Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen cnım ya yapmadığımız kalmıyor hala ağlıyor bende hiç ağlatamam gerek gibi düşünüyorum ama bu da beni krize sokuyor ,üzülüyorum elim ayağıma dolaşıyor ne çok istedim bebeğimi ama bunlara hiç hazır değilmişim bizede zinco verdi dr onu veriyoruz, birde şu kimyonlu rezene çayı varya humananın bugün onu denedik azcık ama şu gaz ne zaman geçecek çok merak ediyorum, demek seninkide kendi kendine çıkarıyor artık maşallah inşalllah hep devam ederde seni yormaz kızımız...

herkesin böyle değil mi ay ne olur rahatlat beni sanki sadece benimki ağlıyor gibi geliyor ya, paniğim hemnde ne panik ne olduğunu bilememek ,neden ağlıyor bulamamk beni çıldırtıyor ....
evet canım fıskiye hizmetimiz başladı :)
kek mi çayı koy bende geliyorum ayyy rahatlayayım azcık :))))
oh maşlalh kuzuma bak ne kadar güzel allaha şükür birşey yokmuş, üzme çocuğuda kendinide ben dedim yediklerine dikkat ediyor diye.... strese sokma çocuğuuuu bak döverim :) ay oranın sıcağına ben dayanamadım çocuk nasıl dayansın ya nefes alınmıyor resmen, oranın tapusunu verseler yine istemem valla....

canım benim çok haklısın serzenişte bulunmakta ama herşeyi bir gün unutacaksın ,ne olur böyle deme yaz senin mevsimin ve bu kez tutunacak hiç bırakmayacak inşallah, bu şekilde meşgul etme güzel yüreğini... evet dünyaya gelen büyüyor ve onları gördükçe insan daha çok üzülüyor benim elimde hala birşey yok diye ama zamanla geçecek emin ol unutacaksın herşeyi ben inanıyorum,allahın izniyle olacak .....

slm millettttttttt ben geldimmmmmmmmm sizi özledim pc tekrar geldi tabi adam yapabildiyse 3gün sonra gene donup kalmazsa pcsiz hayat ne kadarr boşmuş be eee şincik ben nerede kalmıştım okadar sayfayı bu cadıyla nasıl okuyacağım

burpum adet oldunmu şimdiyoksa lekelenmemenmi var ya banane adet falan olma gel artık osman bebek ne olurrrrrrrrrrr

sermest her şey bu kadar olur ya benimkide yemiyor memeyi emmiyor zaten mamayıda almıyor denemdiğim mama kalmadı coruk kıza kilo alımı güzel diyor dr ama zorla uykusunnun arasında veriyorum sabah 5den sonra kesinlikle uyumuyor yüzünüde illaha baş örtüsüyle kapatıyorum yoksa uyumuyor sende sıkma canını canı isteyince yesin sıpalar benimki 4saatte bir yiyor

özlemim sütünü humana fazla artırmıyor hip stil tea daha güzel artırıyor benimki dolup taşıyordu ama
benim cadsı emmedi

