burp seni görüyorum canim nasilsin?
ol valla canım ya beni sahibim inek olsam keserdi eminimösslemmm getirr süt anasıı oliim ben batumunnn,merak etmeee,emzirrr,artıcak sütünnnn!!!
okuyorum ama cevap yazamıyorum,feccii şekilde yoğunum,bahar temizliği var,nefret bişeyy illett ilettttttttttt!!
gulimuscum gerçekten inanamadım doktorun bu yorumuna tüp bebek bir ekip işidir sadece doktorda bitmiyor işte doktoruna güvensen embriliyok çuvallayabiliyor benim en korktuğum şeydi o yüzden o merkez konusunda seni etkilemek istememiş kararı senin vermeni istemiştim sanki içime doğdu böyle birşey olacağı gerçi benim ikinci aşılamamdaki talihsizliğinde etkisi var böyle sağlamcı olmamda en iyi embriyoyu yakalayacağız diye neden onca embriyoyu riske atmışlarki bu insiyatifi onlara kim veriyor 8 hücreliyken dondurun 3-5 allahın malları nasıl kızıyorum şimdi ben kendimi boşlukta hissettim sana ayrı üzülüyorum kendime ayrı ben şimdi nerede tedavi olayım madem böyle bir halt etmişler genetik taramayı bedava yapsalar ya size off allahım sen bize yardım et çok zor hallerimiz inşallah genetik taramada bir sıkıntı çıkmaz eşininde hareketi fena değilmiş daha ne olsun %15 e normal diyorlar %10 mikroenjeksiyon için iyi bir sayı allahım sen kendiliğinden nasip et
melekcim borç için bir bardak su içiceksin anacım millet alırken iyi verirken kötü bizim eşimle prensibimiz artık ne borç veriyoruz ne kefil oluyoruz iş piyasasıda çok zor uçan kuşun cüneyte borcu var hibe ettiğimiz paranın haddi hesabı yok allahım göstermesin ablama 3 kuruşum geçse verene kadar uyumam ne utanmaz arlanmaz aşşağlık insanlar var allah muhtaç etmesin büyük konuşmayalım ama en azından müşkül kalıp boç istediğimiz kişiyede böyle küstahlık yapmayız eşin ne sıkıyor canını aşşağılık insanları tanımış
komşun içinde çok üzüldüm allah şifasını versin evlatlarına kocasına bağışlasın
tuanayım canım benim az kaldı sık dişini tatlım sonrada sağlam bir tatil yaparsın başarının rehavetiyle inşallah o günlerine şahit oluruz annene geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi bir şeyi yoktur
sevimim pc in gelmiş ama hala nane mollah ha memo sana doğum hediyesi kıyak yapsın baksana biz sensiz kalıyoruz ayol olmiiii böööle
bahçede gözlemeler başladımı bir gün annem gözleme yapıyor diye yazarken daha enter a basmadan soluğu yanınızda alacağım ona göre :)))))))))))))))))
elanaz bebişin cinsiyeti nezaman belli olacak gerçektende kız erkek hiiiç ama hiç farketmiyor önemli olan sağlıklı olması gerisi boş
sermest mercanla eslem tam mesaii ha ne hamilelikte uslu durdular ne doğduklarında bu cadolozlar yandınız vallaha yandınız cadolozlar çok hareketli olacak belli yememesini hiiiç dert etme benim ablamın kıızına fotosentez güzeli derdik ablam ona lokma yediremezdi allahım neler çekerdi şimdi 8 yaşında okuldan geliyor ne yemek var şu yemek var aaaa en sevdiğim yanlız yemek ne olursa olsun ondaki cevap aaaa en sevdiiiiim :) hatta geçenlerde makeron kurabiyeler almışız güzel güzell afiyetle mideye indiriyoruz o elini bile sürmüyor karnıbahar yiyor afiyetle :))))) bu daha güzel diyor
taze anneler bebişlerde ki hiiiç bir şeyi kafaya takmayın hepsi düzeliyor yeterki sağlıklı olsun
özlemim canım benim senide çok endişeli gördüm birtanem korkma tatlım yaa bebek işte işi bu ağlamak sıçmak gaklamak gülücükler saçmak bu süreçte kendini yıpratma canım lohusalık sendromunda vardır şimdi ilk annelikte ne yapacağım ben bebeğime yetemiyorum endişesi çok normal canım herşeyde hormonel sen nekadar endişe etmicem desende hormonların tersini söyler dimi kolaylıklar diliyorum tatlım sana popişin nasıl oldu inşallah düzelmiştir biraz olsun
