Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler kızlar biz yarın sabah erken yola çıkıyoruz

ilk zamanlar yazamam düğün telaşı gelen giden
ama sonra bakarım mutlaka

kendinize iyi bakın inşallah ordan çok güzel haberler alırım geçen yıl bu zamanlar gibi hamile patlaması olur
öpüyorum hepinizi

canım ben dün gelememiştim şu an okudum sonucu ve inan çok üzüldüm. senin gibi iyi niyetli bir insanın yaşadığı bu üzüntü gerçekten çok büyük bir sınav.

sen kendi bebeğine sarılacaksın, kendi bebeğini koklayacaksın inşallah. toparlan, bebeğini düşün, hayal et, sessizce seslen ona, gel annem de seni çok istiyorum de. kendinde o umudu bulacağına eminim çünkü kadınlar çok güçlüdür. kalbi güzel bir insansın Allahım sana hediyeni tez zamanda göndersin sen de şaşır inşallah. ama lütfen umudunu kesme canım benim. kısmetimizde ne varsa o olacak hayırlısıyla. sana kocaman sevgilerimi yolluyorum.

eski yazdıklarımızı okudum geçen seneki ne çok şeyi paylaşmışız

şimdilerde pek bi yavaşız hepimiz

öpüyorum herkesiii

hayırlı yolculuklar mavicim
çok güzel bir düğün olsun inşallah
hep mutlu olsunlar sıkıntı çekmesinler hiç dilerim

efe de ananeyi görünce yaramazlık yapmasın hiç

offffffffffffffffffffffffffffff içim sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo..

mavi iyiyolculuklarr.kardeşinede mutluluklarr.

geçen sene şubat ayına baktım şöyle mavi yazınca
tedavilere karşı umudumuz varmış
heyecanlıymışız gerçekten değişmiş sanki rüzgar geçmiş gibi

anca girebildim derken cıkmam bir olcak galiba cadıcım sıkıldı yattıgı yerden basıyor figanı
sabah beste uyudu tabi bütün gündüz uykuda geçirdi dogal olarak yememe savasları da cabası
eşim bitmiş durumda nöbeti bana devretti yattı cadolozum gece mesaisnde benm de canım sıkılıyor cok yorgunum her anlamda ayy

mavişim hayırlı yolculuklar canım selam söle istanbuluma kardesine bi ömür mutluluklar dilerim

tünaydınnnn..hekese güzeeelll güzel bir haftasonu diliyorum.

bende regl oldum bugün 3.günü,çok şükürr rahatladım,hastane gidip kan vercem bisürü testim var,bide kistim vardıya dr kontrol edicek reglle kaybolucak bir kist demişti bakıcak.1,5-2 yıl olucak nerdeyse regl olmayalı,nekadar güzelbişeymiş yaa,gerçi çok az oldum ama o kadarda yeterr.

herkese iyi haftasonlarıııı
gunes yuzunu bizede gösterdi sonunda
yakınmaya baslarım artık :)

mavicim sagsalim gidin dönün inş.kardesine tekrar mutluluklar.

zasacım reglolman tabi rahatlatmıstır seni.doktoruna git kistinde gecmiştir inş.

mavi gecmişi okumuş demek ben hiç elim varmıyo acıkcası.gecmişi gecmişte bırakmalıyım önüme bakmalıyım bundan sonra.çünki canımı acıtıyo gecmiş.
elbette denizim bi sene önce cok farklıydık.çogumuz yenilgilerle karsılasmamıstı bile.şimdi böyle olmamız da cok normal.seviniyorum biçogumuz kavustu bebeğine ikiside yolda :)
bazen yazardım hatta hiç kimse kavusamıcak mı diye.hatta burp kısırköy diyodu di mi.çok şükür çoğunluk gecti dereyi.inş bizimde kaderimizde vardır saglıklı evlat sahibi olabilmek.
bi ara süprizlerle nasıl costuk dogal bebişler nasıl rahatlattı içimizi umut oldu bizlere.
bayadıgır alamadık şöyle beleşl bebek.inş yakın vakitte gelir haber.

