Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öncelikle sadece tek kullanımlık kilot ve ped yeterli,ben 3gün kullandım,sonra orkite geçtim.millet çok ıvırzıvır söylüyo ne mama tabağıı yaamakarnamı yiceksenin listedebayağı gereksizler varama sen yinede götür.yan yatıra yastığı kullanamaz hastanede,zaten seni emcek boğulucak kadar kusmaz,uyanamaz bile.3battaniyede çok 1taneyeter,küçük havlu niçin?yelekde koyma o sıcakta sadece hastane çıkışı kafi bence.bide 2tanebadi.biberon falanda kullanılmaz bebeği emziriceksin ilk olarak ona 1damla kolostum yetiyoo.kendin için koyduklarnda yeter.

hayırlı olsun bir yastıkta kocasınlar inşallah...
demek efecik sorun çıkarmadan uyudu maşallah ona...
yürüyecek desene sen, uyku bendede aynı bendeki uyku onda olsa keşke, gündüz yarım saat uyumuyor ya, bu gece 3,5tan beri ayaktayız bu saat oldu hala yok
inşallah canım ya , iştahsızlıkta kötü ya ne yapacağız biz böyle ya...
mama süt beraber gidiyor işte...
kaka sorunumuzda var ay ne dertli bir bebek bu ya şansıma
bugün benim doğum günüm:))))
29 yaşında etli butlu bi hatun oldum:))))

bebing kilom 60 ların son hanelerine dayandı desem yine de inanmazmısın?????
boyum da 1.67((
doğum günün kutlu olsun canım nice yılara... ay ne eti budu maşallahın var.... benide gördün şükret :)
inşallah güzel haber gelir canım benim

benden istemişlerdi hasta bezi almadan gitmiştik ama iyiki almışım dedim
mamayı onlar enjektörle verdiler aptamildi ben sordum sednde sor
herşeyiv almışsın işte

semraa battaniye 2 tane biri hastane çıkışı biri de yedek 2 si de penye
yanlış yazmışım
mama tabağı benimde garibime gitti koymadım zaten bi listede gördüm
havlu ve ağız bezi kullanılır ya kusarsa falan diye yan yatırınca başının altına koyarım
yatırma yastığı hastane de çok kullanan olmuş o yüzden koydum

özlemcim bende sorarım zaten doktora hasta bezi konusunu
çok gereksiz şeyler olmadığını düşünüyorum
pamuğu,ıslak mendili bezi kremi anca zaten
2 çanta oldu zaten..
neyse aman eksik olsa da sonuçta alınır

iyi günler kızlar hepinize saglıklı bebekler diliyorum benim bir sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim bugün hamile oldugumu ögrendim ikinci bebegim hayırlısıyla. ablamın ise 8 yıldır çocugu yok çok dua ediyorun onun ve isteyen herkese sizce bu durumu ona nasıl söylemeliyim temmuzda tüp bebek yaptıracak oda inşallah tutar hayırlısıyla dua edin ne olur banada bi akıl verin nolur

çok sağolun kızlar kutlamanız için:))))

bugün yemeğe gittik oğluşum arabasında uyudu hiç üzmedi bizi artık eşim evde olduğu günler gezicez hep nere varsa???????????

denizcim listen güzel
ama fazla olsun yine de götür
bi de süt çayı al ne olur ne olmaz hemen başlarsın içmeye benim hafta sonuna denk geldi de eşim nöbetçi eczane aramıştı???????

