Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denzcim cnm naslsn hayatım merak edıyorm senı nasılsın oglusun nasıl az kaldı sizin de dikkat et kendine artık yorma kendini hayırlısıyla kavustursun RAbbim

ben de bugun sabah kalktım çok kötüydüm eşimde yoktu
çanakkaleden de annemin yatılı misafiri gelecekti
elim ayağım tutmuyor hastaneye gittim hemen
kendi dr umu buldum
yapacak birşey yok tuzlu hamur işi yemeyeceksin
bol su iç dedi
tuzlu çok yemiyorum hamurişi börek yemeyeli baya oldu
parmaklarım kıvrılmıyor şişlikten yataktan kalkıpta ayaklarımı yere koyunca üstüne basamıyorum sızlamasından..
eve geldim annem yemekleri yapmış bende ikram falan hazırladım geldiler kalacaklardı ama telefon gelmiş ve başka yere gitmeleri gerekmiş çok oturmadan gittiler
Allah var ya nasıl sevindim anlatamam..akşamüstüye doğru yürüdüm biraz daha iyi oldum ama her gören doğum yakın mı diyorlar zamanı söyleyince de oh maşallah oğlan büyük galiba diyorlar
nazar da değiyor galiba..
şikayet etmiyorum geçecek bugunler inşallah

sermestim nasıl olduğumu sormuşsun canım cevabı vermişim zaten
iyiyim diyeyim de hep iyi olayım inşallah
oğlan da iyi maşallah büyüyor teyzesi bazen coşuyor bazen de tembel ama yeri daralıyor artık galiba daha bi rahatsız gibi hareket ederken
gece onu sıkıştırıcam diye uyuyamıyorum

Son düzenleme:
eşimde çok üzüldü yok diye
yalnız gittim ellerim uyuşuyor zor kullandım arabayı
arabayla yakın ama otobüs dolmuşla yol uzuyor
ama artık arabada kullanamıycam koltuğu çekiyorum geriye bu sefer kollarım ayaklarım yetişmiyor çok zorlandım bugun

canım vücudun su topluyor sanırım dikkat et kendi basına da dolanma artık dısarlrda tedbiri elden bırakma canm araba da sürme bence artık nolur nolmaz inallah hayırlısıyla atlatrsn zor zamanlar ama son zamanlar gecıcek hepsi hatırlamıycaksn bile

sağ salim atlatsak son zamanlarımızı başka birşey istemiyorum
inşallah sermestim bundan sonra benden hayır yok zaten sadece oğlumun eşyalarını düzenlesem hazırlasam herşeyi yeter
iyice toparlak oldum :))

biz de pinekledik bütün gün geceleri sabah ettigimizden uykusuzluk tavan yapıyor tabi aksam yemek yapmaya halim olmadı dısarda yedik geldik bi tur da talim yaptım yine su heyecanı yenmem lazım trafige cıkarıyor ufaktan eşim tabi ilce merkezinde öyle büyük bir taraifk degil ama motorlar yetiyor nerden cıkacakları belli degil

kuzum iştahsız bugünlerde kavga ediyorum resmen yemiyor eskiye göre ögün sayısı da yedigi miktar da azaldı istdaki doktorumuzu aradım idrar enfksiyonu olabilr dedi tahlil yaptrn dedi off yaa korktugum basıma geldi cok zormus kızlardan idrar örnegi almak semracım siz yaptrmısmıydınız adoşum küçükken idrar tahlili umarım bisey cıkmaz resmen biberou itiyor yemiycem diye feryat ediyor dün gece zorla cok az yedirmiştim hepsini kustu sabaha kadar ac durdu nerdeyse sekiz dokuz saat yemedi ya
yemeyen cocuk kadar zor bişey yok derlerdi felaket bunalıma sokuyor insanı hem uyumuyor hem yemiyor geceler cinnet modunda geciyor sonra da vicdan yapıyorum kendi kendime hofff

sermestim çıkmak zorunda kaldım
umarıum değildir idrar enfeksiyonu falan kıyamam kuzuma ya
çişini beklemek de ayrı dert tabi
Allah kolaylık versin
inşallah geçicidir de annesini üzmeden yer mamasını

sağol canım benim ben 4 saat sonra sağdım attım ,tekrar emzirmem 6 saati falan bulmuştu...
ay nasıl bir illet bu ya dediğin gibi geceleri uyuyana kadar ne çekiyorum ya bende yoktu ne olduysa cuma günü oldu ya da vardı ben bu kadar hissetmiyordum... bende dr a gittim sözde bir halttanda anlasa pişman oldum o kadar zaman bekleiğime bana zeytinyağlı ozon verdi 4 saat bir zeytinyağı için bekledim yani benim normal olmadı ama nasıl olduysa oldu işte... ne içersem içeyim bana fayda etmiyor ya... inşallah geçer canım ya bana bazen hiç geçmeyecek gibi geliyor amaaaaa

canım çok teşekkür ederim iinşallah geçer ,kabızlık zaten hep vardı ((

bitanem sende üzme kendini ne olur bak eşin ne güzel umutlandırıyor sizi sende öyle bekle
inşallah olacak canım sen yeterki güzel düşün benim dualarım sizinle

sağol canım inşallah geçer, hamilelilte bu kadar anlamamıştım geçen gün eşim baktıda dedi, benim aklıma bile gelmezdi ki (
inşallah canım ya düzelelim ya...

