valla bi takla atmadıgımız kaldı canım naparsan yap cıkacagı varsa cıkıyor meret bak ugrastım o kadar erken uyutmaya sızacak gibiydi tam kör olasıca gaz geldi dagıttı uykusunu naptıyak susturamadık
ayaklarını üşütmemeye calıs cift corap patık gıydır gaz sancısı cok olunca ayagına sıcak bıseyler koy fön makınası da tutabılırsın uzaktan karnına ısıtılmıs havlular koaybılırsın dırek cıldıne koyma ama badısının pjamasnn ustunden falan koy
sırtından sıvazla bızımkı dıze yatırıyoruz sırtını ovuyoruz en cok öyle rahatlar ama tabı bır saat kadar masaj yapcan öyle anca ankucagın varsa salla dıycem ama kucuk senınkı daha alısmasn sallanmaya basına bela o da:)
bunun dısında ilaclar deneme yanılma sırayla kullandık o-mix /sab smplek /neobaby metsil zinco cart curt ....
sab biraz iyi geliyor gbi ama o da ilac alıskanlk yapıyor sonucta faydadan cok zararı da vardır elbet kakasını azaltıyor o kesın mesela ama gazı da hafıfletıyor yalan yok
ben bıraktım ılac vermıyorum artık gaz surupları ck yogun onlardan sonra karnı doluyor yemıyor damlalar genelde ılac oluyor sımdı alttan pırtlamayı ögrenıyor sanırım kendı kendıne bazen cıkarıyor öyle özellkle sabahları ama gecelerı hala gaz krızlerı devam
Allah kolaylk versn canım kesin bi cözüm mlesef yok yani
herkesin böyle değil mi ay ne olur rahatlat beni sanki sadece benimki ağlıyor gibi geliyor ya, paniğim hemnde ne panik ne olduğunu bilememek ,neden ağlıyor bulamamk beni çıldırtıyor ....merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
özlemcim yeni anne olarak panik halinde gördüm seni. rahat ol canım. sadece seninki figanı basmıyor emin ol. canları ağlamak çekiyor :)))) fıskiye hizmeti veren oğluşunun ayacıklarını öpüyorum ne şekerdir kimbilir :)))
ben de daha su an yalnız kalabildim kızım daha şuruplara devam ediyor. öğlen yemeğinde okula gidiyorum çünkü yemekleri birbirine karıştırıp deney yapıyormuş ve haliyle aç kalıyor. bağışıklık sistemi de çökenzi tabii :))))duruma el koymam icap ediyor. yemekte ben de gidiyorum artık. tatile kadar böyle.
burp kartlar senden mucize beklememi söylemişti o nedenle ben heveslenmeye devam edeceğim canım.
bebing baban nasıl oldu?ilaçlarını düzenli alıyorsa ve kontrolleri oluyorsa içini ferah tut bak havalar da ısındı inşallah iyileşecek kısa zamanda. sıcaktan dertlenmişsin de biz napıcaz onu düşünüyorum. Antalya cehennemin arka odası gibi maşallah. dün akşam kızımı penye pijamasıyla yatırdım sadece belini örttüm yarım saat sonra kontrol edeym dedim cocuk saunaya girmiş gibi sucuğa dönmüş. var olan 2 kiloyu da terle atacak :)))) hemen üstünü değiştirdim mecburen. bahar yaşamadan yaz geldi ayrıca biz(Türk kadınları) süt beyaz tonlardayız Ruslar yarı çıplak ve bronz bir şekilde geziyolar sinirimi hoplatıyorlar ayrıca gram tüy yok sinir oluyorum. :))))
denizcim sen nasıl oldun????inşallah daha iyisindir, geçmişi pek okuyamadım bugun. oğluna söyle sakın haziranda gelmeye kalkmasın :))))bir fıskiye hizmeti de seninkinden bekliyorum:))))
biz de denemelere devam ediyoruz ama preseedim bitti. yenisini de almadım, trip attım preseed'e.bu ayki yumurtlama dönemim de geçti. bakalım ne olacak. hayırlısı hakkımızda.
unuttuğum varsa özür diliyorum. hepinizi kocaman öperim. şu melek kartlarına kışlık muamelesi yaptım sanırım yok meydanda. bulunca söz hemen yazıcam :)))
kek mi çayı koy bende geliyorum ayyy rahatlayayım azcık :))))selam iyi günler herkese
dün bir iş yapmadım ama o kadar yorgun kalktım ki ellerim ayaklarım şişmiş yine
daha yeni kendime geldim hava sıcak
balkona çıktım annemle çay keyfi yapıyoruz
yanına da kek yaptım :))
oh maşlalh kuzuma bak ne kadar güzel allaha şükür birşey yokmuş, üzme çocuğuda kendinide ben dedim yediklerine dikkat ediyor diye.... strese sokma çocuğuuuu bak döverim :) ay oranın sıcağına ben dayanamadım çocuk nasıl dayansın ya nefes alınmıyor resmen, oranın tapusunu verseler yine istemem valla....bugünde tarsusa uzandık..doktor doktor geziyoruz ne hoş..
