napıyım canım ya hastane işi böyle ilk önce gidip bağlı olduğumuz kurumdan sevk alıp egeye öyle gdiiyoruz biz direk gidemiyoruz bu da beni çok yoruyor tuanayım bilir hastane uzak ama allahtan arabayla gidiyorum ordan tekrar egeye dönüyorum..verdim evraklarımı biz çıkartırız dediler şaşırdım kendimiz koşturup çıkartmıyormuşuz..ilk adetle gel dediler bende tekrar anlattım daha önce söylemiştik eşimin olmadığını unutmuşlar tabi mayıs başında başlayacak
ilaç aldım doğum kont. bugün başlayacağım sonra nisanda adet olunca içmeyeceğim ilça bir ay boş geçecek mayısta da başlayacak umudum yok ama mecburen deneyeceğiz
bebişim senin raporlu oldu değil mi aşılamalar yani direk tüpe geçiş hakkın var..inşallah hayırlısı olur canım ilk seferde olur:Saruboceq:
iki defa gelmiş msj
ben yokken guzel kaynatmıssınız valla iyi geldi okuyunca.
aksam yine yemek yapamadıgım için annemlere gidicez girebilirsem evdeki netten gelirim şekerler.ayaklarım baska bir yerde sanki zonkluyor...
gamzecim misafirlikte çok yeme göbüş yapma sakın..
gelmemi özlemcim keşke yakın osaydı hep yardıma gelirdim inan ben çok seviyorum yardım etmeyi:)inşş cnm hamilesindir umudunu hiç kaybetme ben buna inanıyorum
bebingcim ii yapmmışın cnm birini almakla inşş iice öğrenirde yükünü alır
bu da aynı topikten..
tek embriyoya başlamışlar bile
Mesaj Linki
Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.
slm kızlar ben geldiiiim
hani dün gideceklerdi ya bizim misafirler
sabah eşim söyleyecekti sizzi salı götürıym diye ben de yok demen perşembee götür dedim tamam dedi o da
o kadar dayandım 2 gün daha durıym da adamın gönlü olsun dedim
pişman oldum ama
yemek yememeler bi tripler oğlu gelene kadar iyiydi öğlen yemeği yememiş
akşamda bi çorba içti
öyle gıcık oldum ki anlatamam
her gelişinde giderken hastalanıyo kadın
gideceğine üzülüyo heralde tövbeee tövbeeeeeeeeeee
eşime dedim annenin hiç bişiyi yoktu sen gelince hastalandı dedim
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok gıcık oldum ya
neyse
salı
çarşamba
2 gün kaldı
bu arada yumurtlama zamanım da kaçıyoooooooooooooooo
bi de ona kızdım
ya aklıma ben üniversitede okurken kampüsteki duraklara asılan afişler geldi birinde şöyle diyordu:
aşk çikolata gibidir araya fıstıklar girebilir:))) bilmem hatırlyan var mı?
ha bu arada bu söz nerden aklıma geldi çünkü canım fıstılı ve çikolatalı dondurma çekti:)))
kızlar işlerim çok beğenildi sergide hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
denizcim gerçekten şu tek embriyo işi çok kötü oldu 4 tane bile koyuyorlardı eminim benim 4 tane embriyom olsa koyarlardı gerçi tuttmadıktan sonra 4üde bir 1 ide bir
ys88 hoşgeldin tekrar aramıza eskiler tek tek buluyor bizi nbnhden sonra senin gelmende hoş oldu
semracım önce kızdım sonra kıyamadım sana canınınız çekmiş he iki hamiş :))) kocişe söylememekte iyi etmişsin valla kızmakta haklı ama sende haklısın ve benim aklımdakini okumuşsun ne olursa olsun en azından doğumda adayı görmeyi hep planlamışımdır
bebing cadısı vallaha sen yaparsın gelirsin sergime senden beklerim hemde nasıl havvalara uçarım mutluluktan radikal kararları merak ettim tatlım hayırdır inşallah istediğin gibi olur gelişmeler bu hafta
ezmag canım ben temizlik yapsamda doymamki temizliğe sanki çok vaktim varmış gibi ben ciddi manyağım bu konuda köşe bucak yalanmış olmalı benim için bir camlara bulaşamıyorum
mavicim sen o kaynanayı al kayınpederin kafasına çak ikisinin kafasından kıvılcım çıksın mümkünse bizde sesini duyalım :)))))),
tuanay bende ing. için hep özel hoca getiriyordum eşim garibimde bize çay getirip duruyordu hocalardan biri gaydi çok komikti diğeride yaşlı şarlattanın tekiydi o yüzden kıskanılcak bir durum yoktu yanlızca gay olandan ben eşimi kıskanıyordum :)))))))))))))
özlemcim 3 aydada etki edebiliyor canım varikosel sizin sayıda vardı değilmi problem sizde işe yarar inşallah tatlım hemde kendiliğinden hamilelik yaşadığınıda düşününce eminim tatlım güzel sonuç alacağımıza
günaydın sekerler
aksam giremedim maalesef ama merak eden de olmamıs..
