Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
misafiri çok severim ama batu olunca ve 4 gün üstüste olunca hayırrrrrrr :)
emzirmek sorun en çok zaten

başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin canım....

özlemcim gaz geçecek yan dönüp pııırrrrtttt yapıp rahatlayacak
ama mızmızlık kucakçılık iştahsızlık sıraya girecek:))))))
sen naptın süt durumların iyidir inşallah mamaya devam mı yoksa sadece süte geçtin mi

bizim kaka sorunumuz lmadı hiç
bazen abartıp 3-4 kere yapıyo yarı yarıya bölüşsek mi ne??????

sermessttt canımcım gözünaydın kadroya geçiyomuşsunuz
kızın kısmetiyle geldi bak
bir ay içinde başvuru yapacak
başvurudan 2 ay içinde de kadroya geçiyomuşsunuz bulunduğunuz okulda hem de:))))))))))))))

herkese iyiaksamlarrr
butun gunuumu uyuyarak gecirdim ama gercekleri degiştiremedim :)
kaçmanın faydası yok yasamaya devam etmek zorundayız.
biliyorum hersseyiii ama kendime söz dinletemiyorum.
herseyin hayırlısı hepimiz için.

semracım özür dilerim adanın gecmiş dogum günü kutlu ollsun.arayıp tebrik etmek isterdim ama iyi degildim.yürüyor demek zıpa.masallah 41 kere.
Allah nice saglıklı yaslar göstersin.

denizim basınız sagolsun ölüm hep acı ama genc ölüm daha acı.geride kalanlara ALLAH saglık versin ömür versin.

mavide dönmüş efeyede masallah canım.
sen zayıfsındır inanmam kilo filan aldıgına.

simdilik benden bu kadar olsun kızlar.sizleri cok seviyorum.sürekli sıkıntılarımı bahsetmek sizleri sıkmak istemiyorum ama elimden gelen bu cunki zor gunler gecmek bilmedi bitürlü.yinede şükür rabbime.daha buyuk dertler vermesin.
girmeyince kızıyorsunuz girincede ben kendimi sucluyorum sizleri de sıktıgım için ama beni anlıcagınızı biliyorum.eger bunaltırsam zopalayın :)

merhabaa herkese.sağol bebigcim,darısı sizlerin başına.canım arkadaşın hamileymiş,seni anlıyorum,ne diyebilirimkii,uzunnn uzadıyaaa konuşmaya gerekyok,içim acıyor böyle okudukça dayanamıyorum hiçbirinzin üzülmesine,bende yaşamıştım böyle bişey,en yakın arkadaşım bana tatilde arayıp HAMİLEYİİİİİMM!! demişti,bütün bi yıl çalışıp,tatile çıktığım zamanda gittiğim tatil köyü başıma yıkılmıştı,onun adına sevinirken kendi adıma kahrolmuştum,hemenardından hamile kalıncada,ona yalan söylüyormuş,aslında hiç tedaviolmuyormuş,onun ağzından laf almak için böyle küçük oyunlar oynuyormuş durumuna düştüm,hamileyken birkez dahi görüşmedik,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken,neysee yaa,öff senide sıktım..

bugün mercanımmm geldi,sağolsun canım dostum sevimim geldi,ama pasta kesilmesine kalamadılar,mercan çok ağladı annesi çok huzursuzlandı,bende hiç düşünmeyingidin dedim,bişey yemeden gittiler,içimde kaldı.ama sevim diken üstündeoldukça canım acıdı.ALLA kolaylık versinde,tez z amanda büyüt canım.mercanın hediyesinide evde unutmuşum hengameyle çıkarken.haftaya gelmek istiyorum ablamda çok sevmiş seni,ama çalışıor yoksa birlikde gelirdik.bebekli oluncazor senle buluşamayız,bidaha yakın sürede,bari mercanı tahtında ziyaret edelim.

yeşimcimde gelicekti ama dayısını kaybetmişler,sabahdan beni aradı,ALLAH rahmet eylesin canım,gençmiydi diye detaylı konuşamadık,anneciği tansiyon rahatsızlığı yaşıyormuş,kolay değil,1 evlat acısı 2 kardeş acısı derler,ALLAHım yaşatmasın.başınız sağolsun cnm,yarın konuşuruz.

