmişm, biz birbirimizi ne kadar çok sevmişiz, hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :))))
kızlar saat 10 gibi eşimin arkadaşının hanımı bize çok yakın oturuyorlar telefon açtı. eşini iş için çağırmışlar gitmiş kızda incir tatlısı yapmış eşin gelsin alsın diyo birde sigaramda yok getirsin diyor bana benimde canım sıkıldı. bu saatte eşi gitmiş eşim kapısına sigara götürücek tatlıyı alıp gelicekmiş. bende izin vermedim. haksızmıyım sizce ne olurya bana bi cevap yazın bence normal bir hareket değil eşi evde olsa neyse eşimle tartıştık tabi bu konu üzerine
ya şimdik de annem aradı beni sordu merak etmiş moralim çok bozuldu . babam astım hastası yıllardır artık kronikleşmiş yani bu aralar çok rahatsızmış karnı şişmiş çok kötü oldum ağladım şimdi telde ya ilaçlı tomoğrafi çekilmiş sonucu ta salıya nasıl kötü oldum anlatamam kendimi bile unuttum. keşke yakın olabilseydim onlara babama sarılabilseydim. o kadar düşküümki ben babama şimdi ondan başka bişey düşünemiyorum. ya tutamıyorum kendimi ağlamaktan eşimde duyduda telde konuşurken bişey söylemedi geçmiş olsun yada banada teli ver konuşıyım filan yok tartışmıştıkya gitti yattı. sinir oldum el oğlu işte varmı ötesi kendi ailesinden birine bişey olsaydı neler olurdu kimbilir allah şifa versin bile demedi zalimmm insan ya
kızlar bende doktora gitmiştim yaa,bana farlutal diye bi ilaç yazdı emzirirken kullanılıyormuş, hafta kullan sonraki haftada adet olcaksın demişti,ama ben olmadım,şiddetli ağrılarım oluyor ara ara,hatta dün gece resmen doğurdum diyebilirim,kızın sütünü içiremedim,sütünü değiştirip altını temizleyemedim,zafer yaparken adada hiç durmuyo kaçıyo ortalığa çiş yapcak diye altını sardı,hızlıca kolundan tutunca sanırım omzu ağrıdı çok ağladı,baba anne gibi olabilirmi,zaferde çok üzüldü,allerim kırılsaydı diyipdurdu ama yapcak bişey yoktu,sabah uyandı yatağından onu almayagittim odasına,kolundan tutarak kaldırdım,uff baba diyo:18:demekki omzu incilmiş.neyse doktorumla konuştum dün hemen görmem lazım kontrole gel dedi,ama adamın hiç boş saati yok,ablan bi ara randevu hazırlasın dedi,ablamda bugün heran için arayabilir,tetikde bekliyorum arayınca hemen gitcem,kargom var vermem gereken çağırdım aptallar gelmedilerdee.offff napcamkii!!
meleğimmmm bilet aldınızmı nezaman geliyosunuz tryeye?
bize gelince ne gündüz ne gece uyuyoruz bide baş sağlığına gelenler memoyla zaten nane mollayız son bi kaç aydır ben çareyi ya didime kaçmakla yada memlekete kaçmakta buldum biraz zaman vercem memoya bakalım oldu oldu olmadı katlanamıycam artık adam lohusa senduromu yaşıyor beni deli etti her gece geç geliyor bizle hiç ilgilenmiyor neyse bunaltmıyım sizi
dişçiden geldim fenayım
kanal tedavisi olan dişim çürümüş ondan agrımamıs kaplamaya az kalmıs idare edicem şimdilik dolguyla offf offf kafamda hala o seslerrrrrrr
ben dinleneyim en iyisi
balcım relax ol agrı sızı normal test gününü bekle dinlen cnaım
hersey cok guzel olacak
bu numaranın sahibi pendik kavşağında kaza yapmış ve hayatını kaybetmiştir rehberdeki b ütün nolara bu msj gidecektir yakınları cenazeyi pendik tuna hastanesi morgundan alabilir mork nosu a501
diye bir msj gelse bi yakınızın telinden ne yaparsınız
memo akşam bu msj arkadaşlarına göndermiş kankası kadıköyde bayılmış diğeri beni arıyor çaktırmıyor memonun nosunu aramışlar patronu çıkmış ben mork görevlisi mahmut demiş çoçuk fenalaşmış eee tabi malum her kez bize akın etti ev akşam curcunaydı kankası kadıköyden eve geldi memoyu bi güzel dövdü gerçekden öldürecekti ondan sonrada sarılıp ağladı ulan böyle şaka yapılırmı be bende size yapacaktımda sonra vaz caydım
merhabalarrr
gulimus babanı şimdi farkettim gecmiş olsun canım inş iyidir
zasacım adaya nolduuuu nazar herhaldeee bi kursun dokun siz
güneş birazyüzünü gsterdi bugun ama hiç keyfim yok.
