Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
brupcugum bebinge söyledigim söz size göre agir yasadiginiz icin neyin ne oldugunu iyi biliyorsunuz ama inan ben buna razim senelerdir doktor doktor gez hic bir doktor bir sorun bir sebeb bulamazken olmamasi insana kafayi yetirtiriyor neden diyorsun sürekli sorun varda bulamiyorlarmi diye düsünüyorsun eger olup düsük olsa inan rahatliyacagim en azindan bende hamile kalabiliyormusun diyecem....

kizlar bu hafata coook güzel olcak topingimiz cosacak yine hobreyyy yapacagiz allahin izniyle nesem yerine geldi be simdi:78:

selam herkese iyi haftalarrrrr
melekcim seni duygularını cok iyi anlıyorum.ama bana sorarsan hiç yasamamyı tercih ederdim.
inan böylesi daha kötü.kaybetmek cok cok kotu.Allah o haberi aldıktan sonra saglıkla kucagına almayı nasip etsin herkese.düşmanım yasasın istemem canım.

bi dıs gebelik yasamak malesefki bi dahaki iyi olacak anlamına gelmiyor melekcim.dıs gebelik bi daha yasama ihtimalim artıyormus mesela.bunun için ameliyat olmak ta cok kotu.
neyse ayrıntı verip üzmek istemem seni.
inş pozitif sonucu saglıklı bir bebek haberiyle alırız hepimiz.

burpum valla arada birbirimizi zopalıcaz baska yolu yok.senin yeniden umutlu olman bana iyi geldi
inş bizlerede nasip eder rabbim saglıkla tabiki.
cok zorlu yollardan geciyoruz malesef. insan bazen dayanamıyor işte.hele etrafında canını yakanlar varsa.
bende sabretmeye calıısıyorum ama bazen tukeniyorum bazen guçleniyorum denegesizlik benimki artık ama basa gelen ekiliyor malesef

merhaba kızlar,

nasılsınız bakalım????ben daha iyiyim. karnım ağrımıyor en azından. evde işlerle uğraşıyordum bi bakayım dedim.

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum akşam gelirim tekrar.

bu arada bebingciğim lütfen hırpalama kendini. ben o gün şunu anladım doktorda ki çok fazla diretmişim, beynime bedenime yüklenmişim. ve aslında çok yorulmuşum. doktorumuz 3 ay hiçbir şey yapmam dediğinde eşim başka doktora gitmeyi düşünseydi o an için sevinirdim ama eşim doktor değiştirmekten yana değil ve bu zoraki 3 aylık ara bize ilaç gibi gelecek. çünkü eşimle zırt pırt hesap yapıyormuşuz, yemediğimiz seyleri yiyormuşuz ve farkında olmadan kasıyormuşuz kendimizi. doktor bize 3 ay rahatlama verdi aslında. ben buna böyle bakıyorum. sen de tıka kulaklarını. herşeye, herkese...işin var çok şükür ve çok da sevdiğin belli. Umutsuzluğa kapılma inşallah sağlıklı bir şekilde kavusacaksın dileğine ben buna yürekten inanıyorum aynı sekilde burp da içimden öyle geciyor. Allah dualarınızı boşa cıkarmasın. herzaman yüreğimdesin bunu da bil arkadaşım.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım?
biz bugün dr a gittik ve hiç güzel haberlerle gelemedik
oğluşum 200 gram kaybetmiş
benim sütümü sağdırdılar ve çok az
bebeğime yetemiyormuşum ben
yavrum açlıktan ağlıyormuş demek, hemşireler mama verdilerde kuzum rahatladı uyudu
bende oh mamadan kurtuldum derken başıma gelene bakın ya
ben sütümü artırmak için şu humanadanda içiyorum ama ne fayda ((
benim ne yapmam gerek ya nolur yardım edin
moralim çok ama çok bozuk

aaayyyyy biz de doktordan geldik özlem aynı doktordan aynı haber(
efe nin de kilo alımı iyi değil her ay 1100 gr alıyodu
3.aydan sonra az alırmış ama
600 falan olsa iyiymiş bizimki 1 haftada 80 gr almış((
demekki yetmemiş dedi doktor
benimki yorgunluktan bitiyo
ve işin kötüsü mama da içmiyo ıııy deyip tükürüyo
muhallebi gibi bişi yap başla 1 hafta sonra dedi
eşim evde olunca az yoruluyorum süt oluyo
o çalışırken çok az çıkıyo

sütün için iyi dinlenme,huzur,ve iyi beslenmek lazım şekerim
bulgur pilavı derler still tee yi i.meye devam et
sütleç bende çok işe yarıyo akıyo bile
benim bildiğim bunlar keşke benimki de mama içse de doyduğunu bilsem yetmediği zaman

bi de sağma makinası al sağ sürekli öyle öyle artar önceleri benim de yoktu sonra gteldi şimdi de azaldı(
neyse ki ek gida çok uzakta değil idare edicez artık Allah dermansız dert vermesin

