Melekcim,tatlım sen de iyisindir inşallah,şu borç para meselesini hatırladım,yazın bahsetmiştin sanırım,hala vermediler demek,umarım çok bekletmezler,hem suçlu hem güçlüler,anlayamıyorum ben bu insanları...
amımerhaba kızlar nasılsınız bakalım?
özlemcim yeni anne olarak panik halinde gördüm seni. rahat ol canım. sadece seninki figanı basmıyor emin ol. canları ağlamak çekiyor :)))) fıskiye hizmeti veren oğluşunun ayacıklarını öpüyorum ne şekerdir kimbilir :)))
ben de daha su an yalnız kalabildim kızım daha şuruplara devam ediyor. öğlen yemeğinde okula gidiyorum çünkü yemekleri birbirine karıştırıp deney yapıyormuş ve haliyle aç kalıyor. bağışıklık sistemi de çökenzi tabii :))))duruma el koymam icap ediyor. yemekte ben de gidiyorum artık. tatile kadar böyle.
burp kartlar senden mucize beklememi söylemişti o nedenle ben heveslenmeye devam edeceğim canım.
bebing baban nasıl oldu?ilaçlarını düzenli alıyorsa ve kontrolleri oluyorsa içini ferah tut bak havalar da ısındı inşallah iyileşecek kısa zamanda. sıcaktan dertlenmişsin de biz napıcaz onu düşünüyorum. Antalya cehennemin arka odası gibi maşallah. dün akşam kızımı penye pijamasıyla yatırdım sadece belini örttüm yarım saat sonra kontrol edeym dedim cocuk saunaya girmiş gibi sucuğa dönmüş. var olan 2 kiloyu da terle atacak :)))) hemen üstünü değiştirdim mecburen. bahar yaşamadan yaz geldi ayrıca biz(Türk kadınları) süt beyaz tonlardayız Ruslar yarı çıplak ve bronz bir şekilde geziyolar sinirimi hoplatıyorlar ayrıca gram tüy yok sinir oluyorum. :))))
denizcim sen nasıl oldun????inşallah daha iyisindir, geçmişi pek okuyamadım bugun. oğluna söyle sakın haziranda gelmeye kalkmasın :))))bir fıskiye hizmeti de seninkinden bekliyorum:))))
biz de denemelere devam ediyoruz ama preseedim bitti. yenisini de almadım, trip attım preseed'e.bu ayki yumurtlama dönemim de geçti. bakalım ne olacak. hayırlısı hakkımızda.
unuttuğum varsa özür diliyorum. hepinizi kocaman öperim. şu melek kartlarına kışlık muamelesi yaptım sanırım yok meydanda. bulunca söz hemen yazıcam :)))
melekcim biz pazar günü yola cıkıyoruz kısmetse o gün alanyada gezincez aksamına antalyaya gecicez herhalde yatmaya..haziran 1ne kadar merkez etrafında yerleri gezincez merkezde kalcaz yani..haziran 1nde kumlucaya geçiyoruz otele..tarihlerimiz den gelmiyor tüh bak alanya taraflarındayken denk gelsek görüşürdük illa..
sıcagı her ne kadar sevmesem de antalyada havanın ısınmasına cok sevindim
bu arada kızceme göre mayo buldum semraacımm
idare ediyorum melekcim ama çok yoruluyorum bir çamaşır atıyorum makineye nefes nefese kalıyorum sanki büyük iş yapmışım gibi arada bir midem tutuyor böyle böyle geçicek herhalde
sana da şimdiden iyi tatiller bol bol dinlenmeler
kızlar bende dün doktoruma gittim kontrole,hormonlarım,smear tertemizmiş.kistte reglle erimiş,herşey gayet iyi dedi,çok şükür,ama emzirme bitene kadar biraz düzensizolucaksın dedi,birazcansıkıcı ama olsun,2 gün regl olmak beni götürür bayağı,45 gün beklersin olmazsan yine farlutal kullanırsın dedi,emzirmeyi nezaman bitiriceksin dedi,bende yılbaşına kadar diye düşünüyordumama kendini çok riske atma dedi,olası gebelik tehlikesi için,amaben emziricem yılbaşına kadar,bişey olmaz,dikkatederiz..
