Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay hemde ne zormuş canım ya valla allah kimseye göstermesin çok zor
kayısı zamanı ama gaz yaptığı için fazla yiyemiyorum malesef
suyu zaten bol bol içiyourm ama fayda etmiyor tabi
yok hamileyken değil ben ezelden beri kabızım :)))
ama hemoroid yoktu yani ben böyle birşeyi hiç yaşamadım
inşallah geçerde yaşamam

dondurma yemedi canım ama hiç oturmayıp hacıyatmaz gibi zıp zıp bir o yana bir bu yana koşturduğu için dermansız kaldı. bademcikler kocaman olmuş. gittik bugun doktorumuza şurubunu değiştirdi. yüzü soldu görsen. ama artık korkuyor hoplayıp zıplamıyor benim toto da koltuk gördü.

canım en dengesiz zamanlar, sıcak olunca maşallah cehennem gibi sonra bir poyraz bir fırtına dengen sasiyor valla. miray da yanında muhabbet kuşu bile grip olsa itinayla kapıyor herhalde :)))gerçi doktor 1 günde iyi toparlamış dedi. sağolsun milupalar :))) paramız boşa gitmemiş.

sana daha büyük geçmiş olsun. ben aktardan bir krem almıştım inanmazsın 2 günde geçmişti. sonra nüksettikçe kullandım su an bir sey yok. halbuki genel cerrah almam lazım vs demişti. para tuzağına düşme dayan dayanabildiğin kadar. doktorların bazıları kasap sanki :)))oturma banyosu su sıralar senin için pek uygun değil gercekten batu bırakmaz :))))en kısa zamanda iyileşmeni dilerim canım.

ayrıca elanaz sana da cok tesekkur ederim canım. bugun cok cok sıcaktı yarın nasıl olur bilmem.kızım iyi olsun da sıcağa dayanırız.

herkesi öpüyorum. hastalara tekrar geçmiş olsun.

bebingciğim babana da cok geçmiş olsun. en kısa zamanda düzelir inşallah.

ohh uyuyun fosur fosur siz ben gece bekcisi bekle sabaha kadar işim ne
bizim hatun abarttı işi ezanı biz okuycaz müezzinin yerine
bugün adanaya götürdük kuzuyu baskent ünv hastanesi var özel iyi dediler gittik oralara
idrar kan bakıldı cok sükür enfeksiyon ya da baska bir problem yok görünürde
ama ciddi derecede yememe problemimiz var kahroluyorum ac duruyor şiddetle reddediyor yemeyi biberon agzına degınce basıyor figanı yemicem diye iteleye tepeleye ne icirebilirsem günlük yemesi gereken miktarın altına düştü normalde 800-900 ml yerken bugün 500 ml zor bulduk napcamı şaşrdım zaten meme emmiyordu sütüm sagımla nereye kdaar azalmaya baslamstı simdi bir de bu cıktı el kadar bebe ac durur mu ya cıldırcam
atesi yok huzurszlugu da yok görünen bir rahatszlıgı da tahliller de temiz cıktı ee niye bir anda bu iştahsızlık gayet güzel yiyen cocuguma bi haller oldu cok üzülüuorum kızlar dua edin nolur gecsin bu durum tez elden

hadi hayirlisi canim allahim yardimcin olsun ve gönlüne göre bir dogum nasib etsin tatlim

herkese iyi haftalarrr
babam zatürre olmuş koşturdum sabahtan beri
Allah ona saglık sıhhat uzun ömür versin inş.cok yorgun ve üzgünüm kızlar.
sonra görüşürüz.

cook gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda sagligina kavusur

amma nazli cikti senin sipa:)))) mamayidami almiyor canim? senin isinde zor vallaha iyi kafayi yemiyorsun:)))

kizlar benimde canim cok sikkin dün ise gelmedim annemin dr. randevusu vardi onu götürdüm simdiye kadar hep abimle gidiyordu annem almancayi anlamadigi icin hic dogru düzgün dr. sormamiski abim nasil bir tedavi uygulanacagini verdigi ilaclarin yan etkisini felan neyse dün dr. konustum sok oldum ya kadina resmen uyusturucu veriyolar dedim ne yapiyorsunuz bu ilacin ne kadar tehlike oldugunu hatirlatmama gerek yok dedim o ilaci ölüm esnasinda veriliyor fazla aci cekmemek icin dr. sasirdi benim bu konuda bilgili olduguma hemen ilaci degistirti annemin agrilari devam ediyor ve suanda durumu ameliyatlik degil dedi ama ben dayanamayip en uzman dr. randevu aldim bide o baksin filmerine kadincagizin bukadar cok agri cekmesi normal degil eve gelincede abimleri iyice hasladim bi is yapiyorsaniz adam gibi yapan ilaclarin ne oldugunu bilmiyorsaniz internete girip arastirin dedim ikisininde sesi cikmadi esimde iyi fircaladin diyor ama haksizmiyim ya sinir ettiler beni

