Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tuanay annen için çok çok geçmiş olsun canım. sonuçlar ferahlatmıştır içinizi. bir daha yaşamayın inşallah.

iyi haftasonlarııı sekerlerrrr
nasılsınız bakalımmmm

tuanayım cok sevindim anneciginin iyi olmasına.

sermestim arkadasımın genetik taramada bi sorun cıkmadı ki
Allah yardımcısı olsun.

ada hanımın dogum gunune gelmek isterdim semracım ama nasıl olacak ki.
siz kultayın bizim yermizede lütfen.öpüverin adayı benim için

mavi nin düğün bugundu sanırm
koşturma içindedir şimdik efeyle

bilgecim beni güldürdün cnm valla
toton ve koltuk buluşması cok hosuma gitti
kzının kıymetini bil sekerim farklı bi cocuk yeşil oje istedignie göre.
niye digerleri gibi olsun ki :)
ben cok begendim aferni ona.bu yasta okuldan kacma planı sasırttı ama :)
bunları not et ilerde unutulmasın

iyi hafta sonları herkese
demek mavinin düğünleri bugundu hayırlısı bakalım

bilgecim ben yazdıklarını okurken çok eğleniyorum ya valla
hayal ediyorumda gülüyorum:))kızma ama
şimdi dersin gül gül seni de göreceğim diye

maşallah kızına Allah sağlık versin varsın farklı olsun yeşil oje istesin:))

bende kocişime kavuştum ama harab bi halde akşama arkadaşlara gitmemiz lazım ne zamandan konuştuk gidesi yok ama bence gidelim kurtulalım:))

herkese iyi günler

slm milletttttttt beni özledinizmi vallahi ben sizi çokkkk özledim bir kez daha geldi pc hadi hayırlısı eee nevar ne yok
mavi demek ist da allah bir yastıkta kocatsın
burpum adet oldun mu şimdi ya gelsin artık küçük cüneyit allahım
denizim az kaldı tatlım değerlendir bu günleri acısı çıkcak ona göre bol bol uyu
elanazım canım az kaldı cinsiyete ama bence erkek kız diycemde erkekler genelde mide bulandırıyor
bilge kızın sana taaş söktürüyor desene eeee sen nasıldın acaba annenne bir sor
tuanayım geçmiş olsun annene canım allah kötülük vermesin
meleğim tükiyeye geliyosun demek oh eğlen gez sonra wc ye bile gidemeyeceksin
semram adamız kocaman oldu maşallah gecen sene bu zamanlar gün sayıyorduk kocadıkmı ne
özlem cim demek batu beyde sorunlu canım allh sabır versin hip natal süt artırıcı çay al tatlım
sermestim sana ne desem boş aynı sorunları beraber yaşıyoruz ama en azından sen tatile gidebiliyosun ve kocanla baş başasın ben bizimkilerden kurtulsam kayganama yakalanıyorum kızlarımıza allahtan gazsız bol uykulu günler sağlıkla inş he bu arada senin yüzünden anamla kapıştım senin fotorafını gösterdim bak dedi ne güzel kapatmış başını sende habire mıçını açıyosun dedi bana üzel çıkmışsın allahım nazarlardan saklasın yüzün ve yüreğin gibi güzel bir ömür geçir canım

gülmusum sana ne desem boş gülüm allahım sabır versin çok üzüldün biliyorum ama biraz toparlanınca tekrar isteyeceksin ben eminim her seferinde yeniden umutlanan biri olarak asla vaz geçme tatlım tabi bebingimde umutlara sarılsın kötü şeyleri aqklınıza getirmeyin
bebingim baban hastalanmış sanırsam çok geçmiş olsun tatlım allahım ol deyince oluyor kızlar en büyük örneği benim yıllaca olmadı tedaviler tedaviler of derken hamile kaldım tabi bunda sizin payınız çok büyük bana çok iyi geldiniz sonra kanamalar sonra riskli gebelik sakat demeleri aminosentez falan filan şimdi kucağımda sizin ve benim mercanım var allahım bu duyguyu sizede yaşatcak sonra sizde benim gibi ay gazdı cazdı aman ateşi var kakasını yapmadı diyceksiniz sonrada semra gibi yaş gününü kutluycaz inş bebeklerinizin ben buna inanıyorum hatta sizde inanın ben inanmak istiyorummmmmm rabbim hepinize bebişler versin