ay hemde ne fenaymış ya ben hep duyardımda bilmezdim bu kadar acı verici olduğunu resmen ağlayarak yapıyorum ya fissür mü daha mı ilerisi o olamazzzzzzzzzzzz.... bana zeytinyağlı bir karışım verdi şaka gibi :))) şimdi emziriyorum diye her kremide veremiyorlar ne yapacağımı bilemedim... demek sende yaşadın beni en iyi anlayanlardansın desene... nereden girip bakacağım ben o dediğin bölüme? bende takılacağım sanırım

canım ya çok geçmiş olsun bendede şişlikler vardı hala var , dikkat et tabi aman ....
nazara gelme tak üstüne nazarlık falan
geçecek ve sen keşke bir kaç gün daha kalsa diyeceksin :)))

cnm geçmiş olsun biz idrar örneği vermedik hiç ama verenleri gördüm geçenlerde kelebeğimiz kadar bi kızdı,adayı hastaneye kontrole götürdüğümde gördüm,kukusuna bişey bağlamışlardı,bezinin altından annesi sürekli kontrol ediyodu,su içiriyolardı bolcaki yapsın diye uzun beklediler ama su içince hemen yapar,korkulucak bişey yok basit yani,hzuursuzluğu olan bebklerden hemen istiyoar,bence yoktur öyle bişey diş için erken ama belki sıkıntıları erken başlamıştır.yada karnı falan ağrıyodur,mevsimlerden hepsi hasta,ada resmen dökülüyooo.

inşallah geçicek cnm,inşallahhh!!!

denizcim son zamanları zor oluyor,sen sanırım ödem topladın,ama bukadar olmamalı,nedenkiacaba.bence sıcaklar başladı yaa ondan,tuzlu yemesede insan şişiyor,bence bolca yürüve su iç,temmuza kadar çok zorlanırsınson haftalarda ayakların balon oluyor,yaz hamileliği böyle malesef,kışın doğum yapan arkadaşlarımda hiç olmadı,senle benim şansımızzz

herkese iyipazarlar,yorgun ve uykusuzzum,midemde çok bulanıyo,yemek yapmam gerek ama nasılll??????mecburen kalkıyorum,,bysss..

selam iyi pazarlar

biraz iş yaptım,ütü yaptım,oğlumun eşyalarını kutularından çıkardım bir sürü çöp çıktı:))
düne göre daha iyiyim sanki bi de tuvalete çıkmakta zorlanıyordum bugun rahatladım acaba onun mu etkisi oldu..

özlemcim çok fena olmuşsun sen ya benim bi akadaşım normal doğum yaptı
çok geçmeden ameliyat oldu doğumda çatlamış
zeytinyağı işe yarar inşallah

semracım evet senle ben şanssızız bu konuda
kilo ile de alakası yokmuş
annem beni temmuzun ortasında doğurmuş 8 kilo almış toplamda
ve davul gibi şişmiş
terlik bile giyemiyormuş

tuzu azalttım zaten hamurişi falan da yok çok canım isterse arada sütlü tatlı yapıyorum o yani

aman sende dikkat et zorlama fazla bana dönersin allah korusun...
inşallah faydası olur canım zamanla söner diyorlar ya bakalım inşallah iyileşir ne diyeyim ama çok zormuş ya yaşamayan anlayamaz derler ya o cinsten...

canım inşallah bir sorun çıkmaz bizimkinede yaptılar kontrole gittiğimiz gün allahtan sorun çıkmadı sizdede çıkmaz inşallah... kızımız aç kaldı desne kıyamam ben ona ya...

özlemcim geçmiş olsun canım yaa endişe etme birde popuşun uf olmuş acil şifalar diliyorum hiç bir şeyi takma kafana hepsi geçer

sermest bence tatile gider gelirsin öyle hemen hasta olunurmu ayol doğumdan sonra :)))

zasacım ben hatırlıyorum sen o çatlaktan bahsetmiştin doğumdan beter demiştin aneyyy beterdir tabi canevi :)))

deniz su topladıkça sıkıntın artıyor işin zor izmirin derecesine baktımda ooo coşmuş şimdiden öğle saatlerinde dışarı çıkmamaya özen göster akşam üzeride bol yürüyüş başka çaren yok tatlım

bebing çok normal bu sürecin geçecek o frigoların sana getirecek bebişini hatta mutlu olmalısın bebişlerin seni bekliyor canım geçmişi unutmaktna başka çare yok insan altüst oluyor ben nekadar tedavide birşeyleri dert edindikçe bin beter sorunla karşılaştım şimdi kısaca lanet olsun olmazsa olmasın diyorum yapacak birşey yok o yüzden başına geleni unutup frigolarına odaklan senin bebişlerin bekliyor gücendirme onları

inşallah geçecek canım ...

senin miden neden bulanıyor üşüttün mü yoksa? dikkat et canım kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…