iyi haftalar herkese

bebingim çok geçmiş olsun Allah şifa versin babana
büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah

elanaızm sende mi kabızsın yoksa
ilk başlarda olmuştu bana da ama ben birden sigarayı kesince kötü oldum siyah kuru kayısı,incir ne bulduysam yedim sonra düzeldi ama şu aralar benim yine bozuldu son dönemlerde de olurmuş

özlemcim inşallah düzelirsin tatlım ya çok üzüldüm gerçekten çekilesi dert değil
bu arada kaç kilo oldun ? yani doğumda kaç kilo gitmiş eve geldince tartıldın mı?

melekcim çok haklısın doktorlar malesef çok ezbere hoş yurt dışındakileri daha iyi biliriz ama ..sen anlamasan ne olacaktı iyi insanlara denk gelmek lazım yoksa işimiz harab

sermestm temiz çıkmış tahlilleriniz sevinim..yemesi de düzelse
ama çocuklar her gün aynı olmaz bu aralar böyle ama inşallah düzelir annesi ya
sizi gördükçe dua ediyorum
hep oğlumla konuşuyorum annesini üzmücek emcek düzenli oılacak diye:))
ne kadar dinlerse tabi:))

bizde de temizlik var ben kös kös oturuyorum yapacak işim yok
hava da çok sıcak oturduğum yerde ter basıyor

eşimde yoktu 4 gündür akşam geldi bugun gitti yine yok 4 gün(

kolay gelsin canim demek havalar o kadar cok iyi aman masallah diyeyimde olmasin canim allah nasib ederse haftaya persembe trde olacagim:))))))

sermest kızının tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım
senin kızın iştahı yok herhalde

melekcim annene geçmiş olsun canım
ama ilaçları bilip dr değiştirtmen iyi olmuş

denizcim bende birara kabız olmuştum ama şimdi şükür değilim
size de kolay gelsin ama sen oturmaya devam et

sagol canim benim senin hamileligin nasil gidiyor tatlim? hersey yolundami? varmi sikayetlerin?

tesekkürler canlarım bugun daha iyi babam zatüürre olmuş.saabah aksam serum takılıyor.hastaneye götürüp getiriyorum.inanılmaz sıcak bastı birden.baharı yasamadan yaz geldi yani.sersem gibiyim alısamadım havaya.ne giycegini bilemiyor insan.
sürekli basım agrıyor ışıktan.gözü kamaşıyor insanın.

herkese kolaylıklar diliyorum.

melegim tatile mi geliyosunuz tr ye.

sermest sevindim prensesin bişeyi yokmuş ama niye israhsız bu cocuk.sonra büyüynce yemek ister kilo alır yeme dersin.şimdi yiyiebiliyoken yese ya.

bilgecim mirayın daha iyi olmasına sevindim.sizin oralar sıcak terler sogur sürekli kacıs yok tabi.
sen nasılsın peki.

tesekkürler canlarım bugun daha iyi babam zatüürre olmuş.saabah aksam serum takılıyor.hastaneye götürüp getiriyorum.inanılmaz sıcak bastı birden.baharı yasamadan yaz geldi yani.sersem gibiyim alısamadım havaya.ne giycegini bilemiyor insan.
sürekli basım agrıyor ışıktan.gözü kamaşıyor insanın.

herkese kolaylıklar diliyorum.

melegim tatile mi geliyosunuz tr ye.

sermest sevindim prensesin bişeyi yokmuş ama niye israhsız bu cocuk.sonra büyüynce yemek ister kilo alır yeme dersin.şimdi yiyiebiliyoken yese ya.

bilgecim mirayın daha iyi olmasına sevindim.sizin oralar sıcak terler sogur sürekli kacıs yok tabi.
sen nasılsın peki.

