Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kışlıklar kazaklar tüyleniyor sarkıyor çabuk deforme oluyor bir şekilde kendini tüketiyor ama yazlıklar domuz gibi aldıkça yığılıyor tespitim budur :)))))))))))))

gerçekten şu an çok kötüyüm yeter artık diyorum başka birşey demiyorum balı aradım malesef değeri 0 iki blast ve sonuç sıfır ağlıyor güzelim benim kocişi süpriz yapmak istemiş erkenden sonucu almaya gitmiş ancak boynu bükük dönmüş şu an öyle içim acıyorki öyle iyi anlıyorumki onları

yaa anlayamadığım geçen sene kendiliğinden hamile kalan kadın bukadar olumlu tedavi sonucu neden 0 allahım sen büyüksün yarabbim

topiğimiz bayram edecekken bir kez daha kötü haber aldı inşallah bu son olur gulimusta kendiliğinden hamile kalır

ben geldim
patladım sinirden ağdacıya gittim az bekle biri var içerde dediler
o zamana kadar eşim aradı efe durmuyo diye arabaya gittim((
terlemişler ikisi de
kızdım eşime yarım saat idare edemedin diye
ama biliyorum adamın suçu yok benim oğlan dandik
zaten şarkısıda var dandini dandini dandik efe
:))))
kaldım kıllı kıllı

inanmıyorum ya
çok üzgünüm
o da öyledir
kendimden biliyorum saatlerce ağlamıştım
büyük Allahın takdiri söylenecek çok şey yok

pooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu ne yaaaaaaaa
şidi daha çok üzüldüm
ne denir hiç bilemiyorum
Allah beterini göstermesin geçen yıl bu zamanlar olduğu gibi sıra sıra gelsin bebişler inşallah

çok canım sıkıldı ya
onca emek manevi ve maddi yıkım
Allah kolaylık versin çarçabuk bugunleri atlatır inşallah

araamak istiyorum,ama arayamıyorum,ne söylicem bunun tesellisi yok evet çokda haklı ağlamakda kahrolmakda.ama umutlu devam edebilmek için güçlü olmalı,offffffff yaaaaaaaaa,offffffffffffffffffffff!!

inanmyorum yaaaa
müşteri vardı gitsin diye gozunun içine baktım
saka degil di mi
nasıl da olacak diye kendimi hazırlamıstım
Allah ım nedennnnn
isyan degil bu ama
canım kimbilir ne haldedir simdi canımın içi balım iyi ol
hayırlısı buymuş demekki sabır versin rabbim

araamak istiyorum,ama arayamıyorum,ne söylicem bunun tesellisi yok evet çokda haklı ağlamakda kahrolmakda.ama umutlu devam edebilmek için güçlü olmalı,offffffff yaaaaaaaaa,offffffffffffffffffffff!!

aylar gerekiyor o umudu geri kazanmak için neyseki tedavisi çok yolunda gitti can sıkıcı hiç bir durum yok yani kötüydü birdaha başıma gelirmi diyebileceği bir şey yok hatta kendiliğinden gelir inşallah güzel haberi ben hep olacak diye düşünmüştüm hala inanamıyorum insan testin yanlış olmasını diliyor

dünyanın sonu değil
gerçek bu ama insanın bunu kabullenmesi için zamana ihtiyacı var
bugunu unutacağı gün çarçabuk gelsin inşallah
ilaçların etkisi ile önümüzdeki aya erteletsin bize bu sevinci dilerim

balımm,nolursun güçlü ol,yanında olmak sana destek olmak yaralarını sarabilmek isterdim cnm,nasıl mutsuzum,nasıl kötüyüm,anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…