Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kayınvalidem bombayı patlattı dün
isim konusunda
daha önce denizhan konusu geçmişti ısrar ediyor denizhan olsun diye
o zaman bende eşime olabilir demiştim benimki istememişti
şimdi de soy iism konusu var
deniz kayınpederimin annesinin kızlık soyadı imiş
hayatta bir büyük dayıları var onun soyadı deniz yani akrabalık olduğu için
dengesiz biri bi de bizim düğünde de salaklıklar yapmıştı ben büyüğüm diye çünkü dedeler nineler sizlere ömür
hep kayınvalidemi kızdırmış benim soyadımı bilerek büyüğüm diye koyuyorlar diye peheheee
eşimde dedi ki benim haberim yok onun soyadıymış diye
bende dedim çok kıymet versek adını koyarız
şimdi adını söylemeyeyim çok komik bi ismi var :))

kayınvalideminde kızlık soy ismi han ..o da babasının adını koyduramadı ya sesini bile çıkartamadı
barı ikisi olsun denizhan diye
dün bana laf atıyor bende o zaman olur demiştim oğlun istemedi herşey de hazır ayrıca biz deniz ismini kabullendik başka şeyler gelince anlamı kalmıyor dedim
sonra oğlunu istedi ona diyor bak deniz kabul etmiş niye istemedin diye o da aynı şeyi söyledi
olmaz artık ben yanına yakışmıyor diye isim bile bulmadım dedi
baya takmış ama karşı sülalenin soyadı olurda kendinin ki olmayınca içerlenmiş baya:))

elanazcım sıcaklar gelince sende benim gibi öflersin amaaaaa :)
testleride guzel cıkacak bebişinin.cinsiyeti de belki belli olur ama erken mi acaba

deniz oğlan tombiş olmuştur artık
ayy kaynanan oralardan yetişti yani
önce bişeyler alsın sonra konussun ne kadar ekmek o kadar köfte :)

kızlar benim koşturmamda ishalimde tam hız devam hele cumartesi beni bir görmeliydiniz ikidebir ateş basıyor moralim sıfır oldu soluğu doktorda aldık fsh yükselmiş moralimiz allak bullak oradan mezun olduğumuz okulun pilav gününe gittik oradan kemerburgaza çalıştığım okulun engelli at koşusuna gittik oradan dön pazar günü çalıştık bugünü saymayayım bile sayamayacağım kadar yoğundum desem tahmin edersiniz heralde bu ateş basmalar canımı çok sıkıyor yazın tedavi medavi olmayacağım kocişi ikna edersem bu yüksek fsh okadar ilaca rağmen düşmemiş yükselmiş dolayısı ile yarı fsh la tutmayan tedavi şimdimi tutacak hiç stres olamam hiçte okadar ilacı yiyemem kanser olacam sonunda benim kadar yüksek doz kimse almamıştır zorlamanın alemi yok kendimi düşüneceğim birazda sıçmışım veledinede çarkınada bu dünyaya bir kere geliyorum olmuyorsa olmuyor kendimi yıprattığım yanıma kar kaldı bu ne ya işime gücüme bakacağım
kocişede kanser olmamımı istiyorsun dediğim an akan sular durur saygı duyar bana annemlerede değerlerimizden dolayı tedaviye almıyorlar derim ki öyle sen sağ ben selamet
hiç boşuna kızmayın kızlar bu yaptığım durumu kabullenmek ve kendimi daha fazla yıpratmama izin vermemem durum ortada mucizeler beklemekle ömrüm geçiyor artık kafamdan bu meseleyi atacağım tüm otu bokuda bırakacağım bunca ay düşüreceğine yükseltmiş tüm yediğim içtiğim iğrenç şeyleri, ilaçları yediğime içtiğimemi yanayım harcadığımız paralaramı

merhaba güzeller,

dün gelemedim çok özür çünkü hayat maratona dönüştü benim için şu sıra. kıza yemeğe öğlen evden çık, alışverişi gör mutfak için eve gel yemek yap ortalığı toparla vs vs derkeeeen git kızı al okuldan eve gel yedir, kocan gelsin yedir, çay demle ikram et. kız uyusun ütüye başla derken dün vakit bulamadım. bu kabası detayları dinleseniz zaten bana hak verirsiniz.

