Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım ya valla fena uf oldu ne yapmam gerek şaşırdım bende ama inşallah geçer

smestim gecmiş olsun prensese inş enfeksiyon filan degildir.ablamın ufaklıktan alınmıstı idrar örnegi cok zor olmamıstı tabi cok kolayda değildi.siz kolayca atlatın inş.
belki havalardandır iştahının kkesilmesi inş düzelir şöyle hapur hupur yer bitirir biberonları :)

bugunlerde gecicek biliyorum.Allah gecicek dertler versin bunları unutturucak dertler vermesin diye dua ediyorum zaten..
masallah deniizm oğlusun kocaman olmuşşşş.
bi arkadasım kıs hamileliğinde cok şişti anlattıgın gibiydi.tuzu tamamen kesti yemeklerde bile.ayrıca ödem söktürücü ilaç verdi doktoru.sürekli idrara cıkarıyordu.dogrumudur bilmem tabi.paylasmak istedim sadece.

özlemcim sen kabız olmamak için çaba sarfet ilaçta içsen malesef kabız oldun mu hemorid gecmiyor.tez sifa versin rabbim.ama ayagıa ne oldu onu bi türlü anlamadım.
batu bey nsl keyfi yerinde mi.

selam kızlar kaç gündür gelemedim okuyup çıkayım dedim onda da başarılı olamadım. kızım çok hasta. sürekli cıkarıyor ve ateşi düşüremiyorum. yarın tekrar doktora gidicez. topikte de hastalık var herhalde her türlüsüden. hepinize geçmiş olsun. özlemim sorun ne anlamadım ama sana da çok geçmiş olsun canım.

denizcim suyu arttır canım hem de 3 katı kadar falan. çok geçmiş olsun canım benim. inşallah en kısa zamanda iner şişlikler.

yarın yine yazarım sevgiler.

canım ya bende kabızlık kronikleşti desem yeridir ama halletmem gerek artık bunu yoksa halim harap inşallah canım ya bir an önce iyileşeyim ne zormuş bu ya ((
bacağım zaten hamişliğin son ayında çıkmıştı sağ bacağım ağrıyor ve üstüne basamıyor aksayarak yürüyorduum ki hala geçmedi bende dr a gittim hoş bir yararıda olmadı ya neyse hareket flan verdi onları yapıyorum ve tez zamanda sütümü azaltmadan zayıflamam gerek ama nasıl olacak bilemiyorum tabi, batu bugün pek keyifli değil teyzesi babası kaç saattir uğraşıyor ama mızıldanıp duruyor, hala uyumadı

canım çok geçmiş olsun minik prenses hasta demekki inşallah rabbim tez zmanda hepimize şifa versin... benim derdim hemoroid olmuşum ya gebelikten oluyormuş beni buldu son ayda birşeyler vardı ama bu olduğunu bilmiyordum ve bu kadar ağrısı acısı yoktu ,doğumdan sonra çıktı desem yeridir (( ne yapacağım şaşırdım çocukla birşeyde yapılmıyor ki... oturma banyosu diyorlar ben nasıl yapacağım onu imkansız gibi birşey yani ((

semracım geçmiş olsun çok hava değişiminden olmuştur belki ada da hasta diyordun
iyileşin en kısa zamanda ana -kız inşallah..

bebingim dün sabah dr a gittim ya kendi dedi ben sormadan idrar söktürücü veremem hamilesin dedi..bende tamam o zamand edim ama senin arkadaşına nasıl vermiş anlamadım neyse idare edeceğiz artık..
bilgecim size de geçmiş olsun ya havalar düzeldi hastalıktan kurtulamadık valla..

burpcum hava birden ısındı yarın 30 u geçiyormuş
bizde annemle sahile indik yürüdük denize karşı çok güzeldi heryer kalabalık mangallar yakılmış falan cıvıl cıvıldı.. temiz hava aldık yürüyüş yaptık geldik..