özlemcim moralini bozma sakın. olabilir böyle durumlar. e-bebek te süt arttırıcı bir içecek var -adını hatırlamıyorum şimdi- ben ondan içiyordum. ve bol kuru soğan, semiz otu tüket, arttığını göreceksin. ayrıca mamayı tü kaka konumunda algılama canım benim çünkü 4. ayda benim de azalmıştı sütüm uykusuzluktan biz milupaya başladık dişler ikişer ikişer cıktı cocugum toparlandı. ac bırakan, süt gelir diye bekleyen arkadaşımınki bağışıklık sistemi çökük bir şekilde hastalandı durdu. dişler bir türlü gelmedi vaktinde. mama lazımsa içsin annesi sen üzülme. mama+anne sütü çok iyi gelir tatlı oğluna..süt vermektense mama daha iyidir.

maviciğim kader arkadaşlığımız süt üretiminde de aynı sanırım. hangi mamayı veriyorsun da tadını sevmedi yakışıklı oğlun? bir de milupa ya da aptamil denesen???eger onları deniyorsan başka markaya gec derim. elbet birini sevecektir.

Son düzenleme:
bilgecim demek rahim filmi cok zordu.canım benim neyseki gecti gitti.
kanaman oldu demek bbenim olmamıstı hiç.sadece biriki damla lekelenmişti.
acı verici bişeydi ama cok zor du diyemem.keşke bayıltsalarmıs seni.üzüldüm canım kotu yasamana.neyseki temiz cıktı.
canım beni yanlıs anlama ama bu dinlenme mola nerden cıktı şimdi.su doktorun inan içime sinmiyor.acele etmesi gerekiyor o agrıdan alıyor snaki.inş bu molada kendiliginden geliverir bebişin.
bu rahatlama iyi gelir sana.
valla ben rahat olamıyorum içime işlemiş bu bebek fikri hesap etmeden dikkat etmeden olmuyor valla sen yapabilirsen bravo derim.

özlemcim kendini suclama nedemek o ben yetemiyormusum filan.olsun varsın mama yese nolcak saglıklı olsun yeter.
mavicim sende üzülme lütfen.şimdiki mamalar guzel pirinç unuyla büyümüyorlar en azından bizim zamanımızdaki gibi.hertür vitamin var organigi bile var.

inanmıyorum ya demek sendede aynı sorun var
benimki şimdilik birşey demiyor ama bakalım ne olacak zamanla ister m istemez mi bilmiyorum
hem bebelac aldık hemde milupa ikisinide deniyorum ayrım yapmasın
senin ek besine az kaldı ne güzel bana daha çooooook
canım ya eşlerimiz gün boyu yok o olunca bende huzurlu oluyorum mutlaka fark ediyor
o işe gidince ben etkileniyorum sanki adam hep benimle kalacak
ya bulgurda gaz yapmaz mı birde o dertten muzdarip olmayalaım sonra
ben bulguru duydumda cesaret edemedim açıkçası
annemde helva, marul,hurma,muhallebi ye dedi yedirdi aslındada ama
sağma makinası aldık medela mı ne ondan aldı bugün eşim dastiniden allahtan ora var ha
sende ek gıdalara geçiş yaparsın artık ne güzel
efecik iyi beslensin lop lop et olsun inşallah....
canım benim herşeye o kadar acemiyimki hemen bozuluyor moralim
yok mamayı kötü diye algılamıyorum ama anne sütünün yerini ne tutarki
bende aç kalmasın diye vereceğim mecburen ne yapayım
dediğin gibi allah korusun bağışıklık sistemi falan çökmesin yavrumun
ama mecburen vereceğiz e-bebeğe bakayım bari sağol
inşallah benim oğluşumda miray ablası gibi olur dua et canım ya
bu arada biraz ara vermişsiniz sanırım olsun hayırlı zamanda olsun inşallah ....

ay nasıl suçlamaz ki insan bebek gözümün önünde zayıfladı hoş herkes şişliği var o gitti takma kafana diyorlar ama ,vereceğim mama canım ne yapayım aç mı kalsın bebeğim

kızlar ben bu mamayı vereceğimde nasıl vereceğimi bilmiyorum
yani emzirip yetmezse mi vereyim yoksa emzirmeden önce mi vereyim
benimki göğsümde uyumayı seviyor bırakınca mızıldanıyor
ne yapacağımı bilemedim....

maviiiiiiii bu pompa işi nasıl ya hemşireler kanayabilir falan dedi öyle mi ya
birde medela almış eşim o iyimiş demişler dastiniden öyle mi?

