Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o belli olmaz cnm bi bakmışın ki hamilesin ayyyy ne güzel inşşş sen daha önce hamile kaldın neden olmasın ki ben olsam şimdi sevinçten uçarım havalara
senin için dua ediyorum cnm

yok canım ya hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü hiç belirti yok gerçi adet belirtiside yok aman ya inşallah bir sorun yoktur aklıma gelen başıma gelmesin sizin dediğiniz olsun inşallah.... duaların için çok teşekkür ederim her zaman beklerim canım:)))

özlem geçen ay kaçında adet oldun?

geçen ay 4ünde oldu ama şubat 28 çekiyor bunu atlamamak lazım bu hesaba göre 8 inde falan olmam gerekti yani daha çok erken sevinmek için hem yolculuk stres bunu etkileşmiştir diye düşünüyorum yani bebişe hiç şans vermiyorum(( keşke olsa ama çaresizim işte....

allah hepsinin ailesine sabır versin ne kadar zordur (( aslında düşüünmemek daha iyi ben daha rahatım şimdi şiddetle tavsiye ederim:)))

ayy ne güzel ben o dediklerini çokkkk severim onlardan yap ya benim yerimede ye:))) olmadı mercimek köfte yap onada bayılırım....

Öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile,öslem hamile...OHHHH BEEE 40 DEFA YAZDIM :)))

slm kızlar

semra çok üzüldüm anlattıklarına yazık kadının halini düşünmek bile istemiyorum

burp cum hadi geçmiş olsun atlattın sergiyi

bebingim valla kendimde değilim ben kusuruma bakma şunlar bi gitsin normale dönücez inşallahhhhhhhh

öööözllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
kız ayın 9 u bugün
hadi bi sürpriz inşallah 41 e de tamamladın :))))))))))))))
güzel haberler duyucaz inşallah

gamzecim valla meze falan bilmem ki ben
kısır ı çok severim ama güzel olmuyo benim kiiii
yarın sana geliym bari

gelelim bizim meseleye
yarın adetin 12.günü burdalar
13.gün burdalar
14 gün gidiyolar
ama bi işe yarayacğını sanmıyorum
dura dura bayatlamıştır:))))))))))))))))))))))))))))))

sinirlendim valla bi daha torun desinler de fırsat verin de olsun derim:))))))))))))))))))))))))))))))))

ammaaaaaaaaaaaaaannn zaten three line ım neyim yok kiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))

çok çok öptüm herkesi
18 martta program hazırlamam lazım onu arıyorum şimdi az takılıym gelicem yine

iinşş olur cnm kendine ii bak yorulma fazla

gel barii cnm beklerim her zaman:)

canımsın sen benim inşallah olur canım eee ne de olsa 40 kere yazılmış değil mi:))) ay kulağa çok hoş geliyor ama bakalım opuyorumnanaktan

cnm ayın adetin 14 günü değilmi yumurtlama tarihi işte tam zamanında gidiyorlar bişey olmaz merak etme Rabbim ol derse adet olucağın tarihlerde bile olur

OHSAD
kızlar bu linkteki formu doldurup gönderin özelhastaneler derneği..
belki faydası olur danıştaya dava açmaları için destek olmak için..

ama ilkinde içim kıpır kıpırdı bir his vardı olacağına dair bunda hiç öyle bir şey yok(( gerçi dualarım var bu kez zırhım var yani:) rabbim beni üzmez inşallah hayırlısıyla verir emanetimi ...... benim adetlerim düzeldi demiştim ama çokta düzelmemiş sanırım
mavi benim eşim çok güzel yapar gel yapsında yiyelim:)))

kızlar ben acıktım yemek yemeye gidiyorum sonra görüşrüz öptüm hepinizi
bide o minicik bebişinide öpüyorum özlemcim

özlem yaa adet günün geçtimi senin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl mutluyum,inşallah yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!allahım nolur,adacıma arkadaş gelsin,hemde kız olsun

canım benim moralini bozma ben o ateşe falan inanmıyorum ya ona bakma sen..
herşeyin hayırlısı tatlım sabırla günlerin geçmesini bekle lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…