Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ikisini de dene özlem hangisinde beyefendi huysuzluk yapmıyorsa onu ilke edin. yalancı memeye uyum sağlıyacak gibi geliyor fazla büyümeden uyku zamanı en azından yalancı meme ver derim ben ama yine sen bilirsin. şimdi güçsüz, küçücük ama inan hep böyle kalmayacak bkz : mavi :)))))

bir de hazırladığın mamaya 1 saat el sürülmezse direkt dök arkadaşım saatlerce bekletme biberonda.

canım çok teşekkü ederim. tüpler açıkmış çok şükür. en azından bir sorun yokmuş onu öğrendik. desteğine çok teşekkür ederim. dikkat et kendine.

arkadaşım çok geçmiş olsun. üzme kendini. inşallah en kısa zamanda cıkar baban hastaneden.hem bebek hem kendin hem de annen için sağlam durmaya çalış. annen de nereye bölünsün şimdi en çok o üzülür. kemicetin sür damağına iyi gelir. moralini bozma hep iyi seyler düşün. babam eve gidecek ben torun götüreceğim saatlerce kucağından indirmeyecek de :))))

2 gün sürdü bebingim hiç sorma. hele altıma serdikleri yeşil örtü daha fenaydı. korktum ben de ama 2 gün sora damla bile yoktu. hakikaten keşke bayıltsalardı beni ama en azından oldu bitti çıktım :))))bir daha asla çektirmem o ayrı bi konu. :)))

doktoruma aynı şeyi ben de söyledim. o dedi ki stres daha sinsi bir düşman. ayrıca ben yara, kırmızılık veya herhangi aykırı bir oluşum görmedim. senin rahatlaman lazım oyüzden 3 ay müdahale etmeyeceğim. böyle konuşunca bana ve eşime mantıklı geldi. zaten gerekli testler yapılıyor yapılacak da. beklemeye gecmekten baska carem kalmadı canım, ne yapayım :)))

ben de kendimden ümitli değilim aklım takılıyor sürekli. ne yapsam ne etsem kemiriyor içimi. bravoyu kaçırdım yani bebing :)))

yok canim hic birsekilde sözlerine kirlmiyorum herkesin düsüncesi farklidir benim hamileligim söyle oldu bursada hasteneye gidip kan verdim sonra arabayla hemen yola ciktik buraya dönüyordum yolda tel acti dr. degerimin 17.9 oldugunu söyledi ama bu degerler böyle olmasinin sebebi erken test yaptigimiz icin dedi bana ne cok sevin nede üzül 2sonra testi yeniden yaptir dedi ben o testi yaptirmadan adet oldum dr. dedigine göre hamilelik olusmus ama düsük olmus dediler uzun bir süre kendimi bu durumla kandirdim daki 2ci tüp bebek yasayana kadar ve ikinciside ayni oldu canim artik bu duruma hamilelik denir denmez bilmiyorum canim suanki hislerimlede keske bir kere bile tam anlamiyla hamile kalsamda düsük olsun buna raziyim tabi düsük yasanlar daha iyibilirki onunda farkli bir acisi oldugunu tatlim bunada katiliyorum ama insan ogluyuz iste duygular sürekli degisiyor yeri geldiginde ümitleniyorsun yeri geldigin ümitlerini kaybetiyorsun suan bende hangi duyglurai yasiyorum inan bilmiyorum kafam karma karisik...

hosgeldin canim nezaman tasiniyorsunuz? sen ise basladiysan elaya kim bakiyor canim?

[/U][/FONT][/FONT]
semracigim hayirdir siz niye gidiyorsunuz tatlim biseymi oldu yoksa?
canım yok bişey değişiklik olsun dedk:)
bencede almamakla iyi yapmışsın ben doğru düzgün kullanamdım,emen bebek için çok gereksiz,hemde sütün ömrünüazaltır en iyi makina bile olsa..

hoşgeldinnn!!!elacık nasıl?kolay gelsinn..

meleeeekkk nolur öyle deme arkadaşım düşük çok zor
hem psikolojik açıdan hem fizik olarak ben 6 ay kendime gelemedim adetlerim düzensizleşti
bu hamileliğimde de hareketleri hissedene kadar korktum
eksik dilek dileme canım benim Allah kimseye yaşatmasın sağlıcakla kavuşsun herkes

kızlar merhaba
umarım herkes iyidir
ben de daha iyiyim şükür
dünde alt komşum hamile olduğumu duymuş müsaitsen 5 dk.uğrayayım dedi
geldi 2 saat oturdu ikramlık birşeyler vardı ama kesmedi yemek yiyemedim uzanamadım
acaip halsizleştim sonunda sen iyice halsizleştin ben gideyim de uyu dedi çok anlayışlı komşum
o saatten sonra da yemek yapacaktım zaten uyuyamadım

ela da iyi semra teyzesi büyümeye devam ediyor,,,
kızlar ben bu arada 9 mayısta ilk adetimi oldum zaten 60 günü geçmişti kanamam fazla geçmeden adet oldum geçen sene pozitif sonuç aldığım güne denk geldi...

bilge 79 ne güzel yazmışsın katılıyorum sana...