yatağa sermek için ben de bişi götürmüştüm batmasın diye ama hastanede onlar yatağa zaten pet koyuyo
ve çok kanama olmuyo yani bende olmadı
hasta bezi de kilot gibi olandan ve yandan yapışkanlıdan almamıştım ben hastaneden ilk gece onu koydular daha doğum olmadan suyum gelmişti ya ıslanınca ağırlaştı rahatsız etti
ben ayaklanınca da normal pet gibi olan hasta vbezinden koyup çamaşıurımı giydim tuttu sıkı sıkı
ama senin yaz olacağı için bence yandan cırtlı dan al çıkana kadar çamaşır da giyme
zaten çok az kanama oluyo
başka da ne sormuştun unuttum
kıyafeti fazla koy benimkileri annem yere düşürdü:))))))))))))))
bi takımı daha giydirmeden iptal etmiştik:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
biberonu ve emziği al mutlaka bazen emme güdüsü gelişsn diye veriyo doktorlar
ama inşallah biberona da emziğe de süt çayına da gerek kalmaz hemencik gelir sütün ve cok cok emer oğluşun

bence git açıkcA KONUŞ biran önce senden duysun ve çok geç olmadan duysun
ben ablanın yerinde olsam kardeşimin benden saklamasına üzülürdüm
inşallah Rabbim ona da isteyen herkese de yaşatır bu duyguyu bebeğin de hayırlı olsun

merhaba,öncelikle hayrılı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah,senindemi tedavi ile oldu?eğeröyle oldu iseablan çok umutlanır ve mutluolur,aksi taktirde yine çoksevinecektir ama bir yanı buruk olucaktır.söylemelisin hemen,saklamadan ona güç vermeli,umutlandırmalısın,inşallah kuzişşler birlikde büyürler.iyigünler cnm.

denizcim,bence sen al hepsini,bende kocaaa bavullarla gitmiştim ama sadece 1 penye battaniye,2gecelik,bir takım hastane çıkışı,2 tane ağız mendili kullandık geriye kalanlar öylece eve geldi.benim sütümdamla damla gelmişti ben gelmiyo desemde doktorumuzz oooo maşşalahh dedi ve mama vermedik hiç çok şükür.inşallah seninde öyle olur.gerçi b izimkileri hastane herşeyii verdi,kendi kıyafetlerini giydirdi,ben çıkarttım aldığımıda giyinsin fot.larda çıksın bari dedim,hastae vericekse yük etmeden al gerekli şeyleri işte.

artıkkimse uğramaz oldu.
meleğim tatilde,
burpumun dayısını kaybettik,
balım henüz toparlanamadı,
nurcihan bizleri terketti,unuttu
sermestte tatilde bıcırığıyla,

eeeeeee diğerlerinee nolduuu????

hadi bi kendiliğinden gelen hobarey olsundaa toplanalım.iyigecelerr..

artıkkimse uğramaz oldu.
meleğim tatilde,
burpumun dayısını kaybettik,
balım henüz toparlanamadı,
nurcihan bizleri terketti,unuttu
sermestte tatilde bıcırığıyla,

eeeeeee diğerlerinee nolduuu????

hadi bi kendiliğinden gelen hobarey olsundaa toplanalım.iyigecelerr..

bence de çoook ıssız oldu buralarrr
ben hergün uğramaya çalışıyorum ama kimseer olmayınca sohbet uzamıyo
yeni bi hobarey bence de şenlendirir topiği

teşekkür ederim kızlar bende zaten yeni ögrendim saklamıyorum da uygun söyleme biçimini bulamadım onun için size geldim onu en iyi anlayan siz olursunuz diye düşündüm

aaaaaaaa geliyorum gidiyorum kimsee gelmemiş,bebin mavi dışında,deniz vardıı,oda girmemiş...bari bende biraz inzivaya çekiliyim

merhaba kızlar
bende okumadan hemen yazayım bizim bebişin cinsiyeti erkekmiş kesin belli oldu
dün ikili test sonucumu almaya gittim dr dan rica ettim kalabalık olmasına rağmen sağolsun baktı
ikili test sonucumda da bir hormon değerim düşükmüş o nedenle ve artı yaşdan dolayı riskim normalden yüksek çıkmış ama yine de sınırda değil 508/1 miş riskim 250/1 olursa amniyosentez yapıyorlarmış yaşlılık işte herşeyse problem inşallah sağlıkla doğacak bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…