Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oturamadım ki ayakta ordan oraya
yine yorulmuşum valla

kıyamam canım geçecek bugunler inşallah
bibisinin maşallahı var batunun heryere fışkırtmış :))

kan testi mi yaptırdın yoksa evde mi yaptın? inşallah umduğum gibidir hobarey zmanımız geldi yine :)
anacım öğrencilerin suçu ne :)
kendine dikkat et fıstığımmmmmmm

Evet canim 2 haftaligina tatile geliyoruz Allah nasib ederse

melek siz ne zaman gelyorsunuz canım hadi gözümüz aydın ısındı havalar denize gireriz rahat rahat:=)

Haziranin 2sinde Allah nasib ederse canim sen nezaman geliyorsunuz?tam olarak nerde kalacaksiniz kuzum? Havalarin isinmasina coook seviniyorum)))

Ne diyeyim bilmoyorumki Canim boyle gecikmeler malesef insani umitlerindiriyor ve sonrada hayel kirikligina ugratiyor insallah bir mucize Plural Canim insallah....

Oooo batucuk yaramazlaga erken baslamis aslan parcasi:)))))

oturamadım ki ayakta ordan oraya
yine yorulmuşum valla

kıyamam canım geçecek bugunler inşallah
bibisinin maşallahı var batunun heryere fışkırtmış :))

geçecek tabi canım benim ama beni yoracak en çokta üzecek
bebeğim ağlyınca ne yapacağımı şaşırıyorum bir kez daha söylüyorum annen yanında çok şanslısın doğsun ne dediğimi daha iyi anlayacaksın emin ol, yanında yardımcı birinin olması harika birşey helede annense :)
ya teyzesi sulama işi yapıyoruz bu sıra :)

kızlar ya benimki gazını çıkaramıyor tecrübeliler ne yapıyorsunuz anlatın ne olur
ağlamaktan bir hal oluyor yardımmmmmmmmm

kızlar ya benimki gazını çıkaramıyor tecrübeliler ne yapıyorsunuz anlatın ne olur
ağlamaktan bir hal oluyor yardımmmmmmmmm

valla bi takla atmadıgımız kaldı canım naparsan yap cıkacagı varsa cıkıyor meret bak ugrastım o kadar erken uyutmaya sızacak gibiydi tam kör olasıca gaz geldi dagıttı uykusunu naptıyak susturamadık
ayaklarını üşütmemeye calıs cift corap patık gıydır gaz sancısı cok olunca ayagına sıcak bıseyler koy fön makınası da tutabılırsın uzaktan karnına ısıtılmıs havlular koaybılırsın dırek cıldıne koyma ama badısının pjamasnn ustunden falan koy
sırtından sıvazla bızımkı dıze yatırıyoruz sırtını ovuyoruz en cok öyle rahatlar ama tabı bır saat kadar masaj yapcan öyle anca ankucagın varsa salla dıycem ama kucuk senınkı daha alısmasn sallanmaya basına bela o da:)

bunun dısında ilaclar deneme yanılma sırayla kullandık o-mix /sab smplek /neobaby metsil zinco cart curt ....
sab biraz iyi geliyor gbi ama o da ilac alıskanlk yapıyor sonucta faydadan cok zararı da vardır elbet kakasını azaltıyor o kesın mesela ama gazı da hafıfletıyor yalan yok
ben bıraktım ılac vermıyorum artık gaz surupları ck yogun onlardan sonra karnı doluyor yemıyor damlalar genelde ılac oluyor sımdı alttan pırtlamayı ögrenıyor sanırım kendı kendıne bazen cıkarıyor öyle özellkle sabahları ama gecelerı hala gaz krızlerı devam
Allah kolaylk versn canım kesin bi cözüm mlesef yok yani

döne döne uyumak istiyorum bittim bugün ya bütün gün oynadık hala agu peşinde sıpam enerji nerden gelıyor anlamam yemıyor da velet oyyy babası da anca toto buyutsun karsımda alıyor cocugu ama susturup uyutamadıkan sonra alsan banane

