kızlar benim kocişim birtaneciğim ölümlerden döndü dün ........in biri kırmızıda geçip arabasını biçti kocişimin((((( allah korudu tontişimi kafasını vurmuş biraz allahtan kemer takılıymış sadaka verecem hemen
bu arada kandiliniz mübarek olsun..
burpcum bugun dağat bişeyler çocukları sevindir dondurma çukulata falan
bizde helva yapacağız öğleden sonra
tuanayım seni arıcaktım eve gelmek canım istemedi kahvaltı yapalım dışarda diye
ama sabahın 8 i olunca rahatsız etmek istemedim..
Canlarım nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum,annem hasta hala,aciller ve doktorlarda geçiyor zamanımız,aynı zamanda kayınvalidemde çok kötü,bacağının biri kalça protezliydi,şimdi diğer bacakta tutmuyor,Annemde bir kaşıntı oluştu,antibiyotikler sanırım alerji yaptı,heryeri bayrak gibi kızardı,bütün vücudunu yoluyor kaşıntıdan.Kortizon kullanıyor,bana mısın demiyor,şimdi ta celal bayara gittik manisaya,şaşırdım kaldım.Allahım kimseyi darda koymasın,çok zor,psikolojim altüst...
Hepinizin Kandilini kutluyorum,Allahım yüreğimizdeki tüm arzularımızı gerçek eylesin,ama en ama en önce sağlık,dualrınızı esirgemeyin,Allaha emanet olun....
özlemcim hoş geldin canım demek batuda seni zombi yaptı ha eee şimdi sıra denizde
elanazım canım oğlanmı geliyor şimdi sağlıkla gelsin paşam
bilgecim havalardan bir bunaltı var insanlarda sen kendine dikkat et
burpum büyük geçmiş olsun cüneyte allah korumuş hayrını allah şimdiden kabul etsin tatlım allah nazarlardan gadadan beladan korusun
bi de üstüne eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi geldi o da hamile kontrole gelmişler öğleden sonra ee yemek faslı çay bilmemne Allahtan annem yemekleri yapmış da sadece hizmet kısmı kaldı o da annemin günü vardı ona gitti ama akşama haşatım çıktı ...ellerim ayaklarım şişti davul gibi sabaha iyi oldum biraz..
haa bu arada dr 12 temmuzdan sonra alırız dedi 39. hafta yapıyor o da eğer bi aksilik çıkmazsa
bende 15 temmuz olsun bari dedim anasının doğum gününde:)) o da olur bakarız dedi:))
ahanda benimki sahalara girdi ağlıyorrrrrrrrrrrrrrr gene öpüldünüz
inşallah çıkmaz elanazım
sen zayıfsın ama çıkmaz
zaten anca toparlıyorsun bulantı kusma derken kilo verdin
ee bebekte anca 4. aydan sonra kilo almaya başlıyor dikkat et valla ben hangi arada nasıl kilo aldım farkında olmadım sigarayı bıraktım ee Alaha şükür ne bulantı ne kusma yaşadım çöp tenekesi gibi midem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?