bugün başıma nelerrr geldi nelerrr..mekanı süslemek için balonları bugüne bıraktık,uçan balon yaptırdık,demet demet,gazları iniyor diye bugüne sarkıncabenim elimayağım birbirine karıştı,sabahdan kahvaltıyı yaptık,geceada hiçç yatmadızaten,gözler yanıyor bi yandan neyse öğlen herzaman yatan çocuık uyumuyor allahım eler yaptım uyumadı,zaten sallama falanbilmiyor,sallıyim dedim olan uykusunda açtım,resmen bayılıyodum attım ablamla teyzeme çıktım evden balonları aldık zaferle,arabaya attık,zor zar,kocaaaaa jeepe sığmadılar,neyse getirdik,arabadan çıkardı çeke çekee,gevşemiş bağladıkları yerler,tonca uçan balon uçtuuuuuuuu gitti,elimizde 7 tane kaldıneyse bide ben sinirlenice alnımı arabaya çaarptım,kocaman şişti,buz koydum falan ama tam bi fiyaskoyduu yaa,neyse kazasız belasz atlattık çok şükürkafa şişmesidışındfda acayipzonkluyor şuan

meleğimde aradı sağolsun,özledim seni kuzum..

herkesee iyigecelerrr..

selamlar herkese
iyi haftalar öğlen oldu kimseler gelmemiş....

semracım heyecanla olur böyle seyler ama balonların ucması cok kotu olmuş bakakalmısınızdır arkasından.facede fotolaru gordum cok guzel olmuş dogum gunu ellerinize saglık diyim.adanın kıyafetine bayıldım ayrıca..
sana gecmiş olsun kafanı carpmısın canım yaaa
acımıstır cok.
yasadıklarımı en iyi sizler anlarsınız ne diyim ki

yeşimcim basınız sagolsun geride kalanlara Allah ömür versin.annen için cok zordur Allah sabır versin canım

bugün benim doğum günüm:))))
29 yaşında etli butlu bi hatun oldum:))))

bebing kilom 60 ların son hanelerine dayandı desem yine de inanmazmısın?????
boyum da 1.67((

sağol cnmm.arkasından bakamadık bile hemenncecik kayboldular gözden jeeeeeeeet hızıyla.nyse sağlık olsun..
anlamazmıyız hiçççç,anlıyoruzz
bugün benim doğum günüm:))))
29 yaşında etli butlu bi hatun oldum:))))

bebing kilom 60 ların son hanelerine dayandı desem yine de inanmazmısın?????
boyum da 1.67((

mutlu yıllar cnm,ailenle oğluşunla güzel,sağlıklı,huzurlu yaşlar gör inş.

bugun herkesssss nerdeeeeee
mavicimle semracım ugramıs bitek
aaaaaa
zopalık oldular sıcaklar gevsetti mi sizi

mavicim dogum günün kutlu olsunnn canımmmmm
valla benmi de boyum 1.68 bende evlendikten sonra 66-67 yi görmüştüm hemde dogurmadan o yuzden cok da inanmam sekerimmm sen yinecıtırsın dır

selam iyi haftalar herkese
yeşimcim başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabır versin canım

bebingim sağol baş sağlığı dileğin için

yaşadıklarından sonra böyle olman kaçınılmazdı ama sen kendini telkin edip en az hasarla yeniden yola çıkmak için hazırlamalısın..lütfen bunu başlar ki yeni tedavinden korkma ,çok iste ve olacağına emin başla..
ben inanıyorum bu yaz bize çok güzellikler getirecek

semra ada çok tatlı maşallah kıyafeti de çok şeker
ya haksızlık ama kızlara çok güzel şeyler var
bende oğluma yarı kırk mevlüdü için kıyafet alacağım ama doğumdan sonra
doğsun bi paşamda kilosuna boyuna göre alırız
ramazana girmeden temmuz sonu gibi yaparsız Allah izin verirse cici cici giyer inşallah

bizde doğum yapanlar 60 ların sonunda kalacak galiba:))
mavicim yine iyisin sen ya eski kilona dönmüşsün şimdi emziriyorsun tabi olacak o kadar şişlik
hayırlısı ya napalım sağlıklı olsunlarda vericez elbet

bizim yeğende gelemedi bi türlü cuma günü 40 hafta bitmiş günü geçmiş
bugun nst ye girecekti yengem ne oldu bilmiyorum ama doğum başlarsa hemen haber verin dedim
herhalde olmamıştır:)beyefendinin gelmeye niyeti yok

mavicim nice yıllara doğum günün kutlu olsun eşin ve efe bebekle beraber bi ömür mutlu olun...