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

özlemcim yeni anne olarak panik halinde gördüm seni. rahat ol canım. sadece seninki figanı basmıyor emin ol. canları ağlamak çekiyor :)))) fıskiye hizmeti veren oğluşunun ayacıklarını öpüyorum ne şekerdir kimbilir :)))

ben de daha su an yalnız kalabildim kızım daha şuruplara devam ediyor. öğlen yemeğinde okula gidiyorum çünkü yemekleri birbirine karıştırıp deney yapıyormuş ve haliyle aç kalıyor. bağışıklık sistemi de çökenzi tabii :))))duruma el koymam icap ediyor. yemekte ben de gidiyorum artık. tatile kadar böyle.

burp kartlar senden mucize beklememi söylemişti o nedenle ben heveslenmeye devam edeceğim canım.

bebing baban nasıl oldu?ilaçlarını düzenli alıyorsa ve kontrolleri oluyorsa içini ferah tut bak havalar da ısındı inşallah iyileşecek kısa zamanda. sıcaktan dertlenmişsin de biz napıcaz onu düşünüyorum. Antalya cehennemin arka odası gibi maşallah. dün akşam kızımı penye pijamasıyla yatırdım sadece belini örttüm yarım saat sonra kontrol edeym dedim cocuk saunaya girmiş gibi sucuğa dönmüş. var olan 2 kiloyu da terle atacak :)))) hemen üstünü değiştirdim mecburen. bahar yaşamadan yaz geldi ayrıca biz(Türk kadınları) süt beyaz tonlardayız Ruslar yarı çıplak ve bronz bir şekilde geziyolar sinirimi hoplatıyorlar ayrıca gram tüy yok sinir oluyorum. :))))

denizcim sen nasıl oldun????inşallah daha iyisindir, geçmişi pek okuyamadım bugun. oğluna söyle sakın haziranda gelmeye kalkmasın :))))bir fıskiye hizmeti de seninkinden bekliyorum:))))

biz de denemelere devam ediyoruz ama preseedim bitti. yenisini de almadım, trip attım preseed'e.bu ayki yumurtlama dönemim de geçti. bakalım ne olacak. hayırlısı hakkımızda.

unuttuğum varsa özür diliyorum. hepinizi kocaman öperim. şu melek kartlarına kışlık muamelesi yaptım sanırım yok meydanda. bulunca söz hemen yazıcam :)))

Son düzenleme:

sermestciğim eski halimi gördüm sende. dayan canım geçecek bugünler. sonra kendinle gurur duyacaksın kızın kendini kurtardığında. ne gecelerden geçtik de geldik diye. sağlığınız yerinde olsun da zaman akıp gidiyor merak etme. Ben kızımın ilk 3 yılında vakit hiç ilerlemiyor sanırdım. günlerim birbirinin aynıydı. kucaktan inmeyen, sürekli ağlayan bir bebek annem tatilde kayınvalidem tatilde eşim işkolik, hayatımda hiç bebek tutmamışım. ama öyle bir becerdim ki ben de kendime şaştım. şimdi Miray 6 yaşında, ben hayret ediyorum zaman ne cabuk geçmiş diye, kendimce gururlanıyorum kızımı nasıl zor büyüttüm diye. darısı sizlere olsun inşallah.

günaydınn millet gün aydı ama ben ayabildim mi acaba
zaten uykusuzdum gece gazdan bir kriz tuttu bizimkini ilk defa bu kadar cok agladı
halbuki erken uyutma cabalarındaydım birkac gündür kendine göre erkeni basarmaya ugrasıyordum ne güzel bosa gitti emekler cocuk agla agla uyur mu gene dördü bulduk galiba saati de görmüyo artık gözüm sabah da kalk süt sag cocugu uyandır yedir uyanmıyor da danam onun gecesi yeni basladgından sonra milli egitme gittim geldim su son atama zımbırtısı için tek tercih yaptım su anki işyerimi olursa olur olmazsa cehennme kadar yolu var aman sıkıldım valla sürekli tercih yap atama bekle püfff ugrasamıycam şimdi cay koydum kendime ıcıyorum aslında yatsam ne güzel olurdu amma velakin doktora gitcez gene eşim gelcek ögleye dogru yatsam gerı kalkcam tam dalmısken cinler tepeme cıkcak gene en iyisi otur dedim
doktor doktor gezıyorz bu ara bugün de tarsusa uzancaz bakalım bi halta yarıycak mı kalca usg icin gidiyoruz gercı ama yememe işine de bir mantıklı acıklama alsam iyi olacak bakalnm bugün ne dıycek süper zeka doktorlar

