melekcim canım benim sonuç öğleden sonra çıkacak ama benim hiç ümidiim yok olsa bile düşükle sonuçlanır her hamileliğimde lekelenmem düşükle sonuçlandı benim((((((((( kan demek düşük demek benim için (((((( ki kaldıki kist olabilir ondan dolayı sökülmemiş olabiilirim şu kan testimin sonucuna göre doktora giderim
melekcim tr ye geldiğinde sana söz pastan benden
Kızlar,dua edin,annemin sonucu bugün çıkacak,Rabbim İnşallah temiz çıkartır,şimdiden Allah razı olsun...
zasacigim ada cok güzel cikmissin tatlim coook begendim o benim boncugum boncugum:))))
Kızlar,dua edin,annemin sonucu bugün çıkacak,Rabbim İnşallah temiz çıkartır,şimdiden Allah razı olsun...
melekcim canım benim sonuç öğleden sonra çıkacak ama benim hiç ümidiim yok olsa bile düşükle sonuçlanır her hamileliğimde lekelenmem düşükle sonuçlandı benim((((((((( kan demek düşük demek benim için (((((( ki kaldıki kist olabilir ondan dolayı sökülmemiş olabiilirim şu kan testimin sonucuna göre doktora giderim
selam canlarım burpcum noldu ışığın yanıyor ama yoksun
bak şimdiden anlaşalım lütfen eğer hamile isen abuk sabuk yerler girip düşük mü mol gebelik mi araştırmaları yapma lütfen bak lütfen yapma bunu..
benimde oldu 1.5 gün sürdü ben buraya adet oldum dedim hatırlarsan hatta sen sonra yazdığımı bulup alıntı yapmıştın bende bu yazdıklarını yapıştırcam inşallah sana:))))
bebingim sevindim babanın iyi olmasına ama arkadaşına çok üzüldüm Allah sabır versin ne diyeyim
o da Allahın emri işte...inşallah acısı hafifler zamanla
sermestim sormasa mıydım nasılsın diye kıyamam canım ya..senin cimcime çok üzüyor seni ama geçecek diyelim bugunler ama zor galiba baksana bilgeye 6 yaşındaki cimcimesi neler yapıyor..
inşallah kazaya gelmezsin ama zannetmiyorum ya olmaz bu kadar kolay olmamalı:))ama dikkat edin bundan sonra herifine söyle :))
bilgecim Allah kolaylık versin yakın olsak ben bakardım alt komşunun torunuyla kanki olduk herkes bana kankin nerde diyo bugun evine gitiler pazartesi özlemle gelir artık..
tuanayım annenin sonucu çıkmıştır inşallah iyidir yazmamışsın ama ararım ben zaten seni..
özlemcim sütsüz ineğim benim gelmemişsin bugun hiç sanırım ankara ya gittiniz ..
ilk gezmenize çıktınız demek ..
burp ten hbr var mı diye geldim meraktayım
inş güzel haberi almıstırrrr
doktora filan gidiyodur..
ada hanım kocaman olmuş maşallahhhhhh
dogum günü kutlamanız nsl olacak semracım.
denizim izmir gibi burası da sabah güneşli sıcak bi hava öğleden sonra geliyor bulutlar sakır sakır yagmur yagıyor ingiltere gibi olduk valla.
hiç sevmem yapış yapış nemleniyor.
demek yine yıkadın camasırları alemsin valla.cicleriniz cok guzeldir eminim.güle güle kullanın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?