özlemcim bendeki de medelA ben memnunum kullandıktan sonra kaynatıyorum kullanmadan önce de kaynar su dan geçiriyorum iyi çekiyo
bence memeni ver olanı çeksin sonra mama ver zaten doymuşsa istemez eğer memeden çekemiyosa sen sağ da ver ilk sütün besin değeri yüksekmiş seninki daha odur
sonra sütün çoğalınca mamayı bırakır ama ben bunu bilir bunu söylerim yorgunken olmuyo süt

bugün benim maşallahım varsağdım dolaba bile attım
eşim yarın da evde
biraz stok yaparım
ek gıdaya da azar azar geç,iliyo
tam doymazki
istanbula gidiyoruz hafta sonu bi de ordaki doktorumuza görünelim ne dicek
geçen hafta hastaydı ya belki de ondan yavaşladı
inşallah istanbul a gidince toparlarız
sen de canını sıkma süt yetmiyosa tabiki mama vereceksin
3.haftadan sonra başlar gaz
çok mama değiştirme bence bünyesi birine alışsın gazı çok olmaz inşallah
tok uyusunlar da yeter özlem löp löp ete gerek yok

herkesin yavrusu tok ve sağlıklı olsun inşallah

bilgecim denemediğim mama kalmadı
milupa ilk doğduğunda içiyodu şimdi tükürüyo

bebelac ağzına bile sürmedi

eczaneden humana getirttik kavga dövüş içti yarım saat sonra kustu vermicem onu bi daha korktum
kutular çöpte
bi tek milupayı bekletiyorum bugün aldık yenisini
eskisi de ağzı açık beklediği için çöpe gitti

1-2 ay daha idare etse keşke
sabahtan beri süt çayı içiyorum bööö geldi

bakalım 1 hafta daha beklicez mecburen mamayı içse beklemem ama napalım
ek gıdaya doktor 1 hafta daha bekle dedi
eğer bu hafta iyi kilo alırsa devam ederiz anne sütüne eğer iyi alşmamışsa mecburen ek besin

bebingim üzülmemeye çalışıyorum mamalar bence de olabileceğinin en iyisi
ama içmiyo sıpa işte keşke içse de versem

4.ayımıza 1 hafta kaldı 1 hafta sonra ek besinlerle dengelersek dötü kurtardık demektir
karnı doysun huzurlu olsun da mama ek gıda farketmiyo bizim için

gulimus sen de başlarsın yakında
anam siz şükredin benimkiler 2 tane yorgunluktan sütüm azalıyo sağıyorum hangi sağma makinası iyi
hangi mama iyi diye dertlenmeye

inşallah 2 kişi kısmı doğru olur bol bol da sütün olur
az kaldı çifte bayram
biri bu
biri de bu iki tane

melekcim baba öyle bişeyki üzülmemek elde değilki uzak olunca çok zor

melekcim canım benim yapma böyle okuyunca nasıl ağladım bilemezsin ben eminim canım bebişine kavuşucaksın tatlım az kaldı. mevlem dualarımızı duyuyor canım elbet senide sevindiricek en yakın zamanda

bilgecim gözün aydın bende söylemiştim sana tüplerin açık çıkıcak sonucun iyi olucak canım. arkadaşım rahim filminin 3. ayında hamile kalmıştı sen de öyle olursun belkide canım

kizlar bu hafata coook güzel olcak topingimiz cosacak yine hobreyyy yapacagiz allahin izniyle nesem yerine geldi be simdi:78:

ah canım ya melekcim çok tedirginim inşallah sonucum güzel olur. allahım hepimizi bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin tatlım

bebingim kendini toparlayınca dondurmalarını alıcan dimi canım bizi sevindiriceksin gelicek bebişin

ay kıyamam annesi batucuk açmı kalıyo mamaya başlıcan demekki ya olsun 2 sini birden verirsin aç kalmasın kuzum

mavicim mşallah kuzucun kocaman oldu artık üzmicek seni annesi

mavicim kız okuyorum yazdıklarınızı ama hiç bir tecribem yokki anacım bir fikir vereyim. ayyy kız canım benim 2 bebekmi ooooo allahım bitaneyi de bize nasip etse dünyaları veririm burnunuzdan döküceme emin olabilirsin mavicim ooo neler sorucam hiç bişey bilmiyom valla bebekler konusunda tabi 2 tane kuzucuk olursa yazıcak vakit bulabilirmiyim orası mechul

ben kaçıyorum azcık dinleniym de sütaş üretime geçsin:))))))
doktor bi de vitamin verdi efe ye aslında bana da lazım:)))))

iyi geceler herkeseee

iyi akşamlar kızlar yine moralim çok bozuk elimde değil ama bu gün yine çok ağladım üzüldüm babcımı hasteneye yatırmışlar bronşları dolmuş nefes alamıyormuş oksijen veriyorlar muhtemelen en az bir hafta ama henüz belli değil daha yeni kendimi toparlamaya başladım size yazıyım dedim. inanınki elimde değil yakın olsak nefesi orda alırdım. ben babama dayanamıyorum benim bütün dünyam babam hastaneye yatmayı istememmiş çok pis wc leri diyor çok titiz dir kendisi bundan 5 yıl önce yine astımdan dolayı göğüs hastanesine yatırmışlardı hepetit c ye yakalandı adamcaz şimdik birde onlada uğraşıyor canım ya bu gün kafayı baya bozmuştum son anda vazgeçtim netten uçak bileti araştırıyordum hiç birşey o an aklıma gelmiyor taki annem arıyana kadar kızım delimisin sen bebişin olucak kendinide düşün aradığıma pişmn etme dedi bu gün düzgün yemek bile yiyemedim kabak çekirdeğide damağımı yara yapmış perişan oldum kasıklarımda delirtti beni yine ağrısı
wc den çıkamıyorum sanki işey oldu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…