Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selammmmm ankaradan geldik ama hiç fırsatım olmadı girmeye :)
nasılsınız bakalım ben sizi çok özledim ya.....

merhaba özlem hoşgeldin...oğlun ve sen nasılsınız bakalım???uyumu yakaladınız mı yoksa yine zevk için mi ağlıyor kerata??ben de merak ediyordum seni demek ankaradaydın. hoşgeldin tekrar bol bol girebilirsin inşallah yazışırız :)))

kızlar aylardır ugrastıgımız tabelamız takılıyor ısıkları yansın foto eklerim güzel oldu tabi benim kafamdakini yapamadılar ama napalım bunada sükür

hayırlı, uğurlu, bereketli olsun canım güle güle kullanın.

kızlar aşırı yorgunum. havalardan mı koşturmadan mı bilemedim. şimdi bir duş alayım belki biraz kendime gelirim. akşama yine gireceğim. umarım gelen giden olur. sevgiler hepinize...

kızlar merhaba
bende dr a gidip geldim bebişimiz iyiymiş
ense ölçümü yapıldı kan testi de haftaya salı ya çıkacakmış
dr cinsiyetine de bakalım dedi bizimki sırtını döndü sonra dr biraz dürtükledi de döndü
baştan kız gibi dedi ben çok şaşırdım sonra pozisyon değiştirince
büyük ihtimalle erkek dedi bir dahaki kontrolde daha ne belli olur herhalde
şimdilik durumlar böyle

biz iyi gibiyizsen nasılsınnn?44 haftalık batuşumz nasıl?ankaradaydınız demek,gezmeyemi gittiniz bakalım,gzl değişiklik olmuştur.

hoşbulduk canım benim, oğluşum kıvranıp duruyor 5ten beri ayaktayım resmen zombi gibiyim... ağlamak onun için bir zevk :) evet canım ankradaydım, girmeyi nasıl istiyorum anlatamam ama çok zor çooook :)
kızlar aşırı yorgunum. havalardan mı koşturmadan mı bilemedim. şimdi bir duş alayım belki biraz kendime gelirim. akşama yine gireceğim. umarım gelen giden olur. sevgiler hepinize...
geçmiş olsun canım dinlen bakalım, gir sen benim yerimede :)
maşallah sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
oğluşumuz geliyor demek :)
biz iyi gibiyizsen nasılsınnn?44 haftalık batuşumz nasıl?ankaradaydınız demek,gezmeyemi gittiniz bakalım,gzl değişiklik olmuştur.

ayyy sorma dana gibi 10 aylık doğuracağım :) ya sen yardımcı olsan şu linki eklesen ha hacı :)))))
yapamazsam şifremi versemde sen yapsan :)

canım benim bende ne sorun yokki ne ararsan var hatta ben bu yola ilk smear testimin agus çıkması ile başlamıştım bana bir an önce çocuk yap rahim ağzı kanseri olabilirsin kanser öncüsü lezyonlar gördük demişlerdi yıllarca ara kanamam oldu biopsi ve histeroskopi ile toparlandı ara kanamalar erken rezerv azlığı yüksek fsh erkekte hareket azlığı aglütinasyon( spermlerde kümeleşme birinin başı birinin kuyruğuna kaynıyor) varikosel (ameliyat oldu gerçi hala varmı bilmiyorum bu ay sonu kontrolü var) yani ne ararsan var ttatlım yaş geçti ben hala çocuk peşinde koşuyorum hayatı ıskaladım son birkaç yıldır malesef

ay ben bu fotoğrafçıyı topuğundan vuracağım

aynen denizim bir şeyde düzgün çıksa umudum olacak ama herşeymi bana karşı bebek konusunda bende allaha havale ettim mucizelere kapımız açık ama strese girmemek lazım çok yıprandığımı hissediyorum biz kocişle başbaşa iyiyiz allah ona sağlık uzun ömür versin demek bu hayatta başbaşayız bence hiç sakıncısı yok birlikte iyi vakit geçiriyoruz bebekle taçlansa iyi olurdu ama kader işte elden ne gelir

canım benim kabullenilmiş çaresizlik işte

kizlar ben bu aralar cok yogunum ve morelimde yok eger giremezsem merak etmeyin allah nasib ederse persembe trde olacagim geri haziranin 20sinde aranizda olurum insallah.

kendinize cok iyi bakin öpüyorum hepinizi....

