Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İşte o his yeterince derine itmemekten kaynaklanıyor ipini kaçırmadığın sürece itebildiğin kadar derine iteceksin anacım işin sırrı bu o otomatik kapsüüllülerden tr de hiç görmedim belki eczanelerde vardır bilemedim ben onu

herkese iyi geceler kızlaaar
biz cumartesi gidiyoruz istanbul a kız kardeşimin düğününe:))))
gitmişken kalırız heralde annem hazırlıklı gel efe yi bırakmam diyo:)))
kalıym da az kafa dinliym bari:)))

tabi yaa ana gibi yar olurmu biraz kafa dinlersin yardımcıların varken yanında
kıskardeşinide allah mesut etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim gibi aratmasın evlatları mevlam

doğru diyorsunda bilgecim şimdi sana anestezi al nası diyeyim doktorunda gerek görmemiş ya başına birşey gelse ben vicdandan mahfolurum o yüzden korkarım öyle şeylerden yoksa histeroskopide 5 tane canlı doğum yapardım okadar canım yandı ama rahim filmi çok konforluydu anestezi almıştım neyse geçti bitti çok şükür

nasıl derinden derine bebişinin geleceğine inanıyorum bilemezsin sanki sen ne zaman hazır hiisedip onları göbüşüne aldığında gelecek bebişlerin dondurmalardan umutluyum demeye bile dilim varmıyor ama iddalıda olmak istemem ama eminim

burp benzetmene koptumm kocanın şeyi gibi haaaa

bebişiiimmm napıon gülümmmm

yaa evet ama orada bulunan en kütlesel şey kocişin zımbırtısı dolayısıyla öyle bir his oluyor birde onu içeri tıktığında şişiyor ama alışınca iyi itebildiğin kadar derine it ama işin sırrı her denize girip çıktığında yenile ama olacağını sanmıyorum daha erken boşuna stres yapma kendine canım

deniz bol su sıvı meyve bol bol su tutacak şeyler yeme tuzludan uzak dur ödem yapar sıcakta zormuş hamilelik ama buna değer unutma sakın

yarın büyük günnnnnnnnnnnn prova
hoba hoba
hobayeğğğğyyyyyyyyyy
gulims hamile

gulimus anacım ben seni neden göremiyorum çıktınmı

ozaman son çığırtkanlığımıda yapayım az önce zatımuhterem ben abdala malum oldu gulimusun oğlu meleğin oğlu bebing ve tuanayın kızı olacak ancak elanazla ilgili bişi diyemedim belkimki elanazın cinsiyetinin belli olmasına az kaldı foyam ortaya çabuk çıkar diyedir

bugün tarihi yarımada gezisi yaptık öğrencilerle arkeoloji müzesinde resmen salya akıttık mezopotamyadan hellenistik döneme kadar pekçok önemli eser getirilmiş süreli sergiye büyülendik gez gez gez arkamızı bir döndük 3-5 öğrenci kalmıış bizim kadar heyecan duymuyorlar tabiki biz hocalar öğrenciden çoktuk ablamda bizleydi sütten memeleri mahfoldu kızın pompa yanındaydı ama sağacak müsait bir yer ne mümkün
onun uzmanlık alanı arkeoloji ve sanat tarihi olduğu için en ince detayına kadar anlattı bize daha verimli gezdik tabi manyak gibi gez gez yorulduk bir acıkmışız farkında bile değiliz sultanahmette köfta piyaz kadayıfa bir yumulmuşuz ben ömrü hayatım boyunca böyle yemeğe yumulduğumu hatırlamıyorum belki 33 yıllık hayatımda ilk defa tabağımdaki bütün yemeği bitirdim sonra kapalı çarşı kahve keyfi sonra tahtakale turu yaptık vapurla kadıköye geçip alışveriş yaptım eve geldim evdede misafir arkadaş iş çıkışı trafiğe takılınca kendini bizim eve atmış haydeee gir mutfağa salata yap yemek hazırla kociş plav yaptı yorgunluğa tuz biber oldu yoksa kociş kendi yemeğini yerdi yemek olayına girişmezdim
o arkadaşta yeni evli hatırlarsınız geln arabaları bizim arabaydı şöförleride biz olmuştuk evlilikte birkaç sıkıntıları varmış iyicene sopaladım çocuğu uğradığına pişman ettim
haa bu arada dekan beni aradı yıl sonu sergi komisyon başkanı beni seçmiş ama komisyon yardımcılarından biri yeni ameliyatlı diğeride bir halta yaramayan tip yandım anam yandım hemen maliyet çıkarıp eserleri seçmem lazım birde diploma töreni olacak ondada görevliyim off bu yılsonları hep zor olur yağğğ