kızlar dokunsanız patlayacağım parçalarım saçılacak gibi hissediyorum bu ay normalden 3 gün geç görmüştüm ovulasyonda çift çizgiyi muhtemelen geç yumurtladım adetim gecikti baharın etkisi ilaçların etkisi akşam üzeri hafif kahverengi geldi geçen sene bu zamanda tamda bugün benim sat diye nitelendirebildiğim bir gün olmuştu 25 mayıs adetimden sonra hamile kalmıştım 2 hafta da olsa sat diye nitelenmişti 25 mayısta sarı kafalı uraz doğdu geçen sene bugün bir yaşına girdi ben doğuma adet sancıları içinde giderken kaza yapıyordum takla atıyordum neredeyse virajda ters dönmüştüm 1 yıl daha devrildi iyiye giden bir durum yok aksine başladığım noktadan çok daha kötü noktadayım dolayısıyla tahammülüm kalmadı çok kötüyüm
canımm,çok haklsıın,zamangeçiyor,doğan büyüyorr,neden diyorr insann,nedeni belli değil,umudumuzu hergeçen gün tükenmiyor,dahadaartıyor,vuslat yaklaşıyor,hakkımızda hep hayırlısıdiyoruz,belkide hayırlısı birazzaman geçmesi,belki bu ay belki önümüzdeki ay meleğin seninle,teselli olarak algılama,ama azkaldı,çook az sabret arkadaşım,zaman buu kendinde söylüyosun yaşadıkların 25 mayıs sankidünn..vee sen meleğine kavuştuğun gün bu yaşadıklarını inan hiç ama hiçççhatırlamıcaksın.RABBİM hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmıcak,olucak,galibiyetimizi hepbirlikde kutlucaz,sen,balım,bebingim,tuannayım,meleğiiimm hepinizzz hamiş kalmadıkça burda galibiyet yokturr,inanın hepiniz kadar çok istiyoruz,en az sizler kadar dua ediyoruzz,vee inanıyoruzz.güçlü olma vakti şimdi,yıkılmaa zamanı değil,başarıcaz,hepimiz bigün anne olucazz.sabrın sonu herzaman güzellik,sizgösterdiniz enfazla sabrı ve karşılığını alıcaksnız.dualarımız hep sizlerlee..
sevimle konuştum,evdeymiş yine pcbozulmuş.iyilerdi.selamı var.
slm millettttttttt ben geldimmmmmmmmm sizi özledim pc tekrar geldi tabi adam yapabildiyse 3gün sonra gene donup kalmazsa pcsiz hayat ne kadarr boşmuş be eee şincik ben nerede kalmıştım okadar sayfayı bu cadıyla nasıl okuyacağım
kizlara canim okadar cok SIKKINki anlatamam esimi nasil teselli edecegimi sasirdim artik esim suan bir arkadasin abisinin aracisiyla ve yardimiyla ise girdi neyse esimi ise aldiran adam bizden iki ay sonra borc para istedi cok zor durumda oldugunu evine haciz gelecegini söyledi o zamanlarda bizimde gercekten durumumuz iyi degildi biz ev kirasini ödemeyip ve gercekten kendimiz zor duruma düserek istedigi parayi verdik verdigimizde iki ay sonra parayi kesin verecegini söyledi aradan iki ay gecti yok 4 ay oldu yok 1sene oldu yokk ve ses seda yok adamdan kusura bakmayin verdigim tarihte parayi veremiyorum durumum düzelir düzelmez verecegimde demedi yanliz adam parayi isterken esinin haberi olmamasini istedi daha önce evine icra gelmis karisida bidaha gelirse bosanirim diyede tehtid etmis esinide bende tanidigim