Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melekcim canım benim sonuç öğleden sonra çıkacak ama benim hiç ümidiim yok olsa bile düşükle sonuçlanır her hamileliğimde lekelenmem düşükle sonuçlandı benim ((((((((( kan demek düşük demek benim için (((((( ki kaldıki kist olabilir ondan dolayı sökülmemiş olabiilirim şu kan testimin sonucuna göre doktora giderim

tuanayım bana akıl ver kola muz narekşisi patates ekspresso kahveyoğurt başka hepsini denedim

tuanayım varmı öyle bir görünüp tüymek burp kişisi deretepe ishal yokmu bi çare ayoool detoks detoks nereye kaddaaaaaaaaaaar vücudumda su kalmadı içmiyorumda vallaha tuvalete gitmemek için bıktım tuvaletten

allah büyük canim mucizeleride unutma tatlim senin icin inan cok dua ediyorum canim insallah güzel haber aliriz hobreyy yapariz...

melekcim tr ye geldiğinde sana söz pastan benden

tamam canim bu sözünü unutmam cünkü allah nasib ederse 26.12 istanbuldayim tabi daha cok var ama ben sana hatirlatirim:)))

burpum yaa,nedir buu?denemşsin herşeyii,allaalaaaa neden ki aceppppp!!öğleden sonra kan sonucunmu çıkıcakkkk,ayy hadi yaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!nolurr yüzümüzzz gülsünn,biriniz açılış yapıca gelicek peşiii ben eminim...

nurcihanla ben fcde konuştum,yoğunmuş,evi toplaması gerekiyomuş,o yüzden pek giremioo.

Yavrucum,ishalin inşallah gebeliğindendir,düşük olmaz niye olsun,denisiminde lekelenmeleri olmuştu,böğürtlen çayı iç,bana çok iyi geliyor ishal olunca,poşet çaylardan olur,doğadan,lipton falan..Hadi hayırlısı bakalım...

Kızlar,dua edin,annemin sonucu bugün çıkacak,Rabbim İnşallah temiz çıkartır,şimdiden Allah razı olsun...

melek unutmam unutturmam sözüm söz :))))duaların için teşekkür ederim sanada tutar inşallah o dualar sonra bizde imdaaat bu veletler uyumiiiiiiii deriz

semracım o adanın tipi ne öyle ben ona ne diyeyim emi böyle durumda hamburger ekmekleri olur ya bir yanağına birini öbür yanağına öbür dilimini yapıştıracaksın ortada o bal surat haaaaaaaaarrrrrrrrttt biraz vahşimi oldu

tuanayım hamilelikten isal olurmu şaka bir yana hamilesin deseler ödüm patlar vallaha gözüm yemiyor yok düşük riski yok mol gebelikmi dışmı düşerse genetik tarama bekler beni allahım hayırlısını versin şu an ezan veriyor tek dileğim hayırlısı akıllandım artık
böğürtlen çayı var birazdanda onuda deniyeyim saol canım
annenin sonuçları temiz çıkar inşallah sen içini ferah tut

herkese iyi haftasonlarıııı
bugun burpum hobareyle costursa bizi keske
ben üzügünüm cok bi arkadasım bebegini kaybetti 2 aylık.
onun haberini aldım resmen yııkıldım.
inş burpum çosarız birlikte.
dua ediyorum.

babam daha iyi cok şükür
inş dahada iyileşir denizicm kolay gelsin sanada
fotocu yaptı demek güzel olmuş

Kızlar,dua edin,annemin sonucu bugün çıkacak,Rabbim İnşallah temiz çıkartır,şimdiden Allah razı olsun...

