Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaaa bal maviyle aynı fikirdeyim git ve idrar testi yap çatlayacağım ayol ne olur pozitif olsun allahım inşallaaaaaaaah ben bile güm gümüüm senin adına 5e çok var daha yağğğğğ

benim içime doğmuştu olmıcağı burpcum yoksa çoktan alırdım meleğim testi

hobareeeyyy yapmak istiyorum
ya 1 saate bilemedin 2 saate çıkması lazım yahu ne testmiş

denizcim canım benim eşim zavallı adam testi 16:30 da almış kendimi toparlayamadımki haber vereyim

merak içinde bekliyorummm gulimus cum
hadi gel guzel haberle

gelemedim veremedimm offfffff güzel haber canlarımmmmm elit pc ye gitmedi

gulimus buraya eller havaya allahım ne olur güzel bir haber

keşke haberim güzel olsaydıdaaaaa bekletirmiydim siziiiii

canım arkadaşım dostum allahtan gelene boynumuz eğri ne yapsam boş artık bundan sonrası bu nasıl acıdır allahım inanamıyorum

yaa anlayamadığım geçen sene kendiliğinden hamile kalan kadın bukadar olumlu tedavi sonucu neden 0 allahım sen büyüksün yarabbim

burbummmm yokkkkk canım yaradan vermedimi vermiyor işteeee okadar mıçını yıttıki gulimus olmazzzzzzzzz

topiğimiz bayram edecekken bir kez daha kötü haber aldı inşallah bu son olur gulimusta kendiliğinden hamile kalır

inşallahhhh diyemiyorum artık maleseff o kadar uzakki annelik bana

oyyyy mavicim canım bırakın emmesin memeyi alsınlar mamayı geldiya mucizeleriniz sağlıklı olsunda yavrucaklar varsin almasınlar memeyi varsın uyutmasınlar anneciklerini

çıkmam lazım bal gelirsen üzme kendini
kendiliğinden olsun da bayram edelimn inşallah

artık o kadar uzak geliyorki bana bayram havası

çok canım sıkıldı ya
onca emek manevi ve maddi yıkım
Allah kolaylık versin çarçabuk bugunleri atlatır inşallah

denizcim aynen daha yeni başladık kredi çekmiştik bebek ve araba için artık çok zor ne maddiyat kaldı ne umut

araamak istiyorum,ama arayamıyorum,ne söylicem bunun tesellisi yok evet çokda haklı ağlamakda kahrolmakda.ama umutlu devam edebilmek için güçlü olmalı,offffffff yaaaaaaaaa,offffffffffffffffffffff!!

zasacım benim için sarılın bu gece bebişlerinize sıkı sıkı hiç bırakmayın onları yanınızdan ayırmayın içinize çeke çeke koklayın yavrularınızı

başka diyecek bişeyimiz yokki sabır dilemekten başka iyi olmaya nasıl çalışıcamı bilemiyorum

bende ona yanıyorum burpcum bilseydim bir durum var ona ağlardım bilmemek çok kötü o yüzden ümitlerim hayallerim kırıldı kanatlarım kırıldı bende inanamıyorum rüya sanki allahımmm

denizcimmm dilerim rabbimden bu üzüntüyü benim gibi yaşayan arkadaşlarım dostlarım senin gibi mucize olsun bizleree

balımm,nolursun güçlü ol,yanında olmak sana destek olmak yaralarını sarabilmek isterdim cnm,nasıl mutsuzum,nasıl kötüyüm,anlatamam.

bilmemmi bitanemmmm benim yaşadıklarımı paylaştınız üzüldünüz allah hepinizden razı olsun

inan bana gülsercim seni teselli edemiyorum,çok inanmıştım olucağına hatta seni ariyimmi 5dededim,olumsuz olcağını düşünseydim hiç arıyimmi bile diyemezdim,nasıl mutsuz birgece kasvet çöktü iyce üstümee,sarılıcam cnm,umudunu yitirme sende en yakın sürede kucaklıcaksın yavrunu,hemde kendiliğinden gelicek,lütfen erken toparlan,ne dicemmkii yaa offf.