bugünki doktoru begendim ama adam da tesadüf yeni geçmiş bu hastaneye iyi oldu icimize sindi..
hatunuma gayet iyi dedi bişeyi yok dedi aksina cok saglıklı ayına göre nörolojik acıdan oldukca iyi hareketli dikkatli bir bebek dedi..kilosu falan herseyı güzel buldu..tahlilleri inceledi sorun görmedi o da..yememesinin kaynagını bulamadık yanii..zorlama sakın dedi dogal dengeye bırak herseyi dedi..kızmıs bunalmıs sıkılmıs da olabilir dedi..hava gecisinden etklinmiş olabilir dedi..mutlaka kendine göre bir mişi vardır annesi sen matematik hesabı yapıp strese sokma onu da kendini de dedi..gel de anlat yüreğime ac yani biliyorum saatlerce yemiyor bi gıdım yiyor o da zorla..acım dıye aglıyor agzına bıberonu koydugum an cıglıgı koparıyor..bıberonu cıkar emzigi ver susuyor cılgınlar gibi emiyor onu.. o da cıksa agzından ellerini kollarını yemeye calısıyor..diş olabilri mi dedim olabilir ama görünürde bşey yok zaman göstrir onu dedi..böyle yani sıfıra sıfır elde var sıfır..
hatun kişi bir de dalga gecer gibi doktor anlttıkca gülüp durdu kucagımda..siz dötünüz yırtın doktor doktor gezdirin bosuna yemiyom var mı ötesi der gibilerine..kücük sıpammm..oyyy cok yorgunum hem bedenen hem ruhen..
kızlar dokunsanız patlayacağım parçalarım saçılacak gibi hissediyorum bu ay normalden 3 gün geç görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi muhtemelen geç yumurtladım adetim gecikti baharın etkisi ilaçların etkisi akşam üzeri hafif kahverengi geldi geçen sene bu zamanda tamda bugün benim sat diye nitelendirebildiğim bir gün olmuştu 25 mayıs adetimden sonra hamile kalmıştım 2 hafta da olsa sat diye nitelenmişti 25 mayısta sarı kafalı uraz doğdu geçen sene bugün bir yaşına girdi ben doğuma adet sancıları içinde giderken kaza yapıyordum takla atıyordum neredeyse virajda ters dönmüştüm 1 yıl daha devrildi iyiye giden bir durum yok aksine başladığım noktadan çok daha kötü noktadayım dolayısıyla tahammülüm kalmadı çok kötüyüm
slm millettttttttt ben geldimmmmmmmmm sizi özledim pc tekrar geldi tabi adam yapabildiyse 3gün sonra gene donup kalmazsa pcsiz hayat ne kadarr boşmuş be eee şincik ben nerede kalmıştım okadar sayfayı bu cadıyla nasıl okuyacağım
melekcim üzülme hayat böyle cig insanlarla dolu malesef iyilik yaparken sen mahcup suclu durumuna düşüyorsn nedense tamam durumu olamaybılır veremeyebilir belk ama en azından saygısı olmalı mahcubıyetı olmalı nerde ama pişkin olmus herkes aman bosver Allah bı kapıyı kapar bır dıgerını acar esine destek ol onun her an yanında oldgunu hıssetse yeter zaten
bir olay daha var o benim icin daha cok üzücü keseke herseyi dünya isi gibi düzeltebilsek keske benim alt komsum türk annem yasda ve kendisini cok seviyorum cok yardimi oldu cok nasiyat verdi yeri zaman isten yorgun geldigimi görünce yemege cagiriyordu annemler bile cok sevinmisti bizim apartmana tasindigi icin icleri rahatlamisti benim esim genelde geceleri calsiyor ve ben yanliz kaliyorum diye üzülüyorlardi onlar buraya gelince rahatlamislardi ben bir ara 3ay felan öksürüdüm doktor doktor gezdim birtürlü sebini bulamadilar tabi dogru düzgün arastirmadilar hep bastan savma en sonunda bir türk dr. bulup gittim akciger iltihaplamis ilac verdi iki hafta kullan diye bense iki gün kullandim gecti bidahada olmadi alt komsumda asiye ablaminda öksürü basladi ve öksürmekten kapurga kemigi kirlmisti oda doktor doktor gezdi ve sonunda karacigerinde et parcasi aldilar biopsi icin kanser cikti dr. hemen hastene alip ameliyat etmek istedil ama kabul etmedi ben önce türkiyeye gitmek istiyorum ailemi görmek istiyorum bu benim son sansim olabilir dedi dr. iki hafta müsade etmisti dün ameliyat oldu kanser bütün karacigeri sarmis karacigerinin yarisindan cogunu almislar ve kötü huylusu cikti ama kendisinin ve esinin haberi yok cocuklari biliyor yarin babalarina söyliyecekler bugün hastaneye gittim yogun bakimda iceriye aldilar beni görünce agladi okadar kötü oldumki göz yaslarimi tutmak mümkün degildi allahim insallah sifasini verir insallah bir mucize olur oglunun ve kizinin mürvetini görür insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?