yaaaa bal maviyle aynı fikirdeyim git ve idrar testi yap çatlayacağım ayol ne olur pozitif olsun allahım inşallaaaaaaaah ben bile güm gümüüm senin adına 5e çok var daha yağğğğğ
hobareeeyyy yapmak istiyorum
ya 1 saate bilemedin 2 saate çıkması lazım yahu ne testmiş
merak içinde bekliyorummm gulimus cum
hadi gel guzel haberle
gulimus buraya eller havaya allahım ne olur güzel bir haber
gerçekten şu an çok kötüyüm yeter artık diyorum başka birşey demiyorum balı aradım malesef değeri 0 iki blast ve sonuç sıfır ağlıyor güzelim benim kocişi süpriz yapmak istemiş erkenden sonucu almaya gitmiş ancak boynu bükük dönmüş şu an öyle içim acıyorki öyle iyi anlıyorumki onları
yaa anlayamadığım geçen sene kendiliğinden hamile kalan kadın bukadar olumlu tedavi sonucu neden 0 allahım sen büyüksün yarabbim
topiğimiz bayram edecekken bir kez daha kötü haber aldı inşallah bu son olur gulimusta kendiliğinden hamile kalır
pooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bu ne yaaaaaaaa
şidi daha çok üzüldüm
ne denir hiç bilemiyorum
Allah beterini göstermesin geçen yıl bu zamanlar olduğu gibi sıra sıra gelsin bebişler inşallah
çıkmam lazım bal gelirsen üzme kendini
kendiliğinden olsun da bayram edelimn inşallah
çok canım sıkıldı ya
onca emek manevi ve maddi yıkım
Allah kolaylık versin çarçabuk bugunleri atlatır inşallah
araamak istiyorum,ama arayamıyorum,ne söylicem bunun tesellisi yok evet çokda haklı ağlamakda kahrolmakda.ama umutlu devam edebilmek için güçlü olmalı,offffffff yaaaaaaaaa,offffffffffffffffffffff!!
inanmyorum yaaaa
müşteri vardı gitsin diye gozunun içine baktım
saka degil di mi
nasıl da olacak diye kendimi hazırlamıstım
Allah ım nedennnnn
isyan degil bu ama
canım kimbilir ne haldedir simdi canımın içi balım iyi ol
hayırlısı buymuş demekki sabır versin rabbim
aylar gerekiyor o umudu geri kazanmak için neyseki tedavisi çok yolunda gitti can sıkıcı hiç bir durum yok yani kötüydü birdaha başıma gelirmi diyebileceği bir şey yok hatta kendiliğinden gelir inşallah güzel haberi ben hep olacak diye düşünmüştüm hala inanamıyorum insan testin yanlış olmasını diliyor
dünyanın sonu değil
gerçek bu ama insanın bunu kabullenmesi için zamana ihtiyacı var
bugunu unutacağı gün çarçabuk gelsin inşallah
ilaçların etkisi ile önümüzdeki aya erteletsin bize bu sevinci dilerim
balımm,nolursun güçlü ol,yanında olmak sana destek olmak yaralarını sarabilmek isterdim cnm,nasıl mutsuzum,nasıl kötüyüm,anlatamam.
inan bana gülsercim seni teselli edemiyorum,çok inanmıştım olucağına hatta seni ariyimmi 5dededim,olumsuz olcağını düşünseydim hiç arıyimmi bile diyemezdim,nasıl mutsuz birgece kasvet çöktü iyce üstümee,sarılıcam cnm,umudunu yitirme sende en yakın sürede kucaklıcaksın yavrunu,hemde kendiliğinden gelicek,lütfen erken toparlan,ne dicemmkii yaa offf.
inan bana gülsercim seni teselli edemiyorum,çok inanmıştım olucağına hatta seni ariyimmi 5dededim,olumsuz olcağını düşünseydim hiç arıyimmi bile diyemezdim,nasıl mutsuz birgece kasvet çöktü iyce üstümee,sarılıcam cnm,umudunu yitirme sende en yakın sürede kucaklıcaksın yavrunu,hemde kendiliğinden gelicek,lütfen erken toparlan,ne dicemmkii yaa offf.
istiyoruz valla ben günde 15 bardak kesin içiyorum fazladır az değildir :)))burpum sen her yaz diyon bişey almıcam diye ama olmiyiii :)
gecen senede cıkarırken yazlıkları boyle dimiştin hatırlatıyımmmm
özlemcim valla 2 damacana su mu istiyonuzzzz
ne guzel su içmek mesela ben bugun hiç su içmedim
basım agrıyor sanırım susuzluktan
inanmıyorum ya oysa ben o kadar çok inanmıştım ki olacağına, rabbim inşallah erkenden nasip eder unuturuz bugünügerçekten şu an çok kötüyüm yeter artık diyorum başka birşey demiyorum balı aradım malesef değeri 0 iki blast ve sonuç sıfır ağlıyor güzelim benim kocişi süpriz yapmak istemiş erkenden sonucu almaya gitmiş ancak boynu bükük dönmüş şu an öyle içim acıyorki öyle iyi anlıyorumki onları
canım kıyamam sana ne söylenir bilemiyorum rabbin en kısa zamanda verir inşallahzasacım duydum canım depremi benim içimdeki deprem hiç bitmiyor durduramıyorum kendimi
can dostlarım nasıl yazılır nasıl konuşulur bilemiyorum öyle içim yanıyorki anlatamam sizlere kendimi toparlayamıyorum o kadar zor kiiiii ümitlerim hayallerim yıkıldı saatlerdir ağlıyorum eşim gözümün önünde perişan oldu onun süpriz ümidiyle eve gelmesi hayallerinin kırılması beni iyice sarstı eşimin gözünün içine bakıyorum hayır canım sana şaka yaptım demesini bekliyordum inanmıyorum hayır yalan söylüyorsun kandırıyorsun dimi süpriz yapıcan dedim kendimi kaybetmişim öyleeee haykırmışımki hatırlamıyorum bile hayır allahımmmmmmm ben bunu haketmedim neden evlat kokusunu tatmadan bu dünyaya gözlerimi kapamakistemiyorum eşimde ağladı beni ne kadar teselli etmeye çalışsada olmuyor. sanki içimden bişey koptu o kadar uzaklara gittiki elimi uzatsamda ulaşamıcammmm gibi geliyor bana
rabbime isyan etmiyorum ümitlerin tükenmesi ellerimin boş kalması çok acı tekrar başa dönmekk kızlar artık ne maddiyat kaldı bizde ne de umut artık istemiyorumm hep üzüldümmm yıllardır hiç sevinemedim bu tedaviler herdefasında benden bişeyler kopardı.
ne olur anneler bebişlerinize bu gece benim yerime sıkı sıkı sarılın uyuyun koklayın ta içinize çekin onların mis gibi buram buram bizim tadamadığımız bebek kokusunu onları hiçç bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?