can dostlarım nasıl yazılır nasıl konuşulur bilemiyorum öyle içim yanıyorki anlatamam sizlere kendimi toparlayamıyorum o kadar zor kiiiii ümitlerim hayallerim yıkıldı saatlerdir ağlıyorum eşim gözümün önünde perişan oldu onun süpriz ümidiyle eve gelmesi hayallerinin kırılması beni iyice sarstı eşimin gözünün içine bakıyorum hayır canım sana şaka yaptım demesini bekliyordum inanmıyorum hayır yalan söylüyorsun kandırıyorsun dimi süpriz yapıcan dedim kendimi kaybetmişim öyleeee haykırmışımki hatırlamıyorum bile hayır allahımmmmmmm ben bunu haketmedim neden evlat kokusunu tatmadan bu dünyaya gözlerimi kapamak istemiyorum eşimde ağladı beni ne kadar teselli etmeye çalışsada olmuyor. sanki içimden bişey koptu o kadar uzaklara gittiki elimi uzatsamda ulaşamıcammmm gibi geliyor bana

rabbime isyan etmiyorum ümitlerin tükenmesi ellerimin boş kalması çok acı tekrar başa dönmekk kızlar artık ne maddiyat kaldı bizde ne de umut artık istemiyorumm hep üzüldümmm yıllardır hiç sevinemedim bu tedaviler herdefasında benden bişeyler kopardı.

ne olur anneler bebişlerinize bu gece benim yerime sıkı sıkı sarılın uyuyun koklayın ta içinize çekin onların mis gibi buram buram bizim tadamadığımız bebek kokusunu onları hiçç bırakmayın

semracım rüya olmasını okadar isterdimki öyle umutla başladımki bu işe artık camdan dışarı bkmak bile istemiyorum park gözümün önünde perdeleri çekiyorum çocukları görmemek için ilaçlarım masanın üzerinde kaldı onlara baktıkca ağlıyorum

semracım hepiniz arayıp heber vermek istemezmiydim elim tele gitmedi. tutamadımki hiç kendimi sakinleştirici aldım şimdi

İyi geceler kızlar,bugün hiç iyi bir gün olmadı bizim için...Ne kadar çok istedim güzel haberler almayı balımdan...Dershanedeydim,tam çıktım,burpum arıyor,içim pırpır etti,hobarey gelecek sandım,ama hayalkırıklığıymış gelen...Herşey yolunda gitsede,biz elimizden geleni yapsak da,bazen,bizim istediğimiz zamanla,Allahın istediği zaman denk gelemeyebiliyor işte...Geriye enkaz kalsa da,küllerinden doğan anka kuşu gibi,tekrar yeşeriyor,hayat buluyor umutlarımız...Gulimusum,zor bir dönem bu dönem,bizi bu kadar yıpratmışken,sen 1. tekil şahıs olarak,en derininden yaşıyorsun acını.Ama asla öldürme ümitlerini tatlım,sadece zamanlar uyuşmadı,denk gelmedi o kadar...Allahım,çekilen acıların karşılığında sevinçleri de yaşatacak...Belki bu ay kendiliğinden gelecek bebeğin...O zaman,inan bugün akıttığın gözyaşının hiçbir anlamı kalmayacak.Denizime sor bakalım,yaşadığı sevinç,bütün acılara değmiş mi diye???Sınavımız bitmemiş daha,ama inan ki,son sınavlar bunlar...
Umudunuz,paranız tükensede,tekrar bereketlenecek yaşamınız,meleğiniz,bolluğuda getirecek,mutluluğuda...İnan ki,hiçbir anlamı kalmayacak çok yakında bu yaşadıklarının.Kapanan kapı,açılacak yeni büyük kapının habercisi..Sakın isyan etme,yalnız değiliz,yaşadıklarımızı yaşayan,defalarca denenmiş inanlar var,ama hepsi kazanmışlar sonunda,bizim gibi...Neden ben deme,bizler anneliğin kutsallığını daha anne olmadan anlayabilmiş,ender kullardan biriyiz,çok istedik çünkü,delicesine istedik,tutkuyla,kıskançlıkla,gıptayla,sevgiyle,incinmişlikle,hasretle,kederle,özlemle,hepsini yaşadık bu duyguların...Neticede bir kuluz sadece,duyguları olan etten,kemikten sadece bir kul...Arada isyana yönelsekte,Rabbim bilir,kızmaz bize...Sadece bir döngü bu,herşey düzeldiği zaman yeniden konuşacağız...
Canım balım,lütfen yaşa kızgınlığını,acını,öfkeni ama bitir olur mu,çünkü burası herşeyin değiştiği zaman ve mekan,çünkü sırada yaşanacak ve paylaşılacak mutlu anlar var,sav sırasını hüzünlerin,yer aç yavruna,sevgiye,huzura,sen hamile kalınca,sana bu yazıyı birkez daha okutacak,seninle paylaşacağım....Ama lütfen sadece yer aç...

