Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm inşş olur umudunu kaybetme bence eninde sonunda bebişlerinmize kavuşacağız inşş
valla cnm helal olsunn sana çok yorucu ben vaz geçerdim ben hiç uğraşmmayı sevmiyorum ama iş başa gelince mecbur insan caresizlikten herşeyi yapıyor Allah kolaylık versin sana

ben yokken guzel kaynatmıssınız valla iyi geldi okuyunca.
aksam yine yemek yapamadıgım için annemlere gidicez girebilirsem evdeki netten gelirim şekerler.ayaklarım baska bir yerde sanki zonkluyor...

ohh ya ge gez sonra anneye naz yapmaya git.... bende annemi istiyorummmmmmmmmmalsanaalsanasmile

gamzecim misafirlikte çok yeme göbüş yapma sakın..

cnm valla tabağımda ne varsa onun hepsini bitirdim:))))))) benim önüme ne gelirse yiyorum valla kendimi tutamıyorum bide görmemiş gibi herkesten önce bitiriyorum sonrada utanıyorum ne yapıyım ben hızlı yiyorum o yüzden kilo alıyorum :))) bide bende bir huy vardır yediğim şey güzel olmasada ev sahibine ayıp olmasın emeği geçti diyerekten yemeden kalkmıyorum

ben hariç herkes benden umutlu gibi valla:))) inşallah lur canım ne diyeyim hayırlısı... rabbim zamanını biliyor verirse çok mutlu eder....

denizcim 3 veye 6 ay müddet vermemişlermiydi odamı iptal olduu
bir umudumuz vardı oda sayelerinde bitti

tam zamanında gelmişler demek ki cnm :)))) kötü kaynana ne olucak insan biraz düşünceli olur bunlar evli ihtiyacları vardır belki der bu kadar fazla kalmaz yani:))))))
valla cnm o yemek yememeleri hastalıktan değil moral bozukluğundan bizimkilerde öyle birşey yemiyorlar bi tiripler sanki ben bütün gün onlarla kavga ettimde canları sıkkın oğularına sanki bişey anlatmaya çalışır gibi kendi çaplarında bişeyler yapıyorlar
hıh takan var sanki yerse yer yemezse otursun bana baksın:)))))))

cnm al yede bizde kurtularım o kadar güzel yazıyorsun ki benim bile yiyesim geliyor hasta hasta:))))

çok sevindim cnm beğendiklerine
boş ver temizliği cnm bi kadın tut sende geç koltuna söyle o silsin ohhh ne güzel:))))
benim param olsa valla hizmetçi tutacağım eve:))))

niye etmeyelim cnm ben bile aranıza yeni katıldım beni bile merek ediyorsunuz ki seni nasıl merak etmeyelim
bu aralar herkez çok yoğun sayfalar ilerlemiyor eskisi gibi

maşallah ikinizede kendine ii bak cnm az kalmış doğumuna Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun cnm kendine ii bak herkezde bi kırkınlık var valla bu aralar gitmekte bilmiyor Allah şifa versin hepimize

ay çok kötü oldum yaa Rabbim kimseye yaşatmasın byle bir acıyı biz olsun diye bu kadar uğraşırken olupta byle bir acı yaşamak dayanılacak gibi değil Rabbim sabrını versin
işte herşeyin bi zamanı varya Rabbim zamanı olmadıkca vermiyor demmek ki rabbim boşanmalarını istememiş Allah bilir ya olsun diyede düşünmemişlerdir bile o durumda

bebingim güzel haber ermeyi çok isterim ama hiç sanmıyorum... hiç bir belirti yokki(

o belli olmaz cnm bi bakmışın ki hamilesin ayyyy ne güzel inşşş sen daha önce hamile kaldın neden olmasın ki ben olsam şimdi sevinçten uçarım havalara
senin için dua ediyorum cnm

herşeyin hayırlısı gamzecim çok zor yine şehit haberleri deprem böyle olunca düşünmüyorum bebek meselesini allahım hayırlısını versin diyorum..çok fazla beynimizi kaptırıyoruz bu işe..biraz ara vermek de yarar var aslında..

bende izliyorum denizcim yaa ailenin tek oğluymuş bide ne kadar acı birşey hayatta neler oluyor bilmediğimiz duymadığımız her anımıza şükretmemiz gerek valla

kızlar yarında bize gelecek arkadaşlar misafirliğe ne yapsam acaba tatlı tuzlu hazırda meze olarak birşey bulamıyorum kısır patates salatası yapmak istemiyorum bıktım onlardan değişik mezeleriniz varsa yazarmısınız bana?

sitede sorun var herhalde semracım
nasıl oldun iyi mi boğazların
anne adayımız NBNH sen nasılsın canım ya yoksun burda ama gelince ecvap verirsin

denizcim anne adayı demen nasıl hoşuma gitti anlatamam eşime bile söyledim hemen inşallah olur diyelim ama biraz moralim bozuldu gibi bugün sabah ateşimi ölçtüm düşüktü düşük olunca da ben adet oluyorum o anlattığın kıza da çok üzüldüm çok zor birşey hepimiz için hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz

ben hariç herkes benden umutlu gibi valla:))) inşallah lur canım ne diyeyim hayırlısı... rabbim zamanını biliyor verirse çok mutlu eder....

özlemcim hadi bakalım hayırlısı geliyor mu yoksa bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…