Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp seni görüyorum canim nasilsin?

iyiyim canım birde senin avatarındaki pastanın çilek sosunu yalamak istiyorum :)))))))))))))
cumartesinden beri isalim doğru düzgün birşey yiyemiyorum bugün doktora gittim ilaç yazdı 4 gün geciktim lekelenme var sökülmedim diyince sökülene kadar bekle öyle al ilacı dedi bende patatese talim bugün dışarı yemeğe çıktık allahım yiyecek hiç birşey bulamadım herşey yağlı vallaha normalde beni yağlı şeyler cırcır yapar bu halde eve yetişemeden rezil olurdum mazallah tuttum bende çenemi fırın patates yedim kuru kuru

kızlar birde benim bacağımın üst kısımlarında morluklar oluşurdu kendiliğinden çok uzun süre geçmezdi bende hiç önemsemezdim 2 yıldır falan böyle bu aralar kullandığım aspirin veya dhea iyicene azdırdı o morlukları kocaman kocaman oldu bugün gittiğim doktor beni dahiliyeye yönlendirdi efor yaptır eklem romatizmasına falan baktır dedi ama onuda söküldükten sonra yap dedi

oh maşallah sayfalar dolmuş ama
sıkıntılar da var (
melekcim bende hatırladım okuyunca bahsetmiştin..eşin niye çıkacak işten?
o mu veriyormuş eşinin maaşıı terbiyesiz insanlar var ya
inşallah senin iş yerin olur da rahat edersiniz..
komşuna da çok üzüldüm Allah evlatlarına bağışlasın

burpcum ne diyeyyim bilemedim menepozu falan çıkar aklından ama bu lekelenmeler niye..inşallah geçen seneki gibi bir bir haberler gelsin hobareylere yetişemeyelim inşallah..

tuanayım çok çok geçmiş olsun inşalalh film de temiz çıkar annenin.başmızdan eksik etmesin Rabbim hepsine sağlık versin..

özlemcim bende humananın kimyonlu çayını aldım bebek için kendime de humananın aldım ..inşallah faydasını görürüm..

bebingim baban nasıl oldu ? iyileşti mi?
senin avatarını da ben yaparım inşallah Allah göstersin o günleri
hoş bunu fotoğrafçımız yaptı ama olsun seninkini ben yaparım inşallah..

gulimuscum bende anlamadım açıklamayı ama benim tüp bebekte de buna benzer açıklama yapılmıştı yok zaten kalitesizdi yok zaten sperm azdı ..
ne diyeyim kendiliğinden gelsin bebişin inşallah

sevimcim hoşgeldin canım merak ettik çok senin kuzunda pek nazlı topiğimizin bebişleri pek yaramaz valla:))

sermestim senin kuzun naptı bugun ? uykusu,yemesi nasıl?

zasacım bizde eveli gün yapıldı bahar temizliği bugun yağmur yağdı ne oldu camlar yine aynı(

elanazım demek eşin kız hissediyor benim eşimde kız diyordu ben de öyle ama tutturamadık:))
sağlıklı olsunlar hiiiç önemli değil..

bilge cim yok yine kızın nasıl oldu ? çocukların hasta olmasına dayanamıyorum bende ya..hele kendi çocuğun olursa daha kötü olur

Son düzenleme:
çok yoruldum bugun(
sabah bebişin herşeyini yıkadık evin içine astık
ordan çarşıya çıktık geldik ki komşular sahile deniz kıyısına pikniğe gidelim dediler
herkes bi çeşit yaptı masa sandalye de aldık 2 araba çoluk çocuk toplandık gittik çok güzeldi taa ki 5 e kadar ..bi yağmur başladı nasıl toplanıp arabaya attık eşyaları bilemedik neyse ki keyfini çıkarmıştık:)
ama yok ya direk yorgunluk birşey yaptırmadılar ama dolanmak bile yetiyor
kim görse doğum yakın mı diyor (
Allah korusun valla erken gelmesin oğlum

össlemmm getirr süt anasıı oliim ben batumunnn,merak etmeee,emzirrr,artıcak sütünnnn!!!