tuanaycım bugün öğle saatinde dua ettim annen için inşallah sonuçta iyi çıkacak

burpcum hadi bakalım hayırlısı heyecanlandım bende bekliyorum sonucunu
hamile olursan da niye düşük olsun ki canım şimdiden niye öyle düşünüyorsun
bende test günümü beklerken dr lekelenme olursa diye bir iğne vermişti hemen yaptır diye
bende 2-3 gün hafif pembelik olmuştu ama hastaneye gidip iğne yaptıracak halim olmamıştı
kısmetse her koşulda oluyor bak sevimin kaç ay kanaması oldu da şimdi bebeği kucağında
hayırlısı olsun olmazsa da üzme kendini

selam canlarım burpcum noldu ışığın yanıyor ama yoksun
bak şimdiden anlaşalım lütfen eğer hamile isen abuk sabuk yerler girip düşük mü mol gebelik mi araştırmaları yapma lütfen bak lütfen yapma bunu..

benimde oldu 1.5 gün sürdü ben buraya adet oldum dedim hatırlarsan hatta sen sonra yazdığımı bulup alıntı yapmıştın bende bu yazdıklarını yapıştırcam inşallah sana:))))

bebingim sevindim babanın iyi olmasına ama arkadaşına çok üzüldüm Allah sabır versin ne diyeyim
o da Allahın emri işte...inşallah acısı hafifler zamanla

sermestim sormasa mıydım nasılsın diye kıyamam canım ya..senin cimcime çok üzüyor seni ama geçecek diyelim bugunler ama zor galiba baksana bilgeye 6 yaşındaki cimcimesi neler yapıyor..
inşallah kazaya gelmezsin ama zannetmiyorum ya olmaz bu kadar kolay olmamalı:))ama dikkat edin bundan sonra herifine söyle :))

bilgecim Allah kolaylık versin yakın olsak ben bakardım alt komşunun torunuyla kanki olduk herkes bana kankin nerde diyo bugun evine gitiler pazartesi özlemle gelir artık..

tuanayım annenin sonucu çıkmıştır inşallah iyidir yazmamışsın ama ararım ben zaten seni..

özlemcim sütsüz ineğim benim gelmemişsin bugun hiç sanırım ankara ya gittiniz ..
ilk gezmenize çıktınız demek ..

yağmur fena bastırdı yine sabahtan güneş yakıyor sonra yağmur ne biçim oldu bu izmirin havası ya sinir oldum
oğlumun ütülerini yaptım bitmedi daha ama çok uğraştım çarşaflar nevresimler yıkanıp kurumuştu açılmadı istedğim gibi tekrar yıkadım ıslak ıslak saatlerce açmak için uğraştımç..
daha kıyaftelere geçemedim en zevkli kısmı onlarda yarına artık

akşama da eşim geliyor çok özledim ya özledikçe adamdan çıkarıyorum acısını(

bebingim arkadaşının bebişine çok üzüldüm o yüzden diyorum ya hep allahım hayırlısını nasip et

elanazım lekelenme olunca stres çok oluyor şimdiye kadar iki hamileliğimde lekelenmeli oldu ikiside düşükle sonuçlandı doğal olarakta korku gelişti bende ((((

kızlar kırmızılar teşrif etti ama ben rahatladım resmen

burp ten hbr var mı diye geldim meraktayım
inş güzel haberi almıstırrrr
doktora filan gidiyodur..

ada hanım kocaman olmuş maşallahhhhhh
dogum günü kutlamanız nsl olacak semracım.

denizim izmir gibi burası da sabah güneşli sıcak bi hava öğleden sonra geliyor bulutlar sakır sakır yagmur yagıyor ingiltere gibi olduk valla.
hiç sevmem yapış yapış nemleniyor.

demek yine yıkadın camasırları alemsin valla.cicleriniz cok guzeldir eminim.güle güle kullanın inş.

denizim hemşire arkadaşımla sohbet ediyorduk kısırlık konferansı verdik birbirimize :86: tam cevap yazarken aradı konuştuk konuştuk o dertli ben dertli iki dertli kaynattık ışığım o yüzden yanıyordu :)

var anacım var burp kırmızı kartı aldı aman alayım allah beterinden saklasın adet olduğumuz sürece umut var benim derdim sabah ateş basmaları menapoz kapımda derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…