gulimus anacım ben seni neden göremiyorum çıktınmı
ozaman son çığırtkanlığımıda yapayım az önce zatımuhterem ben abdala malum oldugulimusun oğlu meleğin oğlu bebing ve tuanayın kızı olacak ancak elanazla ilgili bişi diyemedim belkimki elanazın cinsiyetinin belli olmasına az kaldı foyam ortaya çabuk çıkar diyedir
canım bekledim yazmayınca çıktım kendini naden yazmadın seninde oğlun olucak görürsün elenazın kızı olucak bana öyle geliyor
bugün tarihi yarımada gezisi yaptık öğrencilerle arkeoloji müzesinde resmen salya akıttık mezopotamyadan hellenistik döneme kadar pekçok önemli eser getirilmiş süreli sergiye büyülendik gez gez gez arkamızı bir döndük 3-5 öğrenci kalmıış bizim kadar heyecan duymuyorlar tabiki biz hocalar öğrenciden çoktuk ablamda bizleydi sütten memeleri mahfoldu kızın pompa yanındaydı ama sağacak müsait bir yer ne mümkün
onun uzmanlık alanı arkeoloji ve sanat tarihi olduğu için en ince detayına kadar anlattı bize daha verimli gezdik tabi manyak gibi gez gez yorulduk bir acıkmışız farkında bile değiliz sultanahmette köfta piyaz kadayıfa bir yumulmuşuz ben ömrü hayatım boyunca böyle yemeğe yumulduğumu hatırlamıyorum belki 33 yıllık hayatımda ilk defa tabağımdaki bütün yemeği bitirdim sonra kapalı çarşı kahve keyfi sonra tahtakale turu yaptık vapurla kadıköye geçip alışveriş yaptım eve geldim evdede misafir arkadaş iş çıkışı trafiğe takılınca kendini bizim eve atmış haydeee gir mutfağa salata yap yemek hazırla kociş plav yaptı yorgunluğa tuz biber oldu yoksa kociş kendi yemeğini yerdi yemek olayına girişmezdim
o arkadaşta yeni evli hatırlarsınız geln arabaları bizim arabaydı şöförleride biz olmuştuk evlilikte birkaç sıkıntıları varmış iyicene sopaladım çocuğu uğradığına pişman ettim
haa bu arada dekan beni aradı yıl sonu sergi komisyon başkanı beni seçmiş ama komisyon yardımcılarından biri yeni ameliyatlı diğeride bir halta yaramayan tip yandım anam yandım hemen maliyet çıkarıp eserleri seçmem lazım birde diploma töreni olacak ondada görevliyim off bu yılsonları hep zor olur yağğğ
tabi o kadar gezmeye açıkmazmı inasan ya hayranım sana bir güne o kadar şeyi sığdırdın birde misafir harikasın
dün oğluşum hiç durmadı giremedim o yüzden bugün leyla gibiyim resmen
neyse onun sağlığı yerinde olsunda önemli değil ne yapalım alışacağız bir şekilde...
yarım saat uyumadı ya tamam yattı diyoruz yerine koyuyoruz pat gözler açılıyor delirdim resmen ya saatlerce uğraş 2 dk da açsın .......
oyyy kuzum ya anneyimi kandırıyo yaramaz uykuszluktanda sütün gider canım ya
İşte o his yeterince derine itmemekten kaynaklanıyor ipini kaçırmadığın sürece itebildiğin kadar derine iteceksin anacım işin sırrı bu o otomatik kapsüüllülerden tr de hiç görmedim belki eczanelerde vardır bilemedim ben onu
tabi yaa ana gibi yar olurmu biraz kafa dinlersin yardımcıların varken yanında
kıskardeşinide allah mesut etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim gibi aratmasın evlatları mevlam
doğru diyorsunda bilgecim şimdi sana anestezi al nası diyeyim doktorunda gerek görmemiş ya başına birşey gelse ben vicdandan mahfolurum o yüzden korkarım öyle şeylerden yoksa histeroskopide 5 tane canlı doğum yapardım okadar canım yandı ama rahim filmi çok konforluydu anestezi almıştım neyse geçti bitti çok şükür
nasıl derinden derine bebişinin geleceğine inanıyorum bilemezsin sanki sen ne zaman hazır hiisedip onları göbüşüne aldığında gelecek bebişlerin dondurmalardan umutluyum demeye bile dilim varmıyor ama iddalıda olmak istemem ama eminim
yaa evet ama orada bulunan en kütlesel şey kocişin zımbırtısı dolayısıyla öyle bir his oluyor birde onu içeri tıktığında şişiyorama alışınca iyi itebildiğin kadar derine it ama işin sırrı her denize girip çıktığında yenile ama olacağını sanmıyorum daha erken boşuna stres yapma kendine canım
deniz bol su sıvı meyve bol bol su tutacak şeyler yeme tuzludan uzak dur ödem yapar sıcakta zormuş hamilelik ama buna değer unutma sakın
yarın büyük günnnnnnnnnnnn prova
hoba hoba
hobayeğğğğyyyyyyyyyy
gulims hamile
kız sabırsız seni geceden başladın dur bakalımm