icin durumlari anlatmisti bana parayi istemeden önce bizde tamam dedik söylemedik ama aradan 1sene gecince ben adamdan parayi istedim beni salladi en sonunda dayanamayip karisina söyledim tartismislar felan sonra karisi tekrar beni arayip özürdiledigini ve en kisa zaman icerisinde ödecegini söyledi bende tamam dedim bir muhtet daha parayi istemedim ama simdi oldu iki sene esimde bugum msj cekmis parami ver yeter artik demis 2ayligina istedin oldu iki sene diye biraz sert yazmis ama yazmasinin sebebide ben adama msj cekitim parayi ver diye adamda bana lanet olsun sizden aldigim paraya diye yazmis bende esimde sok olduk cünkü biz adami hic sikistirmadik 1sene bile parayi sormadik adamda esime msj cevapi tamam parani verecem ama hersey karsilikli diye yazmis ben parayi verecem sende o isten cikan diye acikca yazmis düsününsene biz adama iyilik yapiyoruz karsiligini böyle aliyoruz bu adaletmi ya bunun böyle olacagini tahmin etmistim ve esimi kendi isyerime is basvurusu yaptirtmistim bugünde bana haber verdiler esini kadro bosalir bosalmaz alcagiz dediler allah nasib ederse sene sonuna kalmaz ise baslar ozamana kadro bosaliyor o raporda benim elimde:) ama suan esim okadar cok sinirli ve morali bozukki anlatamam nasil moral verecegimi sasirdim bende cok sinirliyim ama hic belli etmedim adamdan parayi alir almaz cikacak isten ben onun kadar kurursuz ve ........ bir insan degil dedi tabi bu vakitten sonra bende istemiyorum kalmasini morali sifir bisekilde ise gitti(((
Burpcum,geçmişi çok okuyamadım ama ,inşallah yerleşme lekelenmesidir o yaşadığın...Bir mucize diliyorum senin için...
Bebingim,senin de babana çok geçmiş olsun birtanem,Allah şifa versin...
Gulimuscum,seni arayıp üzüntünü paylaşamadım,ben çok emindim,öyle hissediyordum,olacak diyordum ama olmadı,hayalkırıklığı ve yaşadığın üzüntü beni çok üzdü,ama bu olmayacak anlamına gelmez değil mi,drların 3.günü embriyosundaki ısrarını anlayamadım,ama bazen pekçok şey,bizim haberimiz olmadan gerçekleşliyor,Rabbim mucizeleriyle yüzünü güldürsün tatlım...
İyi akşamlar canlarım,nasılsınız hepiniz,umarım iyisinizdir.Benim de canım çok sıkkın.Kaç gündür annem hasta.Yüksek ateş,öksürük falan vardı,2 gün önce acile gittik,film çekildi,dr bronşit dedi.Antibiyotik kullanıyor,ama iyileşmedi,bugün yine dra gittik,tomografi çekildi,cumaya alacağız.Ne olur dua edin,temiz çıksın,çok üzüldüm yaaa,Allah annelerimize sağlık,şifa versin...
kızlar iyi akşamlar nasılsınız üzüntümü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ben daha toparlayamadım kendimi ama bu gün işe başladım iş streside ayrı bir sıkıntı çok yoğun evde durmak beni iyice boğuyordu. eşim bölüm değişikliği yaptı. birbirimizi bile zor görüyoruz o geliyor ben gidiyorum işe hiç sevmedim bu işini yanlız kalmakda akşamları zor geliyor.
