- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
burrp benim de bi tampon maceram var anaaam o neydi yaaaaaaaaaaaaa
aynı dediğin gibi herifin şeyiyle dolaşıyomuşsun gibi
ama ben evdeydim hem de temizlik yapıyodum
duramadım çıkardım almadım bi daha da
burda da varmı kiğ hazneye kendi yerleşen tampon otomatik:))))))
amaan sanki şakır şakır adet oldum da tampon eksik kaldı:))
İşte o his yeterince derine itmemekten kaynaklanıyor ipini kaçırmadığın sürece itebildiğin kadar derine iteceksin anacım işin sırrı bu o otomatik kapsüüllülerden tr de hiç görmedim belki eczanelerde vardır bilemedim ben onu
herkese iyi geceler kızlaaar
biz cumartesi gidiyoruz istanbul a kız kardeşimin düğününe:))))
gitmişken kalırız heralde annem hazırlıklı gel efe yi bırakmam diyo:)))
kalıym da az kafa dinliym bari:)))
tabi yaa ana gibi yar olurmu biraz kafa dinlersin yardımcıların varken yanında
kıskardeşinide allah mesut etsin sağlıklı evlatlar nasip etsin bizim gibi aratmasın evlatları mevlam
burppppp :))) hiç anlamadım hayatım çaktıramadın :)))) diğer topikte bayıldığını söyleyenler de oldu buna istinaden doktoruma yalvardım fakat dinlemedi sen dayanırsın diye gazladı. kendini karışıyor olarak görme valla bilgi ve deneyim açlığı çekiyorum. etkilenmem sen korkma aklına geldiği gibi yaz canım..
sermest burp'a ben de katılıyorum sizin plan süper :)))))))))))
doğru diyorsunda bilgecim şimdi sana anestezi al nası diyeyim doktorunda gerek görmemiş ya başına birşey gelse ben vicdandan mahfolurum o yüzden korkarım öyle şeylerden yoksa histeroskopide 5 tane canlı doğum yapardım okadar canım yandı ama rahim filmi çok konforluydu anestezi almıştım neyse geçti bitti çok şükür
inş burpum saglıkla kavusurm.
ne guzel yazmısın valla sanki olacakmıs gibi hissetmemi sagladın sagolasın
deniz nerlerdeee göremedim yazdı mı
mavi hayırlı olsun kardesin evleniyor inş cok mutlu olurlar
sagsalim git gel
nasıl derinden derine bebişinin geleceğine inanıyorum bilemezsin sanki sen ne zaman hazır hiisedip onları göbüşüne aldığında gelecek bebişlerin dondurmalardan umutluyum demeye bile dilim varmıyor ama iddalıda olmak istemem ama eminim
burp benzetmene koptumm kocanın şeyi gibi haaaa
bebişiiimmm napıon gülümmmm
yaa evet ama orada bulunan en kütlesel şey kocişin zımbırtısı dolayısıyla öyle bir his oluyor birde onu içeri tıktığında şişiyor
bugun fenayım ayakta durup ütü bile yapamadım
ayaklarım şişti davul gibi
tabanlarımın altı kmlerce yürümüş gibi zonkluyor ve kıpkırmızı
şişti iyice her yerim
gece de öyle hiç uyuyamadım eşimi de uyandırdım hep
sağıma yatınca sıkışıyor rahatsız oluyor benim zaten sırtım ve belim çok ağrıyor sırt üstü yatamıyorum
soluma yatınca da tepikliyor ve göğsümün altını sıkışıtırıyor
iyice büyüdü ve sıcaklar mahvetti beni daha yeni bastırdığı halde ve daha da sıcaklar gelecek
bugun soğuk suyla duş aldım ateş başımda geziyorum
dua edin kızlar son zamanlarım sıkıntılı geçecek anlaşılan
deniz bol su sıvı meyve bol bol su tutacak şeyler yeme tuzludan uzak dur ödem yapar sıcakta zormuş hamilelik ama buna değer unutma sakın
yarın büyük günnnnnnnnnnnn prova
hoba hoba
hobayeğğğğyyyyyyyyyy
gulims hamile