Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selaaammm ben geldim tatilden ne tatildi aman bebeyle tatil matil yalan valla hele benimki gibi mızmız nazlı bir veletle amanın amann gene hakkını yemeyim ilk üc gün biz nerye o oraya süründü yavrum bizimle kangruda uyudu durdu aspendoslara bile tırmandı sıpam kıyamam
ama o bana bir kıydı bir kıydı sormayın(
yememe konusundaki ısrar ve inadımız inanılmaz boyutlarda eziyetlere dönüştü artık sadece uykya dalarken yedirebilioyorum o da cok az eskiye göre nerdeyse yarısını yiyor yani bir aylıkken yedigi kadar yiyor..bir anneye evladını beslemek eziyet olur mu bana oluyor inanın o aglıyor ben aglıyorum sinirlerim harap oldu feci halde pskologluk duruma geldim bunun ben bile farkındayım artık ama sürekli zorlukları yasamaktan yavrumla birbrimizi sevmeye fırsatımız olmuyor bu da beni feci gergin yapıyor el kadar bebek yemiyor diretiyor ya ac geziyor yedigini kusuyor bir beslenmem iki saati asıyor ne bel ne sırt kaldı yamuk gezıyorum artık arabasında yatagında üzerine eglmiş beklıyorum artık kafasını cevırmeyı basardıgından biberonu itmekle de kalmıyor sallanıyor biberondan kurtulmak icin elleriyle ittiryor beni tepikliyor neler neler..otelde ne aglama krizleri yasadık napcamı sasırdm susturcam dıye susmuyor saatlerce hem aclıktan aglıyor hem yemiycem diye berbat ötesi bişey yasıyorum iyice sıyırdım kafayı bi mok anlamadım zaten gittigimden bisürü eşya topla kaldır bir dısarı cıkmak icin hazırlaanmak iki saat ne uyku uyudum dinlendim ne adam akıllı yüzebildim kızı da sokamadık denize iki denememizde de feryadı basınca vacgectık napalım

he bir de bekle bekle gelmeyen kırmızılar tatilin son günü tesrif etti hem de bi yılın acısını cıkarırcasına yol boyunca sacma sapan benzin istasyonlarına ugramak durumunda kalmak da ayrı bir güzeldi dogrusuyalnız nasıl bi tesadüftür ki son adet tarihimle aynı günde regl oldum gene 6 hziranda

geldm bi yıgın iş benı beklıyor kac posta camasır yıkancak ama zalak makinaya bı haller oldu programlar birbrine girmiş kafsına göre ya yıkıyor ya yıkamıyor ortalıkta kaldı camasırlar öylece off off bi dolu iş var ama kız ne uyuyor ne duruyor alıstı orada dısarda arabasında gezmeye acık havada sımdı feryat fıgan tabi bende ne derman kaldı ne sabır ya valla ruhen cökmüş bitmiş vaziyetteyim
dinlenmek istiyorum uyumak istiyorum gün boyu ne kadar icti diye cc hesabı yapmak istemiyorum
ben de diger anneler gibi beslenme saatlerini neseyle rahatlıkla gecırmek istiyorum artık dodugundan berı cilem böyle emmedin yuttuk anladık da neden mamayı da yemiyorsun bu ay görünür bi kilo alımı degişim de olmadı evdeki tarıtda baktım 500 gr almıs görnüyor bir kilo alırken gecen aylarda smdı böyle
elleri sürekli agzında parmaklar damakta sanırım bu cilenin sebebi diş ama o da ne zaman gelir Allah kerim ben nasıl dayancam onu da bilmiyorum ama kendime de el kadar bebeye de kızıp duruyorum off kendime bir reset attırmam lazım ama nasıl

bu arada gecmisi okurken mavişim ve denizimim mesajlarını gördüm ve ona binaen icimden dedim hah tam tahmin ettigim gibi:)

kadromu aldım evet ama sandıgınız gibi secim önü kıyagıyla degil
saka gibi degil mi ya da kader benle dalga geciyor herhalde
ben iki yıldır o.060 gibi sacma küsürat yüzünden bekliyorum kadromu ki gecen yıl sınav iptali olmasaydı coktan gecmştim ya neyse simdi tam hakkımı aldım atandım diye sevinirken iki gün sonra bir khk cıkıyor herkes kadroya gecmş haydaaa ulan daha önce yapaydın su işi ya da bıraksaydın da sevincimi yasasydım ben de simdi herkes sanıyorki devlet baba gecirdi hadi gene iyisiniz diyo herkes gel de anlat ulan ben puanımla gecene kadar kac kere mebin kapısına gittim geldim diye

bu arada sadece kendi okulumu tercıh etmiştim kendi okuluma cıkmıstı atamam
simdi bu khk ile de benzer seyler olcakmıs sanırım ama bu sefer bizim isler karısıyormus gene atamayla gecenlerde hak kaybı olabilir diye söylentiler var o da beni bulur bulur hic şaşırmam valla alıştı nasılsa

atama müjdemi olmposta almıstım ardından aysencim arayıp tebrik etmişti saolsun tek sahidim odur dermişim hahaha pskopata bagladım hepten farkındayım kızlar

ya bu velet neden susmuyor hic offff ciddi manada dermanım kalmadı artık nolur aglamasın artık kuzum ya benm kendime hayrım kalmadı ki ah bi anlasa

ben kacar
gecmise dair yorumlarım olacaktı ama sıpamdan izin yok
oyyyy anammm oyyyy diyorum sadece

sermestim dişten değil o ellerin ağızda olması oral dönemini yaşıyo çocuk sakin olmaya çalış
uykudayken ver o zaman gıkı çıkmıyo veletlerin

elanaz tebrik ederim oğluşunu
batu efe deniz seninki bu arada ismi ne olacak ki???? erkekleri de dörtledik:)))))))))))))))))

bugün çok az uyuyoruz yarım saati geçemedik anlamıyorum mızmız da değil kolay da uyuyo ama neden çabuk uyanıyo ki??????????