özlemcim ben elayı önce emziriyorum göğsüm boşalıyor sonrada mama veriyordum sütüm olana kadar kızım aç kalmıyordu...

anladım melekcim muhtemelen ilaçlardan olmuş senin değerinin yüksek çıkması hatırlsana benimde idrarda çift çizgi çıkmıştı meğerse çatlatma iğnesindenmiş..

ama diğer yazdıklarına hala katılmıyorum ..eğer kucağana almak nasip olmayacaksa hiç hamile kalmamak en iyisi beklemek umut etmek..
ki mavi yaşamış biri olarak çok güzel söylemiş ben yaşamadım ama zor kavuşmanın verdiği duyguyla kaybetme korkusunu hep yaşadım ..

dilerim en kısa zamanda mucizen gelsin ama yarım kalmasın mutluluğun..

Son düzenleme:
nursimcim hayırlı olsun tayininiz
şimdi en zor dönemler hem iş hem de eşya taşı bide çocuk var
düzeninizi kurarsınız bir an önce umarım
ela ya kim bakıyo canım?

iyiyim elanazım işteyim saat 14.00de işten çıkıcam vakit geçiriyorum evde giremem diye burda takılıyorum,,, sen nasıl oldun bebiş nasıl...

elanazım ne anlayışlıymış komşun sağolsun
insan dinlenmek istiyor gerçekten
bu konuda çok şanslıyım
dün bir sürü çamaşır yığıldı eve gelince annem sabah kalkmış 3 makina yıkamış toplamış dürmüş üstüne yemek yapmış ben kalktığımda sadece kahvaltı hazırladım tembel tembel oturuyoruz eşimle

Son düzenleme:
bilgee ne güzel yazmışsın gerçekten doğru
su bence de verilmeli hele yazın az da olsa almalı çocuk

evet gerçekten sakin huzurlu bir ortamda rahatladık eşim biraz hayal kırıklığına uğradı o ayrı kablosuz yayını başlatmamışlar daha elinde laptopla kaldı o da onunla vakit geçiririm diyordu ama beni dinlemek zorunda kaldı:))

sende atlattın gitti kafanı dinleme zamanı havalarda ısındı ,güzel bir tatil yaparsınız okullar kapanınca..stressiz ve kafanda bbek düşüncesi olmadan olunca alıyoruz mucize haberleri
inşallah seninde öyle olur ansızın yaparız hobareyi..

inşallah nursimcim sana kolay gelsin
iyi bugun erkencisin evine gider işlerini yaparsın bende de ütü var ama onu bile yapmaya halim yok..
ayıp artık dimi o kadarını yapayım bana iş kalmadı zati..

selamlar herkeslere
havalar ısınmadı derken
birden ısınıverdi
tabi yazlıkları cıkarmak gerekti
:)
yakında baslarım sıcakkk ufff demeye

amin canim insallah

aminnn allahim herkesin gönlüne göre versin tatlim benim

denizim inş canım ev nasıl darma duman anlatamam...düzensizlik çok kötü ...

coook iyi bilirim canim allah kolaylik versin

selamlar herkeslere
havalar ısınmadı derken
birden ısınıverdi
tabi yazlıkları cıkarmak gerekti
:)
yakında baslarım sıcakkk ufff demeye

bende buraya degdim ne havalar bozulmaya basladi ama tr havalarin düzelmeside benim isime yariyor allah nasib ederse iki hafta sonra antalyadayim:)))

iyi olmana sevindik cnm,yat dinlen,yürüyüş yaaa,büyüdü bebeğin:)
büyür tabi,nekadarlık oldu ticker yap kızz..demek adet oldun ben daha olmadım,emziriyorsan olmasın diyolarr offfffffffffffffffffff!!!olsamda rahatlasammmm..
iyiyim elanazım işteyim saat 14.00de işten çıkıcam vakit geçiriyorum evde giremem diye burda takılıyorum,,, sen nasıl oldun bebiş nasıl...

çalışmaya başladınmı cnm,kim bakıyor bebeğe,nasıl oldu,off ben adayı bırakıp hayatta çalışamazdım heralde..

daha iyiyim canım arada bir midem ağrıyor ama idare ediyorum akşamları çok rahatsız oluyorum nedense bebiş de iyidir herhalde son gördüğümüzde iyiydi
sana da kolay gelsin canım bebişle taşınmak çok zor

evet komşum fazla anlayışlıydı
sen ne güzel annenle anlaşabiliyorsun şanslısın
bana bakmaya geldiğinde anneme bile katlanamamıştım
ben böyle değildim aslında niye böyle oldum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…