valla kızlar dişimide yaptırsam kuşumu da yaptırsam benim bebegin gelecegi yok
ben kestim umudumu sizde kesseniz iyi olur. kaç yaz geciridk kac dogum gunu kac yılbası kac bilmemne hep bu son olsun dedik hep bidahakine inş dedik.kendimi kandırmaktan yoruldum ben.sizlerin canını sıkmak istemiyorum ama paylasmayınca kızıyorsunuz.benim ruh halim iyi degil anlayacagınız.yavas yavas cıkıyor herseye herkese kızgınım üzgünüm.zaman bile gecmiyor artık.
yorgunum cok yorgunum.
benimde 2 gündür yoğungeçti işte dünde arkadaşım doğum günü vardı hani karnıma koşarak çarpan yaramazın annesi..pasta yaptım gittik gece geç geldik bugunde uzun zamandır ilk kez öğleye kadar uyumuşum..8 de cin gibi açıyorum gözümü sonra da deniz başlıyor derken uyku falan kalmıyor.
akşam yine bizim yaramaz cici ,akardeş diye diye benim elimin temkiniyle karnımı sevdi tamam dedik alışacak..biz sohbete daldık konuşurken gel sen davul gibi vur karnıma ama hızlı değil zaten olan hızıda ben kestim elimle temkinliyim artık annesi bağardı yine ağladı..fesatlık ve kıskançlık niye var bu yaştaki çocuklarda bilmiyorum ya ..küçükken başlıyor kıskançlık üzülüyorum çok..
semracım adanın kolu iyileşti dimi tatlım inşallah geçmiştir birşey olmamıştır yerim onun kolunu burnunu heryerini
sevim memo çok alemmiş yaa nerden aklına geldi ayol çok komik ya
mavi bugün yanlızdın dimi tatlım ana oğul başbaşa
sermest hasta olmamasına sevindim eslemin çocuk uyusa kabahat uyumasa kabahat ayol
melek okudun çıktın cadoloz gördüm seni
elanaz bebişinin olduğuna inanmamanı çok iyi anlıyorum benzetmek gibi olmasın ama ben hamile kaldığımda sağlıkocağındaki hemşire arkadaşımın yanına gitmiştim hamilelikle ilgili tavsiyeler veriyordu ben hiç üstüme alınmıyordum inanamıyordum ama pıtpıtları duymam nasip olmamıştı pıtpıtları duysam ikna olabilirdim ama sen artık inansan iyi edersin artık neredeyse cinsiyeti belli olacakinsan bunca zaman bekleyince iinanamıyor
hanaaaa deniz benim yerimede yüz haziran sonuna kadar güneye gidemeyiz istanbul çevresinde yüzebileceğimiz yerlerde kolay kolay ısınmaz biz bir bugün gördük güzel havayı ona rağmen serindi hava ben hala yazlıkları çıkarmadım bu hafta anca çıkarırım herhal
tuanayım allah sabır ve zihin açıklığı versin yeeeavvruuuuuum
ANNE OLMAK İSTİYORUM
Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ANNE demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim
bigün herseye ragmen kavusacagim yavrum sana sen gelmezsen annecgin sana gelecek yavrum merak etme sen bebegim seni cook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?