2 gün önce doktorum aradı merkez olarak çok üzüldüklerini söyledi. beni dün merkeze çağırdı görüşmeye tabi moralim daha çok bozuldu acım tekrar tazelendi yine söylediklerini duyunca
10 tane kaliteli yumurtam oluşmuş sonra 9 tanesi döllenmiş 2. gün 7 taneye düşmüş 3. gün 8 hücreli olmuşlar 5 tanesi çok iyiymiş taki 4. güne kadar 5. gün transfer düşündük dedi. malesef 4. gün emriyoların hepsi yavaşlamaya başlamış. ve bu olanlardan benim haberim yok bize telefon açtıklarında bu şekilde bilgi verimiyor. bende doktora dedimki o zaman 3. gün transfer etseydiniz onlar işin ticaretinde değillermiş emriyoların daha iyi gelişimi için 5. gününe kadar bekletmişler. ayrıca bu embriyoları yani 2 tanesini kalitesiz olarak transfer edilmiş bana çünki ölmeye başlamışlar zaten diğer 2 side dondurulamamış. ban bu şekilde taransfer yapılıyor. doktor diyorki ilk 3gün yumurta kendini besler sonraki 2 gün sper yumurtayı besler malesef bizim spermler beslememiş eşimin toplam 20 milyonmuş spermi yüde 10 hareketliymiş yüzde 80 spermlerden kaynaklanabirmiş sorunun ne olduğunu anlamak içinde genetik test istedibizden eşimdende bendende orda bin liraya yapılıyormuş testler bende dün zeynep kamile gittim sordum . cuma günü sabahleyin eşimle kan vermeye gidicez. ben hiç sanmıyorum genetikle ilgili problem olsun onların hatası bu embriyolarım gelişemiyormuş. bune saçmalık elenazında özleminde 3. gün transfer yapıldı. ben hala anlamış değilimbuda benim başımamı geldi.
ya benim kuzum emmek istiyor ama bendede süt yok yaözlemim sütünü humana fazla artırmıyor hip stil tea daha güzel artırıyor benimki dolup taşıyordu ama
benim cadsı emmedi
ay ne pişkin insanmış ya ,valla kimseden istemem kimseyede vermem bu ne ya....kizlara canim okadar cok SIKKINki anlatamam esimi nasil teselli edecegimi sasirdim artik esim suan bir arkadasin abisinin aracisiyla ve yardimiyla ise girdi neyse esimi ise aldiran adam bizden iki ay sonra borc para istedi cok zor durumda oldugunu evine haciz gelecegini söyledi o zamanlarda bizimde gercekten durumumuz iyi degildi biz ev kirasini ödemeyip ve gercekten kendimiz zor duruma düserek istedigi parayi verdik verdigimizde iki ay sonra parayi kesin verecegini söyledi aradan iki ay gecti yok 4 ay oldu yok 1sene oldu yokk ve ses seda yok adamdan kusura bakmayin verdigim tarihte parayi veremiyorum durumum düzelir düzelmez verecegimde demedi yanliz adam parayi isterken esinin haberi olmamasini istedi daha önce evine icra gelmis karisida bidaha gelirse bosanirim diyede tehtid etmis esinide bende tanidigim icin durumlari anlatmisti bana parayi istemeden önce bizde tamam dedik söylemedik ama aradan 1sene gecince ben adamdan parayi istedim beni salladi en sonunda dayanamayip karisina söyledim tartismislar felan sonra karisi tekrar beni arayip özürdiledigini ve en kisa zaman icerisinde ödecegini söyledi bende tamam dedim bir muhtet daha parayi istemedim ama simdi oldu iki sene esimde bugum msj cekmis parami ver yeter artik demis 2ayligina istedin oldu iki sene diye biraz sert yazmis ama yazmasinin sebebide ben adama msj cekitim parayi ver diye adamda bana lanet olsun sizden aldigim paraya diye yazmis bende esimde sok olduk cünkü biz adami hic sikistirmadik 1sene bile parayi sormadik adamda esime msj cevapi tamam parani verecem ama hersey karsilikli diye yazmis ben parayi verecem sende o isten cikan diye acikca yazmis düsününsene biz adama iyilik yapiyoruz karsiligini böyle aliyoruz bu adaletmi ya bunun böyle olacagini tahmin etmistim ve esimi kendi isyerime is basvurusu yaptirtmistim bugünde bana haber verdiler esini kadro bosalir bosalmaz alcagiz dediler allah nasib ederse sene sonuna kalmaz ise baslar ozamana kadro bosaliyor o raporda benim elimde:) ama suan esim okadar cok sinirli ve morali bozukki anlatamam nasil moral verecegimi sasirdim bende cok sinirliyim ama hic belli etmedim adamdan parayi alir almaz cikacak isten ben onun kadar kurursuz ve ........ bir insan degil dedi tabi bu vakitten sonra bende istemiyorum kalmasini morali sifir bisekilde ise gitti(((
