Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay tam günlerinde hep mi oradalar valla öyle dersin accık fırsat versinler değil mi ya? kız allah iyiliğini versin senin :) o dediğin şey geçen ay yoktu bu ay nerden çıkardın hayret birşeysin ya.....

gamzem ya havalar ısınsa biliyorum ben yapacağımı valla hiçbir şey yemem dondurma yerim:)))

yormamaya çalışıyorum canım yan gelip yatıyorum çok yorgunum zaten atamadım yol yorğunluğunu daha....

mavimcim 12. güne de fırsat ver 13. gün olmazsa 14.gün zaten yoklar..
ne var ya karı kocasınız çekilin odanıza 12. günü atlama ama.stres yapma
tree line da düzelmiştir belki bu ay..sonuçta her geçen ay toparlanıyor rahim..

gamzecim mercimek köfetsi yap beni favorimdir birde börek patlat
tatlıyı da kendin bul yeter işte ne olacak daha..

özlem herşeyin hayırlısı
stresten de olmuş olabilir ama adet tarihlerin 2 ay geriye gidince durum nasıl gün olarak mesela 30.gün 31. gün yada genelde kaçıncı gün adetlerin gelir...

özlem yaa adet günün geçtimi senin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl mutluyum,inşallah yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!allahım nolur,adacıma arkadaş gelsin,hemde kız olsun

aşkım keşke öyle olsa ama sanmıyorum .... ada'ya arkadaş geitrmeyi o kadar çok isterim ki:)))

özlem herşeyin hayırlısı
stresten de olmuş olabilir ama adet tarihlerin 2 ay geriye gidince durum nasıl gün olarak mesela 30.gün 31. gün yada genelde kaçıncı gün adetlerin gelir...

alemsin ya şu yardıma bak bari hepsini söyleseydin ya:)))

özlem herşeyin hayırlısı

bende öyle düşünüyorum inşallah vardır ama hiç öyle gelmiyor malesef.... benim 2 aydır düzenli gidiyordu öncesi hep düzensizdi bakalım bu ay nasıl olacak....

özlemcim hadi inş olur ama vardır vardır deyip senide çok ümitlendirmek istemiyorum snra ırmızılar gelince çok üzülmeni istemiyorum ama canı gönülden dua ediyorum herkese biran evvel olsun diye...

geldim yoksunuz kızlaaarrrr

deniz ben 12.günü değerlendiremem canım ya valla çok utanırım evde birileri varken
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hem de yan odamızda
dursun bu ay hem hamilelik saplantısı yaşamamış olurum zaten stresliyim bu günlerde bi de
iki arada bi derede sırf bebek için tedirgin tedirgin birlikte olamam
napıym o kadar durdu 1 ay daha dursun bebeğim

hadi inşallah özlemcim
daha çooooook günler geçer
ve bebeğinin haberini alırız bu ay
bi daha ki ayda da ben
koca göbekleri tokuşturucaz yaaaaaa:))))))))))))))

canım ya kısmet belki de farkında olmadan gelir
ayıp olcek amma kaç gündür sizdeler adamın sızlanması lazım artık anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gitmiyor musun artık diye:))))
şaka bir yana ama 14. gün de denersin yaw kısmetse artık..napalım bizde o da yok 2 ay boş geçeceğiz..

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adam anasına sızlanacağına
bana yaklaşmaya çalışıyo ama
asla dedim
ben öyle korka korka istemem
14.günde de hız mız kalmaz bizimkilerde zaten yavaşlar:)))))))
bu ay ikimizde sakin sakin adeti beklicez desene

15 gün oldu bizdeler
şükür kurtuluyorum perşembe günü
bugün geçti sayılır yarın ı da atlatıym
sonraaaa
oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

özlemcim hadi inş olur ama vardır vardır deyip senide çok ümitlendirmek istemiyorum snra ırmızılar gelince çok üzülmeni istemiyorum ama canı gönülden dua ediyorum herkese biran evvel olsun diye...

sağol canım benim :) bende senin gibi düşünüyorum ve olmadığını biliyorum içimden bir ses öyle diyor keşke olsa ama ... duaların için teşekkürler canım bende hepinize ediyorum inşallah hepimizinki bir gün kabul olur....:Saruboceq:

adrenalin olur biraz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…