Son düzenleme:

hadi gözün aydin canim vede gecmis olsun kuzum kendinize dikkat edin tatlim ikinizide kocaman öpüyorum

ah canim benim cok gecmis olsun allahtan acil sifalar dilerim tatlim batusum nasil iyimi?

eehh artik agirlasmaya basladik canim cok gecmis olsun bundan sonra sana tek basina ve araba kullanmayi yasakliyorum:))) tatlim senin dogum tam ne zaman camim?

denizim her doktorun tarzı farklı demekki.
banada arkadasımın ki mantıklı gelmemeişti ama içti o.
sende baska yollar bulucan artık canım
sık dişini canım az kaldı zaten

bilgecim kızın dondurma mı yedi :)
sizin oralar cok sıcaktır tabi terlemiş sogumuştur.
tez vakitte iyileşsin inş.

özlemcim bacagın gecmezse ankaraya da git doktora ihmal etme sakın
kilonun etkisiyle olmustur belki ama kemik erimesi türü bişey olabilr sonucta tum depoyu batu kullandı.böyle kötü seyler yazmak istemem ama aklına gelmeyebilir doktorun.bende babamdan biliyorum.

iyiyim melekcim sen nasılsın canım.
şimdi çıkmam lazım iyi geceeler canım
malum yrn iş var erken kalkıcaz

bizde dün esimle fransaya kuzenimin yanina gittik evli ve 3 cocugu var ev almislardi hayirli olsuna gittik ve bugün geldik ama bidaha tövbe gitmem evim evim güzel evim anacim bu fransada yasayanlarin hepsi tam bir cingene:))))))))))))

selam hayırlı günler herkese
çalışanlara bol kazançlar
bebişlilere bol sütler emmeli günler.)

bu arada sevim cim nerede inşallah kötü birşey yoktur ne zaman sesi çıkmasa bişey oluyor yaa

bebingim valla öyle dedi bizimki idare edeceğiz artık napalım

melekcim doğum asıl tarih gününe göre 22 temmuz ama sezeryan olacağı için erken alırız demişti dr
en son gelişimine göre 25 haziranı gösterdi 1 ay öndeydi o zaman
ama benim tahminime göre temmuzun 10 una kadar alırız inşallah kucağımıza
aksi bi durum olmaz inşallah elimi kolumu sallayarak gitmek istiyroum Allah izin verirse doğuma
arabada mecbur kalıyorum bazen ama kısa mesafe zaten uzun yola gitmem tek başıma eşim kullanıyor zaten ama şehir içinde markete çarşıya annemle gidiyoruz otobüse binmekten daha iyi valla..

Son düzenleme:
merhaba kızlar
şöyle bir son sayfadan geriye doğru okudum ki
herkes hasta olmuş öncelikle hepinize geçmiş olsun
özlemcim hemoroid zordur bol bol kayısı ye tam mevsimi şimdi
ve bol bol su tabi ki sütünü de arttırır
canım sen hamileykende hep kabız mıydın o zamandan mı başladı acaba

denizcim seninde doğum tam temmuz sıcağına denk gelmiş canım
şimdiden Allah kolaylık versin canım ödemi de inşallah en kısa zamanda atarsın

sermest inşallah bebişin enfeksiyon olmamıştır da umarım daha iyidir

zasacım sizde analı kızlı hasta olmuşsunuz havalar da bir düzelmedi ki

bilge kızında hasta olmuş sizin orada bile havalar tam ısınmadı galiba

bebingcim canım umarım iyisindir hormonların etkisiyle kötü hissetmen çok normal
ama herşey düzelecek sadece birazcık zaman ve sabır bebişin olduğunda bu günleri hatırlamayacaksın bile

hepinize tekrar geçmiş olsun

herkese iyi haftalarrr
babam zatürre olmuş koşturdum sabahtan beri
Allah ona saglık sıhhat uzun ömür versin inş.cok yorgun ve üzgünüm kızlar.
sonra görüşürüz.

sağol canım ya geçer inşallah valla korkudan tuvalete gidemiyorum
batu iyi teyzesi ne yapsın yiyip içip yatıyor ::)

inşallah geçerde gerek kalmaz canım olmadı giderim mecburen
kilo diyorlar fil gibi oldum sonuçta (
inşalah dediğin gibi birşey değildir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…