Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 2 gündür giremedim misafirlerimiz var ,batumuzda durmuyor sağolsun
neyse ben kaçar gelirler şimdi.....

kızlar bittim sabah 5de uyandı en sonda 11de 60mg mama aldı dahada emmedi ve devamlı ağlıyorrrrrrrr ne yapcam ne uyudu ne emdi mah voldum sinirden

selam kızlar,

dün gelemedim çünkü çok hastaydım. grip falan değil. bir migren ağrısıyla başladı ağrı kesicim bitmişti geçer dedim geçmedi ağrı ensemde kaldı. migren ilaçlarım fayda etmedi. korktum alt komşum hemşire sağolsun geldi tansiyonumu ölçtü yükselmiş biraz. tamamen kızımın iştahsızlığına üzülmem sonucu dün felaket geçti. kafamı oynatamadım ağrıdan ağladım. kandillerde genelde regl olurdum dün resmen iptaldim. lekelenmem başlamıştı. bu sabah da regl başladı. aman Allahım rahim filminin ardından bu derece ağrılı bir regl tesadüf olamaz. çünkü benim tamam karnım kasıklarım ağrır ama bu derece özellikle sol tarafım mahvoldum. cok acıyor ya anlatamam.

sonuç olarak ovulasyona dikkat edilerek geçirilmiş ama boşa cıkmış bir ay daha geçti. hayırlısı olsun.

hızlıca geçmişi okudum. denizcim herşey yolunda çıkmış çok mutlu oldum. doğumda sorunsuz ve kolay olsun inşallah.

tuanay annene ve kayınvalidene cok geçmiş olsun. düzelirler inşallah en kısa zamanda. yoksa toruna kim bakıcak????

sevimcim kızının derdi nedir anlamadım. mamayı mı sevmedi acaba?rezeneyle arası nasıl?su veriyor musun?sıcaklıyor olabilir mi acaba???aklıma bunlar geldi. inşallah rayına oturtursun herşeyi de pozitif enerjin iyice ortaya cıkar canım.

burp eşine cook geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış bak verecek adam bulamadık dedin ama demek ki geçmişte vermişsin :)

bu iğrenç esprimden sonra da kaçıyorum kızlar kusura bakmayın.öptüm.

sevimcim demek kızla boğuyorsun canım ya
hiç mi emmiyor hanımefendi direkt mamamı veriyorsun artık
Allah kolaylık versin canım çok zor

günaydın iyi hafta sonları herkese

semracım nice nice yıllara Allah uzun mür versin ada mıza
inşlalah gelin olduğu günü de görürsünüz annesi

elanazcım ağzından bal damlıyor ne güzeldi dimi o gün ben nasıl berbat bitmiş bi halde meğerse hamileymişim..
demek sizin geldiğiniz zamanlara denk gelecek daha da sevindim şimdi inşallah sen dönerken de tuanayımın güzel haberini alacağız..
eee oğlum gelirken arkadaşını da getirecek inşallah bir değil bütün teyzlerine hem de..

sevimcim Allak kolaylık versin çare bulamayınca daha zordur sende bunalmışsın aslında bebişi de al çık ne olacak ki hem hava almış olur sende bakıma girersin:))

bilgecim sana da çok geçmiş olsun kızına sıkıldın ağrın tuttu bak..demek regl oldun ama bu ay önemli asıl bu ayın ovulasyonuna dikkat edin şekerim hiiiç belli olmaz ki sen doğal yolla anne oldun bunu unutma..

özlemim batu bey üstüne misafir seninde şaftın kaymış desene kolay gelsin canım..

bizimde moralimiz bozuk eşimin halası vefat etti dün 43 yaşında kalp krizinden kadın da ne içki ne sigara.2 tane oğlu var bekar çok üzüldük..kayınvalidem hep ordaydı eşim de gidecekti ama cuma namazından sonra defnedildi zaten işten gelip yetişemezdi gelme dediler zaten bende hamileyim diye ..yakın olsaydı gidebilseydi keşke ama kısmet değilmiş..

selam herkese iyi haftasonlarııı
en yakın arkadasım hamileee
cok mutluyum bi o kadar da buruk
beni anlıcagınızı biliyorum
ama iyi degilim ben gercekten
napıcagımı bilmiyorum
neden ben diyorum sadeece.
bütün arkadaslarım ya hamile ya dogurdu
ikinciler bile basladı
kendime üzülüyorum sadece
yasadıklarıma bakıyorumda neden diyorum.
arkadasım için cok sevinirken kendim için üzülüyorum
nereye kadar bu acı devam edicek bilmiyorum.

başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin

seni çok iyi anlıyorum bebingcim daha 2 ay önce bende aynı durumdaydım
benim tedavi sırasında komşumun 2.ye hamile olduğunu öğrenmiştim
test gününü beklerken bile üzülmüştüm ama içimden de bende hamileyim ki
demiştim en azından emriyomun içimde olduğunu düşünerek
merak etme canım sende en kısa zamanda bebişine kavuşacaksın

teşekkür ederim elanazım beni anladıgını biliyorum sende bunları yasadın ama bende artık umut yok.yeni tedaviden korkuyorum.aynı seyleri yasamaktanda.artık ümitsizim.yorgunum.bu cok zor ve uzun bi yolmuş bizi neler bekliyor bilmiyoruz.ama her hbr beni üzüyor artık umutsuzlastırıyor.
ben yenildim deemek istiyorum cekliyorum bu oyundan demek istiyorum ama kabullenemedim bi türlü.

ben geldim kızlaaarrrr geçmişi anca bitirdim

ama unuttum kime ne yazacağımı

ada prensesin doğum günüymüş:))))pazartesi de benim:))))
Allah uzun sağlıklı ömür versin anne babasıyla birlikte cadı ikizler kızına:))))))))
semra adanın doğduğu seninde doğurduğun gün kutlu olsun

sermest ve sevim 3.ay civarı bebeklerde iştahsızlık olabiliyo ve sütte azalma
bizde de olmuştu az kilo almıştı v.s canınızı sıkmayın illa şu kadar emecek diye bişi yok kilo alımı iyiyse sorun yoktur

özlem gaza naparsan yap çözüm yok biz neler denedik ama colinox diye bi damla iyi gelmişti azcık enzim varmış içinde biraz rahatlatmıştı yediğine dikkat et ve 3.ayı bekle
o geçecek emme sorunu bvaşlıcak

elanaazzz erkek miymiş ki?????????hayırlısı ne olursa büyümüş

denizcim şeker meker anlamam bu topiğin şeker hamilesi bendim dikkat edin kendinize şekersiz doğurun:))

bilge Allah kolaylık versin sanaa

sevim benim de zayıflamam hatta zayıflamak kesmez erimem lazım erimeeeeemmm düğün resimlerimi bi gör bembeyaz ve kocamanım((göğüslerim hayvan gibi hürrem sultanın vücudu gibiyim bennn((((((

melekcim sıkıntılar yaşamışsınız geçsin gitsin gelmesin inşallaahhh

bebingiim canım benim anlıyorum seni çok iyi
ama gün gelecek acın hafifleyecek,geçmeyecek benimki geççmedi hiç
ama üzeri örtülecek
ve bebeğinin peşinde koşturmaktan düşünmeye zamanın olmayacak
canım benim kendini yıpratıp hormaonları sapıttırma
rahat ol
geçeceek

tuanayım annene geçmiş olsun üstüne i de güzel haber gelsin inbşallah

burp kocişine geçmiş olsun
şu leke olayını at-kafandan
başla tedavine ve gelsin bebişin inşallah
ben de isal olsam zayıflarmıyım kiii_??????????????????????

kimseleri unuttum mu ki unuttuysanm kusura bakmayın yatıyorum hemencik yarın gelirim yine

gelelim bizee
düğünümüz güzel geçti
efem papyon bile taktıüzmedi annesini kulağına pamuğu tıkadık bebek arabasında uyudu mışıl mışıl düğün boyu
atlattık çok şükür

doktorumuza gittik kilo alımı hızlanmış bekle ge
geçme ek gıdaya dedi
efe çok çevik maşallah dedi
destekle oturuyo fırıl fırıl dönüyo yakında kalkacak ayağa
bebekler 6.atda oturur ama efenin maşallahı var dedi doktor amcamız
uyku düzenimiz aynı hala akşam 9 sabah 6 mesaimiz var
gündüz taş çatlasa 1 saat uyuyoruz
bazen sinirlerim bozuluyo tahammülüm kalmıyo ama sonra sarj olup kaldığımız yerden devam ediyoruz

böyle işte yarın görüşürük öptüm hepiniziiiiii

denizcim,elanazcım,mavicimm,ve össlem teyzecim sağolun,Rabbim hepinize bu günleri göstersin.kutlayan kutlamayan herkese teşekkürler.doğumgünümüz yarın kutlucaz,bizde acayip bir koşturma var,hepinizi öpüyoruz ellerinizden.haabu arada ada yaşını karşıladı,pıtır pıtır yürüyor,işim hiçççç bitmiyor:)bayyss.

bal dün seni unutmuşum canım benim kusuruma bakma yorgunluktan
daha iyisindir inşallah
bi daha deneyeceksiniz di mi tedaviyi???

