Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
off ya ne güzel ümitlenmistim canim cok SIKKIN morelimde bozuk senin güzel haberinle düzelerim diyordum oda olmadi((((((

tuanayımın annesinin sonucu çıkmış korktuğu gibi değilmiş çok şükür

off ya ne güzel ümitlenmistim canim cok SIKKIN morelimde bozuk senin güzel haberinle düzelerim diyordum oda olmadi((((((

bir değnek gelse ve topiğimizin tüm hamilelik bekleyenlerine dokunsa aynı anda hobarey çekilse halay olur anacım artık

pc acık kac saattir oturamadım basına bir
burpum rahatlamısın gözün aydın canım ama sen bu menapozu söyleye söyleye cagırıyorsun resmen canım benımm dillendirme bu kadar korkma karamsar olma cekme üzerine lütfen kuzummmmm benim stres de etkiliyor seni ister istemez
bu arada benim seconder hamilelik senin olsun anacım istemem simdik hic sırası degil cok kızdım zaten kendime inş olmadık zamanda gelmez mucize diycem de tövbe Rabbimin gücüne gidecek Allah hayrlısını kararlısın ne diyeyim

denizcim yorma kendini canım o kadar carsafı burusuk kalsa nolcak zaten buruscak kac kere daha yıkıycan onları bı süre sonra yıkamaktan ütülemeye fırsatın kalmıycak zati

bebişim arkadsın hamile miydi yoksa yasayan bebegn mı kaybetti her ikisi de kötü de ikincisini düşünmek bile istemiyorum Allahım sabır versn(

şifa recetem güzel sonuclar almstır insallah annesinden yana

ben de ası oldum bugün tetanozun dogum sonrası dozunu
unutmustum gecen aklıma geldi neyseki cok gecmemiş olmam gereken tarihten
of canım sıkılıyor bi dolu işim var sabahtan beri kac posta camsr yıka as
yıgınla ütü bekliyor gene nefret ediyorum sıcakta ütüden
aksama arkadaslara gidicez kızı özlemişler bize de bahane oluyor iyi
pazar sabhı yola cıkıyoruz kısmetse yarın da onun hazırlıgı olur artık valiziydi yolluguydu evi temizler bırakırım gitmeden gelince hazır olsun nolur nolmaz
kadınlara rahat yok ne tatile giderken ne dönerken anacım

regl oldun sanırım burpum ama test te cıktı mı garanti olsun.ne diiyim alıstık artık biz heveslenip kursagımızda kalmasına.
bende sogan aldım sumak ekip yicem aksamları havuc incir kürü yapacam catlasın yumurtalar diye.

sernestim arkadasım hamileydi ama bu ilk degil aynı seyi 3. kere yasıyor.kalp atıslarını bile duymuştu.cok zor bişeyyy yasadıgı.nedeni bile bilinmiyor.

tuanayımın annesinin sonucu çıkmış korktuğu gibi değilmiş çok şükür

cok şükür gözü aydın

bir değnek gelse ve topiğimizin tüm hamilelik bekleyenlerine dokunsa aynı anda hobarey çekilse halay olur anacım artık

o da olacak insallah Allahım büyük dualarımız kabul olcak elbet

sernestim arkadasım hamileydi ama bu ilk degil aynı seyi 3. kere yasıyor.kalp atıslarını bile duymuştu.cok zor bişeyyy yasadıgı.nedeni bile bilinmiyor.

kıyamam ya ne üzülmüştür off herkesin imtihanı farklı farklı
genetik tarama yapmıslar mı peki böyle peşpeşe kaybı olanlar da cok var
Allahım güc kuvvet versn ne diim

sermestim hayırlı yolculuklar
iyi tatiller.
inş kızının iştahı acılır oralar gidince :)
yarar deniz havası.

sermestim hayırlı yolculuklar
iyi tatiller.
inş kızının iştahı acılır oralar gidince :)
yarar deniz havası.

saolasın bebişim insallah düzelir canım ya
deniz önmüzde anacm deniz havası alıyor zaten hep de
belkim su bikini diyetine son verir hatun tatilden dönnce kimbilri

burpum ne diyelimmhakkımızda hayırlısıı demekden başka bişey diyemiyorm

tuanaycım çok sevindim,hadigözünaydın olsun cnmcım.

bebingim büyüdük cnm,haftaya cumartesi dışarda kutlucaz nasip olursa,fot.ları paylaşırım sizlerle.hepiniz davet ediyoruz,keşke aramızda olabilseniz.burpum,balım ve sevimciğim ist.da olduğu için gelirler inşallah ama sizlerr de yanızdaymışsınız gibi kutlucaz.maviyide davet etmek isterim ama numarası yok bende,o zamana kadar girerse foruma bekliyoruz cnm.

burpcum rahatlamana sevindim bebiş olsa daha güzel olurdu ama neyse dediğin gibi adet olabilmek te güzel birşey kısmet bir dahaki aya inşallah

selam kızlar sevenleri kavuşturdum (totom ve koltuk) hemen geldim. bugun oturmadım zırt o tarafa zırt bu tarafa daha da bir dünya ütü mevcut valla ne yapmalıyım bilmiyorum. tembellik cok cazip geliyor su an.

kızı anneanneye satabildim cunku yarın sabah 7.30 da evden cıkacağız toplantımız için. bugun okuluna almaya gittim hanımefendiyi bütün öğretmenlerine kardeşim geliyor annemin karnında demiş dolayısıyla tebrik edildim durdum. izah etmeye calısıyorum bana saklama nazar yüzünden kızın söyledi diyorlar. en sonunda hocam varsa da benim haberim yok dedim. :)))yanında da konusmuyoruz nerden cıkardı anlamadık.

burp sana katılıyorum bana da ikinci cocuk uygun değil cunku birinciden nefes alamıyorken ikinciye nasıl enerji yetiştireceğim hiç düşünemiyorum. zaten düşünmüyorum da doktor bana 3 ay izin verdi. ben de kafamı boşalttım. eskiye nazaran bayağı aşama kaydettim. mesela bugun kaşlarımı aldırdım genelde cok acı cekerim acımadı aa dedim regl nezamandı beni yahu??? hesap kitap bıraktık ya ben hepten unutmuşum günleri. preseed protestom devam ediyor zaten :))))sen de rahatla ne menapozu oldukça yaş almış kadınlar hamile kalıyor düşük şanslarla sen mi kalamayacaksın?

pınarcım senin kızımla kanka olalım diyen güzel yüreğine teşekkür ediyorum canım. ama sana acıdığım için teklifini kibarca reddetmek zorundayım. bugun öğretmeninden aldığım bilgiye göre okul tellerini kaçmak için delmeye calısanlar arasında tek kız benimkiymiş. düşün diyorum :))))bi de kızlar cok kavga ediyordu bugun dedim ki uslu olanlara oje süreceğim. ne renk herkes istediğini söylesin. kızların hepsi pembe, kırmız vs dedi benimki YEŞİL dedi :))) bi sorun var ama nerede???

sermest evet kız bana bağlı hatta yapışık ikizim. babayla alaka yok ya cıldırıyorum. pilim bitiyor daha hala anneeeeeeee diye bağırmalar. uykudan zevk alamıyorum sırtımda 2 ayak :)))) bu gece yayılıcam ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…