günaydın kimsecikler açmamış topiğimizi..:))

mavicim inşallah canım ne sıkıntı olursa olsun dayanmaya değer burpun dediği gibi
inşallah çabucak geçer bugunlerimiz
kardeşine de mutluluklar diliyorum ..bir ömür mutlu olsunlar inşallah
az kalmış sende yolcusun hafta sonuna desene
bilgecim sağol canım sabahtan akşama suyun içinde kalsam anca rahatlarım galiba daha şimdiden ateş bastı valla gece pencere açık götüm başım sere serpe yattım valla..
burpcum sana işlerinde kolaylık diliyorum süper enerjin var maşallahhamile kalda sömürsün seni ufaklık enerjiden yoksun bitap düş emi..

dün oğluşum hiç durmadı giremedim o yüzden bugün leyla gibiyim resmen
neyse onun sağlığı yerinde olsunda önemli değil ne yapalım alışacağız bir şekilde...
yarım saat uyumadı ya tamam yattı diyoruz yerine koyuyoruz pat gözler açılıyor delirdim resmen ya saatlerce uğraş 2 dk da açsın .......

özlemcim seni aradım anacım batu beyden gözün bişey görmii anlaşılan
müsait değilsin diye de arayamadım bi daha
nasılsın?nasıl gidiyor annelik
yalnız kaldın mı annenler gitti mi şekerim?

ooo özlem ben sorularımı geri aldım sen cevap vermişsin zaten
ilk zamanlar hep böyle galiba efe de öyleydi ya inşallah düzene girer sizinde

bebişin dr u kadın bu kez teyze yani :) ay ne bileyim ya bende okudum kaç yerde öyle diyor ama bu kadın beni çok üzdü

herkese iyi geceler kızlaaar
biz cumartesi gidiyoruz istanbul a kız kardeşimin düğününe:))))
gitmişken kalırız heralde annem hazırlıklı gel efe yi bırakmam diyo:)))
kalıym da az kafa dinliym bari:)))
ohhh ne güzel ya gez toz eğlen valla, şimdiden hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın :)
tabi özlemiştir anneannesi sen hazırlıklı git ve kal kafanı dinlersin ....
ya benimkide aynı ilk gidişim ve o kadar üzüldümki bende aptamil veriyorum pek sevmedi sanki yüzünü buruşturup duruyor alırken, o kilo aralığına nasıl bakacağım ben? bende kaşıkla verdim ama sabırsız çok ağlıyor ,şırınga ile denedik heryeri ıslandı ,valla biberonla verdim ama istemiyorum bende ,benimkide zorlanıyor dediğin gibi ,bir yola gireceğizde nasıl bakalım....

benimkide aynı gözünü dinlendiriyor :))))
seninki o kadar saat uyanmadan mı kalıyor peki uyurken mi emzriyorsun o süreçte?
bana uyursa uyusun emzir dediler ya doğru mu?
şekeri düşüyormuş ya ondan sordum
benimkinide alsın beraber yürüsünler en geç 6da ayaktayız :)

ay hep böyle olur inşalahhhh
canım dayan ne olur az kaldı gelince dışarıda tepikler artık :)
özlemcim seni aradım anacım batu beyden gözün bişey görmii anlaşılan
müsait değilsin diye de arayamadım bi daha
nasılsın?nasıl gidiyor annelik
yalnız kaldın mı annenler gitti mi şekerim?
telefon çaldı ben baktım :) emziriyordum o sırada ve sonra zamanım hiç olmadı aklımdasın aslında ama aramaya zaman bulamadım
bugü bayramdan sonra annem gelecek pazara kadar burada :)
ooo özlem ben sorularımı geri aldım sen cevap vermişsin zaten
ilk zamanlar hep böyle galiba efe de öyleydi ya inşallah düzene girer sizinde

ilk zamanlar uyum süreci gerçekten zor .....
sende göreceksin yakında inşallah :)