Arkadaşını tebrik ediyorum inşallah kucağını aldığüı günüde görürsünüz

canım benim anlamaz mıyız hiç
alakasız insanların hamile haberi bile sıkıntıya düşürmeye yeterdi beni
hele bi de abuk sabuk yok mu daha soruları çileden çıkarırdı
ama sende demişsin ya daha ne yaşayacağımızı gerekten bilmiyoruz
bilmiyordum ben yaşadım ve bu güne geldim herkes için yazılmış birşeyler var
inan şimdi de içimde bu kadar çok istemenin acaba bana hayırlı mı şerli mi olacağı konusunda içine düştüğüm düşünceler var nasıl olur Allah koruzun uzuvları tam yerinde mi sağlıklı mı büyüyecek vs.
gerçekten herşeyin hayırlısı sen bunu biliyorsun zaten
ama haklısın sonuna kadar hem de en yakın arkadaşının hamile haberi seni ne kadar mutlu etti
ama üzüntün kendin için gözünün önünde yaşanılanlar ..hep dua ediyorum kandil gecesi de öyle
bu sınavı hepimizin alnının akıyla çıkmış olalım ve isteyen herkes en kısa zamanda kavuşsun diye..
başınız sağolsun canım Allah kalanlara sabır versin
çok sağol aminn canım

hoşgeldin mavicim yokluğun öyle belli ki valla

kardeşine mutluluklar diliyorum
efe ye de maşallah
annesini üzmemiş hiç kilo da almış
düğün fotosu bekliyoruz ona göre:)

ya sorma yırttım bende şekerden dediğin gibi topiğin şeker hamilesi sensin
ama seni tebrik ediyorum nasıl dayandın perhizine dikkat ettin
ben elimden geleni yapıyorum bakalım doğuma kadar sabır

yaa sende de kilo kaldıysa ben doğumdan sonra ne kadar zamanda veririm bilmiyorum artık
neyse sağlıkla doğsun da öyle ya da böyle vereceğiz artık

iyi pazarlar demeden dalmışım
ada nın doğum günü nasıl geçiyor acaba fotolara bakarız artık

bende eşimi bulmuşken temizlik yaptırdım annem rahatsız sağ olsun yemeği yaptı yine de bende eşimin başında beraber hallettik

denizcim ben d kilo kalmadı
doğumdan sonra bile kilo aldım
boğazını tutamayıp emzirirken kilo alanlardan oldum((
çok can sıkıcı
karnım yüzünden 1 beden büyüdüm yazlıklar çıkınca daha da sinir ediyo
yazın biraz dikkat ediym de ek besinlere geçince sıkı bi diyete başlıcam sporda yaparsam anca 1 senede toparlarım ben(((
neyse sen öncelikle bebişi düşün o doğsun sonra da zayıflamaya çalışırız birlikte:)))

yahu gelmek isteyenler sıraya girmiş valla :)
dün akşam misafirlerim vardı, bugünde daha yeni gittiler...
sağolsunlar gelen giden çok ama bebeğimden uzak kalıyorum ya hele misafir varken emzirmek resmen işkence ulen insan ara vererek gelir ya :)
neyse gelende gelmeyende sağolsun çıksın aradan bakalım ama daha gelecek olanlarda var ....
biz haftaya cumartesi eşimin memleketine gidiyoruz girerim gerçi ama giremezsem haberiniz olaaa

maviiiii en son sayfaya bakayım dedim seni gördüm kaç gündür arayım şu kızı diyorum ama fırsat bulamadım :)
yaaaaaa deme gaz sorunu 3. aydan sonra mı geçiiyor yani, ay bizimki doğdu doğalı derdi popişiyle ne gaz çıkarabiliyor ne de kaka yapabiliyor :)
seninde bayağı sorunun vardı hatırlıyorum geçiyor değil mi doğru söyle nolurrrrrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…