Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada kandiliniz mübarek olsun..
burpcum bugun dağat bişeyler çocukları sevindir dondurma çukulata falan
bizde helva yapacağız öğleden sonra

tuanayım seni arıcaktım eve gelmek canım istemedi kahvaltı yapalım dışarda diye
ama sabahın 8 i olunca rahatsız etmek istemedim..

sevimcim inşallah düzelirsiniz memonun kafayı sen biyerlere vur kendine gelsin bence

şaka bi yana maddi sıkıkıntılar gelecekle ilgili belirsizlik onun moralini bozuyordur ama en kısa zamanda toparlayıp unutun bugunleri inşallah

elanazım benimde 12. haftada test için kan verdiğimde kıza benziyor demişti dr ama bak şimdi oğluş geliyor.))
hayırlısı olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı olsun..

bizimki dün lütfetti de gülyüzünü göstredi eller kollar kafada ..koca kafalı oğlum diyorum eşim kızıyor ama öyle ekran da sadece kafa anca alıyor demek ki
göz çevresi büyük galiba babasına çekmiş galiba..

özlem hoşgeldin zombi özlem nben napcam bakalım:))

burpcum çok geçmiş olsun tekrar etrafta salak çok bende korkuyorum artık reflekslerim çok yavaşladı ama mecburum dün eşim izinliydi ama bugun işe gitmek zorundaydı otobüsle gitsem 3 vesait hastane arabayla 20 dk o yüzden sağdan sağdan yavaşca gidiyorum bi öküze denk gelmeyeyim diye

burpum Allah korumuş eşini hemen sadakanı ver.iyi ki kemeri varmıs.
cok gecmiş olsun canım.
manyak cok trafikte.

denizim sende dikkat et canım ya.araba kullanırken.şeker cıkmaz inş.
diet zor olucak şimdi sanaa.bende ekmeksiz filan doyamam ki

kandiliniz mübarek olsun canlarım

burpcum eşini Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

denizcim inşallah şekerin yüksek çıkmaz canım
bende şimdiden çok korkuyorum şekerim yüksek çıkarsa diye
bende pko var ya o yüzden riskliymişim inşallah çıkmaz

yırttım
heheh doktor öyle dedi yırttın valla dedi
değerim güzel son 3 aylık ortalamaya göre şekerle alakam yok
bi kaç tahlil daha yapmışlar ebeğin beslenmesiyle ilgili
maşallah dedi bebek besleniyor sana kalan bişey yok:))

ben işte ekmek,hamur işi ve şerbetli, hamurlu tatlı olayına dikkat edeceğim
sütlü tatlı dondurma yerim ama:))

ekmeksiz nasıl doyacağım bilmiyorum bebingim zaten kaç aydır tam tahıl ekmeği tüketiyorum onda bile zorlanıyorum ama şimdi onun da dilimlerini azaltmam lazım(

neyse yüzdük kuyruğuna geldik oğlum iyi olsun da benim sıkıntılarım önemli değil

inşallah çıkmaz elanazım
sen zayıfsın ama çıkmaz
zaten anca toparlıyorsun bulantı kusma derken kilo verdin

ee bebekte anca 4. aydan sonra kilo almaya başlıyor dikkat et valla ben hangi arada nasıl kilo aldım farkında olmadım sigarayı bıraktım ee Alaha şükür ne bulantı ne kusma yaşadım çöp tenekesi gibi midem:))

yırtmıs olmana cok sevindim denizcim.mavi ne kadar zorluk yasadı biliyoruz.
annesi bırakmadı herhalde gelemedi bi türlü.
sermestte tatilde hemen farkediliyor yoklugu.
dikkat etmeye calıs bisey kalmadı nasolsa canım sunun surasında.

Canlarım nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum,annem hasta hala,aciller ve doktorlarda geçiyor zamanımız,aynı zamanda kayınvalidemde çok kötü,bacağının biri kalça protezliydi,şimdi diğer bacakta tutmuyor,Annemde bir kaşıntı oluştu,antibiyotikler sanırım alerji yaptı,heryeri bayrak gibi kızardı,bütün vücudunu yoluyor kaşıntıdan.Kortizon kullanıyor,bana mısın demiyor,şimdi ta celal bayara gittik manisaya,şaşırdım kaldım.Allahım kimseyi darda koymasın,çok zor,psikolojim altüst...
Hepinizin Kandilini kutluyorum,Allahım yüreğimizdeki tüm arzularımızı gerçek eylesin,ama en ama en önce sağlık,dualrınızı esirgemeyin,Allaha emanet olun....

geçmiş olsun tuanayım üst üste gelmiş hep
Allah önce sağlık versin gerçekten gerisi boş
inşallah annende kayınvaliden de çok geçmeden iyileşir

sorma modada çocuğun tekinden selpak aldık ben fazla para verdim elindeki selpakları attı masamıza ben istemiyorum dedim oda zorla verdi cüneytte diyorki onun para umrunda değilki selpaklarını bitir demişlerdir fazla para alıp daaha çok selpak derdinde değil elindekilerden kurtulma derdinde dedi bütün gün aradık bulamadık sadaka verecek birini

ah canım benim geçmiş olsun birtanem yaaa allah şifa versin ikisinede en kısa zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah

teşekkür ederim canım benim allah kazadan beladan hepimizi korusun

bugün kociş projesine ara verdi gezelim dedik çat kapı arkadaşımız aradı uğrayım dedi neyse geldi yedik içtik gitar konseri verdi bize o gittikten sonra gidebildik gezmeye alışveriş yaptık sahilde balık yedik modaya kadar yürüdük iyi geldi
amman denizim senin doğğumgününe denk gelmesin ablam 8 yıldır doğum günü yüzü görmüyor kızıyla aynı gün doğum günü hep arada kaynıyor ben dün işyerinde süpriz doğum günü yaptım onada garibim bir pasta yüzü gördü oda asistanlardan bir kızın doğum günü ile pişti oldu yine kaynadı tek başına kutlayamadı garibim

ahanda benimki sahalara girdi ağlıyorrrrrrrrrrrrrrr gene öpüldünüz

günaydınnn!!!!geçe sene bugün akşam üzeri hastane gitmiştim ve doğum başlamıştı,1 sene ne hızlı geçti,bugün bizim için çok anlamlı bir gece olucak..

geldim gidiyorum benim cadı gene iki gündür 7 24 durmuyor ben bittim artık ne olcak sonum emmiyor uyumuyor durmuyor devamlı pışda pış her yerim dökülüyor kaş bıyık orman gözler kan çanağı yüz çökmüş saçlar uzadıkça uzadı beyazlar ortada koföre gideyim dedim anam zaten saçım topuğuma değsin istediği için bakaman kızına dedi gidemiyorumda kahrolası en yakın koför ta merkezde ulan tam köy burası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçtım bağırıyor zilli

şeker çıkmamasına sevindim denizcim neyse az kaldı sık dişini
bebiş doğunca istediğin herşeyden yersin rahat rahat
bizim tatile geldiğimizde doğurmuş olacaksın
geçen yıl geri dönerken yolda hamile olduğunu öğrenmiştim
arada da karnın büyümüşken görebilseydim keşke
neyse geldiğimde bebişle görüşürüz inşallah
bu tatil dönüşünde de tuanayın hamile olduğunu öğrenirim hayırlısıyla
bende daha kilo almaya başlamadım dr artık almaya başlarsın dedi bakalım
şeker olmasın da kiloya bende razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…