Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hazır uyuyorken azcık bakayım dedim
bilgeeee canım geçmiş olsun rahim filmimi çektirdin inşallah gelecek bebiş sen merak etme...

selam kızlar dün gece sabaha karşı yattık kociş çalıştı bende ona eşlik ettik sabah telefonla uyandık arkadaş aradı uyuyormuydunuz dedi evet dedim çokta derdimdi hazırlanın çatalcaya kahvaltıya gidiyoruz dedi gak guk diyemeden bizi aldı iyide oldu hava çok güzeldi oradanda hazerfen havaalanına gittik akrobasi uçuşlarını izledik kociş tutturdu bende bineceğim diye izin verirmiyim pır pır uçak biniyorsunuz akrobasi pilotu kullanıyor pike yapıyor ters taklalar neler neler yapıyor deli işi izin vermedim tabi birde maket uçak ve helikopter uçuranları izledik benim kocişinde var maket helikopteri 8 yıldır 5 cm uçuramadı birde parçaları çok pahalı ilk uçurma denesinde bir alay parçasını kırmıştı yurtdışından ısmarlamıştık parçaları sonra baktık olacak gibi diil parçalanacak helikopter ankaradan simulatör almıştık önce orada çözüp sonra uçuracaktı ama çalışmaya fırsat olmadı herşey gençlikte oluyor işte vakit ayıramıyoruz atölyemde boşuna yer işgal ediyor
aslında yarın hava çok daha güzel kocişin projesi olmasa kaçamaklar yapardık negüzel ufff

ohh sağ salim özlemim de doğurduda aramıza döndü bile maşallah darısı denizin ve elanazın başına sonrada bizim tabiki

bebingim benimde evlilikte 9. yılım kocişimle 15. yılımız ne yıldönümleri ne tedaviler yaşadık tüm tedavilerin sonucunu ya doğum günümüzde ya evlilik yıldönümümüzde aldık sanki hayat bizimle alay ediyordu bizi çileden çıkaranlar bu özel günler evrenin bizimle alay edercesine gönderdiği işaretler oldu
bak bende senin gibi yılmıştım bana nasıl kızıyordun sirkeliyordun beni hatta tartışmıştık bu konu ile ilgili şimdi sıra bbende bu sefer ben kızacağım sana ben zopalayacağım seni benzer tramvaları yaşamış biri olarak tamamen geçeceğini söyleyemeyeceğim ama bir şekilde yola devam edeceksin tatlım çok haklısın çoook ama çok haklısın bu duygularda ama bir sonraki tedavinin enerjisi ile başını tekrar dikleştireceksin
şimdi önümde bir tedavi daha var belki bu nedenle biraz olsun umutluyum sende çooook ağır şeyler yaşadın tatlım ve bunlar çok yeni ama seni bekleyen bebeklerin var tatlım eminim onlar busefer kucağına alacağın bebişine dönüşecek aynı başarılı sikluste gelişen embriyo onlar ve üstelik dondurma embriyo kalitesini olumsuz etkilemiyor şimdi ne desem senin içindeki fırtınayı söndüremeyiz biliyorumki bu yaz fsh ım düşmezse yada tedavim olumsuz geçerse bende karalar bağlayacağım ama bir şekilde hayat devam ediyor ve yaşadıklarına alışmaya başlıyorsun belki geleceğe dair üç beş umut ışığı yada beklentiler buna yardımcı oluyor belki bu sıkıntılarımız ya bir sonraki tedavi umuduyla katlanır olacak yada bu işin bizim için tamamen bittiğini kavramamızla son bulacak ama tüm bu süreç canımızdan bezdiriyor ve insanın elinden malesef başka birşey gelmiyor
ama senin bebişlerinin seni bekliyor olduğunu bilmen sana yardımcı olacaktır şu anki duyguların çok normal kızacaksın nefret edeceksin neden ben diyeceksin ama sen çok gençsin ve sağlıklısın tatlım ve dondurmaların seni bekliyor

semracım adanın kolu iyileşti dimi tatlım inşallah geçmiştir birşey olmamıştır yerim onun kolunu burnunu heryerini

sevim memo çok alemmiş yaa nerden aklına geldi ayol çok komik ya

mavi bugün yanlızdın dimi tatlım ana oğul başbaşa

sermest hasta olmamasına sevindim eslemin çocuk uyusa kabahat uyumasa kabahat ayol

melek okudun çıktın cadoloz gördüm seni

elanaz bebişinin olduğuna inanmamanı çok iyi anlıyorum benzetmek gibi olmasın ama ben hamile kaldığımda sağlıkocağındaki hemşire arkadaşımın yanına gitmiştim hamilelikle ilgili tavsiyeler veriyordu ben hiç üstüme alınmıyordum inanamıyordum ama pıtpıtları duymam nasip olmamıştı pıtpıtları duysam ikna olabilirdim ama sen artık inansan iyi edersin artık neredeyse cinsiyeti belli olacak insan bunca zaman bekleyince iinanamıyor