okuyorum ama cevap yazamıyorum,feccii şekilde yoğunum,bahar temizliği var,nefret bişeyy illett ilettttttttttt!!
ol valla canım ya beni sahibim inek olsam keserdi eminim ((( inşallah artacak dört gözle bekliyorum ...
banada temizlik lazım ama kim yapacakkk neyse kaynanam gelecek haftasonu o yapar
ha bu arada biz yarın ankaraya gidiyoruz :)

beni çok iyi tanıyorsun inanılmaz endişeliyim neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum ve çok korkuyorum ,istemek başka bakmak tamamen başka birşeymiş
ilk deneyim çok zor geçiyor aslında bebeğimin değil benim tedirginliklerim yüzünden
dediğin gibi o bebekliğin verdiği herşeyi yapacak ama bana neden öyle gelmiyor
başkası olsa ne akıllar veiririz ama sorun kendin olunca aklın çalışmıyor işte
o lohusalık nasıl birşey ya ben girdim çıkamıyorum herkese sataşıyorum resmen
babamı sen misin lohusa ben mi diye çıkıştım çok pişmanım ama oldu işte
önüme kim gelse kırıyorum hele bebeğim beni yıpratmışsa o gün çok fenayım çok

geçmiş osun canım ya...
nedir bizim u bacaklardan çektiğimiz ya
bende onları kullanıyorum işte ama ne faydası var bilemiyorum

ohhhhhh ne güel valla.......

deniz bayağı dolu bir gün olmuş yorulursun tabiki yağmur sıcak bir günün ardından yağınca nasıl güzel kokar toprak hele deniz kenarındaysan offf canım ne çılgınlıklar istiyor ama kocişin işi gücü benim işim gücüm elimi ayağımı bağlıyor haftasonu bile kaçamıyoruz şehir dışına bu haftasonu kendi üniversitemizin pilav günü var akşamada çalıştığımın üniversitenin bahar şenliği var hocalar olarak orada bir görünmemiz gerekiyormuş içki olduğu için taşkınlık olmasın diye sanki beni görünce korkacaklar ya gerçi son haftadan sonra beni görünce elleri ayaklarına dolanıyor tambir menapoz karıydım bu hafta hehe öff bahar şenliğide taa kemerburgazda (((

özlemim gül gül öldürdün beni nerden aklına gelir inek olsam sahibim beni keserdi ha :)))))))) pazı ye bol bol yeşillik ye tatlım bak inekler nasıl otluyor otluyor süt yapıyor sende öyle ne bulursan yeşillik yiyeceksin anacım başka çaren yok ama bol bol yıka
başa gelince insan hiç birşey yapamıyor hormonlar eli ayağı bağlıyor bende adetten bir iki gün önce çok sinirli oluyorum kendimi engelleyemiyorum çok mutsuz ve umutsuz oluyorum sonra sökülmemle herşey düzeliyor ahh kadın olmak ahhh erkeklerde azınca öyle oluyor birde aç kalınca :))))))))))

özlemim ben senin tam tersinim anacım çok kötüyüm tuvaletten çıkamıyorum gece bile uyanıyorum tuvalete koşuyorum üstten yemediğim kadar alttan cır cır gidiiiii ne gidiyor okadar bende merak ediyorum karnımın içinde kızılordu var cumartesinden beri perişan oldum ayol isalden gideyim kola içeyim gene olmayacak nar ekşisi yemekten midem ekşidi ne güzel ilaç alacaktım ne olurdu adetim bugün sökülseydi şimdi rahatlamıştım ne güzel wc ile olan samimiyetim azalırdı

Demin bilgisayardan birşey okurken yanımda kociş habire projesi için fikir soruyor bana otel projesi yapıyor şuan yatak başı nasıl duvar kağıdı nasıl halının rengi nasıl bende baştan savmak için gösterdiği şeylere bakmadan onu yap bunu yap dedim dedim çocukta beni dinledi render aldı yani 3 boyutlu programda eşyalara maplari dokuları atıyor ve fotogerçekçilikte görebiliyorsun odanın gerçek fotoğrafı gibi neyse benim baştan savdığım şeylerle döşemiş odayı bir baktım köylü köylü nasıl kızıyor bana sen nasıl ressamsın bu ne yaa diye dalgamı geçiyorsun benle diye bende ben bakmadım bile ne gösterdiysen banane bana ne soruyorsun dedim sinir oluyorum bana sormasına çünkü bana sorduğunda çok vakit kaybettiriyorum ona bir türlü birşey beğenemiyorum öyle olmasın diyede ne sorsa aaa olmuş diyorum baştan sağmak bukadar olur :))))