sermest bende hamilelikten çok korkuyorum bende memonun gazbına uğradım kız ya bide ikimizde birden hamile kalırsak ben bu kocayı boşar sana gelirim artıkın çünkü senle bizim kaderimiz bir anam

bana gelince kızlar ben annemle köye memlekete kaçmak istiyorum ama memo illaha bende gelcem diyor kayganamda senin ne işin var orda bu çoçukla gidemezsin yanlız biyere ancak kocanla gidersin sen yalnız gidemezsin kafanıza göere iş yapmayın hem oraya buraya gidecene evini yaptır evin yarım demezmi annemde evini yaptırsı n eşyalarını koysun da gene benim yanımda kalsın kışın iki yerde doğalgaz yanmasın demiş kadın kudurmuş olmaz kendi evi varken senle neden kalsın demiiş ulan 3senedir kadının sırtından geçiniyonuz ya gene dellendim memo gene borrca batmış abisi yüzünden benden saklıyordu elime banka exraları geçti bunun aldından mok kalkar salak ne diyeim bu akılllanmaz bu 5. salaklığı ben daha ne diyim bana hediye almaya para bulamadı ama abisine kaptırmış salak bende inat değilmi illahada bilezik istiyorum bi tane beğendim 3500tl dedim hiçde sevmem altını ama olsun bi altında benim olsun haha anam takar kızmın kurbanı var teyzeleri yarın onu konuşmaya gidecem türbeye haftaya kescem allah kısmet ederse sonrada zatı seçimden sonra annem gidecek belki bende ama memo ilalaha da bende gelicem derse ben gitmem annem gider evin elektirik işeri var yaptırır 1ay sonrada biz gideriz aha benim cadı uyandı

öldüüüüüm bittim oyy anam hayatımın en yorgun günü bugün amanınn zor girdim nete alaahaısmarladık demeden gitmeyim yola dünya hali diye
sabah bes bucuktan beri ne yer gördüm ne yastık kızım bugün dogumundan beri en çileli en zor gününü yasattı bana sabahtan beri napcamı şaşırdım bitmiş tükenmiş durumdayım bütün gün agladı ne istedigini bilmeden bir dakka bırakmadı beni ya kulaklarım cınlıyor artık ne yiyor ne susuyor yedirmek bi kriz zaten sabah aclık vuruyor uyku sersemi yiyor tek teellim sabah ögünü bu sabah gaz tuttu onu da yiyemedi o aglar ben aglar sabahın köründe kıyamet kopardık beraber tam uyudu yatıcam öküzün biri almıs süpürgeyi arabasını temizliyor dısarda allam ya burası lojman olunca birine laf da denmıyor esler işyreinde bir olunca ama susarmıyım cıktım kaydım bi güzel kapattırdım ohh tam yatıcam bır yagmur gök gürültüsü derken benım uyku sizlere ömür bidolu işim vardı halletmem gerekn hazılrık ütü temizlik hepsi kör olası bir kertenkele yüzünden aksamın besine kalmasın mı esim dısardaydı evi süprüyordum cocuk durmaz bıyandan zaten makınanın altından cıkmasıyla ben cıglıgı bastım tabı her kapının altına bıseyler sıkıstırdım kızla yatak odaya hapis olduk o gelene kadar o saatten sonra da cadoloz hepten heyheylendi ay geberdim nasıl beter durumdayım anltamam biyandan iş yetiştir biyandan kız susmuyor ciyak ciyak aaayy nasıl saatlerdi öyle babasında da durmuyor dana uyumuyor yemiyor delirtti calpol verdim bana mısın demedi daha bi azıttı resmen sanırım biz diş krizine girdik erkenden sürekli elleriyle üst damagına dokunmya calısıyor ve yemiyor aglıyor aklıma baska bısey gelmıyor ama belrtıler dıse benzıyor gibi tam kabusmus onu anladım ama
of ikiydi zar zor uyudu artık da ben de dus aldım on dakkada börek yaptım apar topar anca mıcım koltuk gördü yani ası olmustum tetanoz bunca harala güreleye kol mu dayanır şişti o da davul gibi kıprkımızı naıl agrıyor ne bel kaldı ne kol antalyaya varana kadar gözüm acılmaz benım daha kücük sıpa arabada uyuyor nasılsa ben de kayarım artık bigüzel
sabah erkenden yola cıkıcaz ben hazırlıgımı daha yeni bitirdim düşünün börek pişsin çay demiycem termoa yolun uzunca bir kısmında mola yeri yokmus caysız benmki duramaz adam da dinlenemei onca saat arac sürcek kazasız belasız varırız insallah
ayyy saatlerce bir valiz toplanr mı eslem hanım yüzünden kapanamadı ki cantalar kör olasıca camasırların kurumuycagı tuttu amanın gitmeden bin pişman oldum ıngılı cıngılı bidolu esya sterilaztör kettle pompa biberonlar bezler cart curt off bizden cok esyası var hanımın ya bu cadı böyle bas bas bagırırsa napcaz biz oralarda atarlar bizi otelden valla gece diker herkesi dana