canım benim merkez neden haberdar etmiyorki bizimkiler her gün arayıp bilgi verdiler 3. gün 8 hücreli 1. kalite yerleştirildi bana 1 tanede dondurdular, 3.gün olmasının ne sakıncası var anlamadım gitti hep öyle değilmiydi zaten? hem anne rahmine yerleştirilince daha çabuk tutunmak için çabalamaz mı bana hep öyle geldi laboratuvarda bekleyeceğine annesinin sıcakcık yatağında beslense daha iyi değil mi? madem sorun vardı baştan söyleselerdi ya o zaman işlemi yapmasalar kimseyide umutlandırmasalarmış... dondurulmuş yokmuş eee her işleme yedniden mi başlayacaksın nasıl iş bu yakızlar iyi akşamlar nasılsınız üzüntümü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ben daha toparlayamadım kendimi ama bu gün işe başladım iş streside ayrı bir sıkıntı çok yoğun evde durmak beni iyice boğuyordu. eşim bölüm değişikliği yaptı. birbirimizi bile zor görüyoruz o geliyor ben gidiyorum işe hiç sevmedim bu işini yanlız kalmakda akşamları zor geliyor.
2 gün önce doktorum aradı merkez olarak çok üzüldüklerini söyledi. beni dün merkeze çağırdı görüşmeye tabi moralim daha çok bozuldu acım tekrar tazelendi yine söylediklerini duyunca
10 tane kaliteli yumurtam oluşmuş sonra 9 tanesi döllenmiş 2. gün 7 taneye düşmüş 3. gün 8 hücreli olmuşlar 5 tanesi çok iyiymiş taki 4. güne kadar 5. gün transfer düşündük dedi. malesef 4. gün emriyoların hepsi yavaşlamaya başlamış. ve bu olanlardan benim haberim yok bize telefon açtıklarında bu şekilde bilgi verimiyor. bende doktora dedimki o zaman 3. gün transfer etseydiniz onlar işin ticaretinde değillermiş emriyoların daha iyi gelişimi için 5. gününe kadar bekletmişler. ayrıca bu embriyoları yani 2 tanesini kalitesiz olarak transfer edilmiş bana çünki ölmeye başlamışlar zaten diğer 2 side dondurulamamış. ban bu şekilde taransfer yapılıyor. doktor diyorki ilk 3gün yumurta kendini besler sonraki 2 gün sper yumurtayı besler malesef bizim spermler beslememiş eşimin toplam 20 milyonmuş spermi yüde 10 hareketliymiş yüzde 80 spermlerden kaynaklanabirmiş sorunun ne olduğunu anlamak içinde genetik test istedibizden eşimdende bendende orda bin liraya yapılıyormuş testler bende dün zeynep kamile gittim sordum . cuma günü sabahleyin eşimle kan vermeye gidicez. ben hiç sanmıyorum genetikle ilgili problem olsun onların hatası bu embriyolarım gelişemiyormuş. bune saçmalık elenazında özleminde 3. gün transfer yapıldı. ben hala anlamış değilimbuda benim başımamı geldi.
canım çok geçmiş olsunn inşallah tertemiz çıkar, allah şifa versin.....İyi akşamlar canlarım,nasılsınız hepiniz,umarım iyisinizdir.Benim de canım çok sıkkın.Kaç gündür annem hasta.Yüksek ateş,öksürük falan vardı,2 gün önce acile gittik,film çekildi,dr bronşit dedi.Antibiyotik kullanıyor,ama iyileşmedi,bugün yine dra gittik,tomografi çekildi,cumaya alacağız.Ne olur dua edin,temiz çıksın,çok üzüldüm yaaa,Allah annelerimize sağlık,şifa versin...
Öslemim taze annem,gaz probleminiz var demek haa,bizim topiğin bebeklerinin kaderi bu olsa gerek,ben papatya çayı da öneririm tatlım,sonuç alan çok fazla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?