merhaba kızlar
şöyle bir son sayfadan geriye doğru okudum ki
herkes hasta olmuş öncelikle hepinize geçmiş olsun
özlemcim hemoroid zordur bol bol kayısı ye tam mevsimi şimdi
ve bol bol su tabi ki sütünü de arttırır
canım sen hamileykende hep kabız mıydın o zamandan mı başladı acaba
denizcim seninde doğum tam temmuz sıcağına denk gelmiş canım
şimdiden Allah kolaylık versin canım ödemi de inşallah en kısa zamanda atarsın
sermest inşallah bebişin enfeksiyon olmamıştır da umarım daha iyidir
zasacım sizde analı kızlı hasta olmuşsunuz havalar da bir düzelmedi ki
bilge kızında hasta olmuş sizin orada bile havalar tam ısınmadı galiba
bebingcim canım umarım iyisindir hormonların etkisiyle kötü hissetmen çok normal
ama herşey düzelecek sadece birazcık zaman ve sabır bebişin olduğunda bu günleri hatırlamayacaksın bile
hepinize tekrar geçmiş olsun
denizim her doktorun tarzı farklı demekki.
banada arkadasımın ki mantıklı gelmemeişti ama içti o.
sende baska yollar bulucan artık canım
sık dişini canım az kaldı zaten
bilgecim kızın dondurma mı yedi :)
sizin oralar cok sıcaktır tabi terlemiş sogumuştur.
tez vakitte iyileşsin inş.
özlemcim bacagın gecmezse ankaraya da git doktora ihmal etme sakın
kilonun etkisiyle olmustur belki ama kemik erimesi türü bişey olabilr sonucta tum depoyu batu kullandı.böyle kötü seyler yazmak istemem ama aklına gelmeyebilir doktorun.bende babamdan biliyorum.
semracım geçmiş olsun çok hava değişiminden olmuştur belki ada da hasta diyordun
iyileşin en kısa zamanda ana -kız inşallah..
bebingim dün sabah dr a gittim ya kendi dedi ben sormadan idrar söktürücü veremem hamilesin dedi..bende tamam o zamand edim ama senin arkadaşına nasıl vermiş anlamadım neyse idare edeceğiz artık..
bilgecim size de geçmiş olsun ya havalar düzeldi hastalıktan kurtulamadık valla..
burpcum hava birden ısındı yarın 30 u geçiyormuş
bizde annemle sahile indik yürüdük denize karşı çok güzeldi heryer kalabalık mangallar yakılmış falan cıvıl cıvıldı.. temiz hava aldık yürüyüş yaptık geldik..
canım çok geçmiş olsun minik prenses hasta demekki inşallah rabbim tez zmanda hepimize şifa versin... benim derdim hemoroid olmuşum ya gebelikten oluyormuş beni buldu son ayda birşeyler vardı ama bu olduğunu bilmiyordum ve bu kadar ağrısı acısı yoktu ,doğumdan sonra çıktı desem yeridir(( ne yapacağım şaşırdım çocukla birşeyde yapılmıyor ki... oturma banyosu diyorlar ben nasıl yapacağım onu imkansız gibi birşey yani ((
selam hayırlı günler herkese
çalışanlara bol kazançlar
bebişlilere bol sütler emmeli günler.)
bu arada sevim cim nerede inşallah kötü birşey yoktur ne zaman sesi çıkmasa bişey oluyor yaa
bebingim valla öyle dedi bizimki idare edeceğiz artık napalım
melekcim doğum asıl tarih gününe göre 22 temmuz ama sezeryan olacağı için erken alırız demişti dr
en son gelişimine göre 25 haziranı gösterdi 1 ay öndeydi o zaman
ama benim tahminime göre temmuzun 10 una kadar alırız inşallah kucağımıza
aksi bi durum olmaz inşallah elimi kolumu sallayarak gitmek istiyroum Allah izin verirse doğuma
arabada mecbur kalıyorum bazen ama kısa mesafe zaten uzun yola gitmem tek başıma eşim kullanıyor zaten ama şehir içinde markete çarşıya annemle gidiyoruz otobüse binmekten daha iyi valla..
herkese iyi haftalarrr
babam zatürre olmuş koşturdum sabahtan beri
Allah ona saglık sıhhat uzun ömür versin inş.cok yorgun ve üzgünüm kızlar.
