Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bizde kaynattım canım uyansın vereceğim ama benim sağ göğüsten çıkan birşey yok
sol tarafı kendi emiyor zaten hoş oradada çok değil ama diğerine göre çok daha iyi
zamanla artar diyorlar inşallah öyle olur...
bende makineden memnun kaldım iyiymiş ya ben kendimi yormuşum inşallah artırırda ona gerek kalmadan oğluşum emer
aynen senin gibi düşünüyorum o problem yaşadığımı veriyorum azcık emiyor sonra istemiyor bende diğerini veriyorum olmadı hala ağlıyorsa daya mamayı :)
çok yorgun değilim ama uykusuzum o etkiliyor beni bence
ay maşallah sana ya darısı bana inşallah bende atar mıyım dolaba ....
büyüdü tabi efecik artık ek gıda zamanı geldi ne güzel
ohhh anneanne bakar efeye toparlanır merak etme sen
inşallah gazı olmaz canım ya milupa aptamili iyi dediler aldım
eşim ilk eczaneye gitmiş bebelacı vermişler ama herkes anne sütüne en yakın milupa dedi bizde aldık
öyle tok uyusunlarda bzimki azcık alsın teyzesi zayıfladı yavrum ya
üzülüyorum böyle olunca ben
aminnnnnnn inşallah canım inşallah yavrularımız tok olsun
mışıl mışıl uyusun inşallah....

inşallah gereken kilosunu alır yavrum ya ....

ne yapayım canım ya başladık mecburen kuzum aç kalmasında gerisi önemli değil...

canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versin babana...
kabak çekirdeğini tuzlu mı yiyorsun canım sen? tuzsuz ye hem ödem yapmaz .... bol bol su iç canım...

canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versin babana...
kabak çekirdeğini tuzlu mı yiyorsun canım sen? tuzsuz ye hem ödem yapmaz .... bol bol su iç canım...

özlemcim saol amin tuzlu almış eşim onu bitirmeye çelışıyodum sözde suyu çok içiyorum zaten sütte içmeye çelışıyorum ağzımdaki yaralardan meyvede yiyemiyorum

gulimusum canım baban a gecmiş olsun.inş tez vakitte iyileşir
Allah sifasını versin.
sende guçlu olmaya calıs canım
kendinide düşünmen lazım

canımm yaa kendini suçlamaa nolurr,bu bütün herkesede oluyorr,ben bile ilk gün telefonda yeşime sütüm yookkk diye sitem etmiştim hafta içinde akmaya başladı resmen,mama hiç vermedim çok şükür,ama karşıda değilim,gerekse verirdim nolucakki,sen üzülme cnm,o batuşş sonradan nasıl toplancak bak gör,benim gibi nasıl bıraktırıcam planları bile yapmaya başıcaksınbende yılbaşına kadar emziriyim bırakıcam kesinnnn çok zorlamaya başladı dışarda resmen üstümü parçalıyoo,sende yıl sonra bu sitemleri ediceksin artıcak sütün üzülme sakın hele..aylarda resmen stok yapıp fazlasını atıcaksın bilee,inşallah.

canım ilk olarak emzir,sakın ilk biberon verme,biberonu alırsa seni bırakır az süt geliyo diye,hatta telefondada söyledim cam kaşığın varsa onla ver mamayıda biberon dayamavericeksende o emsin memeyi çek hemen biberonu ver farketmesin.merak etmezaman hızlı geçicek ve sizde ek besine başladığınızda ara ara emziriceksin,o z aman göğüslerin dolu dolu olucak,şimdi her dakka emiyo yaa ondanda yokmuş gibi geliyo,bebeklere zaten ilk hafta kilo verirler,ödemlerini atarlar,sonrada ada gibi boğum boğumolup yığılırlarbendede makinaaventin var memnunum amaartıkpek gerek duymuyorum emiyor dakkada boşaltıyor,bana hediye geldi,kullanmadım bile yakın olsan verirdim kullanırdın.

balcım çookkk heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!bence kesin olcak ben annemlere her gittiğimde bi haber alıyorum hobareylere eşlikedemiyorum seninkiede edemicem gibiama benceeolcak,olsundaa bende geldikden sonra ederim.

dün isten cikinca kosmaya gittim 3km kosmusum eve geldigimde esim yemegi hazirlamis sagolsun hem yemek yedim dus aldim yattim sabah kalktigimda okadar hafiflemisimki kus gibi:))))

özlemcigim sütün icin fazla kafana takma yoksa tamamen gider üzüntüde cok etikiliyor canim biliyorsun insallah en kisa zamanda düzelir canim

günaydın...
özlemcim üzülme lütfen nşallah semranın dediği gibi akıcak sütün
alışveriş yaparken satmaya çalıştılar pompayı ama almadım ben
lazım olursa sonra alırım diye inşallah lazım olmaz da emer oğlum

bilgeye katılıyorum emmeyen arkadaşlarımın çocukları maşallah gelişim yönünden hep önde
mama yiyenler yani..ilk etapta emmesi ço iyi tabi
inşallah artar özlemim..