off ne berbat bir geceydi gene yarabbim ne bel kaldı dogrulcak ne sabır kaldı dayancak
bütün gün kızı yedirebilmek icin girmedgim sekil almadıgım pozisyon kalmadı
kucagımda yemiyor artık yastıg yatırıyorum egiliyorum iki büklüm bekle anam bekle
bir saat iki saat kamburum cıktı yeminle ya biberonu agzında gevele gevle bir oraya bi buraa
bir ceker on durur off..biraz yiyor hopp kusuyor sonra zaten..üstüne gitmeden agladıkca verdim az az ama normale göre cok az yiyor..eller agzında hep..emziği yutacak nerdeyse..ama gece olunca artık o da tutusuyor aclık vuruyor..agla aglla helak oldu susmuyor bitürlü..acım diye aglyor verıyorum almıycam diye aglıyor..öyle berbat bir kriz anı ki iki gecedir..hic bu kadar aglamıyordu önceden..hoplat zıplat derken yorgunluktan mayısır gibi oldu da öyle yedirebildim biraz..o da bir saat gene egildim geberdim tutuldu heryerim berbat ötesiyim..
çok pis bişey bu ya..iştahsızlık da degil sanki..ne bileyim..sabah uykudan uyanıyor aclıktan gözünü acamadan ilk ögünü yiyor..ögleye dogru ikinci ögün de gene normal..ögleden sonra yandım anam..geceler ise savas aglama krzileri..ben de onla aglıyorum artık..zaten ac diye üzülüyorum..o kadar güzel yerken noldu bu kıza allasen ya gel de delirme..dogdugundan beri beslenme ile ilgili hep problem ne zormus ya..kac cc yedi diye hesap yapmaktn usandım artık..
nette arastırıyorum deliler gibi..bebeklerde anoreksiye varmıs..benzer belirtiler buldum ya tamam..gitti benim kafa hepten acaba derken..o cok fena bişe cunkü ömür boyu ugras dur Allah korusun..eşim de diş diyor..parmakları hep üst tarafa sokmaya calısıyor cünkü yumruk emer gibi degil iki parmagı bırlestırıp ust damaga dayıyor sanki ne bileyim ay..ben de korkuyorum ya baska seyse..ama doktorlar görünürde bişey yok diyor..uff ya herkesin bebesi cok cok emer benim basıma gelene bak dogdu dogalı dayanamıyom artık ya

deniz teyzesi aha da durum bizde böyleydi bugün..uyumamak icin direnen bir bebe..bütün gün sanki kendisi savasmıs gibi yorgunluktan sıkayet edip karsımda horlayan bir baba..kafayı sıyırmış beli sırtı yamulmus dötünün üstüne anca oturmus uykudan gözleri pörtlemiş sinirleri haşat bir anne..
süper tablo diymi...Allahım beterini gösterme ...

burpum koceni ne sallıyon öyle anacım..benimki de beni sallıyor öyle hıı tamam evet falan...ay ben cok sinir oluyorum o zaman..kale almıcanız bizi ne evlendiniz madem be

bu arada bugün dört sene evvel yüzükleri takmıs nikahlanmıştık eşimle..pehh yaslanıyoruz..adam hatırlamadı bile bee..ben dürtünce anca..bir de diyor kız kafa mı bıraktı..alacam o kafayı da...neyseee amannnn..

şifa recetem gecmis olsun kuzum ya annecin rahatsızmıs ins iyileşir hemencik

özlemmcim telde de konustuk anacım hep olan seyler biz de yasadık sen de yasıycan bosa gücünü harcama simdiden sonra daha lazım oluyor ona göre..bu arada bu kadar kendimizi yıpratma nedenimiz buldumcuk anne olusumuzdan canım..ceket at hamile kal yöntemiyle gelseydi bu bebeler bu kdar kasmazdık belki ne bileyim ay..

ya bu arada kocişin tedbirsizligine ugradım..rahim agzım acık degil diye spral de taktıramamstm offf...olmaz olmaz deme demişler..körün taşı ya gelirse diye üç bucuk atıyorum simdi..bu ay gecen kadar ben ölür dirilirm artık..bir anda sihirli degnekle dogurgan olmamısımdır herhalde diymi ya..kızım cok kücük bense göçük...nayırr nolamaz diyorum sadece..nolmasın da lütfenn..semra önümde kötü örnek sen olmasan sallamıycam bile de..ah o de işte...

merhaba kızlar,

valla mahvolmuş durumdayım. benim kız bebekten beter. 6 yaş sendromum hayırlı olsun. iyileşti çok şükür fakat cocuga bir enerji geldi boşaltmak mümkün değil. laf anlatamıyorum, elimi bırakmayan çocuk caddeye koşar oldu. ve siyam ikizi gibi yapışık geziyoruz benden ayrı bir odada bile durmuyor. bilgisayarda oyun oynamak istiyor, bir yandan da tv de cocuk kanalı olsun istiyor kesmiyor herhalde ki ben de yanında oturacakmışım. bas bas bağıran cırtlak bir anne olmamak icin kendimi zor tutuyorum ama deliricem. araba kullandırtmıyor, bağlıyoruz emniyet kemerini açıyor. yaz tatilinde ne halt edicem meraktayım doğrusu. işin kötüsü bu akşam annemde kalması lazım cunku yarın bizim konferansımız var ve ben görevliyim nasıl duracak bilmiyorum. annem de cocuk eylemeyi unutmuş sanki en ufak seyde telefona yapısıyor içimi daraltıyor. gecen gün bıraktım annemlere hemen bir telefon bu seni istiyor diye iyi tamam dedim kardeşim getirdi sağolsun.bugun de diyor ki inşallah durur bizde. valla kusura bakma anne durduracaksın dedim. ama içim rahat değil. annem torun bakamıyor. derman da yok, tahammül de yok. hak veriyorum ama bazen de kızıyorum cunku ben zaten mecbursam bırakırım yarın da mecburum. ama afakanlar bastı yani.

