melek sabah sabah beni ağlattın olcak bitanem seninde kucağında bir çif göz olcak san anne diycek hatta sen burdan bıktım yazacaksın inşşşşşşşşşşş
inşllah hiç umudunuzu yitirmessiniz
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım?
biz bugün dr a gittik ve hiç güzel haberlerle gelemedik
oğluşum 200 gram kaybetmiş
benim sütümü sağdırdılar ve çok az
bebeğime yetemiyormuşum ben
yavrum açlıktan ağlıyormuş demek, hemşireler mama verdilerde kuzum rahatladı uyudu
bende oh mamadan kurtuldum derken başıma gelene bakın ya
ben sütümü artırmak için şu humanadanda içiyorum ama ne fayda((
benim ne yapmam gerek ya nolur yardım edin
moralim çok ama çok bozuk
aaayyyyy biz de doktordan geldik özlem aynı doktordan aynı haber(
efe nin de kilo alımı iyi değil her ay 1100 gr alıyodu
3.aydan sonra az alırmış ama
600 falan olsa iyiymiş bizimki 1 haftada 80 gr almış((
demekki yetmemiş dedi doktor
benimki yorgunluktan bitiyo
ve işin kötüsü mama da içmiyo ıııy deyip tükürüyo
muhallebi gibi bişi yap başla 1 hafta sonra dedi
eşim evde olunca az yoruluyorum süt oluyo
o çalışırken çok az çıkıyo
sütün için iyi dinlenme,huzur,ve iyi beslenmek lazım şekerim
bulgur pilavı derler still tee yi i.meye devam et
sütleç bende çok işe yarıyo akıyo bile
benim bildiğim bunlar keşke benimki de mama içse de doyduğunu bilsem yetmediği zaman
bi de sağma makinası al sağ sürekli öyle öyle artar önceleri benim de yoktu sonra gteldi şimdi de azaldı(
neyse ki ek gida çok uzakta değil idare edicez artık Allah dermansız dert vermesin
inanmıyorum ya demek sendede aynı sorun varaaayyyyy biz de doktordan geldik özlem aynı doktordan aynı haber(
efe nin de kilo alımı iyi değil her ay 1100 gr alıyodu
3.aydan sonra az alırmış ama
600 falan olsa iyiymiş bizimki 1 haftada 80 gr almış((
demekki yetmemiş dedi doktor
benimki yorgunluktan bitiyo
ve işin kötüsü mama da içmiyo ıııy deyip tükürüyo
muhallebi gibi bişi yap başla 1 hafta sonra dedi
eşim evde olunca az yoruluyorum süt oluyo
o çalışırken çok az çıkıyo
sütün için iyi dinlenme,huzur,ve iyi beslenmek lazım şekerim
bulgur pilavı derler still tee yi i.meye devam et
sütleç bende çok işe yarıyo akıyo bile
benim bildiğim bunlar keşke benimki de mama içse de doyduğunu bilsem yetmediği zaman
bi de sağma makinası al sağ sürekli öyle öyle artar önceleri benim de yoktu sonra gteldi şimdi de azaldı(
neyse ki ek gida çok uzakta değil idare edicez artık Allah dermansız dert vermesin
canım benim herşeye o kadar acemiyimki hemen bozuluyor moralimözlemcim moralini bozma sakın. olabilir böyle durumlar. e-bebek te süt arttırıcı bir içecek var -adını hatırlamıyorum şimdi- ben ondan içiyordum. ve bol kuru soğan, semiz otu tüket, arttığını göreceksin. ayrıca mamayı tü kaka konumunda algılama canım benim çünkü 4. ayda benim de azalmıştı sütüm uykusuzluktan biz milupaya başladık dişler ikişer ikişer cıktı cocugum toparlandı. ac bırakan, süt gelir diye bekleyen arkadaşımınki bağışıklık sistemi çökük bir şekilde hastalandı durdu. dişler bir türlü gelmedi vaktinde. mama lazımsa içsin annesi sen üzülme. mama+anne sütü çok iyi gelir tatlı oğluna..süt vermektense mama daha iyidir.
maviciğim kader arkadaşlığımız süt üretiminde de aynı sanırım. hangi mamayı veriyorsun da tadını sevmedi yakışıklı oğlun? bir de milupa ya da aptamil denesen???eger onları deniyorsan başka markaya gec derim. elbet birini sevecektir.
bilgecim demek rahim filmi cok zordu.canım benim neyseki gecti gitti.
kanaman oldu demek bbenim olmamıstı hiç.sadece biriki damla lekelenmişti.
acı verici bişeydi ama cok zor du diyemem.keşke bayıltsalarmıs seni.üzüldüm canım kotu yasamana.neyseki temiz cıktı.
canım beni yanlıs anlama ama bu dinlenme mola nerden cıktı şimdi.su doktorun inan içime sinmiyor.acele etmesi gerekiyor o agrıdan alıyor snaki.inş bu molada kendiliginden geliverir bebişin.
bu rahatlama iyi gelir sana.
valla ben rahat olamıyorum içime işlemiş bu bebek fikri hesap etmeden dikkat etmeden olmuyor valla sen yapabilirsen bravo derim.
