özlemcim geçmiş olsun canım yaa endişe etme birde popuşun uf olmuş acil şifalar diliyorum hiç bir şeyi takma kafana hepsi geçer
sermest bence tatile gider gelirsin öyle hemen hasta olunurmu ayol doğumdan sonra :)))
zasacım ben hatırlıyorum sen o çatlaktan bahsetmiştin doğumdan beter demiştin aneyyy beterdir tabi canevi :)))
deniz su topladıkça sıkıntın artıyor işin zor izmirin derecesine baktımda ooo coşmuş şimdiden öğle saatlerinde dışarı çıkmamaya özen göster akşam üzeride bol yürüyüş başka çaren yok tatlım
bebing çok normal bu sürecin geçecek o frigoların sana getirecek bebişini hatta mutlu olmalısın bebişlerin seni bekliyor canım geçmişi unutmaktna başka çare yok insan altüst oluyor ben nekadar tedavide birşeyleri dert edindikçe bin beter sorunla karşılaştım şimdi kısaca lanet olsun olmazsa olmasın diyorum yapacak birşey yok o yüzden başına geleni unutup frigolarına odaklan senin bebişlerin bekliyor gücendirme onları
inşallah geçecek canım ...
senin miden neden bulanıyor üşüttün mü yoksa? dikkat et canım kendine...
bilmiyorumcnm,yerimden kalkıcak halim yok,fena halsizim,çok kötym.
canım ya bende kabızlık kronikleşti desem yeridir ama halletmem gerek artık bunu yoksa halim harapsmestim gecmiş olsun prensese inş enfeksiyon filan degildir.ablamın ufaklıktan alınmıstı idrar örnegi cok zor olmamıstı tabi cok kolayda değildi.siz kolayca atlatın inş.
belki havalardandır iştahının kkesilmesi inş düzelir şöyle hapur hupur yer bitirir biberonları :)
bugunlerde gecicek biliyorum.Allah gecicek dertler versin bunları unutturucak dertler vermesin diye dua ediyorum zaten..
masallah deniizm oğlusun kocaman olmuşşşş.
bi arkadasım kıs hamileliğinde cok şişti anlattıgın gibiydi.tuzu tamamen kesti yemeklerde bile.ayrıca ödem söktürücü ilaç verdi doktoru.sürekli idrara cıkarıyordu.dogrumudur bilmem tabi.paylasmak istedim sadece.
özlemcim sen kabız olmamak için çaba sarfet ilaçta içsen malesef kabız oldun mu hemorid gecmiyor.tez sifa versin rabbim.ama ayagıa ne oldu onu bi türlü anlamadım.
batu bey nsl keyfi yerinde mi.
selam kızlar kaç gündür gelemedim okuyup çıkayım dedim onda da başarılı olamadım. kızım çok hasta. sürekli cıkarıyor ve ateşi düşüremiyorum. yarın tekrar doktora gidicez. topikte de hastalık var herhalde her türlüsüden. hepinize geçmiş olsun. özlemim sorun ne anlamadım ama sana da çok geçmiş olsun canım.
denizcim suyu arttır canım hem de 3 katı kadar falan. çok geçmiş olsun canım benim. inşallah en kısa zamanda iner şişlikler.
yarın yine yazarım sevgiler.
tünaydınnnn..hekese güzeeelll güzel bir haftasonu diliyorum.
bende regl oldum bugün 3.günü,çok şükürr rahatladım,hastane gidip kan vercem bisürü testim var,bide kistim vardıya dr kontrol edicek reglle kaybolucak bir kist demişti bakıcak.1,5-2 yıl olucak nerdeyse regl olmayalı,nekadar güzelbişeymiş yaa,gerçi çok az oldum ama o kadarda yeterr.
kızlar ya benim bugün canım çok sıkkın, dr a gittik bacağım için ve röntgen falan çektirmek zorunda kaldım, 4 saat sonra sütünü sağ ve at dediler bende öyle yaptım ama içim içimi yiyor zararlımı bebeğime diye, araştırdım netten kimi süte geçmez diyor kimi birkaç gün sağın diyor, keşke araştırıp gitseydim çektirmezzdim bilsydim ya
başka bir sorunda dün biraz ıkındım dışkılarken ve gece ağrısına uyuyamadım elimede boncuk gibi bezeler geldi genel cerraha gittik hemoraoid olmuşum ::gebelikle bielikte oldu son ayda acıyordu ama bu kadar değildi n e yapmam gerek şaşırdım ya heryerim dökülüyor bilen varsa yardımcı olsun nolur.sıcak su banyosu falan iyi diyorlar ama başka bir yöntem bilen varsa yardımmmmmm
ben de bugun sabah kalktım çok kötüydüm eşimde yoktu
çanakkaleden de annemin yatılı misafiri gelecekti
elim ayağım tutmuyor hastaneye gittim hemen
kendi dr umu buldum
yapacak birşey yok tuzlu hamur işi yemeyeceksin
bol su iç dedi
tuzlu çok yemiyorum hamurişi börek yemeyeli baya oldu
parmaklarım kıvrılmıyor şişlikten yataktan kalkıpta ayaklarımı yere koyunca üstüne basamıyorum sızlamasından..
eve geldim annem yemekleri yapmış bende ikram falan hazırladım geldiler kalacaklardı ama telefon gelmiş ve başka yere gitmeleri gerekmiş çok oturmadan gittiler
Allah var ya nasıl sevindim anlatamam..akşamüstüye doğru yürüdüm biraz daha iyi oldum ama her gören doğum yakın mı diyorlar zamanı söyleyince de oh maşallah oğlan büyük galiba diyorlar
nazar da değiyor galiba..
şikayet etmiyorum geçecek bugunler inşallah
iyiyim melekcim sen nasılsın canım.
şimdi çıkmam lazım iyi geceeler canım
malum yrn iş var erken kalkıcaz
hadi gözün aydin canim vede gecmis olsun kuzum kendinize dikkat edin tatlim ikinizide kocaman öpüyorum
ah canim benim cok gecmis olsun allahtan acil sifalar dilerim tatlim batusum nasil iyimi?
eehh artik agirlasmaya basladik canim cok gecmis olsun bundan sonra sana tek basina ve araba kullanmayi yasakliyorum:))) tatlim senin dogum tam ne zaman camim?
denizim her doktorun tarzı farklı demekki.
banada arkadasımın ki mantıklı gelmemeişti ama içti o.
sende baska yollar bulucan artık canım
sık dişini canım az kaldı zaten
bilgecim kızın dondurma mı yedi :)
sizin oralar cok sıcaktır tabi terlemiş sogumuştur.
tez vakitte iyileşsin inş.
özlemcim bacagın gecmezse ankaraya da git doktora ihmal etme sakın
kilonun etkisiyle olmustur belki ama kemik erimesi türü bişey olabilr sonucta tum depoyu batu kullandı.böyle kötü seyler yazmak istemem ama aklına gelmeyebilir doktorun.bende babamdan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?