bende 1 kilo vermişim:))
dikkat edince bi de sıcaklardan galiba neyse bu aralarda kalır son zamanlarda 2 kilo bile alsam razıyım:))

dün eşimle çantamızı hazırladık inşallah ecele gitmek zorunda kalmayız vakitlice gelir
burda eşi asker olan bi arkadaş benimle birdi haftası annesine gelmiş son ayını geçirmek için hem burda doğum yapsın diye
geçen gün doğurdu 8 aylık hem de korktum bende hazırladım valizi..

sermestcim benimde haberlerd egörünce aklıma sen geldin çok sevindim senin adına kadro işi de tamam bu seçimlerin en güzel yanı bu olsa gerek:))
hayırlısı olur inşallah senin için belki eşinin yanına gitmende kolay olur artık

denizcim ben kararımı verdim zaten bu reglimle baslamayı düşünüyorum.tabi dondurulmuş uzun protokol oluyor haziran ortası regl olsam transfer 1 ay sonra agustos bası sonuc belli olur sanırım hersey yolunda giderse.umutluyum bi o kadar da korkuyorum napıyım.böyle olmam normal zaten aksini düşünemiyorum.tabi ameliyattan beri regl olamıyorum bakalım bu duruma doktorum ne dicek.
onu bilemiyoruz.arıcam bu hafta bi konusucam hayırlısı olsun hakkımızda.

denizoğlan acele etmesin inş.zamanını beklesin.yediklerine dikkat edince kilo vermişin maşallah ne guzel canım.

inşallah canım ağustosa güzel haberler gelsin bize
senden,yeşimden,tuanaydan,bilgeden ,melekten,gulımustan daha isteyen herkesin iyi haberini alayım inşallah denizimle uğraşırken

tacrübeli anneler size sorum var
özellikle sezeryan sonrası ile ilgili şimdi doğumdan sonra yatağınıza yatınca bu çocuk bezi gibi hasta bezleri var ya külot gibi aynı kirlenince atılıyor ondan kullandınız mı hiç?
ben almadım ondan ama bikaç yerde okudum lazımmış diye
ben tek kullanımlık kilot ve ped koydum zaten ped en büyüğü
yeter li acaba
bi de düz hasta bezleri var ya yatağa seriliyor bu bebeğe aldığım tek kullanımlık alt açmalardan kendi çantama da koydum yatağa sererim ilk zaman kirlenmesin diye ama kilot şeklinde olan kullanışlı mı
son dk isterler mi acaba?

bi de mama olarak ne markayı aldınız hastaneye sormadım daha belki onlar verir hani süt falan gelmezse
siz yanınızda götürdünüz mü?
ben biberonda koydum çantaya ama kararsız kaldım mama tabağı ve kaşığı almıştım çantaya koymadım onu da koymalı mıyım?
bi de bazı listelerde bebe şampuanı diyor bebek doğunca hastanede şampuanla mı yıkanıyor?

2 takım gecelik bi takım pijama yeter mi ki?
çocuğa da 3 patikli takım
4 çıtçıtlı kısa kollu body koydum
2 çorap
2 eldiven
3 battaniye
2 uzun kollu zıbın koydum ( ama zıbın tek üst yani altı yok)
2 penye şapka
2 penye yelek
ağız mendilleri
küçük havlular
yan yatma yastığı
yumuşak minder ve yastık takımı (hastanedeki çarşafa yatmasın diye)
aklıma gelmedi şimdi belki daha da koymuşumdur

eksik,olmazsa olmaz bişey varsa aklınızda yazın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…