özlemcim kendini suclama nedemek o ben yetemiyormusum filan.olsun varsın mama yese nolcak saglıklı olsun yeter.
mavicim sende üzülme lütfen.şimdiki mamalar guzel pirinç unuyla büyümüyorlar en azından bizim zamanımızdaki gibi.hertür vitamin var organigi bile var.
sorma canim ya havalar cok güzel gidyor aman masallah diyelimkidegmeyeyim isyerinin kilmasi bozuldu servis en erken 2gün sonra gelirim deyince biz iyice pistik umarim pazartesi yapilir canim:)))
tek olsunda canim birede raziyik:))))
seni gördügüme cok sevindim canim eee hamisken iyi geziyordun batu seni evde iyi oturtturuyor
allahim emeklerini bos etmesin canim insallah sinavini hayirlisiyla kazanirsin tatlim kendine cok iyi bak arada siradada bir ceeek de:)))
gercek dostluk budur iste tatlim....
olacak is degil nasil bir sacmalik bu böyle kadin delirmismi ne???esinlede bunu icin neden tartisiniz anlamadim canim
baban icin cok gecmis olsun canim ama senin icin suan önemli bir sürec var onu düsünürek kendini üzme canim benim yaptigim hatayi yapmamini inan istemiyorum tatlim
oy oy kiyamam ben ben boncuguma cok gecmis olsun canim baba uf yapti diyen dillerini yerim ben onun canim sen hamile olmus olmayasinsanada gecmis olsun tatlim agrilarin gecmistir umarim simdi doktor gittinmi? nededo doktor?
aldim canim allah nasib ederse haziranin 2sinde direk antalyaya ucucagiz eger yarin zamanim olursa ararim ben seni hem sana söylemem gerek bisey var:)))
canim yasadiklarini senin ve esin icin kolay dönem degildi ve halen daha yasiyorsunuz tatlim biraz bazi seyleri görmemezlikten duymamizliktan gel tatlim insallah biran önce hersey yoluna girer hersey gönlünce olur bitanem
cok gecmis olsun tatlim esimde uzun süredir disinden tedavi oludu gecen hafta sonunda bitti ama trde iki dis taktiracak cok pahaliydi yaptirmadi ben o kadar taktir demem ragmen simdi 2dissiz:)))
yuuuh yani memo enisteye böyle bir sakami olur ya esek sakasi tam
hic birimizin yasadiklari kolay degil ama malesef ellenden bisey gelmiyorki bak bana görede sen benden sanslisin ben hic esime ben hamileyim baba oluyorsun diyemedim o duyguyu 1günü birak 1 dakika bile yasamadim keske bende senin gibi olsaydimda en azindan bidahiki denememde ümitle baksaydim suan bu sayfayi kapatmamis olsaydim esimden ben cocuk felan istemiyorum kelimesini duymasaydim canim sözün bittigi yer iste hayat acisiyla tatlisiyla devam ediyor...
okuyunca sok oldum canim allah göstermesin iyiki bisey olmadi canim cok dikkatli ol deniz oglan ve burdaki bebislerin hepsi bizim icin cok kiymetli tatlim
canim cikmak istemedim ama esim rahat birakmadiki anlarsin iste
ANNE OLMAK İSTİYORUM
Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum
Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak
Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum
Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?
Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim
Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…
bigün herseye ragmen kavusacagim yavrum sana sen gelmezsen annecgin sana gelecek yavrum merak etme sen bebegim seni cook seviyorum
ay kızlaaaarrrrr geberdim yorgunluktan(
dün bütün gün kucağımdaydı akşam yatmadan süt sağıym dedim çok az çıktı((
süt mu dayanır beyimizin temposuna
gece aç aç yattı mama yaptım içmedi(
neyse yattı saat başı uyandı
hatta saatte 2 kere
tabi ben haşat
sabahtan beri de ağlıyodu emziriyorum ama sanırım süt az ve dıymuyo azcık sakinleşiyo
sonra yine aynı terane
kucakta gezince sakinliyo
neyse yine sağdım süt dünkünden de az(
süt napsın gündüz oturma gece uyuma
neyse onu içti az sakinledi
uyanınca yine aynı
yine mama yaptım 1 saatte zor içti tadını beğenmiyo ama ne kadar açsa içti 50 lik
ve içtiği gibi uyudu inşallah uzun uyur da kendine gelir
aç aç bağırmış demekki
neyse iyi olsun da mama da veririm
süt olayı da canımı sıktı iyi besleniyorum hatta haddinden fazla iyi
süt çayları içiyorum ama yorgunluktan süt yok denecek kadar az 2 gündür
artık düzene girene kadar bi mama bi süt idare edicez
inşallah geçici bi durumdur
başka bişi yazamıcam ölüyoruuuummm
2 günlük aradan sonra merhaba.