herkese günaydinlar hayirli cumalar

dün balin haberini duyunca sok gecirdim inanmadim inamakta istemedim o kadar cok üzüldümki göz yaslarimi engelleyemedim yine ümitlerin ve sözün bittigi yerdi biliyorumki allah kuluna kaldiramayacagi yükü vermez derdi veren sensin dermaninida ver ya Rabbim bizlerimizin yüzünüde güldür allahim.

balim allahim sana dayanma gücü versin insallah en kisa zamanda kendini toparlarsin tatlim eger simdi olmadiysa ya daha iyisi olacagi icin yada gercekten olmamasi gerektigin icindir canim bunu sebebini bilimiyoruz malesef sabir ya sabir....

gulimuscum bende bugün test yaptıracaksın diye bir heyecanla açtım topiği
ama hiç beklemediğim haberi aldım
canım sana ne desem boş gelicek ben öyle ümitliydim ki senden
hatta bu gece yarısı uyandım aklıma geldin dua ettim senin için
demek ki hayırlı zaman değilmiş sizin için
çok üzgünüm çok ne diyeceğimi bilemiyorum

balcım duygularını okudukça ağlamadan edemedim bu sonucu defalarca almış biri olarak seni yürekten anlıyorum ama okadar umutsuz olma sonuçta senin birde devlet hakkın var bak sevimim zeynepkamilde yaptırdı sende orada yaptır ben oradan rapor çıkarttırmıştım yazın çok kolay olmuştu hele senin olumsuz tedavilerin olunca anında çıkar orada yaptırırsın bütün infertilite doktorların cv lerini inceliyorum başarılıların hepsinin çıkışı zeynep kamil senin bebişininde günü mercan gibi belki o hastaneden geçecek ki inşallah sen bunun koşturmacasını yaparken denizim gibide hamile kalırsın hem bir sonraki tedavinin mücadelesi sana umut ve dayanma gücü verecek
çeken bilir derler ya şimdi bir sorun olsa ona ağlarım diyorsun ya ben sana anlatayım yaşadıklarımı belki hatırlamazsın fsh ım çok yüksek olurda düşüremezsem tedaviye bile almıyorlar ilk tedavide 350 ile başlayan puregon 475 e rağmen yumurtalarım hiç büyümedi e2 35 le başladı bebek tutunabilmesi için en az 500 olması gerekiyordu 400 küsurlara anca çıkabildi endometriumum hiç kalınlaşmadı estroform kullanmak zorunda kaldım toplanan 3 yumurtadan birisi boş çıktı 2 tanesinin biri hiç döllenmedi öteki 2 gün boyunca döllenmedi sonra anca 3 hücreli olabildi kaçkere transfer diye gittik eli boş döndük diğer tedavidede 450 puregon 150 menagonla anca 3 yumurta ikisi 5 hücre biri 3 hücre transfer edilebildi düşünsene tatlım tüm bu süreçte benim moralimi benim anlattığım özet aşılamada yaşadıklarımı hatırlamak dahi istemiyorum diyorumki sana sonuç şansızlık olabilir ama bütün bu olumlu tedavi senin başarıya yakın olduğunu gösteriyor benim senin kadar verimli bir tedavim geçse hiç bir şeyi kafama bile takmam canım güçlü olmalısın senden çok daha zor durumda olan insanlar var sakın unutma bu günler geçecek ve sen bebişinle ve kocanla hiç birini hatırlamayacaksın bu günlerin inanmıyorsan sevime özleme semraya maviye nursime sermeste sor