simdi cevaplara başlayalım.
denizcim doktorum burda üniversitede prof.o rapor cıkarttı ilaçlar için.bu asılama raporumu bilmiyorum.evraklar bende değil üniv. dosyada.eger öyleyse direk tüp yapabilirim.ama burda yapıyorlar mı bilmem.çünki muayhanesinde asılama oldum ben.ben izmirde özel bi yerde yaptırıcam buyuk ihtimalle olmazsa bide istanbulda denerim.
sen smryna dan memnunmuydun orası nasıl bir yer.hiç bilmiyorum ki izmiri.
peliza ne hiç duymamıstım özlemcim faydalı bişeyse yapılışını ögretirmisin.yararlanalım.
ayrıca ccanım dondurma cekiyor fıstıklı filan hayırdır sekerim yoksa guzel haber mi geliyor....
tuaanyım sen basaracaksın senin elinden kacan kurtulan olmaz.eee yıllar gecti bilgiler mazi oldu biraz yorulucakasın sende
burp sergideydi nasıl gecti acaba.gidicem inş bi gun sergisine süpriz yapıcam hatta.
canım hayırlı olsun yeni kursun.kocişinin kıskanması normal,senin gibi güzel kadın kıskanılmazmı hiç?ben özel direksiyon dersi alırken başıma neler getirmişti bizimki.parfüm bile sıkamıyordum,en sonunda en yakın arkadaşı bana öğretti,kendisi öğretemedi,çok kavgaa ediyoruz diyedondurmayı geçen gün hamile arkadaşımla konuştuk gittik yedik,oda hasta oldu bende evet bugün ŞAFAK 87...
slm kızlar nasılsınız nihayet yedi gün sonra adam akıllı uyuyabildim....ama dünden beri çok fena baiış ağrıyo vücudum da kırılıyo resmen özellikle belim ....işe falanda gidesim yok valla bu akşam ama mecbur gidilcek...
biraz önce arakdaşımla konuştum bu hafta sonu toplanacaktık arkadaşı hamileydi doğuma bir gün kala bebeği ölmüş sezeryanla almışlar 2 gün önce doktor bakmış 2-3 gün daha bekleyelim demiş 1 gün sonra kalbi durmuş sezeryanla almışlar 3,6kg mış öpmüş sarılmış otopsiye gitmiş çok kötü oldum ya perişanlarmış çocuk odası herşey hazırmış kaldırıyorlarmış..onlara gideceklermiş
eşiyle de sorunları vardı boşanma dilekçesi bile verilmişti hamilelikten önce sonra barıştılar ve hamile kaldı yeni bir sayfa açmıştı bu bebek allahım kimseye göstermesin..
bebingim güzel haber ermeyi çok isterim ama hiç sanmıyorum... hiç bir belirti yokki(
sitede sorun var herhalde semracım
nasıl oldun iyi mi boğazların
anne adayımız NBNH sen nasılsın canım ya yoksun burda ama gelince ecvap verirsin
ben hariç herkes benden umutlu gibi valla:))) inşallah lur canım ne diyeyim hayırlısı... rabbim zamanını biliyor verirse çok mutlu eder....
cnm al yede bizde kurtularım o kadar güzel yazıyorsun ki benim bile yiyesim geliyor hasta hasta:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?