oturamadım ki ayakta ordan orayasermest kızının tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim canım
senin kızın iştahı yok herhalde
melekcim annene geçmiş olsun canım
ama ilaçları bilip dr değiştirtmen iyi olmuş
denizcim bende birara kabız olmuştum ama şimdi şükür değilim
size de kolay gelsin ama sen oturmaya devam et
bugün pınar aradı sağolsun konuştuk onunlada, bebeğe bakmak ne zormuş ya, beklemek istemek ayrı bakımı da ayrıymış meğer, benim ne fantazilerim vardı oysa :) kucağıma yatacak ve yatar yatmaz uyuyacaktı offf offf gerçekler çok başkaymış çoooook :)))
artık pipimizle ortalığı suluyoruz :)
dün anneannemin üstüne yaptı kadıncağız şaşırdı nasıl bir hedef almadır ya :)
birkaç gün öncede yine geriye doğru kendi yüzüne getirdi sonra yüzünü görmeliydiniz bir yandan yalanıyor bir yandan tükürüyor çok komikti hemen yıkadık tabi ama :)
kızlar ben haşat perişanım cinlerim tepemde hasta olamadım hemen heveslenmeyin testler avcunu yala diyor kullandığım ot bok ilaç püsür dengemi şaşırttı mevsim değişimide öyle bugün paralamadık öğrenci bırakmadım görmeliydiniz beni tam menepoz karıydım
topiğimize ne oldu anneler babalar fıstıklar bebişler yani herkeze geçmiş olsun diyorum nazar deydi vallahi acil şifalar diliyorum
tesekkürler canlarım bugun daha iyi babam zatüürre olmuş.saabah aksam serum takılıyor.hastaneye götürüp getiriyorum.inanılmaz sıcak bastı birden.baharı yasamadan yaz geldi yani.sersem gibiyim alısamadım havaya.ne giycegini bilemiyor insan.
sürekli basım agrıyor ışıktan.gözü kamaşıyor insanın.
herkese kolaylıklar diliyorum.
melegim tatile mi geliyosunuz tr ye.
sermest sevindim prensesin bişeyi yokmuş ama niye israhsız bu cocuk.sonra büyüynce yemek ister kilo alır yeme dersin.şimdi yiyiebiliyoken yese ya.
bilgecim mirayın daha iyi olmasına sevindim.sizin oralar sıcak terler sogur sürekli kacıs yok tabi.
sen nasılsın peki.
melek siz ne zaman gelyorsunuz canım hadi gözümüz aydın ısındı havalar denize gireriz rahat rahat:=)
kızlar ben haşat perişanım cinlerim tepemde hasta olamadım hemen heveslenmeyin testler avcunu yala diyor kullandığım ot bok ilaç püsür dengemi şaşırttı mevsim değişimide öyle bugün paralamadık öğrenci bırakmadım görmeliydiniz beni tam menepoz karıydım
topiğimize ne oldu anneler babalar fıstıklar bebişler yani herkeze geçmiş olsun diyorum nazar deydi vallahi acil şifalar diliyorum
bugün pınar aradı sağolsun konuştuk onunlada, bebeğe bakmak ne zormuş ya, beklemek istemek ayrı bakımı da ayrıymış meğer, benim ne fantazilerim vardı oysa :) kucağıma yatacak ve yatar yatmaz uyuyacaktı offf offf gerçekler çok başkaymış çoooook :)))
artık pipimizle ortalığı suluyoruz :)
dün anneannemin üstüne yaptı kadıncağız şaşırdı nasıl bir hedef almadır ya :)
birkaç gün öncede yine geriye doğru kendi yüzüne getirdi sonra yüzünü görmeliydiniz bir yandan yalanıyor bir yandan tükürüyor çok komikti hemen yıkadık tabi ama :)
oturamadım ki ayakta ordan oraya
yine yorulmuşum valla
kıyamam canım geçecek bugunler inşallah
bibisinin maşallahı var batunun heryere fışkırtmış :))
kızlar ya benimki gazını çıkaramıyor tecrübeliler ne yapıyorsunuz anlatın ne olur
ağlamaktan bir hal oluyor yardımmmmmmmmm
döne döne uyumak istiyorum bittim bugün ya bütün gün oynadık hala agu peşinde sıpam enerji nerden gelıyor anlamam yemıyor da velet oyyy babası da anca toto buyutsun karsımda alıyor cocugu ama susturup uyutamadıkan sonra alsan banane
sermestciğim eski halimi gördüm sende. dayan canım geçecek bugünler. sonra kendinle gurur duyacaksın kızın kendini kurtardığında. ne gecelerden geçtik de geldik diye. sağlığınız yerinde olsun da zaman akıp gidiyor merak etme. Ben kızımın ilk 3 yılında vakit hiç ilerlemiyor sanırdım. günlerim birbirinin aynıydı. kucaktan inmeyen, sürekli ağlayan bir bebek annem tatilde kayınvalidem tatilde eşim işkolik, hayatımda hiç bebek tutmamışım. ama öyle bir becerdim ki ben de kendime şaştım. şimdi Miray 6 yaşında, ben hayret ediyorum zaman ne cabuk geçmiş diye, kendimce gururlanıyorum kızımı nasıl zor büyüttüm diye. darısı sizlere olsun inşallah.
sagol canim benim senin hamileligin nasil gidiyor tatlim? hersey yolundami? varmi sikayetlerin?
melekcim biz pazar günü yola cıkıyoruz kısmetse o gün alanyada gezincez aksamına antalyaya gecicez herhalde yatmaya..haziran 1ne kadar merkez etrafında yerleri gezincez merkezde kalcaz yani..haziran 1nde kumlucaya geçiyoruz otele..tarihlerimiz den gelmiyor tüh bak alanya taraflarındayken denk gelsek görüşürdük illa..
sıcagı her ne kadar sevmesem de antalyada havanın ısınmasına cok sevindim
bu arada kızceme göre mayo buldum semraacımm
melekcim biz pazar günü yola cıkıyoruz kısmetse o gün alanyada gezincez aksamına antalyaya gecicez herhalde yatmaya..haziran 1ne kadar merkez etrafında yerleri gezincez merkezde kalcaz yani..haziran 1nde kumlucaya geçiyoruz otele..tarihlerimiz den gelmiyor tüh bak alanya taraflarındayken denk gelsek görüşürdük illa..
sıcagı her ne kadar sevmesem de antalyada havanın ısınmasına cok sevindim
bu arada kızceme göre mayo buldum semraacımm
güzel günler dilerim :)
sıcakla basım belada
kafamı evden yada dukkandan cıkarmak istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?