Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burppppp :))) hiç anlamadım hayatım çaktıramadın :)))) diğer topikte bayıldığını söyleyenler de oldu buna istinaden doktoruma yalvardım fakat dinlemedi sen dayanırsın diye gazladı. kendini karışıyor olarak görme valla bilgi ve deneyim açlığı çekiyorum. etkilenmem sen korkma aklına geldiği gibi yaz canım..

sermest burp'a ben de katılıyorum sizin plan süper :)))))))))))

canim arkadasim benim o kadar güzel anlatiyorsunki inan beni rahatllatin ben senden piskolojik tedavisimi görsem ne yapsam:)))

canim ben hep tampon kullanniyorum ve inan cok rahat ve hic korkulacak biseyi yok hatta dr. sordum zarari olmadigini söyledi tavsiye ederim...

burpcum benim tüp doktorum dedi ama ikincide ihtimal artar malesef diyeee
inş yoktur oyle bişey yaaa
kafama cok takılıyo cunki

canim kafana hic takma doktorlar o kadar cok sey söylüyorki hepsini kafaya takacak olsak kafayi yeriz kiz:)))) allahin iziniyle yavruna kavusacaksin sende

günaydın fıstıklar...

özlemcim benimde dr hep moralimi bozuyor ama ben çocuğum aç kalıyo diye verdim aptamil mama kesinlikle krşılar mama verilmesine uç noktalarda değil kilosu olmsı gereken aralıkta...mamayı sakın biberonla verme benim kızımda kaşıkla verirken sabırsız ama bi kaç kez biberonla verdim göğsmü zor aldırdım,,,

inş burpum saglıkla kavusurm.
ne guzel yazmısın valla sanki olacakmıs gibi hissetmemi sagladın sagolasın

deniz nerlerdeee göremedim yazdı mı

mavi hayırlı olsun kardesin evleniyor inş cok mutlu olurlar
sagsalim git gel

uyumuyo anacım yok uykusuzluktan geberdi resmen gene uyumadı dörde kadar kavga kıyamet bi de gece mamasını zorla içiriyorum artık ya nasıl cıglık atıyor aglıyor uyku sıkıştırıyor sapıtıyor hepten
kafayı yedim gece gene işe baslayınca napcam ya sabah ezanla uyuyor dana e ben nasıl gıtcem işe sıfır uykuyla(

oyy yerim seni kız senin tedaviye ihtiyacın yok destege ihtiyacın var onun için de biz varız Rabbim bizi niye bir araya getrdi birbrimizi rahatlatalım diye
tamponu alayım o zaman inş gerek kalmaz ben de huyluyumdur rahat edemem pek ama denizsz de olmaz:)
yaa melegim havalar böyleyken nasıl tatil yapcaz kuzum biz:26:

Sermest Antalya'da bugun hava cok kötüüü ((( karanlık ve yağmurlu. yine giydim hırkamı (((

ühüüüü ağlamak istiyorummmm nerde bu yaz beee burası da karanlık yagmurlu hoffff ben denize gircem ama ya banane banane:2:

düzelir semest inşallah ama artık büyüyolar düzen oluşturmak lazım tabi bizimkilere imkansız ama en azından uğraşmak lazım
benimki de yaşlı dedeler gibi gün içinde kestiriyo dakikalık
güneş batınca uyuyo en geç 9
güneş doğunca uyanıyo az büyüsün sabahın köründe yürüyüşe falan çıkar

gündüz özellikle akşama doğru uyandırıp oyalasan daha erken uyumaz mı ki????

bebingim sağol canım inşallah çok mutlu olurlar
düğünde neler yapıcak bakalım efe bey
nasıl emecek nasıl uyuyacak inşallah yarım yamalak olan düzenimiz de bozulmaz
en azından aynı saatte uyuyup uyanmayı biliyo az uyusa da

bugün maşallahımız var
mamayı çok zorlamadan içti ama fazla gelmiş olacakki birazın çıkardı
ben yemek bile yaptım:))))
o da mutfak masasının üstünde ana kucağında beni izledi tabi ben sürekli komiklik yapıp yüksek sesle konuşmak zorunda kaldım 40 dk uyudum bile:)))))
yeter napalım bu kadarına da şükürr

selam ..
sermestim deniz soğuktu ama bu havaya göre normaldi yani
ve güneyin suyu hep buraya göre sıcak olur
daha 2 hafta var girersin rahat rahat

bebingim geldim ama bu saate

bugun fenayım ayakta durup ütü bile yapamadım
ayaklarım şişti davul gibi
tabanlarımın altı kmlerce yürümüş gibi zonkluyor ve kıpkırmızı
şişti iyice her yerim

gece de öyle hiç uyuyamadım eşimi de uyandırdım hep
sağıma yatınca sıkışıyor rahatsız oluyor benim zaten sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum
soluma yatınca da tepikliyor ve göğsümün altını sıkışıtırıyor
iyice büyüdü ve sıcaklar mahvetti beni daha yeni bastırdığı halde ve daha da sıcaklar gelecek
bugun soğuk suyla duş aldım ateş başımda geziyorum
dua edin kızlar son zamanlarım sıkıntılı geçecek anlaşılan

denizoğlan üzüp yormasın inşallah
rahat rahat geçirsin annesi hamileliğini.))
sıkılmıştır annesi çocuk

az kaldı denizoğlan sabret dışarda devam edersin hareketli hayatına:))

burpcum babam hastaneden çıkmış evdeymiş ara sıra kontrole gidicek kaldığı bölümde geçiciydi göğüs bölümünde kalmak istemedi çok pismiş zaten astım dan dolayı yattığında hepatit c kapmıştı ve devam ediyor hastalığı tekrar nükseder diye kalmak istemiyor.

bende çok heyecanlıyım burpcum sabah kan verirsek öğlenden sonra alırmışız sanırım. u regli sancılarım beni korkutuyor ama relax olmaya çalışıyorum inşallah

herkese iyi geceler kızlaaar
biz cumartesi gidiyoruz istanbul a kız kardeşimin düğününe:))))
gitmişken kalırız heralde annem hazırlıklı gel efe yi bırakmam diyo:)))
kalıym da az kafa dinliym bari:)))

hayırlı olsun allah mesut bahtiyar etsin . kafa dinlersin oh ne güzel

maşallah annesi üzmemiş bebişin seni artık büyüyo düzene giriyor

baal güzel haberlerini alıcaz yarın inşallaaahhhh
çifter çifter

inşallah mavicim rabbim hayırlısını versin canım

denizcim inşallah havalar serin giderde sende rahat edersin yormamaya çalış kendini

yine in cin top atıyo buralarda bebeğimi uyuttum eşimi bekliyorum yoldaymış
size bakıym dedim

hepinizi çok seviyorum ve hepimizin bebekli olacağı günlerin geleceğine yürekten inanıyorum
Allah hepimize yaşatacak inşallah bu duyguyu iyi geceler hepinize

aman canım öyle düşünme
herşey çok rahat gececek çok güzel olacak de :)))pozitif düşün biz de tüm kalbimizle destekçiniz zaten :))) bizden üç beş kat fazla duş alman gerekecek o kadar :))))iki yastıkla yatmayı dene :)))

bizde seni çok seviyoruz mavicim inşallah rabbim dualarını kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…