zasacım bahar temizliği yapsan ne yazar hemen anında halloluyor bııktım ben vallaha bende geçen hafta yyaptım bu hafta yine sıfırdan beni bekliyor aynı işler kabus gibi ayol neyseki yazlık kışlıklarım halloldu 10 kere makine çalıştı dolayısı ile 10 kere kurutma çalışştı haa aklıma gelmişken geçenlerde işe gitmeden ütü yaparken telefonum çaldı bir parça daaha ütülerim diye fişi çekmedim aynı işte olduüuğum ablam ne zaman çıkacaksın ben işe varmak üzerim diyince apar topar evden çıktım ütüyü fişte bırakmışım akşamada annemlere uğradık eve 10 da girmedikmi allahtan kocişin kıyafetlerini giysi odasında çıkarası tutmuş yoksa hiç girmezdik bile o odaya bir bakmış çıt çıt sesler geliyor ütüden saolsun tefal soğumuş ısınmış soğumuş ısınmış kendi kendine :)))) yangın çıkmadı allahtan içindeki su bile bitmemiş 13 saate rağmen normaldede elektirik faturamız 90-100 gelir bu ay okadar kurutma çamaşır fırın ve ütü olayına rağmen 55 gelmiş yuh dedik demekki kafalarına göre takılıyorlar
bebingim sen nasılsın tatlım sizin oralarda sıcaklar başladımı işlerin nasıl gidiyor dondurmamevsimi geliyor tabi gönül kendiliğinden spriz bekler düşünsene ikinci bebiş dondurmalardan ilki kendiliğinden kardeş abi veya ablasından dünyaya geliş itibariyla daha büyük ne enteresan olur
denizim şişme hatunum benim ohh kek sefası kulağa harika geldi ben dahil herkez imrenmiş ben kek bile sevmem halbuki ama anneyle çayla balkonda fikri kulağa harika geldi :))))
bilge bende preseed kullana kullana bir hal oldum anacım dişmacunundan çok alıyorum yemin ederim ilk kullanımda hamile kalmıştım ben geçen haziranda ondan beridir vazgeçilmezim oldu bir bokuma yaramasada
melek kartlarının söyledikleri gibi olmasına öyle ihtiyacım varki anlatamam hepimizin yokmu o mucizeye ihtiyacımız yokmu
nursim şimdi ne yoğunsun dimi taşınma telaşı bebişle işede başladın allah kolaylık versin tatlım bebişi kim bakıyor ?
mavide annesinin kollarındadır şimdi bir rahat etmiştir
bana gelince hala lekelenme var silince geliyor ama benim adetim öyle başlar 1-2 gün öyle nazlı nazlı lekelenir sonra sökülür adım adım menapoz yolunda ilerliyorum
geçmiş osun canım ya...iyiyim canım birde senin avatarındaki pastanın çilek sosunu yalamak istiyorum :)))))))))))))
cumartesinden beri isalim doğru düzgün birşey yiyemiyorumbugün doktora gittim ilaç yazdı 4 gün geciktim lekelenme var sökülmedim diyince sökülene kadar bekle öyle al ilacı dedi bende patatese talim bugün dışarı yemeğe çıktık allahım yiyecek hiç birşey bulamadım herşey yağlı vallaha normalde beni yağlı şeyler cırcır yapar bu halde eve yetişemeden rezil olurdum mazallah tuttum bende çenemi fırın patates yedim kuru kuru
nedir bizim u bacaklardan çektiğimiz yakızlar birde benim bacağımın üst kısımlarında morluklar oluşurdu kendiliğinden çok uzun süre geçmezdi bende hiç önemsemezdim 2 yıldır falan böyle bu aralar kullandığım aspirin veya dhea iyicene azdırdı o morlukları kocaman kocaman oldu bugün gittiğim doktor beni dahiliyeye yönlendirdi efor yaptır eklem romatizmasına falan baktır dedi ama onuda söküldükten sonra yap dedi
bende onları kullanıyorum işte ama ne faydası var bilemiyorumoh maşallah sayfalar dolmuş ama
sıkıntılar da var(
melekcim bende hatırladım okuyunca bahsetmiştin..eşin niye çıkacak işten?
o mu veriyormuş eşinin maaşıı terbiyesiz insanlar var ya
inşallah senin iş yerin olur da rahat edersiniz..
komşuna da çok üzüldüm Allah evlatlarına bağışlasın
burpcum ne diyeyyim bilemedim menepozu falan çıkar aklından ama bu lekelenmeler niye..inşallah geçen seneki gibi bir bir haberler gelsin hobareylere yetişemeyelim inşallah..
tuanayım çok çok geçmiş olsun inşalalh film de temiz çıkar annenin.başmızdan eksik etmesin Rabbim hepsine sağlık versin..