sermestciğim tatile başlamış oh ne güzel hava değişimi yarasın kızına da annecik biraz dinlensin.

sevimcim bi sataşma olmuş şahsıma :)))) bi kere ben bu kadar anne macunu bi çocuk diildim yani ben kendimle kalmayı severdim. bu ayrılmıyor benden. yaramazlığa gelince haklısın ben de yaramazdım. ama annem sen dur dedim mi dururdun bu bana cevap veriyor kalıyorum dedi hahahaha aman sağlıklı olsun da canım kızım gerisi boş. ayrıcaaaaa seninki de gelecek için umut vaad eden bir arkadaşımız cadılıkta. bakalım benimkinin yanında nasıl bir performans sergileyecek.

denizcim eşinle fikrinize sahip çıkmanıza hayran kaldım genelde bu gibi durumda taraflardan biri satış yapabilir. bizde olmadı ama olan arkadaşlarım oldu. annesi devreye girince "dur hemen karar vermeyelim aşkım,çöreğim" diyenler. bu anlamda tebrik ediyorum. annelerimizin de meşgalesi yokmuş gibi bizlere müdahalesine de uyuzum. ister şaban koyarım ister tolga koyarım kardeşim kim bekledi kim taşıdı karnında diye adama sorarlar...bu arada şaka maka az zamanın kaldı. doyasıya çıkar tadını.canımcımmmm öpüyorummm

bebinggggg özledim seni deeeee. dengesiz bir yer oldu antalya iskoçya gibi 5 dk güneş 25 dk yağmur şeklinde deli olucam ama sıcaktan iyidir. sen nasılsın????az geliyorsun canım merak ediyorum seni.

elanaz testinde şimdiden müjdeler dilerim. Allah içini ferah tutsun sağlıkla kollarına al inşallah.

burp canım. seni en sona bıraktım cünkü yazdıkların beni çok etkiledi. şimdi diğer arkadaşlar bana kızabilirler yazdıklarım için, ama kanser dedin mi ben orada dururum daha da ilerlemem bu bir ihtimal bile olsa. senin sorun veya durum nedir bilmiyorum ama yaptıklarından sonuç alamıyorsan ve maddi manevi yıpranıp boşa kürek çektiğini hissederek ilaç almaya devam ediyorsan ben o zaman hiçbir şey senden değerli değil derim. ben de doktor korktuğu için 3 ay ara vermiş biriyim. belki biz de 1 tüp deneriz olmadı bırakırız. su an daha hassasım çünkü ameliyatımdan beri ilk kez mantar oldum ve acısı çok fena. içim ürperdi. insanın canı tatlı. Allah dermansız dert vermesin. üzgün olduğunu hissedebiliyorum biz kadınlar acılara dayanırız, günler geçer hayata bir şekilde tutunuruz ama sağlığın tehlikeye girerse işte o zaman herşey biraz daha zorlaşır. ben bunları yaşayarak öğrendim. sağlık işin içine girdi ben darmaduman oldum. sen de kendi sağlığını düşünmekte çok haklısın. tam destek bir eşin var. herşeyi bir kenara bırak ikinizi düşün. saçmalamış olabilirim burp ama böyle hissediyorum. senin sağlığının bozulmasını istemem. kocaman sevgiler

tamamen terkedilmiş buralarrr(((

kızlar pazar günü saat 16:00-18:00 arası altıntepe kuğuda doğumgünümüz var,hepiniz davetlisiniz.biz çok heyecanlıyız,geçensene gün sayarken bu senede farklı heyecanlarla gün sayıyoruz,aslında cumartesiydi pazara almak mecburiyetinde kaldık.hepiniz davetlisiniz..