seviim nan hamile kalırsak moku yedik valalha bu cadıların üstüne bir de bebe olmaz olamaz adamlardan da hayır yok bize anam sen gel kuzum kapım hep acık sana kaderdasm benm yirim sizi

bitkisel hayata girmeme ramak kaldı yeminle bu halde size bay yapmaya geldim deegrinizi bilin ulennbilgisayarı alcam net bulursam girerim insallah

hepicinizi öpüyorm duanızda unutmayın bizi
umarım gercekten tatil olur işkence degil

adet oluyorum galiba karnım ağrıyor belim daha bir feci bir iki damla kanda geldi bakalım söküle bilecekmiyim kurbanımız için gün aldık haftaya pazar saat 12de karaca ahmet türbesinde lokmamız var buyrun gelin kızlar cumarteside gidip kurbanlıkları seçeceğiz

günaydın
iyi haftalar herkese

herkes nerelerde :26:

sermestim iyi tatiller diliyorum
sağ salim varı inşallah
eslem de üzmesin sizi inşallah yollarda

tünaydın melekler nasılsınız bakalım eskiden bizim bir bebingimiz vardı çoştumu tam çoşar sayfaları doldururdu nerede bu kız zopa geliyor haaaaaaaaaaaaaaaaa

iyi haftalar hherkeseeee.

sevimcim o eski bebingden eser yok şimdi :)
sarkıyı söylerek yazdım tabi ben.

sermest gitti demek tatile.ohhh dinlensin inşşşşş

sevimcim Allah hayrınızı simdiden kabul etsin cnm
bayılırım lokmaya benim yerimede yeeee

merhaba kızlar
pek gelen giden olmamış
yaz geldi herkes dağıldı diyeceğim ama pek geldiği de yok
hala yağmur hala yağmur ısınsın artık ne bu böyle

sevimcim hayrınızı Allah kabul etsin canım

bende çarşamba gününe dr dan randevu aldım ikili test yapılacak
inşallah iyi çıkar

bebingim o eski bebingi istiyoruz biz çabuk toparlansın hatta bir mucize olsunda daha bir neşeyle sarılsın hayata inş

elanazım maşallah bak testlere bile gelmişiz zaman çok çabuk geçiyor dimi allahım kucağına aldığın günü nasip etsin sağlıkla

oh canlarım gelen olmuş sevindim çok:))

bebingim inşallah eskisinden daha iyi olacaksın eminim ben hem de en kısa zamanda

sevimcim hayrınız kabul olsun Allah mercana uzun ömür versin

elanazım demek ikili testiniz var maşallah günler geçiyor
inşallah sonucu da iyi çıkar
çarşamba benimde randevum var bakalım oğlum kaç kilo olmuş
sonra da hafta da bire düşecek galiba kontroller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…