selamm fıstıklar pek yazılan cizien olmamıs herkes mesgule bacı modunda bu aralar
bende zaman kavramı sastı zaten hala gecelıgım üzerimde duruyorum kahvaltı bıle etmemısım ne bulursam onu yıyorum kuru pasta kalmıs bırkac tane de onu attm agzıma Allahtan esim de öglen gelmeyınce hepten ac kalıyom bugün göreve gıttı yoktu ögle arasnda

cimcimem için tesekkur ederiz teyzossları ben de sevındm antıbıyotıge gerek kalmadı sukurler olsun ama gayet güzel iştahı olan cocuk bır anda neden böyle olur anlam veremıyorum agzında pamukcuk olunca da yemezlermıs bıraz beyazlk var ama pamukcuk daha öte bısey yenıdogdugunda olmstu daha ılerıydı o zaman bıle cok cok yıyordu yanı anlam veremıyorum diş için cok erken baska neden yemez ki cocuk sabah aclıktan aglayarak uyandı nasıl sevındm yedı dıye anltamam hep yarım kalıyor biberonlar bastan bı heves baslıyor yemeye sonra ıttırıyor kızıyor agzının ıcınde bısey mı rahatsz edıyor onu anlamıyorum ki ama öyle olsa emzıgını o kadar rahat emmemesı lazım ne bıleyım ay anlamıyoruz kı cok zor dili de yok yavrumun oyy

burada da dısarısı sıcak evler serin yaz geldı nıhayet sanırım
gerci baslarm ben ıkı gün sonra yanıyom demeye ya neyse

bebisim baban hastayms gecms olsu
bilgecim cimcimen toparladı insallah
elanazım ne cabuk geldiniz 12.haftaya masallah cinsiyetine az kaldı merak edıyor musun

melek siz ne zaman gelyorsunuz canım hadi gözümüz aydın ısındı havalar denize gireriz rahat rahat:=)

ayyy ciddi misin sen ? nasıl hazırlanıyorki buraadakiler bilir mi? haftasonu ankaraya gideceğiz oradan alırım olmazsa onlar bilirler... dayanıyorum ne yapayım tuvalete zeytinyağı ile giriyorum oturma banyosunun imkanı yok paşam izin vermez :)
canım çok sevindim tahlillerin güzel çıkmasına
demek yemiyor minik cadı anacım formunu mu koruyor ne :)
yemesi gerekenin yarısıyla doyuyor demekki bak sorunda çıkmamış fazla zorlama acıkınca ister zaten
inşallah bir an önce geçer cuk cuk emer :))))
inanmıyorum ya çok geçmiş olsun allahtan sen varsın ha
iyi olmuş haşladığın insan bir bakar değil mi?
allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah
sağol canım valla çekilesi dert değil o kesin
valla tartılmıştım ama şimdi çıkmadım hiç o zaman 8 kilo civarı gitmişti canım
ama hala vermem gereken çoooooook kilo var
aldığım kiloların yanında verdiğim devede kulak desem yeridir (((
hoş onuda almadıysam tabi

otur canım ya sıcakta bu halinle ne yapacaksın
allah kavuştursun bir an önce inşallah

kızlar ben haşat perişanım cinlerim tepemde hasta olamadım hemen heveslenmeyin testler avcunu yala diyor kullandığım ot bok ilaç püsür dengemi şaşırttı mevsim değişimide öyle bugün paralamadık öğrenci bırakmadım görmeliydiniz beni tam menepoz karıydım

topiğimize ne oldu anneler babalar fıstıklar bebişler yani herkeze geçmiş olsun diyorum nazar deydi vallahi acil şifalar diliyorum

canım çok geçmiş olsun ....
ay havalar ısındı mı ben neden hissetmiyorum ya dışarıyı özledimmmmmmm

bugün pınar aradı sağolsun konuştuk onunlada, bebeğe bakmak ne zormuş ya, beklemek istemek ayrı bakımı da ayrıymış meğer, benim ne fantazilerim vardı oysa :) kucağıma yatacak ve yatar yatmaz uyuyacaktı offf offf gerçekler çok başkaymış çoooook :)))
artık pipimizle ortalığı suluyoruz :)
dün anneannemin üstüne yaptı kadıncağız şaşırdı nasıl bir hedef almadır ya :)
birkaç gün öncede yine geriye doğru kendi yüzüne getirdi sonra yüzünü görmeliydiniz bir yandan yalanıyor bir yandan tükürüyor çok komikti hemen yıkadık tabi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…