kızlar ben bu mamayı vereceğimde nasıl vereceğimi bilmiyorum
yani emzirip yetmezse mi vereyim yoksa emzirmeden önce mi vereyim
benimki göğsümde uyumayı seviyor bırakınca mızıldanıyor
ne yapacağımı bilemedim....
maviiiiiiii bu pompa işi nasıl ya hemşireler kanayabilir falan dedi öyle mi ya
birde medela almış eşim o iyimiş demişler dastiniden öyle mi?
ikisini de dene özlem hangisinde beyefendi huysuzluk yapmıyorsa onu ilke edin. yalancı memeye uyum sağlıyacak gibi geliyor fazla büyümeden uyku zamanı en azından yalancı meme ver derim ben ama yine sen bilirsin. şimdi güçsüz, küçücük ama inan hep böyle kalmayacak bkz : mavi :)))))
bir de hazırladığın mamaya 1 saat el sürülmezse direkt dök arkadaşım saatlerce bekletme biberonda.
melekcim baba öyle bişeyki üzülmemek elde değilki uzak olunca çok zor
melekcim canım benim yapma böyle okuyunca nasıl ağladım bilemezsin ben eminim canım bebişine kavuşucaksın tatlım az kaldı. mevlem dualarımızı duyuyor canım elbet senide sevindiricek en yakın zamanda
bilgecim gözün aydın bende söylemiştim sana tüplerin açık çıkıcak sonucun iyi olucak canım. arkadaşım rahim filminin 3. ayında hamile kalmıştı sen de öyle olursun belkide canım
ah canım ya melekcim çok tedirginim inşallah sonucum güzel olur. allahım hepimizi bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin tatlım
bebingim kendini toparlayınca dondurmalarını alıcan dimi canım bizi sevindiriceksin gelicek bebişin
ay kıyamam annesi batucuk açmı kalıyo mamaya başlıcan demekki ya olsun 2 sini birden verirsin aç kalmasın kuzum
mavicim mşallah kuzucun kocaman oldu artık üzmicek seni annesi
canım çok teşekkü ederim. tüpler açıkmış çok şükür. en azından bir sorun yokmuş onu öğrendik. desteğine çok teşekkür ederim. dikkat et kendine.
iyi akşamlar kızlar yine moralim çok bozuk elimde değil ama bu gün yine çok ağladım üzüldüm babcımı hasteneye yatırmışlar bronşları dolmuş nefes alamıyormuş oksijen veriyorlar muhtemelen en az bir hafta ama henüz belli değil daha yeni kendimi toparlamaya başladım size yazıyım dedim. inanınki elimde değil yakın olsak nefesi orda alırdım. ben babama dayanamıyorum benim bütün dünyam babam hastaneye yatmayı istememmiş çok pis wc leri diyor çok titiz dir kendisi bundan 5 yıl önce yine astımdan dolayı göğüs hastanesine yatırmışlardı hepetit c ye yakalandı adamcaz şimdik birde onlada uğraşıyor canım ya bu gün kafayı baya bozmuştum son anda vazgeçtim netten uçak bileti araştırıyordum hiç birşey o an aklıma gelmiyor taki annem arıyana kadar kızım delimisin sen bebişin olucak kendinide düşün aradığıma pişmn etme dedi bu gün düzgün yemek bile yiyemedim kabak çekirdeğide damağımı yara yapmış perişan oldum kasıklarımda delirtti beni yine ağrısı
wc den çıkamıyorum sanki işey oldu olucak
arkadaşım çok geçmiş olsun. üzme kendini. inşallah en kısa zamanda cıkar baban hastaneden.hem bebek hem kendin hem de annen için sağlam durmaya çalış. annen de nereye bölünsün şimdi en çok o üzülür. kemicetin sür damağına iyi gelir. moralini bozma hep iyi seyler düşün. babam eve gidecek ben torun götüreceğim saatlerce kucağından indirmeyecek de :))))
bilgecim demek rahim filmi cok zordu.canım benim neyseki gecti gitti.
kanaman oldu demek bbenim olmamıstı hiç.sadece biriki damla lekelenmişti.
acı verici bişeydi ama cok zor du diyemem.keşke bayıltsalarmıs seni.üzüldüm canım kotu yasamana.neyseki temiz cıktı.
canım beni yanlıs anlama ama bu dinlenme mola nerden cıktı şimdi.su doktorun inan içime sinmiyor.acele etmesi gerekiyor o agrıdan alıyor snaki.inş bu molada kendiliginden geliverir bebişin.
bu rahatlama iyi gelir sana.
valla ben rahat olamıyorum içime işlemiş bu bebek fikri hesap etmeden dikkat etmeden olmuyor valla sen yapabilirsen bravo derim.
2 gün sürdü bebingim hiç sorma. hele altıma serdikleri yeşil örtü daha fenaydı. korktum ben de ama 2 gün sora damla bile yoktu. hakikaten keşke bayıltsalardı beni ama en azından oldu bitti çıktım :))))bir daha asla çektirmem o ayrı bi konu. :)))
doktoruma aynı şeyi ben de söyledim. o dedi ki stres daha sinsi bir düşman. ayrıca ben yara, kırmızılık veya herhangi aykırı bir oluşum görmedim. senin rahatlaman lazım oyüzden 3 ay müdahale etmeyeceğim. böyle konuşunca bana ve eşime mantıklı geldi. zaten gerekli testler yapılıyor yapılacak da. beklemeye gecmekten baska carem kalmadı canım, ne yapayım :)))
ben de kendimden ümitli değilim aklım takılıyor sürekli. ne yapsam ne etsem kemiriyor içimi. bravoyu kaçırdım yani bebing :)))