sonra görüşürüz.
ohh uyuyun fosur fosur siz ben gece bekcisi bekle sabaha kadar işim ne
bizim hatun abarttı işi ezanı biz okuycaz müezzinin yerine
bugün adanaya götürdük kuzuyu baskent ünv hastanesi var özel iyi dediler gittik oralara
idrar kan bakıldı cok sükür enfeksiyon ya da baska bir problem yok görünürde
ama ciddi derecede yememe problemimiz var kahroluyorum ac duruyor şiddetle reddediyor yemeyi biberon agzına degınce basıyor figanı yemicem diye iteleye tepeleye ne icirebilirsem günlük yemesi gereken miktarın altına düştü normalde 800-900 ml yerken bugün 500 ml zor bulduk napcamı şaşrdım zaten meme emmiyordu sütüm sagımla nereye kdaar azalmaya baslamstı simdi bir de bu cıktı el kadar bebe ac durur mu ya cıldırcam
atesi yok huzurszlugu da yok görünen bir rahatszlıgı da tahliller de temiz cıktı ee niye bir anda bu iştahsızlık gayet güzel yiyen cocuguma bi haller oldu cok üzülüuorum kızlar dua edin nolur gecsin bu durum tez elden
bizde de temizlik var ben kös kös oturuyorum yapacak işim yok
hava da çok sıcak oturduğum yerde ter basıyor
eşimde yoktu 4 gündür akşam geldi bugun gitti yine yok 4 gün(
sermest kızının tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım
senin kızın iştahı yok herhalde
melekcim annene geçmiş olsun canım
ama ilaçları bilip dr değiştirtmen iyi olmuş
denizcim bende birara kabız olmuştum ama şimdi şükür değilim
size de kolay gelsin ama sen oturmaya devam et
ayyy ciddi misin sen ? nasıl hazırlanıyorki buraadakiler bilir mi? haftasonu ankaraya gideceğiz oradan alırım olmazsa onlar bilirler... dayanıyorum ne yapayım tuvalete zeytinyağı ile giriyorumdondurma yemedi canım ama hiç oturmayıp hacıyatmaz gibi zıp zıp bir o yana bir bu yana koşturduğu için dermansız kaldı. bademcikler kocaman olmuş. gittik bugun doktorumuza şurubunu değiştirdi. yüzü soldu görsen. ama artık korkuyor hoplayıp zıplamıyor benim toto da koltuk gördü.
canım en dengesiz zamanlar, sıcak olunca maşallah cehennem gibi sonra bir poyraz bir fırtına dengen sasiyor valla. miray da yanında muhabbet kuşu bile grip olsa itinayla kapıyor herhalde :)))gerçi doktor 1 günde iyi toparlamış dedi. sağolsun milupalar :))) paramız boşa gitmemiş.
sana daha büyük geçmiş olsun. ben aktardan bir krem almıştım inanmazsın 2 günde geçmişti. sonra nüksettikçe kullandım su an bir sey yok. halbuki genel cerrah almam lazım vs demişti. para tuzağına düşme dayan dayanabildiğin kadar. doktorların bazıları kasap sanki :)))oturma banyosu su sıralar senin için pek uygun değil gercekten batu bırakmaz :))))en kısa zamanda iyileşmeni dilerim canım.
ayrıca elanaz sana da cok tesekkur ederim canım. bugun cok cok sıcaktı yarın nasıl olur bilmem.kızım iyi olsun da sıcağa dayanırız.
herkesi öpüyorum. hastalara tekrar geçmiş olsun.
bebingciğim babana da cok geçmiş olsun. en kısa zamanda düzelir inşallah.