iburpum sana tek kelime her şeyi oluruna bırak bencede kendini fazla yıpratma senin ve benim gibilere çoçukta olsa yaramıyor hayat bir şeyi verirken bir şeyleri alıyor bizden örnek ben memoyla evleneceğzi derken tam her şey düzeldi derken babamı kaybettim arkasından kayın pederimi sonra bebbekle uğraştık olsun diye şimdi oldu allahıma bin şükür ama bu seferde memoyu kaybettim yani aslında falada felekle uğraşmmak lazımmış şimdiki aklım olsa hiç hayatı kendime zindan etmezdim pişmanmısın dersen böyle dünya güzeli bir kıza sahip olduğum için çok mesudum ama aile düzenim bozulduğu iinde bir okadar huzursuz maddi manaevi çöktüm bence sende herşeyi oluruna bırak bu dünyaya bir kez geliyoruz ama istediğimiz hiç bişeyi yapamıyoruz sizin gene elinizde imkanınız var kariyeriniz işiniz maddiyatınız ve en azın dan ileri görüşlü bir aileniz var benimkiler tam bir odu tabi kayganam tarafı bir o p olmadığım kaldı onuda oldum onuda keşke şerefimle yapsaydım yıllarca sperm yetersizliğinden çoçuğum olmadı ulan bilseydim bir sevgili bulurdumda bari en azından yaptımda oldum derdim bunlara böyle yaranılırmış neyse hayatına bak gülüm zaman sana ne gösterirse onu yaşa allahım verecekse zaten alacaksın ama ben eminim alacaksın
bilgecim ben çok cadolozmuşum kızmda ban açekmiş ama bu beni geçmiş anam öyle diyor ağlamaları olmasında tek cadı olsun çaresiz kalmak çok zor kızım mosmor olurken
geçen sene bu zamanlar ada geliyorum diyordu ben tedaviye başlamıştım heyacan doruktandı maşallah kuzuma kocaman oldu okula gittiği karne aldığı günleride görelim inş
ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pazar benimde kurbanım var memonunda adağı var 2sini bir keseceğiz olmadıııııııııııııııııııııııııı şinciiiiiiiiiiiik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

türkçenin içine etmişim gene yazdık larımla ama tek elle hanfendiyi salla tek elle ya anca bu kadar oluyor benim gibi birinden
gelmeye çalışıcam canım ama nasıl olcak bende bilmiyorum pazar gününe olması çok kötü oldu misafirler gitmezse nasıl gelirim bakalım ya hayırlısı bende sizi özledim mercanada değişiklik olur doğdu doğalı bi bahçe bi ev aradada hastane zavallı kız

ayarlarr kaçarsınızz,hem bak mercanımada değişiklik olurr,arkadaşının yanına getirr annesi,oynasınlarr

selam canlarım bi sessizlik var ama herkes iyi olsun varsın sessiz kalsın burası

haklısın valla önce babaanne olsun dimi ama
göreceğiz bakalım gelecek mi onun bile konusu geçmiyor

denizoğlan nasıl oldu yarın göreceğiz teyzesi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil:))
burpcum valla ne desem bilmiyorum gerçekten neden senin bu konuda yüzün gülmedi hiç..moralini düzelecek bir gelişme olsa senn umut dolacaksın ama kötüye gittikçe sende haklısın yılmakta olumsuz bakmakta..
ama sevimin yazdıklarını okudukça haklısın kesinlikle hayat bir yerden verirken bir yerden alıyor malesef az ya da çok..eğer sağlığından ailenden eşinden olacaksan zaten senin yaşadığın mutluluğun adı ok ki..her zaman sadece ve sadece hayırlısını istemek lazım..
off ben yoruldum yahu
hoş yapabilecek durumda olsam bende senin gibi atom karınca moduna giriyorum canım sıkılıyor iş yok
annem sabah kalkmış yemek yapmış ortalığı toplamış çamaşırları yıkamış kurutmuş bile:))
kalktım kahvaltımı yaptım birazdan duşa girip gezmeler için hazırlanacağım:))

sağlıklı olsun kuzularımız da varsın cadı olsunlar napalım..
inşallah sende gönlündekine kavuşursun bilgecim dedim ya herşeyin hayırlısı..

haaa şaban mı onun muhabbeti de oldu temmuzda doğarsa benim oğlan şaban ayıymış galiba:)
eşim o konuda gerçekten ailesinin ağzına bakan biri değil ama bende ona inat gidecek ailesine karşı gelmesinden zevk alan biri de değilim olmadım hiçbir zaman karşılıklı anlaşıyoruz bu konuda..
eğer o zaman denizhan konusunda tamam olsun deseydi gıkım çıkmazdı çünkü baştan öyle konuştuk o da seçecekti..ama şu saattne sonra olmaz artık.