dun gece resmen köşe kapmaca oynadım. zorla 11 de uyuttum (o ana kadar koştu tüm gün) oh diyemeden hortladı. gece yanımıza geldi. ben de sıvıştım baba kız yatsınlar diye onun odasına kaçtım orada da buldu sonra geri bizim yatağa.zaten sıcak gelenler gelmiş bir de neymiş efendim aynı yastıkta yatacakmışız. kızım bi rahat ver dedim sanki duvara diyorum. bebeklikleri zor ilerisi de zor. kafayı yememe az kaldı.

sizi de daralttığımdan eminim kusuruma bakmayın. hepinizi öpüyorum. sevgiler. vakit bulsam neler yazıcam da bulamıyorum.

sıcaklardan uyunmuyor artık kız da geceleri yemeyince sabah daha erken kalkıyor artık neyse yesin de ben kalkmya razıyım uyku sersemi sabah yiyor en azından bişey giriyor mideye ona da şükür
ben de makinaya camasır attım du aldım süt sagıyorum gına geldi şu makinadan da cır cır cıır

bilgecim Allah sabır versin canım ne diyeyim böyle böyle büyüyolar seninki de sana baglı herhalde fazla yapıstgına göre
benim cimcime de yoldayken oto koltugunda benm parmagımı tutarak uyuyor gecelri uykuya dalana kadar da elimi tutuyor mama yedirirke falan da..hosuma gidiyor tamam ama ilerde bagımlılık sorunu yaratır diye de korkmuyor degilim sürekli parmagım elinde tutcak hatun babasına yapmıyor bunu bende böyle..bazen dısardayken eve gelene kadar sıkıca tutuyor bırakmıyor..kacıcagımdan süpheleniyor herhalde bu cadılıkla kacırmayayım anamı mı diyor ne cadı

sermest beni kocasına benzeten kaçıncı kişisin biliyormusun :)))) herkez beni kocasına benzetir demekki bir çiftler birbirini dengeliyor
demek kimvurduya gitmişsin sermest istermisin ilk seconder hobareyimiz gelsin :)))))))))

bilge allah kolaylıklar versin sen ikinci için biz ilk için yırtınıyoruz ama çocuk işi çok zor beaah hele bana göre hiç değil yahu manyakmıyız biz yaa

bu arada ben hala sökülmedim silince açık kahverengi leke geliyor isal topu tüfeğiyle devam ediyor ilaca başlayamadım sağlık ocağındaki hemşire arkadaşımı aradım gel bakayım dedi sabah ona kan verdim sonucu alır almaz isal ilacını mideme devireceğim bu ne yaa şeftali muz patates kola narekşisi banamısın demiyor tam bir botoks oldu işin sıırrı hiç bir şey yememek ne yersen hepsi boşalana kadar perişan ediyor beni

gel ye canim inanirmisin onlar benimde canima cok cekiyor tr geldigimde yaptirip yiyecegim vallaha:))))
gecmis olsun canim bu hafta bende ishal oldum cok kötü karnimi agritti ama allahtan cabuk gecti.. lekelenmeleri insallah yerlesme kanamasidir canim insallah güzel habere cok ama cok ihtiyacimiz var kir su seytanin bacagini artik...

gecmis olsun canim insallah kötü bisey cikmaz tatlim

esim kurur meselesi yapiyor canim ondan cikacak hem ben sözümün eriyim diyor tabi bunu öylesi insanlar anlamaz ya insallah benim isyerim olurda bizde rahatlariz tatlim

ayy ne güzel biz yillardir piknik yapmiyoruz esim simdiden organize etti tatilte yapacagiz:)))

canim benim basimdada var malesef bizimde en cok sorunuz kiyafet olur yada benim yapamam gereken bisey varsa 50kez söyler ama kendisine gelince laf yok:)))

günler ne cabuk geciyor demi canim bizede tam 13sene olacak beraberligimiz...

anaaaa:))) ikicin bebismi geliyor yoksa canim allah herseyi gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…