istanbula gelince buluşalım gene melek gene elimiz boş geçen sene birbirimizi tembihlemiştik ama olsun canımız saolsun

sevimcim zor şeyler yaşadınız kanamalar maddi sıkıntılar ailelerin baskısı ama eminim bu bir süreç tatlım inşallah memo çok bol kazanacağı bir iş bulurda şu ailelerden kurtarırsınız kafayı ev ev üzerine olmuyor ne çekiyorsan ondan çekiyorsun memo niye geç gelsinki başbaşa kalabilseniz tüm aileden uzağa gittinmi ayda bir canım cicim ziyareti yaparsın kafanı dinlersin ama böyle çok ama çok zor canım yaaa allah yardımcın olsun memo ile ilişkinizi yıpratmayın tüm bunların nedeni gelecek kaygısı ve dış mihraplar herşey yoluna girer inşallah canım birtanem

bizde fazla giremedik ama bizde seni özledik fıstık

sağlıklı olsunda ne olursa olsun bak benim hala bir fikrim yok kızmı erkekmi seni niyeyse tahmin edemedim atmasyon tutamamasyon olsada

kızlar benim kocişim birtaneciğim ölümlerden döndü dün ........in biri kırmızıda geçip arabasını biçti kocişimin ((((( allah korudu tontişimi kafasını vurmuş biraz allahtan kemer takılıymış sadaka verecem hemen

bu aralar bende nasıl yoğunum anlatamam diploma töreni hazırlıkları var izin günlerimde gümleyebilir bu hafta gelecek hafta defile var tekstil ve moda bölümünün zaten gümleyecek ama bu hafta sene sonu sergisinin komisyon başkanıyım okulda olmam gerekebilir birde diploma töreninin provası olacak hafta içi veya hafta sonu kongre merkezinin programına göre belli olacak dolayısı ile diken üstündeyim ve yapmam gereken bir alay iş var ((((

ha bu arada hala ishaliiiim ilaca rağmen

bu arada öküz yazınca sansür koydu forum :))))))

Son düzenleme:
ayy çok geçmiş olsun canım benim allah korumuş verilmiş sadakanız varmış, ver ver allah kabul etsin .....
bu arada bende seni çok özledim
işlerin yoğun desene yine allah kolaylık versin canım
bu arada öküz yazınca sansür koydu forum :))))))

rtük gibi desene :)

günaydın nasılsınız bakalım
benden eh işte Allah beterinden korusun da dr dan fırça yedim (

dün kontrolümüz vardı ya oğlum maşallah çok iyi hala önden önden gidiyor bizim ki ama ben kilo konusunda abartınca kocaa bi listeyi elimde buldum karnımı doyuran herşey yasak
ne yicem ben(
makana,pilav,hamurlu tatlılar ,çukulata(nasıl vazgeçicem çukulatadan),abur cubur patates ekmek kesinlikle yasak
sebze salata ve et serbest süt ürünleri ama ayğsız tuzsuz peynir

bi de demez mi gizli şeker olabilir ailede var mı annem var başta insülin vuruyor zaten
bebğin iri olması ondan olabilir ee bi ay öncede öndeydi aklın nerdeydi o zaman
şeker ölçümü yapıldığında 60 çıkmıştı iyi demişti ..

yarın sabah gele kan ver hemoglobine bakalım dedi son 3 aylık ortalamaya
sabah aç karnına kan verdim öğleye doğru çıkacakmış birazdan gideceğim sonuç alıp göstermeye..kendim umrumda bile değil ama oğluma şekerle ilgili sorun olursa kötü
çünkü taa baştanm bana diyet verebilirdi sadece dikkat et demekle yetindi bende zaten düşük çıkınca şeker nasılsa çıkmadı diye önceki kadar olmasa da yememe devam ettim..

özlemcim hoş geldin canım demek batuda seni zombi yaptı ha eee şimdi sıra denizde
elanazım canım oğlanmı geliyor şimdi sağlıkla gelsin paşam
bilgecim havalardan bir bunaltı var insanlarda sen kendine dikkat et
burpum büyük geçmiş olsun cüneyte allah korumuş hayrını allah şimdiden kabul etsin tatlım allah nazarlardan gadadan beladan korusun

bi de üstüne eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi geldi o da hamile kontrole gelmişler öğleden sonra ee yemek faslı çay bilmemne Allahtan annem yemekleri yapmış da sadece hizmet kısmı kaldı o da annemin günü vardı ona gitti ama akşama haşatım çıktı ...ellerim ayaklarım şişti davul gibi sabaha iyi oldum biraz..

haa bu arada dr 12 temmuzdan sonra alırız dedi 39. hafta yapıyor o da eğer bi aksilik çıkmazsa
bende 15 temmuz olsun bari dedim anasının doğum gününde:)) o da olur bakarız dedi:))

denizim sen korkma sende şeker meker yok sen zaten şekersin o sadece hamilelikten ama genede yiyeceğin şeylerin pordiyonunu küçült canım deniz oğlanna maşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…