canım illaki alısılıyor geçiyor da işte ah o uykusuzluk zaten normalde uyku sorunu olan birine sıfır uyku hepten koyuyormus yahu cok sükür kimseye muhtac olmadan becerdik buraya kadar sonrası da gelir dedigin gibi
bugünlerde stresim uykusuzlugundan cok yememsinden bilgecim el kadar bebede neden iştahsızlık olsun ki bir derdi rahatsızlıgı da cıkmadı sükür anlamıyorum sorun ne hem acım dıye aglıyor hem de bıberonu agzına koyunca nasıl cıglık cıglıga bagrıyor görmenız lazım anında daha tepki gelıyor kafayı sıyırcam gene basladım cc hesaplarına bakkal hesabı gibi uff..en cok yemesi gereken zamanlar ama yemiyor kuzum..daha cok yiyemiyor gibi..agzında pamukcuk falan bısey de yok..mamayı da degıstrdım..diş mi diyorum ama görünürde öyle bişe de yok gibi..şaşırdım kaldım..cok üzülüyorum ac uyumasına(

melekcim biz pazar günü yola cıkıyoruz kısmetse o gün alanyada gezincez aksamına antalyaya gecicez herhalde yatmaya..haziran 1ne kadar merkez etrafında yerleri gezincez merkezde kalcaz yani..haziran 1nde kumlucaya geçiyoruz otele..tarihlerimiz den gelmiyor tüh bak alanya taraflarındayken denk gelsek görüşürdük illa..

sıcagı her ne kadar sevmesem de antalyada havanın ısınmasına cok sevindim
bu arada kızceme göre mayo buldum semraacımm

sagol canim benim senin hamileligin nasil gidiyor tatlim? hersey yolundami? varmi sikayetlerin?

idare ediyorum melekcim ama çok yoruluyorum bir çamaşır atıyorum makineye nefes nefese kalıyorum sanki büyük iş yapmışım gibi arada bir midem tutuyor böyle böyle geçicek herhalde
sana da şimdiden iyi tatiller bol bol dinlenmeler

sermest su an yağmur başladı ((

denizim yeni avatarını anlamadım bennnn

burpum valla bi hobarey gelse su otlar fayda etmiş olsa ne guzel olur yaaaa

sermestim iyi tatiller canım şimdiden

elanazcım cinsiyet e az kalmıs bakalım kız mı oglan mı saglıklı olsunda
sıkıntılar ın yakında gecer herhalde 3 ay olur derler

hiim keske siz geldiginizde bizde alnayada olsaydik canim keske peki antalyadan ne zaman döneceksiniz?belki antalayada görüsür canim biz birkac sefer gidecegiz antalyaya:))))

güzel günler dilerim :)

sıcakla basım belada
kafamı evden yada dukkandan cıkarmak istemiyorummmm

ben sicaga bayiliyorum ama havalar bozulmasin bebingim cok ihtiyacim tatil ne kadar cok güzel gecerse bu zor günlerimide o kadar cok cabuk atlatirim)))

hadin bakam bilin ben ne demek istiyom:)))

needip goyyonuz?

nerem deding?

Hönkürüye gii..?

enkini enkirden al enkireye goyve?

coook hosuma gitti ya bunlar

selam iyi günler herkese
dün bir iş yapmadım ama o kadar yorgun kalktım ki ellerim ayaklarım şişmiş yine
daha yeni kendime geldim hava sıcak
balkona çıktım annemle çay keyfi yapıyoruz
yanına da kek yaptım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…