hanaaaa deniz benim yerimede yüz haziran sonuna kadar güneye gidemeyiz istanbul çevresinde yüzebileceğimiz yerlerde kolay kolay ısınmaz biz bir bugün gördük güzel havayı ona rağmen serindi hava ben hala yazlıkları çıkarmadım bu hafta anca çıkarırım herhal

tuanayım allah sabır ve zihin açıklığı versin yeeeavvruuuuuum

bilge rahim filminin sonucunu yazmadın sen temiz çıktı diye tahmin ediyorum
melek kartlarını özledik ayol alıştırmayaydın sende

denicim saol canım çok önemli değil sanırım babamın durumu bahar ayınan dolayıdır sanırım ben biraz fazla kafaya taktım sanırım buda hormanlarının en yksek konumda olmalarından benim suçum yok

ay kız aman dikkat et canım çocuk bu sağı solu bellimi olur. benim teyzemin kızının karnınada hamileken top atmıştı çocuğun biri allaha şükür bişey olmadı.

oh denizcim gezmeye başladın deniz ısındımıki hemen üşütmeyesin kız az kaldı tabi sanada oğluşun gelince atık bir süre deniz yüzü yok sana

ilbatumcum hoş geldin taze annemiz mis kokulu oğluşun nasıl bana gelince bekliyoruz sabırsızlıkla
test günümüzü

ohhhh burpcum mis gibi bahar havası aldınız hiç fena olmamış ne güzel kolay gelsin işlerinizde başarılar tatlım

ya gulimus pazartesimi yaptırsan kan testin ayoool

ay yok be anacım kim götürücek beni pazartesi teste hem erken olur eşim yok ki işe gidiyor. perşembe en uygun gün bizim için sabah verince kanı öğlenden sonra çıkarmış geç diğilmi ya

benide bu gün tüp bebk merkeinden aradılar nasıl olduğumu sormak için bu regli sancılarımın ilaçlardan normal olduğunu söledi. 20 mayısta hayırlı haberini bekliyoruz dedi hemşire

hava çok güzeldi bende evdeydim sadece iğneye gittik eşimle o kadar

Melekcim,enerjik gördüm seni,ateş basmaları falanGüzel ama,devam etsin bence,sonu hayırlara vesile olur belki :)))

sorma canim ya havalar cok güzel gidyor aman masallah diyelimki degmeyeyim isyerinin kilmasi bozuldu servis en erken 2gün sonra gelirim deyince biz iyice pistik umarim pazartesi yapilir canim:)))

Evet burpcum,kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın maalesef,ne yapalım artık...Ya evet bebekler demişim,bence de çoğul bir gebelik olabilir,ikizede ihtiyacımız var değil mi???

tek olsunda canim birede raziyik:))))

seni gördügüme cok sevindim canim eee hamisken iyi geziyordun batu seni evde iyi oturtturuyor

Canlarım benim mola bitti,sevgi ve huzur sizinle olsun,en yakın zamanda tekrar görüşürüz,hepiniz öpüldünüz fıstıklarım....

allahim emeklerini bos etmesin canim insallah sinavini hayirlisiyla kazanirsin tatlim kendine cok iyi bak arada siradada bir ceeek de:)))

gercek dostluk budur iste tatlim....

olacak is degil nasil bir sacmalik bu böyle kadin delirmismi ne???esinlede bunu icin neden tartisiniz anlamadim canim

baban icin cok gecmis olsun canim ama senin icin suan önemli bir sürec var onu düsünürek kendini üzme canim benim yaptigim hatayi yapmamini inan istemiyorum tatlim

oy oy kiyamam ben ben boncuguma cok gecmis olsun canim baba uf yapti diyen dillerini yerim ben onun canim sen hamile olmus olmayasin sanada gecmis olsun tatlim agrilarin gecmistir umarim simdi doktor gittinmi? nededo doktor?

meleğimmmm bilet aldınızmı nezaman geliyosunuz tryeye?

aldim canim allah nasib ederse haziranin 2sinde direk antalyaya ucucagiz eger yarin zamanim olursa ararim ben seni hem sana söylemem gerek bisey var:)))

canim yasadiklarini senin ve esin icin kolay dönem degildi ve halen daha yasiyorsunuz tatlim biraz bazi seyleri görmemezlikten duymamizliktan gel tatlim insallah biran önce hersey yoluna girer hersey gönlünce olur bitanem

cok gecmis olsun tatlim esimde uzun süredir disinden tedavi oludu gecen hafta sonunda bitti ama trde iki dis taktiracak cok pahaliydi yaptirmadi ben o kadar taktir demem ragmen simdi 2dissiz:)))

yuuuh yani memo enisteye böyle bir sakami olur ya esek sakasi tam

hic birimizin yasadiklari kolay degil ama malesef ellenden bisey gelmiyorki bak bana görede sen benden sanslisin ben hic esime ben hamileyim baba oluyorsun diyemedim o duyguyu 1günü birak 1 dakika bile yasamadim keske bende senin gibi olsaydimda en azindan bidahiki denememde ümitle baksaydim suan bu sayfayi kapatmamis olsaydim esimden ben cocuk felan istemiyorum kelimesini duymasaydim canim sözün bittigi yer iste hayat acisiyla tatlisiyla devam ediyor...