canım çok sevindim tahlillerin güzel çıkmasınaohh uyuyun fosur fosur siz ben gece bekcisi bekle sabaha kadar işim ne
bizim hatun abarttı işi ezanı biz okuycaz müezzinin yerine
bugün adanaya götürdük kuzuyu baskent ünv hastanesi var özel iyi dediler gittik oralara
idrar kan bakıldı cok sükür enfeksiyon ya da baska bir problem yok görünürde
ama ciddi derecede yememe problemimiz var kahroluyorum ac duruyor şiddetle reddediyor yemeyi biberon agzına degınce basıyor figanı yemicem diye iteleye tepeleye ne icirebilirsem günlük yemesi gereken miktarın altına düştü normalde 800-900 ml yerken bugün 500 ml zor bulduk napcamı şaşrdım zaten meme emmiyordu sütüm sagımla nereye kdaar azalmaya baslamstı simdi bir de bu cıktı el kadar bebe ac durur mu ya cıldırcam
atesi yok huzurszlugu da yok görünen bir rahatszlıgı da tahliller de temiz cıktı ee niye bir anda bu iştahsızlık gayet güzel yiyen cocuguma bi haller oldu cok üzülüuorum kızlar dua edin nolur gecsin bu durum tez elden
inanmıyorum ya çok geçmiş olsun allahtan sen varsın hakizlar benimde canim cok sikkin dün ise gelmedim annemin dr. randevusu vardi onu götürdüm simdiye kadar hep abimle gidiyordu annem almancayi anlamadigi icin hic dogru düzgün dr. sormamiski abim nasil bir tedavi uygulanacagini verdigi ilaclarin yan etkisini felan neyse dün dr. konustum sok oldum ya kadina resmen uyusturucu veriyolar dedim ne yapiyorsunuz bu ilacin ne kadar tehlike oldugunu hatirlatmama gerek yok dedim o ilaci ölüm esnasinda veriliyor fazla aci cekmemek icin dr. sasirdi benim bu konuda bilgili olduguma hemen ilaci degistirti annemin agrilari devam ediyor ve suanda durumu ameliyatlik degil dedi ama ben dayanamayip en uzman dr. randevu aldim bide o baksin filmerine kadincagizin bukadar cok agri cekmesi normal degil eve gelincede abimleri iyice hasladim bi is yapiyorsaniz adam gibi yapan ilaclarin ne oldugunu bilmiyorsaniz internete girip arastirin dedim ikisininde sesi cikmadi esimde iyi fircaladin diyor ama haksizmiyim ya sinir ettiler beni
sağol canım valla çekilesi dert değil o kesiniyi haftalar herkese
bebingim çok geçmiş olsun Allah şifa versin babana
büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah
elanaızm sende mi kabızsın yoksa
ilk başlarda olmuştu bana da ama ben birden sigarayı kesince kötü oldum siyah kuru kayısı,incir ne bulduysam yedim sonra düzeldi ama şu aralar benim yine bozuldu son dönemlerde de olurmuş
özlemcim inşallah düzelirsin tatlım ya çok üzüldüm gerçekten çekilesi dert değil
bu arada kaç kilo oldun ? yani doğumda kaç kilo gitmiş eve geldince tartıldın mı?
melekcim çok haklısın doktorlar malesef çok ezbere hoş yurt dışındakileri daha iyi biliriz ama ..sen anlamasan ne olacaktı iyi insanlara denk gelmek lazım yoksa işimiz harab
sermestm temiz çıkmış tahlilleriniz sevinim..yemesi de düzelse
ama çocuklar her gün aynı olmaz bu aralar böyle ama inşallah düzelir annesi ya
sizi gördükçe dua ediyorum
hep oğlumla konuşuyorum annesini üzmücek emcek düzenli oılacak diye:))
ne kadar dinlerse tabi:))
bizde de temizlik var ben kös kös oturuyorum yapacak işim yok
hava da çok sıcak oturduğum yerde ter basıyor
eşimde yoktu 4 gündür akşam geldi bugun gitti yine yok 4 gün(
canım çok geçmiş olsun ....tesekkürler canlarım bugun daha iyi babam zatüürre olmuş.saabah aksam serum takılıyor.hastaneye götürüp getiriyorum.inanılmaz sıcak bastı birden.baharı yasamadan yaz geldi yani.sersem gibiyim alısamadım havaya.ne giycegini bilemiyor insan.
sürekli basım agrıyor ışıktan.gözü kamaşıyor insanın.
herkese kolaylıklar diliyorum.
melegim tatile mi geliyosunuz tr ye.
sermest sevindim prensesin bişeyi yokmuş ama niye israhsız bu cocuk.sonra büyüynce yemek ister kilo alır yeme dersin.şimdi yiyiebiliyoken yese ya.
bilgecim mirayın daha iyi olmasına sevindim.sizin oralar sıcak terler sogur sürekli kacıs yok tabi.
sen nasılsın peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?