özlemim kolaylıklar diliyorum zor zamanlar batucuk dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor
doktorun seni rahatlatmıyorsa değiştir anlaşmanız çok önemli yeri geldiiğinde aklına takılan bir şey için gece bile arayabilmelisin çünkü endişe duyacağın okadar çok şey olacakki off doktorlarla anlaşmak kolay değil allah muhtaç etmesin

denizim ne yapacaksın baharda böyle piştiysen yokmu serin yerler yaylaya çıkaralım seni bol sıvı alman lazım
yoğunluğumu hiç sorma fenayım inşallah kolayca atlatırım ben mayıs ayında koşturmacadan yemek yiyemediğim için tel iplik kaldığımı hatırlarım şimdide öyle olsa fena olmaz hani :))))))))))))))

BUGÜN HOBAREY VAR ÇOK AMA ÇOK HEYECANLIYIM

kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartma zamanı her seferinde içimi hüzün kaplardı her kaldırışta bunları hamile çıkartmak kısmet olsa derdim nasıl sıkıldım anlatamam şeytan diyor git tüplerini bağlat sen sağ ben selamet her sabah o iğrenç iğrenç şeyler içiyorum önce annemin aldığı macunsu bitki karışımından bir kaşık sonra o iğrenç bitki karışımından çay ama kaynamış papatya gibi tadı var okadar zorlanıyorumki şekilden şekile giriyorum içebilmek için üzerine arısütü balpolen tam bir işkence sonrasındada midemi yakması ve ağzımda bıraktığı iğrenç tatla kalakalıyorum 1-2 saat hatta işe giderken büütün bunları içmektan ne yemek yiyecek hal nede vakit kalıyor öylece işe gidiyorum kahvaltı etmeden stresede sokuyor beni bunlar ama bırakmakta isemiyorum isyan ediyorum sonra insanların hastalıklarla acı içinde mücadele ettiğini düşünüp halime şükrediyorum :97::84::26::83:

gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun

bugun mu balın test gunu.
bana cabuk gectide tabi bal a kimbilir nasıl gecti.
cok guzel haberler alıcaz inş o zmn bugun.

bende depo yu temizliyorum kac gundur bitmek bilmedi
yaslanıyorum herhalde
eskiden bi gune neler sıgdırırıdım şimdi nerdeeee

kızlar bayramımız kutlu olsun nice 19 mayıları görmeye

bizde bu gün 11 de kan verdik geldik . saat 5 de çıkıcakmış sonuç ay nasıl beklicem o kadar ya çokkkkk heyecanlıyım içim resmen kıpır kıpır

balcım o nasıl test oyle
6 saat te cıkıyor
nerde yaptırdınız yaaa
bi saate cıkar hadi bilemedin 2 saat olsun
beklerken catlar insan ya

bbeingcim gelde bana sor canım yıl oldu sanki hem heyecan hem korku telaş beklemek çok zor kalbim küt küt atıyor

ay ne bilim kız eşim en yakın hastaneye götürdü eve yakın ümraniyede tatilmiş acilde öyle uzun çıkarmış ufffff

canım bende eskiden evi haftasonu temizlerken 1 güne sığdırırdım dip köşe camlar filan şimdi nerdeeeeee çabuk yoruluyorum senin gibi

burpcum bilirim canım bende çok çektim o bitkilerden hemde sabahın 6 sında sıraya koyardım midem alt üst olurdu. canım inan öok faydası oluyor sık dişini rabbim vericek çok yakında mucizeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…