öncelikle denizciğim mesajına cvp yazamadım o an dr yanındaydık çıkışta k.validemlere gittik ve ben telefonumu orada unuttum(( çok özür diliyorum. sonuç temiz tıkalı tüp yok ama sanıyorumbüzüşme vardı çünkü bugun ancak bitti kanamam. Allahım kimseye göstermesin. acısız cektirenleri alkışlıyorum ama ben çok kötü hissettim. aksi gibi aynı gün akşam kızımızın gösterisi vardı. oturamıyorum fotoğraf çekme bahanesiyle hep ayakta kaldım i de o gün kanama yoğundu pantolona cıkar diye çok tedirgin oldu. kazasız belasız eve geldik ama karın üstü yattım ağrı kesici aldım berbat geçti gecem. soranlara anestezi almadan sakın yaptırma diyeceğim. doktor da acımıyormuş dimi dedi boğacaktım kendisini.
soranlara destek olanlara coook tesekkür ederim tüm kalbimle. 3 ay aşılama denemeyeceğiz dedi. kafa olarak da rahatladım. cünkü farkında olmadan çok takmışım kafaya onu anladım. bu filmin acısıyla gözüm bebek mebek görmüyor demiştim eşime.
kizlar bu hafata coook güzel olcak topingimiz cosacak yine hobreyyy yapacagiz allahin izniyle nesem yerine geldi be simdi:78:
selam herkese iyi haftalarrrrr
melekcim seni duygularını cok iyi anlıyorum.ama bana sorarsan hiç yasamamyı tercih ederdim.
inan böylesi daha kötü.kaybetmek cok cok kotu.Allah o haberi aldıktan sonra saglıkla kucagına almayı nasip etsin herkese.düşmanım yasasın istemem canım.
bi dıs gebelik yasamak malesefki bi dahaki iyi olacak anlamına gelmiyor melekcim.dıs gebelik bi daha yasama ihtimalim artıyormus mesela.bunun için ameliyat olmak ta cok kotu.
neyse ayrıntı verip üzmek istemem seni.
inş pozitif sonucu saglıklı bir bebek haberiyle alırız hepimiz.
burpum valla arada birbirimizi zopalıcaz baska yolu yok.senin yeniden umutlu olman bana iyi geldi
inş bizlerede nasip eder rabbim saglıkla tabiki.
cok zorlu yollardan geciyoruz malesef. insan bazen dayanamıyor işte.hele etrafında canını yakanlar varsa.
bende sabretmeye calıısıyorum ama bazen tukeniyorum bazen guçleniyorum denegesizlik benimki artık ama basa gelen ekiliyor malesef
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım?
biz bugün dr a gittik ve hiç güzel haberlerle gelemedik
oğluşum 200 gram kaybetmiş
benim sütümü sağdırdılar ve çok az
bebeğime yetemiyormuşum ben
yavrum açlıktan ağlıyormuş demek, hemşireler mama verdilerde kuzum rahatladı uyudu
bende oh mamadan kurtuldum derken başıma gelene bakın ya
ben sütümü artırmak için şu humanadanda içiyorum ama ne fayda((
benim ne yapmam gerek ya nolur yardım edin
moralim çok ama çok bozuk
bebingim üzülmemeye çalışıyorum mamalar bence de olabileceğinin en iyisi
ama içmiyo sıpa işte keşke içse de versem
4.ayımıza 1 hafta kaldı 1 hafta sonra ek besinlerle dengelersek dötü kurtardık demektir
karnı doysun huzurlu olsun da mama ek gıda farketmiyo bizim için
gulimus sen de başlarsın yakında
anam siz şükredin benimkiler 2 tane yorgunluktan sütüm azalıyo sağıyorum hangi sağma makinası iyi
hangi mama iyi diye dertlenmeye
inşallah 2 kişi kısmı doğru olur bol bol da sütün olur
az kaldı çifte bayram
biri bu
biri de bu iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?