Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilgecim iyiyim oğlumda iyi Allaha şükür haftaya çarşambayı bekliyoruz dört gözle doktorumuza gidip görmek için beyefendiyi..haziranda mı temmuz da mı olur Allah bilir ama zamanını beklesin erken gelmesin..

bebingim avatarda yazı küçük kalmış deniz bebeği bekliyoruz yazıyor

oohhh keyifler sizin vallaha canim afiyet bal seker olsun tatlim

sermest su an yağmur başladı ((

yapma yaaaa

saolasın bebişimmmmm

canım anltalyada otele girş 1 haziran cıkıs 6 haziran olur da denk gelirsek haberleşiriz gene bana özelden telini atsana canım nolru nolmaz dursun:) bence de sıcak olsun ben de tatil istiyom hem de cok

bugünde tarsusa uzandık..doktor doktor geziyoruz ne hoş..
bugünki doktoru begendim ama adam da tesadüf yeni geçmiş bu hastaneye iyi oldu icimize sindi..
hatunuma gayet iyi dedi bişeyi yok dedi aksina cok saglıklı ayına göre nörolojik acıdan oldukca iyi hareketli dikkatli bir bebek dedi..kilosu falan herseyı güzel buldu..tahlilleri inceledi sorun görmedi o da..yememesinin kaynagını bulamadık yanii..zorlama sakın dedi dogal dengeye bırak herseyi dedi..kızmıs bunalmıs sıkılmıs da olabilir dedi..hava gecisinden etklinmiş olabilir dedi..mutlaka kendine göre bir mişi vardır annesi sen matematik hesabı yapıp strese sokma onu da kendini de dedi..gel de anlat yüreğime ac yani biliyorum saatlerce yemiyor bi gıdım yiyor o da zorla..acım dıye aglıyor agzına bıberonu koydugum an cıglıgı koparıyor..bıberonu cıkar emzigi ver susuyor cılgınlar gibi emiyor onu.. o da cıksa agzından ellerini kollarını yemeye calısıyor..diş olabilri mi dedim olabilir ama görünürde bşey yok zaman göstrir onu dedi..böyle yani sıfıra sıfır elde var sıfır..
hatun kişi bir de dalga gecer gibi doktor anlttıkca gülüp durdu kucagımda..siz dötünüz yırtın doktor doktor gezdirin bosuna yemiyom var mı ötesi der gibilerine..kücük sıpammm..oyyy cok yorgunum hem bedenen hem ruhen..

sermestim bak doktorda söylemiş ne kendini ne bebeği strese sokma diye
ağladığı zaman denersin vermeyi almazsa dediği gibi çok da strese sokma
ana yüreği aç diyorsun ama aç olsa yer ki niye yemez ki bi çocuk

bak sağlığı yerinde Allaha şükür hiç bir sorun yok
cimcime hereketli kıpır kıpır
sağlıklı olmasa bunları yapamaz ki
inşallah yemesi de düzelir

inşallah denizim ama o kadar az yiyor ki üzülmemek elde değil..umarım düzelir ne diyeyim oyy..
sen nasılsın bugün canım denizoglan napıyor

burpum günün gemişşş,inşallah güzel haber alırızz,nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamamm,,çookk çook dua edicemm..

sevimcim yoksun kuzum ariyim bi seniii..

bebingim ben sıcağıseviyorum amaist.da değil..:)annemlere gidince daha çookk seviyorum,hele tatilegidinceee ayyyyyyyyyy deyme keyfimee:))

kızlar bende dün doktoruma gittim kontrole,hormonlarım,smear tertemizmiş.kistte reglle erimiş,herşey gayet iyi dedi,çok şükür,ama emzirme bitene kadar biraz düzensizolucaksın dedi,birazcansıkıcı ama olsun,2 gün regl olmak beni götürür bayağı,45 gün beklersin olmazsan yine farlutal kullanırsın dedi,emzirmeyi nezaman bitiriceksin dedi,bende yılbaşına kadar diye düşünüyordumama kendini çok riske atma dedi,olası gebelik tehlikesi için,amaben emziricem yılbaşına kadar,bişey olmaz,dikkatederiz..

ayşen,nurcihan sizler hiç yoksunuzzz nerelerdesiniz,aradaa bi ceee yapında iyi halinizden haberdar edin kuzularr yaaa!!

bak gröüyormusun tatlim prensesimin masallah hic biseyi yokmus sende kendini sikip üzme artik zamanla hersey raina oturur tatlim

senin adina cok sevindim canim insallah bidaha böyle sikintilar yasamazsin tatlim

sağol melekcim keşke bir arada olsak da hep beraber çay kek keyfi yapabilsek:))

sermestim denizoğlan iyi napsın keyfi yerinde galiba ki annesine sallıyor tepicikleri

sevimi bende merak ediyorum çok inşallah iyidir

semra sevindim sonuçlar temiz çıkmış kadınlığın zor yanları işte
maşallah ada emiyor hala ne güzel ek besine geçince bırakmamış annesini nazar değmesin kuzumuza
canınızımı çektirdim
bende kaç zamandır yapmıyordum bişeyler napıyım bugun canım çok istedi

kızlar dokunsanız patlayacağım parçalarım saçılacak gibi hissediyorum bu ay normalden 3 gün geç görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi muhtemelen geç yumurtladım adetim gecikti baharın etkisi ilaçların etkisi akşam üzeri hafif kahverengi geldi geçen sene bu zamanda tamda bugün benim sat diye nitelendirebildiğim bir gün olmuştu 25 mayıs adetimden sonra hamile kalmıştım 2 hafta da olsa sat diye nitelenmişti 25 mayısta sarı kafalı uraz doğdu geçen sene bugün bir yaşına girdi ben doğuma adet sancıları içinde giderken kaza yapıyordum takla atıyordum neredeyse virajda ters dönmüştüm 1 yıl daha devrildi iyiye giden bir durum yok aksine başladığım noktadan çok daha kötü noktadayım dolayısıyla tahammülüm kalmadı çok kötüyüm

canımm,çok haklsıın,zamangeçiyor,doğan büyüyorr,neden diyorr insann,nedeni belli değil,umudumuzu hergeçen gün tükenmiyor,dahadaartıyor,vuslat yaklaşıyor,hakkımızda hep hayırlısıdiyoruz,belkide hayırlısı birazzaman geçmesi,belki bu ay belki önümüzdeki ay meleğin seninle,teselli olarak algılama,ama azkaldı,çook az sabret arkadaşım,zaman buu kendinde söylüyosun yaşadıkların 25 mayıs sankidünn..vee sen meleğine kavuştuğun gün bu yaşadıklarını inan hiç ama hiçççhatırlamıcaksın.RABBİM hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmıcak,olucak,galibiyetimizi hepbirlikde kutlucaz,sen,balım,bebingim,tuannayım,meleğiiimm hepinizzz hamiş kalmadıkça burda galibiyet yokturr,inanın hepiniz kadar çok istiyoruz,en az sizler kadar dua ediyoruzz,vee inanıyoruzz.güçlü olma vakti şimdi,yıkılmaa zamanı değil,başarıcaz,hepimiz bigün anne olucazz.sabrın sonu herzaman güzellik,sizgösterdiniz enfazla sabrı ve karşılığını alıcaksnız.dualarımız hep sizlerlee..

sevimle konuştum,evdeymiş yine pcbozulmuş.iyilerdi.selamı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…