nursimcim evine hosgeldin hayatım sanırım toparlanma telasına giriştin allah yardımcın olsun canım cocukla ne zor olur simdi ay keske yakın olaydık yardım ederdik sana da
denizim demek tatillere gittin nasıl girdin kız denize ya bu havalar ne zaman ısıncak tamam buranın cehennem sıcagından nefret ediorum ama mayıs ayının ortasında da klima ufo acarak elektrige 300 lira bayılmak hic hos değil dogrusutatile gitmeye iki hafta kaldı ama korkum o ki kızcem yazlıkları giyemiycek bu gidişle deniz cok mu soguktu canım benim
bilgeeeeee antalyada havalar nasıl anacım sendeki havalar daha iyi gibi bu aralar ins hep öyle olsun da bize önerilerin var mı canım otele girişimizden iki gün evvel cıkcaz yola bir gece alanyada bir gece antalyada merkezde konaklayalım dedik otel kumlucada bu arada otele gecmeden dolasalım civarı dıyoruz gerci gezmiştm yıllar evvel o tarafı ama olsun benm bildigim alanyada gezilcek yerler kale magaralar dim falan vardı sonra yol üstünde manavgat köprlü kanyon aspendos side buralara gitmiştim bize bir güzergah planı önersene canımın ici nasıl degerlendirelim o iki günü nerleri gezelim
ögretmenevinde kalalım dedik onlar otellerle yarısır hale gelmiş görmeyeli valla
ballı lokmam cok az kaldı insallah güzel haberlerini alıcaz Rabbimin izniyleee
melegim insanogluyuz dilin kemigi yok bazen yasadıgımız sıkıntıları acıları kendi kendimize cekiyoruz ne olur deme öyle su an canın yandıgından sitemin öyle belki gercekten dile getirdginin anlamını kendin de farkında degilsin canım ama söyleyip böyle kaderini cekme üstüne..dilinin belasına ugramak der büyükler..ben bundan zıyade dua yerine gecer derim bazı söylenenler..dilinde güzel şeyler olsun hep arkadsım olsun ki dua yerine gecsin aminler okunsun peşinden manevi alemde de..sonrası güzel olacak insallah..ama keskeleri derken tehlikeli cümleler kurma..inan bilmedigimizden her kötünün iyisini arayısımız..ama emin ol keske o bari olsaydı dediklerimizde bizim göremedgimiz kadar büyük olabilir can yanışlarımız..
herhalde kimseyi atlamamısımdır varsa da kızmayın darılmayın ay kafam durmus aartık benim
yaa bu kırka kadar cok kanamam olmamstı sonrasında bı hafa sonra ara kanamalar oldu regl sandm ben ama deglmıs garip bişeydi zaten bir var bi yok modunda on gün neyse simdi gecen lekelenmem oldu dedim regl oluyorum herhalde bi parca kanama oldu sonra gene tık yok kac gün oldu hafif pembemsi leke bazen oluyor o da baska gelen giden yok sinir oluyorum karnım bi şişiyo bi iniyo davul gibi ay bi olsam da kurtulsam
tatile kadar olsaydım ya kafam rahat olsaydı simdi kesin orada olurum deniz meniz yalan olur bana da ya üfff tampon kullandınız mı kızlar ayıptır sorması nasıl kullanmı zararlı mıdır ben denıze denk gelıcegı zamanlar gecıktırıcı hap kullanırdım smdı onu ıcemem ani bişeye karsı tedbırlı olmakta yarar var dıyorum oraya kadar gıdıp denıze gıremezsem catlarım orta yerımden valla
burpcum benim tüp doktorum dedi ama ikincide ihtimal artar malesef diyeee
inş yoktur oyle bişey yaaa
kafama cok takılıyo cunki
sorma özlemim eskiden kapıdan inek sütü alınırdı kaynatılırdı hepimiz öyle büyüdük ne oldu yani şimdi ödümüz patlar bebeğe inek sütümü aman haşa halbuki hepimiz öyle büyümedikmi
elifim o tekrarlama tüp tıkanıklığında rahim yapışıklığı durumunda yaşanan dışgebeliklerde olur sen tüp bebek tedavisinde dış gebelik yaşadın doğal yoldan yaşamadınki hem tüplerin açık bence olmayacak inşallah olmayacak ki onda bile %2-5 olasılık veriyorlar senin dondurmalar kaymak olacak bence
sermest o cadıya söyle gündüz uykusunu azaltabilir ama gece uyusun da annesi dinlensin
biz de tam düzen tutuyoruz diyoduk ki şu enfeksiyon işinden sonra cortladık
sabah 1 saat uyudu bu sabah ondan sonra hep yarım saat 3 kere sanırım
yani 2.5 saat uyuduk bugün:))))
dün geceden bi de 10 saatimiz var 12.5
4 aylık bi bebek 15 saat uyumalıymış
2.5 saat açığımız var:)))))
canim arkadasim benim o kadar güzel anlatiyorsunki inan beni rahatllatin ben senden piskolojik tedavisimi görsem ne yapsam:)))
canim ben hep tampon zve inan cok rahat ve hic korkulacak biseyi yok hatta dr. sordum zarari olmadigini söyledi tavsiye ederim...