az kaldı teyzesi bende yuvarlak top modunda geziyorum yatakta eşime rahat yok her döndüğümde deprem misali uyanıyor adamcağız..6.30 da kalkıyor sonra işe gitmek için(
bizğde seni öpüyoruzzz hem de çok:)
tebrikler şimdiden keike yakın olabilsek hep beraber orda olabilsek
gelin olduğu günü de görün inşallah

sevimcim durum o kadar vahim mi
kıyamam canım benim
kaç senedir nedir çektiğin ya senin derdin sana yeter zaten neliklerle sahip oldun bu kıza

memo da var kabahat ama istese kimseyi karıştırmaz seninle kızına bakar
ki şu saatten sonra en mutlu olacağınız zamanlar kızınız oldu sağlıklı maşallah
inşallah düzelir memo da sende kimseyi takma
kayınvalideni hele hiç
sendne kıymetlisi yok hayatta başkaları için üzülmeye değmiyor gerçekten

Son düzenleme:
semracım pek tatlu masallah
nazar degmesin yaaaaa
sen onu ısırmadan durabiliyormusun cok merak etttim

kızlar aylardır ugrastıgımız tabelamız takılıyor ısıkları yansın foto eklerim güzel oldu tabi benim kafamdakini yapamadılar ama napalım bunada sükür

allah kabul etsin canim

bende çarşamba gününe dr dan randevu aldım ikili test yapılacak
inşallah iyi çıkar

güzel haberler alman dilegiyle canim umarim hersey yolundadir

ay ben bu isim konusunda ailelerin karismasina sinir oluyorum ya sizene cok istiyorsaydiniz kendi cocugunuz isimlerini koyaydiniz niye karisiyorsunuzki biz o cocugu kolay bulmuyoruzki birakinda bizimde icimizdeki hayelleri gerceklestirelim dimi ama yaaaa

seni cok iyi anliyorum canim hic kizmiyorum kendini nasil rahat hissedeceksen öyle davran tatlim

allahim bol kazanclarda nasib etsin tatlim

kizlar ben bu aralar cok yogunum ve morelimde yok eger giremezsem merak etmeyin allah nasib ederse persembe trde olacagim geri haziranin 20sinde aranizda olurum insallah.

kendinize cok iyi bakin öpüyorum hepinizi....

denizim annen işleri şimdi yapıyor keyfine bak diye yakında sende rahat rahat uyuyamıycaksın bunu biliyor kadın o yüzden sana sadece gezme işini bırakıyor inş deniz oğlan sessiz sakin bir bebek olur anasıda bol bol uyur uykuya hasret biri olarak söylüyorum zaten uyku sorunum vardı şimdi tamamen uykusuz geçiyor günler
memoyla durumuz gerçekten çok vahim birini engellesem sülalesinden birini engelleyemiyorum ve ben yoruldum artık karışmıyorum ne halleri varsa görsünler en azından beni rahat bıraksınlar ansı bıraksa büyük eltim bırakmıyor o bıraksa küçüğü o bıraksa kayınlarım kızım doğdu diye sevincene adam daha kızını kucağına alıp şöyle sevmedi bile gece geç geliyor geldimide sızıyor bide alkole alıştı sevgi ilgi alaka yok kalmadı gırtlaga kadarda borca batmış bana söylemiyor korkusuna bağırırım diye ama gelen banka kağıtları gösteriyor sordum sanane dedi şimdide abine tel et bana 2seneliğine borç göndersin dedi bende seninde abilerin var her mıçın sıkışınca benimkiler destek olamaz dedim dükkan açacağım diyor ayranı yok içmeye tahtaravanla gider mıçmaya geçende ev yeni eşyalarıda yenilersem kızda yeni karıyıda yenilerim diyor arkadaşına bende hayırlı olsun dedim galiba öyle olcak düzelmiyor düzeltmeyede çalışmıyorum artık gittiği yere kadar hayırlısı bakalım neyse ya sizide sıkıyorum

bebingim tabelan hayırlı bereketli olsun canım
meleğim gülerek gel inş türkiyeye inş bu sefer görebilirim seni ist gelcekmisin

selammmmm ankaradan geldik ama hiç fırsatım olmadı girmeye :)
nasılsınız bakalım ben sizi çok özledim ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…