özlemcim bendeki de medelA ben memnunum kullandıktan sonra kaynatıyorum kullanmadan önce de kaynar su dan geçiriyorum iyi çekiyo
bence memeni ver olanı çeksin sonra mama ver zaten doymuşsa istemez eğer memeden çekemiyosa sen sağ da ver ilk sütün besin değeri yüksekmiş seninki daha odur
sonra sütün çoğalınca mamayı bırakır ama ben bunu bilir bunu söylerim yorgunken olmuyo süt
bugün benim maşallahım varsağdım dolaba bile attım
eşim yarın da evde
biraz stok yaparım
ek gıdaya da azar azar geç,iliyo
tam doymazki
istanbula gidiyoruz hafta sonu bi de ordaki doktorumuza görünelim ne dicek
geçen hafta hastaydı ya belki de ondan yavaşladı
inşallah istanbul a gidince toparlarız
sen de canını sıkma süt yetmiyosa tabiki mama vereceksin
3.haftadan sonra başlar gaz
çok mama değiştirme bence bünyesi birine alışsın gazı çok olmaz inşallah
tok uyusunlar da yeter özlem löp löp ete gerek yok
herkesin yavrusu tok ve sağlıklı olsun inşallah
inşallah gereken kilosunu alır yavrum ya ....bilgecim denemediğim mama kalmadı
milupa ilk doğduğunda içiyodu şimdi tükürüyo
bebelac ağzına bile sürmedi
eczaneden humana getirttik kavga dövüş içti yarım saat sonra kustu vermicem onu bi daha korktum
kutular çöpte
bi tek milupayı bekletiyorum bugün aldık yenisini
eskisi de ağzı açık beklediği için çöpe gitti
1-2 ay daha idare etse keşke
sabahtan beri süt çayı içiyorum bööö geldi
bakalım 1 hafta daha beklicez mecburen mamayı içse beklemem ama napalım
ek gıdaya doktor 1 hafta daha bekle dedi
eğer bu hafta iyi kilo alırsa devam ederiz anne sütüne eğer iyi alşmamışsa mecburen ek besin
melekcim baba öyle bişeyki üzülmemek elde değilki uzak olunca çok zor
melekcim canım benim yapma böyle okuyunca nasıl ağladım bilemezsin ben eminim canım bebişine kavuşucaksın tatlım az kaldı. mevlem dualarımızı duyuyor canım elbet senide sevindiricek en yakın zamanda
bilgecim gözün aydın bende söylemiştim sana tüplerin açık çıkıcak sonucun iyi olucak canım. arkadaşım rahim filminin 3. ayında hamile kalmıştı sen de öyle olursun belkide canım
ah canım ya melekcim çok tedirginim inşallah sonucum güzel olur. allahım hepimizi bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin tatlım
bebingim kendini toparlayınca dondurmalarını alıcan dimi canım bizi sevindiriceksin gelicek bebişin
ay kıyamam annesi batucuk açmı kalıyo mamaya başlıcan demekki ya olsun 2 sini birden verirsin aç kalmasın kuzum
mavicim mşallah kuzucun kocaman oldu artık üzmicek seni annesi
iyi akşamlar kızlar yine moralim çok bozuk elimde değil ama bu gün yine çok ağladım üzüldüm babcımı hasteneye yatırmışlar bronşları dolmuş nefes alamıyormuş oksijen veriyorlar muhtemelen en az bir hafta ama henüz belli değil daha yeni kendimi toparlamaya başladım size yazıyım dedim. inanınki elimde değil yakın olsak nefesi orda alırdım. ben babama dayanamıyorum benim bütün dünyam babam hastaneye yatmayı istememmiş çok pis wc leri diyor çok titiz dir kendisi bundan 5 yıl önce yine astımdan dolayı göğüs hastanesine yatırmışlardı hepetit c ye yakalandı adamcaz şimdik birde onlada uğraşıyor canım ya bu gün kafayı baya bozmuştum son anda vazgeçtim netten uçak bileti araştırıyordum hiç birşey o an aklıma gelmiyor taki annem arıyana kadar kızım delimisin sen bebişin olucak kendinide düşün aradığıma pişmn etme dedi bu gün düzgün yemek bile yiyemedim kabak çekirdeğide damağımı yara yapmış perişan oldum kasıklarımda delirtti beni yine ağrısı
wc den çıkamıyorum sanki işey oldu olucak
canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versin babana...
kabak çekirdeğini tuzlu mı yiyorsun canım sen? tuzsuz ye hem ödem yapmaz .... bol bol su iç canım...
canımm yaa kendini suçlamaa nolurr,bu bütün herkesede oluyorr,ben bile ilk gün telefonda yeşime sütüm yookkk diye sitem etmiştim hafta içinde akmaya başladı resmen,mama hiç vermedim çok şükür,ama karşıda değilim,gerekse verirdim nolucakki,sen üzülme cnm,o batuşş sonradan nasıl toplancak bak gör,benim gibi nasıl bıraktırıcam planları bile yapmaya başıcaksınmerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım?
biz bugün dr a gittik ve hiç güzel haberlerle gelemedik
oğluşum 200 gram kaybetmiş
benim sütümü sağdırdılar ve çok az
bebeğime yetemiyormuşum ben
yavrum açlıktan ağlıyormuş demek, hemşireler mama verdilerde kuzum rahatladı uyudu
bende oh mamadan kurtuldum derken başıma gelene bakın ya
ben sütümü artırmak için şu humanadanda içiyorum ama ne fayda((
benim ne yapmam gerek ya nolur yardım edin
moralim çok ama çok bozuk
kızlar ben bu mamayı vereceğimde nasıl vereceğimi bilmiyorum
yani emzirip yetmezse mi vereyim yoksa emzirmeden önce mi vereyim
benimki göğsümde uyumayı seviyor bırakınca mızıldanıyor
ne yapacağımı bilemedim....
maviiiiiiii bu pompa işi nasıl ya hemşireler kanayabilir falan dedi öyle mi ya
birde medela almış eşim o iyimiş demişler dastiniden öyle mi?
günaydın...
özlemcim üzülme lütfen nşallah semranın dediği gibi akıcak sütün
alışveriş yaparken satmaya çalıştılar pompayı ama almadım ben
lazım olursa sonra alırım diye inşallah lazım olmaz da emer oğlum
bilgeye katılıyorum emmeyen arkadaşlarımın çocukları maşallah gelişim yönünden hep önde
mama yiyenler yani..ilk etapta emmesi ço iyi tabi
inşallah artar özlemim..
bilge geçmiş olsun..dr un verdiği arada da inşallah aşılamaya geçmeden hamileyim dersin bize..bekleme süresinde aldık hep haberleri seninde öyle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?