tacrübeli anneler size sorum var
özellikle sezeryan sonrası ile ilgili şimdi doğumdan sonra yatağınıza yatınca bu çocuk bezi gibi hasta bezleri var ya külot gibi aynı kirlenince atılıyor ondan kullandınız mı hiç?
ben almadım ondan ama bikaç yerde okudum lazımmış diye
ben tek kullanımlık kilot ve ped koydum zaten ped en büyüğü
yeter li acaba
bi de düz hasta bezleri var ya yatağa seriliyor bu bebeğe aldığım tek kullanımlık alt açmalardan kendi çantama da koydum yatağa sererim ilk zaman kirlenmesin diye ama kilot şeklinde olan kullanışlı mı
son dk isterler mi acaba?
bi de mama olarak ne markayı aldınız hastaneye sormadım daha belki onlar verir hani süt falan gelmezse
siz yanınızda götürdünüz mü?
ben biberonda koydum çantaya ama kararsız kaldım mama tabağı ve kaşığı almıştım çantaya koymadım onu da koymalı mıyım?
bi de bazı listelerde bebe şampuanı diyor bebek doğunca hastanede şampuanla mı yıkanıyor?
2 takım gecelik bi takım pijama yeter mi ki?
çocuğa da 3 patikli takım
4 çıtçıtlı kısa kollu body koydum
2 çorap
2 eldiven
3 battaniye
2 uzun kollu zıbın koydum ( ama zıbın tek üst yani altı yok)
2 penye şapka
2 penye yelek
ağız mendilleri
küçük havlular
yan yatma yastığı
yumuşak minder ve yastık takımı (hastanedeki çarşafa yatmasın diye)
aklıma gelmedi şimdi belki daha da koymuşumdur
eksik,olmazsa olmaz bişey varsa aklınızda yazın mutlaka
hayırlı olsun bir yastıkta kocasınlar inşallah...gelelim bizee
düğünümüz güzel geçti
efem papyon bile taktıüzmedi annesini kulağına pamuğu tıkadık bebek arabasında uyudu mışıl mışıl düğün boyu
atlattık çok şükür
doktorumuza gittik kilo alımı hızlanmış bekle ge
geçme ek gıdaya dedi
efe çok çevik maşallah dedi
destekle oturuyo fırıl fırıl dönüyo yakında kalkacak ayağa
bebekler 6.atda oturur ama efenin maşallahı var dedi doktor amcamız
uyku düzenimiz aynı hala akşam 9 sabah 6 mesaimiz var
gündüz taş çatlasa 1 saat uyuyoruz
bazen sinirlerim bozuluyo tahammülüm kalmıyo ama sonra sarj olup kaldığımız yerden devam ediyoruz
böyle işte yarın görüşürük öptüm hepiniziiiiii
inşallah canım ya , iştahsızlıkta kötü ya ne yapacağız biz böyle ya...özlemcim gaz geçecek yan dönüp pııırrrrtttt yapıp rahatlayacak
ama mızmızlık kucakçılık iştahsızlık sıraya girecek:))))))
sen naptın süt durumların iyidir inşallah mamaya devam mı yoksa sadece süte geçtin mi
bizim kaka sorunumuz lmadı hiç
bazen abartıp 3-4 kere yapıyo yarı yarıya bölüşsek mi ne??????
doğum günün kutlu olsun canım nice yılara... ay ne eti budu maşallahın var.... benide gördün şükret :)bugün benim doğum günüm:))))
29 yaşında etli butlu bi hatun oldum:))))
bebing kilom 60 ların son hanelerine dayandı desem yine de inanmazmısın?????
boyum da 1.67((
inşallah güzel haber gelir canım benimdenizcim ben kararımı verdim zaten bu reglimle baslamayı düşünüyorum.tabi dondurulmuş uzun protokol oluyor haziran ortası regl olsam transfer 1 ay sonra agustos bası sonuc belli olur sanırım hersey yolunda giderse.umutluyum bi o kadar da korkuyorum napıyım.böyle olmam normal zaten aksini düşünemiyorum.tabi ameliyattan beri regl olamıyorum bakalım bu duruma doktorum ne dicek.
onu bilemiyoruz.arıcam bu hafta bi konusucam hayırlısı olsun hakkımızda.
denizoğlan acele etmesin inş.zamanını beklesin.yediklerine dikkat edince kilo vermişin maşallah ne guzel canım.
tacrübeli anneler size sorum var
özellikle sezeryan sonrası ile ilgili şimdi doğumdan sonra yatağınıza yatınca bu çocuk bezi gibi hasta bezleri var ya külot gibi aynı kirlenince atılıyor ondan kullandınız mı hiç?
ben almadım ondan ama bikaç yerde okudum lazımmış diye
ben tek kullanımlık kilot ve ped koydum zaten ped en büyüğü
yeter li acaba
bi de düz hasta bezleri var ya yatağa seriliyor bu bebeğe aldığım tek kullanımlık alt açmalardan kendi çantama da koydum yatağa sererim ilk zaman kirlenmesin diye ama kilot şeklinde olan kullanışlı mı
son dk isterler mi acaba?
bi de mama olarak ne markayı aldınız hastaneye sormadım daha belki onlar verir hani süt falan gelmezse
siz yanınızda götürdünüz mü?
ben biberonda koydum çantaya ama kararsız kaldım mama tabağı ve kaşığı almıştım çantaya koymadım onu da koymalı mıyım?
bi de bazı listelerde bebe şampuanı diyor bebek doğunca hastanede şampuanla mı yıkanıyor?
2 takım gecelik bi takım pijama yeter mi ki?
çocuğa da 3 patikli takım
4 çıtçıtlı kısa kollu body koydum
2 çorap
2 eldiven
3 battaniye
2 uzun kollu zıbın koydum ( ama zıbın tek üst yani altı yok)
2 penye şapka
2 penye yelek
ağız mendilleri
küçük havlular
yan yatma yastığı
yumuşak minder ve yastık takımı (hastanedeki çarşafa yatmasın diye)
aklıma gelmedi şimdi belki daha da koymuşumdur
eksik,olmazsa olmaz bişey varsa aklınızda yazın mutlaka
iyi günler kızlar hepinize saglıklı bebekler diliyorum benim bir sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim bugün hamile oldugumu ögrendim ikinci bebegim hayırlısıyla. ablamın ise 8 yıldır çocugu yok çok dua ediyorun onun ve isteyen herkese sizce bu durumu ona nasıl söylemeliyim temmuzda tüp bebek yaptıracak oda inşallah tutar hayırlısıyla dua edin ne olur banada bi akıl verin nolur
iyi günler kızlar hepinize saglıklı bebekler diliyorum benim bir sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim bugün hamile oldugumu ögrendim ikinci bebegim hayırlısıyla. ablamın ise 8 yıldır çocugu yok çok dua ediyorun onun ve isteyen herkese sizce bu durumu ona nasıl söylemeliyim temmuzda tüp bebek yaptıracak oda inşallah tutar hayırlısıyla dua edin ne olur banada bi akıl verin nolur
aaaaaaaa geliyorum gidiyorum kimsee gelmemiş,bebin mavi dışında,deniz vardıı,oda girmemiş...bari bende biraz inzivaya çekiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?