inşallah bebingim
akşam yazacaktım vazgeçtim sonra ama şimdi yazmak geldi içimden
senin sanki yazma tonun bile değişmiş
burda ben okurken herkesi cümlelere neşe sevinç katıyorum
ya da üzgünse cümleler sizden öyle dinliyorum sanki
ses tonlarını da bilince okumuyor dinliyorum sanki yazılanları

sen de daha neşeli daha hereketliymişsin rastgele hangi sayfayı açsam senin neşe dolu sesin çıktı karşıma..
biçoğumuz öyle tabi
tek duam en kısa zamanda peş peşe gelsin haberler yaz bereketi gelsin topiğimize
sıra sıra doğumları bekleyelim sonra

kızlar ya benim bugün canım çok sıkkın, dr a gittik bacağım için ve röntgen falan çektirmek zorunda kaldım, 4 saat sonra sütünü sağ ve at dediler bende öyle yaptım ama içim içimi yiyor zararlımı bebeğime diye, araştırdım netten kimi süte geçmez diyor kimi birkaç gün sağın diyor, keşke araştırıp gitseydim çektirmezzdim bilsydim ya
başka bir sorunda dün biraz ıkındım dışkılarken ve gece ağrısına uyuyamadım elimede boncuk gibi bezeler geldi genel cerraha gittik hemoraoid olmuşum :: gebelikle bielikte oldu son ayda acıyordu ama bu kadar değildi n e yapmam gerek şaşırdım ya heryerim dökülüyor bilen varsa yardımcı olsun nolur.sıcak su banyosu falan iyi diyorlar ama başka bir yöntem bilen varsa yardımmmmmm

özlemcimm öncelikle çook geçmiş olsunnn.sütün konusunda sağıp attıysan tamamdır,emzirebilirsin bişey olmaz için rahat olsun.bahsettiğin olay bendedeolmuştu normal doğumdan sonra ıkınmalarda oluyormuş,ama benimki hemoroid değildi anüste çatlak diye geçiyor,nee çektimmmm ALLAHım anlatamma,gecelerceuyuyamadım,1,5 ay gitmedim doktora sonra babam dayanamadı zorladı gittik,bana ilaçlar verdi,kullandım iyi geldi ama kabızlık sorunun varsa iyideğil,asla kabız olmamalısın,hersabah z.yağı iç.kayısı kompostosu iç,lifli gıdalar tüket.ılık su doldur küvete içinde arım saat otur,eline eldiven tak bolca bepanten sür parmağına iyice içine kadar sür çok zor bişey o arkadaşım yaaa,çeken bilir.ben bebeği mebeği unutmuştum,halada dikkat ediyorum,çatlaklar iyileşsin diye,ama benimki doğum esnasında oldu hissettim ıkınırken resmen popom çatladı.hamilelikde bebeğin baskı yapmasıylada oluşurmuş.dediklerimi yap iyi gelir inşallah ben faydasını gördüm,biara konuşalımsenle cnm.üzülme geçicek,süt konusunuıda hiç takma 2 saatlik sütünü attıysan tamamdır,vücudun çokdannn yenisini üretti bile.yarasın paşamaa.kendine dikkatetcnm çok geçmiş olsunn.

