misafiri çok severim ama batu olunca ve 4 gün üstüste olunca hayırrrrrrr :)günaydın iyi hafta sonları herkese
semracım nice nice yıllara Allah uzun mür versin ada mıza
inşlalah gelin olduğu günü de görürsünüz annesi
elanazcım ağzından bal damlıyor ne güzeldi dimi o gün ben nasıl berbat bitmiş bi halde meğerse hamileymişim..
demek sizin geldiğiniz zamanlara denk gelecek daha da sevindim şimdi inşallah sen dönerken de tuanayımın güzel haberini alacağız..
eee oğlum gelirken arkadaşını da getirecek inşallah bir değil bütün teyzlerine hem de..
sevimcim Allak kolaylık versin çare bulamayınca daha zordur sende bunalmışsın aslında bebişi de al çık ne olacak ki hem hava almış olur sende bakıma girersin:))
bilgecim sana da çok geçmiş olsun kızına sıkıldın ağrın tuttu bak..demek regl oldun ama bu ay önemli asıl bu ayın ovulasyonuna dikkat edin şekerim hiiiç belli olmaz ki sen doğal yolla anne oldun bunu unutma..
özlemim batu bey üstüne misafir seninde şaftın kaymış desene kolay gelsin canım..
bizimde moralimiz bozuk eşimin halası vefat etti dün 43 yaşında kalp krizinden kadın da ne içki ne sigara.2 tane oğlu var bekar çok üzüldük..kayınvalidem hep ordaydı eşim de gidecekti ama cuma namazından sonra defnedildi zaten işten gelip yetişemezdi gelme dediler zaten bende hamileyim diye ..yakın olsaydı gidebilseydi keşke ama kısmet değilmiş..
sağol cnmm.arkasından bakamadık bile hemenncecik kayboldular gözden jeeeeeeeet hızıyla.nyse sağlık olsun..selamlar herkese
iyi haftalar öğlen oldu kimseler gelmemiş....
semracım heyecanla olur böyle seyler ama balonların ucması cok kotu olmuş bakakalmısınızdır arkasından.facede fotolaru gordum cok guzel olmuş dogum gunu ellerinize saglık diyim.adanın kıyafetine bayıldım ayrıca..
sana gecmiş olsun kafanı carpmısın canım yaaa
acımıstır cok.
yasadıklarımı en iyi sizler anlarsınız ne diyim ki
yeşimcim basınız sagolsun geride kalanlara Allah ömür versin.annen için cok zordur Allah sabır versin canım
bugün benim doğum günüm:))))
29 yaşında etli butlu bi hatun oldum:))))
bebing kilom 60 ların son hanelerine dayandı desem yine de inanmazmısın?????
boyum da 1.67((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?