hayırlı cumalar bu mübarek günde bütün sıkıntılarımız geride kalsın
herkesin gönlüne göre versin Rabbim inşallah

hayırlı cumlar canlarım hepimizin kalbi buruk kırgın yine hayırlısı bu olsun demekten baska elden gelen yok şimdilik gercekten hayırlısını RAbbimden dilemek dısında tabii
balcım canım şimdi acın hüznün cok taze ondan böyle bu kadar umutsuzluga kapılısın hicbişey bitmez insanoglu yasadgı sürece yasam devam ettkce yarınlara dair umutlar hep var canımın ici simdi ne söylense ne konusulsa anlamsız gönlünün dilinde cok da haklısın bu hislerinde insan hayattaki en güclü en özel yaratılmıs ama bir o kadar da naif kırılgan güçsüz..
herşeyin ilacı zaman canım simdi aglamak üzülmek vaktyse senin icin bunu yasaman gerekıyormus demek ama unutma sakın her şerde bizim görmedigimiz bir hayır var..bunun ardında da dogan bir güneş vardır elbet canım..kendini sıkma..önüne engeller koyma umutsuzlukla yeter..RABBim güç versin sana bir an evvel toparlan insallah..ve ummadıgın anda mucizeni al kollarına insallah..

balcım Allah bugünleri unutturacak mutluluklar yaşatsın canım benim yakın zamanda kavuş kokla şikayet et bebeğini inşallah
üzülme dicem ama faydasız biliyorum üzül ama çabuk toparlan ki yeniden başla

yarın gideceğimiz için hazırlık yapmaya çalışıyorum ama ne mümkün
geberdim sabahtan beri
hazırladığım 3 tshirt
efe nin kıyafetleri yıkanmıştı kurumamış ütülenmesi lazım
işim çok yani

melekcim sana noldu canım neden sinirlisin??

herkese guzel bir haftasonu diliyorum

balımın yasadıklarını anlatmaya kelimeler yetmez
ne yazsam bilemiyorum.
içine atma sakın balcım sana tek diyebilicegim bu
cunki sonrası daha kotu oluyor
guclu olmaya calısma
acısını da yasamalı insan sevincini yasadıgı gibi
sana teselli verecek cümle yok biliyorum
sadece zaman gerekli diyorum
kimblir biz nezaman bu duyguyu yasıcaz.
bigun yasayabilirsek eger bugunleri unutucaz canım
herzaman senin yanındayız canım

istiyoruz valla ben günde 15 bardak kesin içiyorum fazladır az değildir :)))
ay sen susuz nasıl yaşıyorsun ya inanmıyorum ben her gittiğimde 3 bardak kesin içiyorum batu yeterince terletiyor zaten:)
inanmıyorum ya oysa ben o kadar çok inanmıştım ki olacağına, rabbim inşallah erkenden nasip eder unuturuz bugünü
zasacım duydum canım depremi benim içimdeki deprem hiç bitmiyor durduramıyorum kendimi
canım kıyamam sana ne söylenir bilemiyorum rabbin en kısa zamanda verir inşallah

neler yazmışsın öyle ağlayarak okudum ne olur karamsar olma bak burada neler yaşadık nelere şahit olduk ,imkansız gibi gelen şeyleri yaşadık, rabbim bbir kere ol desin oluyor inan, demek zamanı gelmemiş bitanem ,tamam çok yıprandın bunu çok iyi anlıyorum ama bu da geçecek inşallah.... sen elini uzatacak ve alacaksın meleğini hiç merak etme ,isyan etme umudunu ise asla yitirme zaman neler geitirir bilemezsin ,inşallah kendiliğnden gelecek dularım seninle canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…