denizim ne guzel anlatmıssın canımın içi.cok duygulandım beni cok iyi tanımısın cunki.evet yazma tonum degişti cunki ben artık eski ben degilim.bende istiyorum o neseli gunlerime geri donmek ama olmuyor.sahte bile olsa yapamıyorum.yasadıklarım beni cok degiştirdi malesef.yazarken hissediyorum katılastıgımı.herkesin derdi kendine büyüktür derler.benim yasadıklarımda bana buyuk.fırtınalar kopuyor içimde.kaybettigim gebeliğimi bebeğimi unutamıyorum malesef.bi parca gibi içimden cıkardılar aldılar ben onu gordum oyle zorki.Allahıma binlerce şükür saglıgıma kavustum ama yinede kaybettim bebegimi.
kaybımın acısını yasıyorum suan.sizlere hissettiriyorum belki.böyle olsun istemezdim ama elimden bukadarı geliyor ancak.hormonlarım degişti cunki sonlandırdıkları için dısardan cok sıkıntılar yasadım.yeni yeni vucudum duzeliyor.ruhum daha düzelmedi ama.
bende aynı heyecanlarla yoluma devam etmek isterdim ama yapamıyorum.sizlerin sevinçlerini sıkıntılarını bbile artık tam paylasamıyorum biliyorum ama olmuyor işte.
eşim diyor saglıkla olursa frigomuz duzeliceksin.inş umutla bekliyorum sadece.
ama sizleri cok seviyorum bunu bilin.hepinizi tek tek düşünüyorum hep aklımdasınız.

özlemcim gecmiş olsun canım
ayagına noldu peki
hemoroid için korkma gebelikte olurmus
geceebilir ama sakın kabız olma canım
tek caren o

canım benim anlamaz mıyım hiç
arayıp konuşmak bile çok zorlar diye sesini duyamaz oldum
ne desem herşey aynı
böylesi hayırlıymış demek sıradan artık tabiki öyle ama bunu anlamak içine anlatmak çok zor
bulupta kaybetmenin acısı çok çok daha zor olmalı
ama bu da mı bi sınav ki kesin öyle
zaman sadece
eşin çok güzel söylemiş geçecek bugunler ama bu sıkıntıları da yaşamanız gerekiyormuş
yıllar geçipte çocukların çocukları olunca bugunler acıyla değil tebessümle anılacak belki
herşeyi unuttuğun günler çok yakın olsun tek duam bu:))

özlemcim çok geçmiş olsun
dr söylediyse takam kafana gitmiştir onun etkisi
hemoroid konusu en koktuğum şey
hamilelikte keşke ilaç krem falan kullansaydın
ne diyeyim sıkıntılı günler geçiriyorsun inşallah sende batu da düzelirsiniz en kısa zamanda

özlemimm gecmis olsun canım ya hemoraid fenadır ama semranın dedigi gibi fissür yani yırtık daha da fenadır anacım ama hemoraidin sonu gecmezse fissür ona göre o cok daha beter bısey ben amelıyat bıle oldum cok cektım senelerce belkı normal dogum yapsam gene hortlardı da neysekı sımdı normal dayanılacak halde insallah gecer hemen doktorun krem vermıstı muhtemelen pomad vermesı lazım sıcak su banyosuna sık sık otur bır de bana boyalı su vermıslerdı ılaclı bısey ona oturuyordum ben bitkisel olarak da bıseler deneyenler var kemer patlıcanın suyuna mı oturuyorlardı ıcıyorlarmıydı hatırlayamadım kkda konu vardı bunla ılglı bı arastr bakalm bıkac sene evvel ben pek takılıyordum o konulara:)

acil sifa diliyorum canm beter bısey cunku ama süt konusunda üzme kendni filmn etkisi gecmştr artık rahat rahat emzir canım

semracım gözün aydın regl olmusun kırmızlar adına sevınecegı gelmıyor degil mi insanın aklına
ben de beklıyorum olcam mı olmıcam mı bi lekelenme oluyor tamam diyom gerisi yok karnım bi şişiyor bi iniyor cok sinir bozucu düzenin olmaması her an tetikteyim dısarı cıkarken gülmeyin ama benm ezelden korkumdur hazrlıksız yakalanmak dısarda hamilelegin ilk ayalrında bile ped tasırdım yanımda alısamadıgımdan öff simdi tatili de atlatlm da sonra gelsin kırmızılar artık

bebişim güzel yüreklim ben bu dikenli yolları basarıyla yürüyüp gideceginden adım gibi eminim arkadasım simdilik ayagına batan dikenler seni gül bahcesine götürcek asla vazgecme unutma eski neşen katlansın tez zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…