elanazım tebrik ederim canım demek ogulşun olacak seninde
topiğin kızları eşitlenicek inşşşş
kaca kac oldu ya kafam karıstı hesap edemedim.
saglıkla dogsun inş
isim düşünmeye baslayın hadi

merhaba millet
gezmelerden anca fırsat oldu
elanazım tebrik ederim öncelikle
tabiki sağlıklı doğacak oğlumuz amniyosenteze falan gerek görmemiş bak dr da

mavicim sağol tecrübelerin için ben haftaya kontrole gidince konuşacağım zaten hastaneyle ne verecekler nasıl olacak diye
2 takım yapacağım artık ilk önce düz bi takım veririm aldığım iyi takımı da foto dan önce giydiririz inşallah

sanırım eksiğimiz yok
yengemi de perşembe alacaklar suni sancı eğer o da olmazsa sezeryanla alacaklarmış çocuğu 40+3 oldu hala tık yok çocukta 3 kiloymuş bakalım sağlıkla doğsun inşallah

zeynep arkadaşım bence de uygun bi dille söyle ama içi burulacak üzülecek kendine ama elde olan bişey yok ama saklarsan kendini daha kötü hissedecek inşallah temmuzda güzel haber gelir ve ablan hamile kalır.

sermestim hoşgeldin yokluğun çok belli
çocukla zaten biraz sıkıntılı olacağı belli idi ama seninki çok üzmemiş seni:))

ah bu nazlı kelebek yeme konusunda annesini ne çok üzdü
inşallah düzelir makinanın bozulması da kötü olmuş
eli ayağı insanın bütün işi kalıyor sonra

kadro işi de gerçekten çok komedi ya sen geç kadroya sonra herkesi geçirsinler
aman geçtin ya boşver inşallah bundan sonraki aksilikler seni bulmaz

canım listen gayet güzel olmuş bende hasta bezi almamıştım oradan istediler çok ezyet ama 2 gün kullandım kanamam oldu çünkü sonra pedlere geçtim zati
ben pamukla sliyorum pişik olmasın diye ılık suyla daha iyi oluyor
ıslak mendilide ilk zamanlar pamuğu yapamam diye yine ılık suda yıkayıp kullanmıştım sonra vazgeçtim pamuk daha rahat hem boş yere çocuğa soğuk soğuk sürmüyorum
hayırlı olsun canım demekki bizim oğlanları dörtledik
sağlıkla gelecek sen hç merak etme canım
tatil bitmiş :)))) hayırlı olsun canım kadron inşallah istediğin gibi olur herşey
kızı denize sokma zaten 1 yaşından önce pekte sağlıklı değilmiş hijyenik açıdan
yemiyor demek hala kuzum ya nasıl dayanıyor öyle kıyaam
elanaz tebrik ederim oğluşunu
batu efe deniz seninki bu arada ismi ne olacak ki???? erkekleri de dörtledik:)))))))))))))))))
evet acilen isim bulmamız gerek :)
bugün çok az uyuyoruz yarım saati geçemedik anlamıyorum mızmız da değil kolay da uyuyo ama neden çabuk uyanıyo ki??????????

ayyy ben dedim bizimkiler öyle ya şaşırıyor insan valla

mavicim ben humananın çayından aldım hem kendime hem denize
kendime ne zaman kullanmaya başlasam acaba doğumdan önce faydası olur mu ki çantaya da koyacağım zaten
amanın o bu derken zaten çanta yine açılacak gibi

özlemcim bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ama yeni doğan ıslak mendilde lazım olur mutlaka diye aldım göbek düşene kadar silinir zaten sıcakta ılık olmasa da olur

denizz sakın süt çayını önceden içme
prolaktini yükseltir erken merken doğar
sezeryandan sonra bişi yedirip içirmiyolar vakit tamam ye iç dedikleri an başlarsın içmeye:)))

pen uni baby kullandım hep hala da kullanıyorum kaloriferin üstüne koyuyodum yanarken ama şimdi öyle kullanıyorum böyle daha kolay
yazın sen her değiştirmede yıkarsın hemen hemen pişik olmasın
kış bebeği bu açıdan şanslı biz pişik olmadık hiç
kimsenin bebeği olmasın pamuk pamuk olsun popişleri inşallah

ben gittim süt sağmam lazım

yeni bi huyumuz var biberondan ya da memeden emerken kenarından baş parmağını da ağzına sokup cok cok emiyo
önce tesadüftür dedim ama her emmede bilinçli yapıyo ne anlıyosa?????

elanazcım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah oğluşun,hiç üzmez annesini babasını,sağlıkla gelir ve büyür inşallahh..

sermestcim h.gniz,demekcadı üzdü seni,büyrannesi,sabret.denizede girememişdemekki,nyse ada ablası gireronun yerinede

bizde pazartesigünü alanyaya gidiyoruzz,hemde nereyeeeeeeeeee bilin bakalımmmmeleğimin yanına,birlikde tatil yapcazzzzcumarteside dönücez,5gün birlikde olucaz,umarım herşey güzel olurr:2:

hmmm tamam o zaman
zaten doktora sormadan içmezdim
yanıma alırım o zaman zati kaç gün kalacağız ki
inşallah bizim ki de olmaz ama elimizden geleni yapıcaz artık bol bol banyoda buluruz kendimizi

oooo hadin bakalım hem tatil hem de melek le beraber süper yahu
bizden de selam söyle çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…