kizlara canim okadar cok SIKKINki anlatamam esimi nasil teselli edecegimi sasirdim artik esim suan bir arkadasin abisinin aracisiyla ve yardimiyla ise girdi neyse esimi ise aldiran adam bizden iki ay sonra borc para istedi cok zor durumda oldugunu evine haciz gelecegini söyledi o zamanlarda bizimde gercekten durumumuz iyi degildi biz ev kirasini ödemeyip ve gercekten kendimiz zor duruma düserek istedigi parayi verdik verdigimizde iki ay sonra parayi kesin verecegini söyledi aradan iki ay gecti yok 4 ay oldu yok 1sene oldu yokk ve ses seda yok adamdan kusura bakmayin verdigim tarihte parayi veremiyorum durumum düzelir düzelmez verecegimde demedi yanliz adam parayi isterken esinin haberi olmamasini istedi daha önce evine icra gelmis karisida bidaha gelirse bosanirim diyede tehtid etmis esinide bende tanidigim icin durumlari anlatmisti bana parayi istemeden önce bizde tamam dedik söylemedik ama aradan 1sene gecince ben adamdan parayi istedim beni salladi en sonunda dayanamayip karisina söyledim tartismislar felan sonra karisi tekrar beni arayip özürdiledigini ve en kisa zaman icerisinde ödecegini söyledi bende tamam dedim bir muhtet daha parayi istemedim ama simdi oldu iki sene esimde bugum msj cekmis parami ver yeter artik demis 2ayligina istedin oldu iki sene diye biraz sert yazmis ama yazmasinin sebebide ben adama msj cekitim parayi ver diye adamda bana lanet olsun sizden aldigim paraya diye yazmis bende esimde sok olduk cünkü biz adami hic sikistirmadik 1sene bile parayi sormadik adamda esime msj cevapi tamam parani verecem ama hersey karsilikli diye yazmis ben parayi verecem sende o isten cikan diye acikca yazmis düsününsene biz adama iyilik yapiyoruz karsiligini böyle aliyoruz bu adaletmi ya bunun böyle olacagini tahmin etmistim ve esimi kendi isyerime is basvurusu yaptirtmistim bugünde bana haber verdiler esini kadro bosalir bosalmaz alcagiz dediler allah nasib ederse sene sonuna kalmaz ise baslar ozamana kadro bosaliyor o raporda benim elimde:) ama suan esim okadar cok sinirli ve morali bozukki anlatamam nasil moral verecegimi sasirdim bende cok sinirliyim ama hic belli etmedim adamdan parayi alir almaz cikacak isten ben onun kadar kurursuz ve ........ bir insan degil dedi tabi bu vakitten sonra bende istemiyorum kalmasini morali sifir bisekilde ise gitti(((

sevviiim kız bunlar gündaş saatdaş olmanın hakkını mı veriyor kız ne böyle napsa aynı cadılar birllikte oynatıyorlar bizi desene oy benimki üc saate bir yerdi nlduysa artık yemiyor saat maat kalmadı ne zaman ne kadar alırsa tepeleme derdindeyim seninki besten sonra uyumuyor benmki besten önce uyumuyor ayy tam sıpa bunlar ya
ben de sma gold mamaya geçtim ama cıks mamadan tattan deil bu sımarıklıktan yemiyor ayy keyfi bilir valla daral geldi dogdu dogalı isyankar velet memeyi reddet mamayı reddet keçiii işi gücü agu oldu danacıgımınn oyy

hosgeldin canim nasilsin?kuzum nasil iyimi? hersey yolundami tatlim?

melekcim üzülme hayat böyle cig insanlarla dolu malesef iyilik yaparken sen mahcup suclu durumuna düşüyorsn nedense tamam durumu olamaybılır veremeyebilir belk ama en azından saygısı olmalı mahcubıyetı olmalı nerde ama pişkin olmus herkes aman bosver Allah bı kapıyı kapar bır dıgerını acar esine destek ol onun her an yanında oldgunu hıssetse yeter zaten

bir olay daha var o benim icin daha cok üzücü keseke herseyi dünya isi gibi düzeltebilsek keske benim alt komsum türk annem yasda ve kendisini cok seviyorum cok yardimi oldu cok nasiyat verdi yeri zaman isten yorgun geldigimi görünce yemege cagiriyordu annemler bile cok sevinmisti bizim apartmana tasindigi icin icleri rahatlamisti benim esim genelde geceleri calsiyor ve ben yanliz kaliyorum diye üzülüyorlardi onlar buraya gelince rahatlamislardi ben bir ara 3ay felan öksürüdüm doktor doktor gezdim birtürlü sebini bulamadilar tabi dogru düzgün arastirmadilar hep bastan savma en sonunda bir türk dr. bulup gittim akciger iltihaplamis ilac verdi iki hafta kullan diye bense iki gün kullandim gecti bidahada olmadi alt komsumda asiye ablaminda öksürü basladi ve öksürmekten kapurga kemigi kirlmisti oda doktor doktor gezdi ve sonunda karacigerinde et parcasi aldilar biopsi icin kanser cikti dr. hemen hastene alip ameliyat etmek istedil ama kabul etmedi ben önce türkiyeye gitmek istiyorum ailemi görmek istiyorum bu benim son sansim olabilir dedi dr. iki hafta müsade etmisti dün ameliyat oldu kanser bütün karacigeri sarmis karacigerinin yarisindan cogunu almislar ve kötü huylusu cikti ama kendisinin ve esinin haberi yok cocuklari biliyor yarin babalarina söyliyecekler bugün hastaneye gittim yogun bakimda iceriye aldilar beni görünce agladi okadar kötü oldumki göz yaslarimi tutmak mümkün degildi allahim insallah sifasini verir insallah bir mucize olur oglunun ve kizinin mürvetini görür insallah