özlemcim bende humananın kimyonlu çayını aldım bebek için kendime de humananın aldım ..inşallah faydasını görürüm..
bebingim baban nasıl oldu ? iyileşti mi?
senin avatarını da ben yaparım inşallah Allah göstersin o günleri
hoş bunu fotoğrafçımız yaptı ama olsun seninkini ben yaparım inşallah..
gulimuscum bende anlamadım açıklamayı ama benim tüp bebekte de buna benzer açıklama yapılmıştı yok zaten kalitesizdi yok zaten sperm azdı ..
ne diyeyim kendiliğinden gelsin bebişin inşallah
sevimcim hoşgeldin canım merak ettik çok senin kuzunda pek nazlı topiğimizin bebişleri pek yaramaz valla:))
sermestim senin kuzun naptı bugun ? uykusu,yemesi nasıl?
zasacım bizde eveli gün yapıldı bahar temizliği bugun yağmur yağdı ne oldu camlar yine aynı(
elanazım demek eşin kız hissediyor benim eşimde kız diyordu ben de öyle ama tutturamadık:))
sağlıklı olsunlar hiiiç önemli değil..
bilge cim yok yine kızın nasıl oldu ? çocukların hasta olmasına dayanamıyorum bende ya..hele kendi çocuğun olursa daha kötü olur
çok yoruldum bugun(
sabah bebişin herşeyini yıkadık evin içine astık
ordan çarşıya çıktık geldik ki komşular sahile deniz kıyısına pikniğe gidelim dediler
herkes bi çeşit yaptı masa sandalye de aldık 2 araba çoluk çocuk toplandık gittik çok güzeldi taa ki 5 e kadar ..bi yağmur başladı nasıl toplanıp arabaya attık eşyaları bilemedik neyse ki keyfini çıkarmıştık:)
ama yok ya direk yorgunluk birşey yaptırmadılar ama dolanmak bile yetiyor
kim görse doğum yakın mı diyor(
Allah korusun valla erken gelmesin oğlum
iyiyim canım birde senin avatarındaki pastanın çilek sosunu yalamak istiyorum :)))))))))))))
cumartesinden beri isalim doğru düzgün birşey yiyemiyorumbugün doktora gittim ilaç yazdı 4 gün geciktim lekelenme var sökülmedim diyince sökülene kadar bekle öyle al ilacı dedi bende patatese talim bugün dışarı yemeğe çıktık allahım yiyecek hiç birşey bulamadım herşey yağlı vallaha normalde beni yağlı şeyler cırcır yapar bu halde eve yetişemeden rezil olurdum mazallah tuttum bende çenemi fırın patates yedim kuru kuru
kızlar birde benim bacağımın üst kısımlarında morluklar oluşurdu kendiliğinden çok uzun süre geçmezdi bende hiç önemsemezdim 2 yıldır falan böyle bu aralar kullandığım aspirin veya dhea iyicene azdırdı o morlukları kocaman kocaman oldu bugün gittiğim doktor beni dahiliyeye yönlendirdi efor yaptır eklem romatizmasına falan baktır dedi ama onuda söküldükten sonra yap dedi
oh maşallah sayfalar dolmuş ama
sıkıntılar da var(
melekcim bende hatırladım okuyunca bahsetmiştin..eşin niye çıkacak işten?
o mu veriyormuş eşinin maaşıı terbiyesiz insanlar var ya
inşallah senin iş yerin olur da rahat edersiniz..
komşuna da çok üzüldüm Allah evlatlarına bağışlasın
burpcum ne diyeyyim bilemedim menepozu falan çıkar aklından ama bu lekelenmeler niye..inşallah geçen seneki gibi bir bir haberler gelsin hobareylere yetişemeyelim inşallah..
tuanayım çok çok geçmiş olsun inşalalh film de temiz çıkar annenin.başmızdan eksik etmesin Rabbim hepsine sağlık versin..
