can dostlarım nasıl yazılır nasıl konuşulur bilemiyorum öyle içim yanıyorki anlatamam sizlere kendimi toparlayamıyorum o kadar zor kiiiii ümitlerim hayallerim yıkıldı saatlerdir ağlıyorum eşim gözümün önünde perişan oldu onun süpriz ümidiyle eve gelmesi hayallerinin kırılması beni iyice sarstı eşimin gözünün içine bakıyorum hayır canım sana şaka yaptım demesini bekliyordum inanmıyorum hayır yalan söylüyorsun kandırıyorsun dimi süpriz yapıcan dedim kendimi kaybetmişim öyleeee haykırmışımki hatırlamıyorum bile hayır allahımmmmmmm ben bunu haketmedim neden evlat kokusunu tatmadan bu dünyaya gözlerimi kapamakistemiyorum eşimde ağladı beni ne kadar teselli etmeye çalışsada olmuyor. sanki içimden bişey koptu o kadar uzaklara gittiki elimi uzatsamda ulaşamıcammmm gibi geliyor bana
rabbime isyan etmiyorum ümitlerin tükenmesi ellerimin boş kalması çok acı tekrar başa dönmekk kızlar artık ne maddiyat kaldı bizde ne de umut artık istemiyorumm hep üzüldümmm yıllardır hiç sevinemedim bu tedaviler herdefasında benden bişeyler kopardı.
ne olur anneler bebişlerinize bu gece benim yerime sıkı sıkı sarılın uyuyun koklayın ta içinize çekin onların mis gibi buram buram bizim tadamadığımız bebek kokusunu onları hiçç bırakmayın
kızlar ya benim bugün canım çok sıkkın, dr a gittik bacağım için ve röntgen falan çektirmek zorunda kaldım, 4 saat sonra sütünü sağ ve at dediler bende öyle yaptım ama içim içimi yiyor zararlımı bebeğime diye, araştırdım netten kimi süte geçmez diyor kimi birkaç gün sağın diyor, keşke araştırıp gitseydim çektirmezzdim bilsydim ya
başka bir sorunda dün biraz ıkındım dışkılarken ve gece ağrısına uyuyamadım elimede boncuk gibi bezeler geldi genel cerraha gittik hemoraoid olmuşum ::gebelikle bielikte oldu son ayda acıyordu ama bu kadar değildi n e yapmam gerek şaşırdım ya heryerim dökülüyor bilen varsa yardımcı olsun nolur.sıcak su banyosu falan iyi diyorlar ama başka bir yöntem bilen varsa yardımmmmmm
inşallah bebingim
akşam yazacaktım vazgeçtim sonra ama şimdi yazmak geldi içimden
senin sanki yazma tonun bile değişmiş
burda ben okurken herkesi cümlelere neşe sevinç katıyorum
ya da üzgünse cümleler sizden öyle dinliyorum sanki
ses tonlarını da bilince okumuyor dinliyorum sanki yazılanları
sen de daha neşeli daha hereketliymişsin rastgele hangi sayfayı açsam senin neşe dolu sesin çıktı karşıma..
biçoğumuz öyle tabi
tek duam en kısa zamanda peş peşe gelsin haberler yaz bereketi gelsin topiğimize
sıra sıra doğumları bekleyelim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?