okuyunca sok oldum canim allah göstermesin iyiki bisey olmadi canim cok dikkatli ol deniz oglan ve burdaki bebislerin hepsi bizim icin cok kiymetli tatlim

canim cikmak istemedim ama esim rahat birakmadiki anlarsin iste

sizin hepinizde zopaliksin vallaha ben girdigimde hic biriniz dogru düzgün yazmiyorsunuz ben girmedigimde sayfaliri dolduruyorsunuz sizi cadilaaaarrr

iki gündür cok yogundum hem isde hemde evde yarin iyice dinlenirim artik kendime güzel bir uyku cekecegim uyuyamayanlari kisandirayim:81::81::81:

ANNE OLMAK İSTİYORUM

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

bigün herseye ragmen kavusacagim yavrum sana sen gelmezsen annecgin sana gelecek yavrum merak etme sen bebegim seni cook seviyorum

gelecek tatlım aksi hiç adil olmaz çünkü
gelecek inşallah tatlım
bebinge dediğin lafı geri al tatlım ya herşeyin hayırlısı gerçekten bulupta kaybetmekte zor hele aylarca taşıyıp kaybetmek daha zor allah hiçbirimize yaşatmasın kucaklarımıza almayı nasip etsin benimde senin gibi olsunda düşse bile bir hamile kalsam dediğim olmuştu ama öyle değil gerçekten oda çok zor
bence karı koca biraz toparlanın ercan senin yıpranmana dayanamadığı için sana bunları söylüyordur eminim onunda planları vardır geleceğe bebişinize dair
inşallah gelecek bebişin

melek sabah sabah beni ağlattın olcak bitanem seninde kucağında bir çif göz olcak san anne diycek hatta sen burdan bıktım yazacaksın inşşşşşşşşşşş

ay kızlaaaarrrrr geberdim yorgunluktan(
dün bütün gün kucağımdaydı akşam yatmadan süt sağıym dedim çok az çıktı((
süt mu dayanır beyimizin temposuna
gece aç aç yattı mama yaptım içmedi(
neyse yattı saat başı uyandı
hatta saatte 2 kere
tabi ben haşat
sabahtan beri de ağlıyodu emziriyorum ama sanırım süt az ve dıymuyo azcık sakinleşiyo
sonra yine aynı terane
kucakta gezince sakinliyo
neyse yine sağdım süt dünkünden de az(
süt napsın gündüz oturma gece uyuma
neyse onu içti az sakinledi
uyanınca yine aynı
yine mama yaptım 1 saatte zor içti tadını beğenmiyo ama ne kadar açsa içti 50 lik
ve içtiği gibi uyudu inşallah uzun uyur da kendine gelir
aç aç bağırmış demekki
neyse iyi olsun da mama da veririm
süt olayı da canımı sıktı iyi besleniyorum hatta haddinden fazla iyi
süt çayları içiyorum ama yorgunluktan süt yok denecek kadar az 2 gündür
artık düzene girene kadar bi mama bi süt idare edicez
inşallah geçici bi durumdur

başka bişi yazamıcam ölüyoruuuummm

2 günlük aradan sonra merhaba.

öncelikle denizciğim mesajına cvp yazamadım o an dr yanındaydık çıkışta k.validemlere gittik ve ben telefonumu orada unuttum (( çok özür diliyorum. sonuç temiz tıkalı tüp yok ama sanıyorumbüzüşme vardı çünkü bugun ancak bitti kanamam. Allahım kimseye göstermesin. acısız cektirenleri alkışlıyorum ama ben çok kötü hissettim. aksi gibi aynı gün akşam kızımızın gösterisi vardı. oturamıyorum fotoğraf çekme bahanesiyle hep ayakta kaldım i de o gün kanama yoğundu pantolona cıkar diye çok tedirgin oldu. kazasız belasız eve geldik ama karın üstü yattım ağrı kesici aldım berbat geçti gecem. soranlara anestezi almadan sakın yaptırma diyeceğim. doktor da acımıyormuş dimi dedi boğacaktım kendisini.

soranlara destek olanlara coook tesekkür ederim tüm kalbimle. 3 ay aşılama denemeyeceğiz dedi. kafa olarak da rahatladım. cünkü farkında olmadan çok takmışım kafaya onu anladım. bu filmin acısıyla gözüm bebek mebek görmüyor demiştim eşime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…