özlemcim bende humananın kimyonlu çayını aldım bebek için kendime de humananın aldım ..inşallah faydasını görürüm..
bebingim baban nasıl oldu ? iyileşti mi?
senin avatarını da ben yaparım inşallah Allah göstersin o günleri
hoş bunu fotoğrafçımız yaptı ama olsun seninkini ben yaparım inşallah..
gulimuscum bende anlamadım açıklamayı ama benim tüp bebekte de buna benzer açıklama yapılmıştı yok zaten kalitesizdi yok zaten sperm azdı ..
ne diyeyim kendiliğinden gelsin bebişin inşallah
sevimcim hoşgeldin canım merak ettik çok senin kuzunda pek nazlı topiğimizin bebişleri pek yaramaz valla:))
sermestim senin kuzun naptı bugun ? uykusu,yemesi nasıl?
zasacım bizde eveli gün yapıldı bahar temizliği bugun yağmur yağdı ne oldu camlar yine aynı(
elanazım demek eşin kız hissediyor benim eşimde kız diyordu ben de öyle ama tutturamadık:))
sağlıklı olsunlar hiiiç önemli değil..
bilge cim yok yine kızın nasıl oldu ? çocukların hasta olmasına dayanamıyorum bende ya..hele kendi çocuğun olursa daha kötü olur
çok yoruldum bugun(
sabah bebişin herşeyini yıkadık evin içine astık
ordan çarşıya çıktık geldik ki komşular sahile deniz kıyısına pikniğe gidelim dediler
herkes bi çeşit yaptı masa sandalye de aldık 2 araba çoluk çocuk toplandık gittik çok güzeldi taa ki 5 e kadar ..bi yağmur başladı nasıl toplanıp arabaya attık eşyaları bilemedik neyse ki keyfini çıkarmıştık:)
ama yok ya direk yorgunluk birşey yaptırmadılar ama dolanmak bile yetiyor
kim görse doğum yakın mı diyor(
Allah korusun valla erken gelmesin oğlum
Demin bilgisayardan birşey okurken yanımda kociş habire projesi için fikir soruyor bana otel projesi yapıyor şuan yatak başı nasıl duvar kağıdı nasıl halının rengi nasıl bende baştan savmak için gösterdiği şeylere bakmadan onu yap bunu yap dedim dedim çocukta beni dinledi render aldı yani 3 boyutlu programda eşyalara maplari dokuları atıyor ve fotogerçekçilikte görebiliyorsun odanın gerçek fotoğrafı gibi neyse benim baştan savdığım şeylerle döşemiş odayı bir baktım köylü köylü nasıl kızıyor bana sen nasıl ressamsın bu ne yaa diye dalgamı geçiyorsun benle diye bende ben bakmadım bile ne gösterdiysen banane bana ne soruyorsun dedim sinir oluyorum bana sormasına çünkü bana sorduğunda çok vakit kaybettiriyorum ona bir türlü birşey beğenemiyorum öyle olmasın diyede ne sorsa aaa olmuş diyorum baştan sağmak bukadar olur :))))
burpum koceni ne sallıyon öyle anacım..benimki de beni sallıyor öyle hıı tamam evet falan...ay ben cok sinir oluyorum o zaman..kale almıcanız bizi ne evlendiniz madem be
bu arada bugün dört sene evvel yüzükleri takmıs nikahlanmıştık eşimle..pehh yaslanıyoruz..adam hatırlamadı bile bee..ben dürtünce anca..bir de diyor kız kafa mı bıraktı..alacam o kafayı da...neyseee amannnn..
şifa recetem gecmis olsun kuzum ya annecin rahatsızmıs ins iyileşir hemencik
özlemmcim telde de konustuk anacım hep olan seyler biz de yasadık sen de yasıycan bosa gücünü harcama simdiden sonra daha lazım oluyor ona göre..bu arada bu kadar kendimizi yıpratma nedenimiz buldumcuk anne olusumuzdan canım..ceket at hamile kal yöntemiyle gelseydi bu bebeler bu kdar kasmazdık belki ne bileyim ay..
ya bu arada kocişin tedbirsizligine ugradım..rahim agzım acık degil diye spral de taktıramamstm offf...olmaz olmaz deme demişler..körün taşı ya gelirse diye üç bucuk atıyorum simdi..bu ay gecen kadar ben ölür dirilirm artık..bir anda sihirli degnekle dogurgan olmamısımdır herhalde diymi ya..kızım cok kücük bense göçük...nayırr nolamaz diyorum sadece..nolmasın da lütfenn..semra önümde kötü örnek sen olmasan sallamıycam bile de..ah o de işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?