bilge geçmiş olsun..dr un verdiği arada da inşallah aşılamaya geçmeden hamileyim dersin bize..bekleme süresinde aldık hep haberleri seninde öyle olur inşallah

yaz geldi artık izmire ..dünden beri yaşıyoruz yazı Allaha şükür.
şimdi de serin olsun deriz :))
temiz hava ormanın kuşların içinde çok güzel 2 gün geçirdik denize girdim ama soğuktu çok kalamadım zaten göbüşümden yüzemedim de..oğlum denizi görünce balık gibi oldu hissetti galiba:))

melek kaybetmek bile olsa sonunda bi kere bile hamile kalmak istediğini eşine o haberi vermek istediğini yazmışsın ...bence çok yanlış düşünüyorsun ki içinde hissedip kaybetmenin acısı hiçbirşeyle kıyaslanamaz..biz hamile kalma konusunda ego mu yaşıyoruz ki oley hamile kalabildim kaybetesem de olsun diye kendimizi mi rahatlatıyoruz..
sözlerime kızma lütfen şu anda hamile olarak belki hassas bakıyor olabilirim ki kuıcağına alan annelerin de düşüncelerinin farklı olacağını sanmıyorum..

birde senin bebeğini kaybettiğini biliyordum, sen söylemiştin
bursada tüp bebek yaptırdığında 3 embriyo transfer edilmişti ve sen hamile kalmıştın sonra da düşük olmuştu.bunu izmire gelince anlatmıştın ayşenle bana..
anlayamadım yazdıklarını? bi kere bile olsa hamile kaldığımı bilmek istiyorum demişsin ama hamile kaldığını söylemiştin..

selam fıstıklarım...nasılsınız ben cumartesi günü evime döndüm pzt işime başladım...ev berbat her taraf koli dolu meğer ne çok eşyam varmış topla topla bitmiyor bi yandan da elayı görmeye gelenler var valla kafam bir milyon oldu....

Son düzenleme:

denizciğim hoşgeldin nasılsın canım? oh dinlenmişsin ne iyi gelmiştir kimbilir. rahatla şöyle oğluşun da rahatlasın...

pompa konusunda katılıyorum sana. alırsan şartlanacaksın psikolojik olarak kendi sütünü kendin sabote edeceksin baktın gelmiyor o zaman almak en doğrusu. medela benimki de. maşallah memeyi patlatır gibi çekiyordu :))))beni 2 ay idare etti. valla biz milupa kullanmak zorunda kaldık doktor "derhal" diyince koştur koştur aldık yoksa eşim anne sütü alsın diye diretirdi. şanslıyız ki doktora gitmek, netten bimediğimiz seyleri öğrenmek artık çok kolay. doktorun açıklaması sayesinde kızımı ben 3 yaşına kadar antibiyotik kullanmadan getirdim. nezaman kreşe başladı hastalıklar başladı yabancı mikroplar yüzünden.

sana bahsettiğim almancı arkadaşımı hatırlarsın. sana onunla ilgili enteresan bir olayı paylaşmak istiyorum. sabit fikirlilik adına herkese anlatırım. bu arkadaşım kızını 4buçuk kilo falan doğurdu. 2006 ağustosta. neyse ben diyorum ki esra havalar cok sıcak cocuga cay kasıgıyla su ver (ki miraya doktor sıkı sıkı tembihledi bu sıcakta mutlaka ver susuz kalmasın diye henüz yeni doğduğu halde) bu hayır almanyada bize soyle dediler böyle dediler. neyse karışmak istemedim 6 ay doldu esra dedim bak cocugu susuz bırakıyorsun. bu daha diyor ki sütümde su var oradan alıyor neyse cocugu ben 2 haftada bir görüyorum esralar geliyor biz gidiyoruz falan derken cocugun cenesi agzı kıpkırmızı olmaya basladı. ne kremler verildi fayda yok. bu en sonunda cocuk sıfır uykuyla günleri gecirmeye başlayınca doktora gitti. adam resmen (kabaca söylüyorum özür ama) ağzına etmiş sen köyde mi yaşıyosun cocuk susuzluktan ölmek üzere falan diye. o cocuk 1 hafta sonra havale gecirdi şimdi nezaman grip olsa otomatik havale geciriyor susuzluktan dolayı. ateşi cıkmaya başlayınca su vermeye başlamak zorundasın dedi doktoru. ben de dedim ki hiiiç boşuna söylenme arkadaşım dikkafalılığın seni bu hale getirdi. mama olayını siz düşünün vermedi tabii ki. aralarında 3 ay var ama dişleri miraydan geç geldi, hala ne dediğini anlayamıyoruz biz. bazen kalıplaşmış bilgilere saplanmak fayda sağlamıyor. en başta rahat olun. süt gelirse eyvallah ha gelmiyor mu üzmeyin ne kendinizi ne dünya tatlısı bebişinizi dayayın mamayı. hepimiz 12 ay emmedik herhalde :)) pirinç unlu sütlerle geldik bu yaşlara :))) ki aslında süt verilmemeli diyorlar değil mi???? o nedenle tatlı canınızı üzmeyin. prematüre doğup anneciğinin sütünü hiç tadamadan koca adam olmuş insanlar var. Allah korusun. Bütün yeni doğan bebeği olan arkadaşlarım ve hamile olan arkadaşlarım siz çok değerlisiniz sütünüz için kendinizi üzmeyin. hepinize sevgiler....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…