Sermest Antalya'da bugun hava cok kötüüü((( karanlık ve yağmurlu. yine giydim hırkamı (((
seni okadar iyi anlıyorumki bende senin söylediğin gibi bir hamile kalayım havalara uçayım atlayayım zıplayayım heyecanını yaşayayım ona bile razıyım dedim ama aksinide yaşayınca herşeyin hayırlısı dedim sen çok haklısın bu duyguları yaşamakta canım allah sana bebişini kucağına almayı nasip etsin
bebingim yazın biliyorsun doktorlar banada dış gebelik demişti ben çok sormuştum doktorlara çokta araştırmıştım ilk dış gebelikle bir sonraki arasında hiçbir ilişki yokmuş yani ilki oldu diye ikincide olacak anlamına gelmiyor zaten tamamen anlık bir durum genetik yada rutin olabilecek bir durum değilki tatlım
yaaa doktor amcanız tam sopalık burada doktorlar bangır bangır doğum kilosundan sonra bebişlerin kkilosu iner gayet normal diyeor sizinki neden senin moralini bozduki
oh negüzel sağlıkla gidin gelin sonrada görüşelim
harika yüzmeyi özledim bende
inşallah biran önce yerleşirsin tatlım çok zor bebişle birde yerleşme kısmı var memurların askerlerin kaderi allah kolaylık versin
her doktorada inanmamalı demekki
bilge ben böyle şeylere karışmaktan korktuğum için ses çıkarmadım korkutmakta istemedim ama korkmasam kesinlikle anestezi konusunda ısrar ederdim yarım ağız çaktırdım biraz sana ama sen farketmedinneyse geçti bitti bak sonucuda güzel çıktı maallah
herşeyin hayırlısını dilemek lazım
bu arada en güzel güzergahı sen yazmışsın zaten tabi bebişle köprülüye çıkmayın hele rafting hiç yapmayın ama manavgatı gezin damlataş mağarasını gezin alanya kalesini gezin ohh mis
ben geçen yaz hamile hamile tamponu tıkamışım ya kanamam olmuştu bende yüzeceğim diye tamponu tıkamıştım :)))) tamponun sırrı itebildiğin kadar derine it ilk acemilikte ben itmemiştim hanaağğğm sanki herifinin şeyiyle dolaşıyor gibiydi ben amerikadan bir alay tampon almıştım kendinden hazneyerleştirme aparatlı onunla çok rahat oluyor ama ilk kullanımda zorlanırsın
canım öyle heyecanla bekliyorumki güzel haberini
az kaldı allahım inşallah ikiz olur
baban için üzülme tatlım bak kontrol altında hiiiç canını sıkma babiin iyileşecekte torun sevecek
herkese iyi geceler kızlaaar
biz cumartesi gidiyoruz istanbul a kız kardeşimin düğününe:))))
gitmişken kalırız heralde annem hazırlıklı gel efe yi bırakmam diyo:)))
kalıym da az kafa dinliym bari:)))
bugün maşallahımız var
mamayı çok zorlamadan içti ama fazla gelmiş olacakki birazın çıkardı
ben yemek bile yaptım:))))
o da mutfak masasının üstünde ana kucağında beni izledi tabi ben sürekli komiklik yapıp yüksek sesle konuşmak zorunda kaldım 40 dk uyudum bile:)))))
yeter napalım bu kadarına da şükürr
baal güzel haberlerini alıcaz yarın inşallaaahhhh
çifter çifter
bugun fenayım ayakta durup ütü bile yapamadım
ayaklarım şişti davul gibi
tabanlarımın altı kmlerce yürümüş gibi zonkluyor ve kıpkırmızı
şişti iyice her yerim
gece de öyle hiç uyuyamadım eşimi de uyandırdım hep
sağıma yatınca sıkışıyor rahatsız oluyor benim zaten sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum
soluma yatınca da tepikliyor ve göğsümün altını sıkışıtırıyor
iyice büyüdü ve sıcaklar mahvetti beni daha yeni bastırdığı halde ve daha da sıcaklar gelecek
bugun soğuk suyla duş aldım ateş başımda geziyorum
dua edin kızlar son zamanlarım sıkıntılı geçecek anlaşılan
bugun fenayım ayakta durup ütü bile yapamadım
ayaklarım şişti davul gibi
tabanlarımın altı kmlerce yürümüş gibi zonkluyor ve kıpkırmızı
şişti iyice her yerim
gece de öyle hiç uyuyamadım eşimi de uyandırdım hep
sağıma yatınca sıkışıyor rahatsız oluyor benim zaten sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum
soluma yatınca da tepikliyor ve göğsümün altını sıkışıtırıyor
iyice büyüdü ve sıcaklar mahvetti beni daha yeni bastırdığı halde ve daha da sıcaklar gelecek
bugun soğuk suyla duş aldım ateş başımda geziyorum
dua edin kızlar son zamanlarım sıkıntılı geçecek anlaşılan
yine in cin top atıyo buralarda bebeğimi uyuttum eşimi bekliyorum yoldaymış
size bakıym dedim
hepinizi çok seviyorum ve hepimizin bebekli olacağı günlerin geleceğine yürekten inanıyorum
Allah hepimize yaşatacak inşallah bu duyguyu iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?