yasananlara anlam vermiyorum canim iylik yapiyorsun karsiliginda kötülük buluyorsun benim tek düsüncem esim esim böyle seylere hic gelmiyor kendini cok yipratiyor ve gururuna yediremiyor insallah bu sinirini biran önce atlatir su tatilde bir gelse daha cabuk unutur...:)))

kızlar iyi akşamlar nasılsınız üzüntümü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ben daha toparlayamadım kendimi ama bu gün işe başladım iş streside ayrı bir sıkıntı çok yoğun evde durmak beni iyice boğuyordu. eşim bölüm değişikliği yaptı. birbirimizi bile zor görüyoruz o geliyor ben gidiyorum işe hiç sevmedim bu işini yanlız kalmakda akşamları zor geliyor.

2 gün önce doktorum aradı merkez olarak çok üzüldüklerini söyledi. beni dün merkeze çağırdı görüşmeye tabi moralim daha çok bozuldu acım tekrar tazelendi yine söylediklerini duyunca

10 tane kaliteli yumurtam oluşmuş sonra 9 tanesi döllenmiş 2. gün 7 taneye düşmüş 3. gün 8 hücreli olmuşlar 5 tanesi çok iyiymiş taki 4. güne kadar 5. gün transfer düşündük dedi. malesef 4. gün emriyoların hepsi yavaşlamaya başlamış. ve bu olanlardan benim haberim yok bize telefon açtıklarında bu şekilde bilgi verimiyor. bende doktora dedimki o zaman 3. gün transfer etseydiniz onlar işin ticaretinde değillermiş emriyoların daha iyi gelişimi için 5. gününe kadar bekletmişler. ayrıca bu embriyoları yani 2 tanesini kalitesiz olarak transfer edilmiş bana çünki ölmeye başlamışlar zaten diğer 2 side dondurulamamış. ban bu şekilde taransfer yapılıyor. doktor diyorki ilk 3gün yumurta kendini besler sonraki 2 gün sper yumurtayı besler malesef bizim spermler beslememiş eşimin toplam 20 milyonmuş spermi yüde 10 hareketliymiş yüzde 80 spermlerden kaynaklanabirmiş sorunun ne olduğunu anlamak içinde genetik test istedibizden eşimdende bendende orda bin liraya yapılıyormuş testler bende dün zeynep kamile gittim sordum . cuma günü sabahleyin eşimle kan vermeye gidicez. ben hiç sanmıyorum genetikle ilgili problem olsun onların hatası bu embriyolarım gelişemiyormuş. bune saçmalık elenazında özleminde 3. gün transfer yapıldı. ben hala anlamış değilim buda benim başımamı geldi.

melekcim komşun için çoküzüldüm canım ya rabbim şifa versin

İyi akşamlar canlarım,nasılsınız hepiniz,umarım iyisinizdir.Benim de canım çok sıkkın.Kaç gündür annem hasta.Yüksek ateş,öksürük falan vardı,2 gün önce acile gittik,film çekildi,dr bronşit dedi.Antibiyotik kullanıyor,ama iyileşmedi,bugün yine dra gittik,tomografi çekildi,cumaya alacağız.Ne olur dua edin,temiz çıksın,çok üzüldüm yaaa,Allah annelerimize sağlık,şifa versin...

Burpcum,geçmişi çok okuyamadım ama ,inşallah yerleşme lekelenmesidir o yaşadığın...Bir mucize diliyorum senin için...
Bebingim,senin de babana çok geçmiş olsun birtanem,Allah şifa versin...
Gulimuscum,seni arayıp üzüntünü paylaşamadım,ben çok emindim,öyle hissediyordum,olacak diyordum ama olmadı,hayalkırıklığı ve yaşadığın üzüntü beni çok üzdü,ama bu olmayacak anlamına gelmez değil mi,drların 3.günü embriyosundaki ısrarını anlayamadım,ama bazen pekçok şey,bizim haberimiz olmadan gerçekleşliyor,Rabbim mucizeleriyle yüzünü güldürsün tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…