selam iyi günler herkese
dün bir iş yapmadım ama o kadar yorgun kalktım ki ellerim ayaklarım şişmiş yine
daha yeni kendime geldim hava sıcak
balkona çıktım annemle çay keyfi yapıyoruz
yanına da kek yaptım :))
sermest su an yağmur başladı((
denizim yeni avatarını anlamadım bennnn
burpum valla bi hobarey gelse su otlar fayda etmiş olsa ne guzel olur yaaaa
sermestim iyi tatiller canım şimdiden
elanazcım cinsiyet e az kalmıs bakalım kız mı oglan mı saglıklı olsunda
sıkıntılar ın yakında gecer herhalde 3 ay olur derler
hiim keske siz geldiginizde bizde alnayada olsaydik canim keske peki antalyadan ne zaman döneceksiniz?belki antalayada görüsür canim biz birkac sefer gidecegiz antalyaya:))))
ben sicaga bayiliyorum ama havalar bozulmasin bebingim cok ihtiyacim tatil ne kadar cok güzel gecerse bu zor günlerimide o kadar cok cabuk atlatirim )))
bugünde tarsusa uzandık..doktor doktor geziyoruz ne hoş..
bugünki doktoru begendim ama adam da tesadüf yeni geçmiş bu hastaneye iyi oldu icimize sindi..
hatunuma gayet iyi dedi bişeyi yok dedi aksina cok saglıklı ayına göre nörolojik acıdan oldukca iyi hareketli dikkatli bir bebek dedi..kilosu falan herseyı güzel buldu..tahlilleri inceledi sorun görmedi o da..yememesinin kaynagını bulamadık yanii..zorlama sakın dedi dogal dengeye bırak herseyi dedi..kızmıs bunalmıs sıkılmıs da olabilir dedi..hava gecisinden etklinmiş olabilir dedi..mutlaka kendine göre bir mişi vardır annesi sen matematik hesabı yapıp strese sokma onu da kendini de dedi..gel de anlat yüreğime ac yani biliyorum saatlerce yemiyor bi gıdım yiyor o da zorla..acım dıye aglıyor agzına bıberonu koydugum an cıglıgı koparıyor..bıberonu cıkar emzigi ver susuyor cılgınlar gibi emiyor onu.. o da cıksa agzından ellerini kollarını yemeye calısıyor..diş olabilri mi dedim olabilir ama görünürde bşey yok zaman göstrir onu dedi..böyle yani sıfıra sıfır elde var sıfır..
hatun kişi bir de dalga gecer gibi doktor anlttıkca gülüp durdu kucagımda..siz dötünüz yırtın doktor doktor gezdirin bosuna yemiyom var mı ötesi der gibilerine..kücük sıpammm..oyyy cok yorgunum hem bedenen hem ruhen..
kızlar bende dün doktoruma gittim kontrole,hormonlarım,smear tertemizmiş.kistte reglle erimiş,herşey gayet iyi dedi,çok şükür,ama emzirme bitene kadar biraz düzensizolucaksın dedi,birazcansıkıcı ama olsun,2 gün regl olmak beni götürür bayağı,45 gün beklersin olmazsan yine farlutal kullanırsın dedi,emzirmeyi nezaman bitiriceksin dedi,bende yılbaşına kadar diye düşünüyordumama kendini çok riske atma dedi,olası gebelik tehlikesi için,amaben emziricem yılbaşına kadar,bişey olmaz,dikkatederiz..
kızlar dokunsanız patlayacağım parçalarım saçılacak gibi hissediyorum bu ay normalden 3 gün geç görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi muhtemelen geç yumurtladım adetim gecikti baharın etkisi ilaçların etkisi akşam üzeri hafif kahverengi geldi geçen sene bu zamanda tamda bugün benim sat diye nitelendirebildiğim bir gün olmuştu 25 mayıs adetimden sonra hamile kalmıştım 2 hafta da olsa sat diye nitelenmişti 25 mayısta sarı kafalı uraz doğdu geçen sene bugün bir yaşına girdi ben doğuma adet sancıları içinde giderken kaza yapıyordum takla atıyordum neredeyse virajda ters dönmüştüm 1 yıl daha devrildi iyiye giden bir durum yok aksine başladığım noktadan çok daha kötü noktadayım dolayısıyla tahammülüm kalmadı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?