öldüüüüüm bittim oyy anam hayatımın en yorgun günü bugün amanınn zor girdim nete alaahaısmarladık demeden gitmeyim yola dünya hali diye
sabah bes bucuktan beri ne yer gördüm ne yastık kızım bugün dogumundan beri en çileli en zor gününü yasattı bana sabahtan beri napcamı şaşırdım bitmiş tükenmiş durumdayım bütün gün agladı ne istedigini bilmeden bir dakka bırakmadı beni ya kulaklarım cınlıyor artık ne yiyor ne susuyor yedirmek bi kriz zaten sabah aclık vuruyor uyku sersemi yiyor tek teellim sabah ögünü bu sabah gaz tuttu onu da yiyemedi o aglar ben aglar sabahın köründe kıyamet kopardık beraber tam uyudu yatıcam öküzün biri almıs süpürgeyi arabasını temizliyor dısarda allam ya burası lojman olunca birine laf da denmıyor esler işyreinde bir olunca ama susarmıyım cıktım kaydım bi güzel kapattırdım ohh tam yatıcam bır yagmur gök gürültüsü derken benım uyku sizlere ömür bidolu işim vardı halletmem gerekn hazılrık ütü temizlik hepsi kör olası bir kertenkele yüzünden aksamın besine kalmasın mı esim dısardaydı evi süprüyordum cocuk durmaz bıyandan zaten makınanın altından cıkmasıyla ben cıglıgı bastım tabı her kapının altına bıseyler sıkıstırdım kızla yatak odaya hapis olduk o gelene kadar o saatten sonra da cadoloz hepten heyheylendi ay geberdim nasıl beter durumdayım anltamam biyandan iş yetiştir biyandan kız susmuyor ciyak ciyak aaayy nasıl saatlerdi öyle babasında da durmuyor dana uyumuyor yemiyor delirtti calpol verdim bana mısın demedi daha bi azıttı resmen sanırım biz diş krizine girdik erkenden sürekli elleriyle üst damagına dokunmya calısıyor ve yemiyor aglıyor aklıma baska bısey gelmıyor ama belrtıler dıse benzıyor gibi tam kabusmus onu anladım ama
of ikiydi zar zor uyudu artık da ben de dus aldım on dakkada börek yaptım apar topar anca mıcım koltuk gördü yani
ası olmustum tetanoz bunca harala güreleye kol mu dayanır şişti o da davul gibi kıprkımızı naıl agrıyor ne bel kaldı ne kol antalyaya varana kadar gözüm acılmaz benım daha kücük sıpa arabada uyuyor nasılsa ben de kayarım artık bigüzel
sabah erkenden yola cıkıcaz ben hazırlıgımı daha yeni bitirdim düşünün börek pişsin çay demiycem termoa yolun uzunca bir kısmında mola yeri yokmus caysız benmki duramaz adam da dinlenemei onca saat arac sürcek kazasız belasız varırız insallah
ayyy saatlerce bir valiz toplanr mı
eslem hanım yüzünden kapanamadı ki cantalar kör olasıca camasırların kurumuycagı tuttu amanın gitmeden bin pişman oldum ıngılı cıngılı bidolu esya sterilaztör kettle pompa biberonlar bezler cart curt off bizden cok esyası var hanımın ya bu cadı böyle bas bas bagırırsa napcaz biz oralarda atarlar bizi otelden valla gece diker herkesi dana
seviim nan hamile kalırsak moku yedik valalha bu cadıların üstüne bir de bebe olmaz olamaz adamlardan da hayır yok bize anam sen gel kuzum kapım hep acık sana kaderdasm benm yirim sizi
bitkisel hayata girmeme ramak kaldı yeminle bu halde size bay yapmaya geldim deegrinizi bilin ulenn
bilgisayarı alcam net bulursam girerim insallah
hepicinizi öpüyorm duanızda unutmayın bizi
umarım gercekten tatil olur işkence degil