o belli olmaz cnm bi bakmışın ki hamilesin ayyyy ne güzel inşşş sen daha önce hamile kaldın neden olmasın ki ben olsam şimdi sevinçten uçarım havalara
senin için dua ediyorum cnm
özlem geçen ay kaçında adet oldun?
herşeyin hayırlısı gamzecim çok zor yine şehit haberleri deprem böyle olunca düşünmüyorum bebek meselesini allahım hayırlısını versin diyorum..çok fazla beynimizi kaptırıyoruz bu işe..biraz ara vermek de yarar var aslında..
kızlar yarında bize gelecek arkadaşlar misafirliğe ne yapsam acaba tatlı tuzlu hazırda meze olarak birşey bulamıyorum kısır patates salatası yapmak istemiyorum bıktım onlardan değişik mezeleriniz varsa yazarmısınız bana?
canım ya yesem varya kalkamam yatarım hasta olurum..... sende yeme havalar daha düzelmedi....
yok canım ya hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü hiç belirti yok gerçi adet belirtiside yok aman ya inşallah bir sorun yoktur aklıma gelen başıma gelmesin sizin dediğiniz olsun inşallah.... duaların için çok teşekkür ederim her zaman beklerim canım:)))
ayy ne güzel ben o dediklerini çokkkk severim onlardan yap ya benim yerimede ye:))) olmadı mercimek köfte yap onada bayılırım....
slm kızlar
semra çok üzüldüm anlattıklarına yazık kadının halini düşünmek bile istemiyorum
burp cum hadi geçmiş olsun atlattın sergiyi
bebingim valla kendimde değilim ben kusuruma bakma şunlar bi gitsin normale dönücez inşallahhhhhhhh
öööözllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
kız ayın 9 u bugün
hadi bi sürpriz inşallah 41 e de tamamladın :))))))))))))))
güzel haberler duyucaz inşallah
gamzecim valla meze falan bilmem ki ben
kısır ı çok severim ama güzel olmuyo benim kiiii
yarın sana geliym bari
Öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile...OHHHH BEEE 40 DEFA YAZDIM :)))
gelelim bizim meseleye
yarın adetin 12.günü burdalar
13.gün burdalar
14 gün gidiyolar
ama bi işe yarayacğını sanmıyorum
dura dura bayatlamıştır:))))))))))))))))))))))))))))))
sinirlendim valla bi daha torun desinler de fırsat verin de olsun derim:))))))))))))))))))))))))))))))))
ammaaaaaaaaaaaaaannn zaten three line ım neyim yok kiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))
çok çok öptüm herkesi
18 martta program hazırlamam lazım onu arıyorum şimdi az takılıym gelicem yine
ama ilkinde içim kıpır kıpırdı bir his vardı olacağına dair bunda hiç öyle bir şey yokslm kızlar
semra çok üzüldüm anlattıklarına yazık kadının halini düşünmek bile istemiyorum
burp cum hadi geçmiş olsun atlattın sergiyi
bebingim valla kendimde değilim ben kusuruma bakma şunlar bi gitsin normale dönücez inşallahhhhhhhh
öööözllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
kız ayın 9 u bugün
hadi bi sürpriz inşallah 41 e de tamamladın :))))))))))))))
güzel haberler duyucaz inşallah
gamzecim valla meze falan bilmem ki ben
kısır ı çok severim ama güzel olmuyo benim kiiii
yarın sana geliym bari
denizcim anne adayı demen nasıl hoşuma gitti anlatamam eşime bile söyledim hemen inşallah olur diyelim ama biraz moralim bozuldu gibi bugün sabah ateşimi ölçtüm düşüktü düşük olunca da ben adet oluyorum o anlattığın kıza da çok üzüldüm çok zor birşey hepimiz için hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
özlemcim hadi bakalım hayırlısı geliyor mu yoksa bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?