2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....
2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR VE BİR BİR ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANIYORUZ:)))
boncuk1985.......3.aşılamada oldu..19.05.2010 da meleğimiz dünyaya geldi KIZ
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK 14.01.2011 de meleğimiz dünyaya geldi KIZ
mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ.22.01.2011 de paşamız dünyaya geldi ERKEK
sevim...2 NEGATİF AŞILAMA 1 negatif tüp bebek..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..veeee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
sermest.....1 NEGATİF AŞILAMA..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi.KIZ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...04.05.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK....kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ..ERKEK
elanaz..........4 NEGATİF AŞILAMA..transfer oldu sonuç bekliyoruz:))VEEEE O BİR HAMİŞ ERKEK
bebing........ 2 NEGATİF AŞILAMA..1.negatif tüp bebek yaza kadar ara verdi
burp.......... 1 NEGATİF AŞILAMA..2 negatif tüp bebek..yaza kadar ara verdi
tuanay.....2 NEGATİF AŞILAMA..yaza kadar ara verdi
melekd......3 NEGATİF AŞILAMA 2 negatif tüp bebek..
gulimus.........2 NEGATİF AŞILAMA..1 negatif tüp bebek.
bilge_79........2 NEGATİF AŞILAMA..3 ay ara verdi
canım listen gayet güzel olmuş bende hasta bezi almamıştım oradan istediler çok ezyet ama 2 gün kullandım kanamam oldu çünkü sonra pedlere geçtim zatiözlemcim bende sorarım zaten doktora hasta bezi konusunu
çok gereksiz şeyler olmadığını düşünüyorum
pamuğu,ıslak mendili bezi kremi anca zaten
2 çanta oldu zaten..
neyse aman eksik olsa da sonuçta alınır
hayırlı olsun canım demekki bizim oğlanları dörtledikmerhaba kızlar
bende okumadan hemen yazayım bizim bebişin cinsiyeti erkekmiş kesin belli oldu
dün ikili test sonucumu almaya gittim dr dan rica ettim kalabalık olmasına rağmen sağolsun baktı
ikili test sonucumda da bir hormon değerim düşükmüş o nedenle ve artı yaşdan dolayı riskim normalden yüksek çıkmış ama yine de sınırda değil 508/1 miş riskim 250/1 olursa amniyosentez yapıyorlarmış yaşlılık işte herşeyse problem inşallah sağlıkla doğacak bebişim
tatil bitmiş :)))) hayırlı olsun canım kadron inşallah istediğin gibi olur herşeyselaaammm ben geldim tatilden ne tatildi aman bebeyle tatil matil yalan valla hele benimki gibi mızmız nazlı bir veletle amanın amann gene hakkını yemeyim ilk üc gün biz nerye o oraya süründü yavrum bizimle kangruda uyudu durdu aspendoslara bile tırmandı sıpam kıyamam
ama o bana bir kıydı bir kıydı sormayın(
yememe konusundaki ısrar ve inadımız inanılmaz boyutlarda eziyetlere dönüştü artık sadece uykya dalarken yedirebilioyorum o da cok az eskiye göre nerdeyse yarısını yiyor yani bir aylıkken yedigi kadar yiyor..bir anneye evladını beslemek eziyet olur mu bana oluyor inanın o aglıyor ben aglıyorum sinirlerim harap oldu feci halde pskologluk duruma geldim bunun ben bile farkındayım artık ama sürekli zorlukları yasamaktan yavrumla birbrimizi sevmeye fırsatımız olmuyor bu da beni feci gergin yapıyor el kadar bebek yemiyor diretiyor ya ac geziyor yedigini kusuyor bir beslenmem iki saati asıyor ne bel ne sırt kaldı yamuk gezıyorum artık arabasında yatagında üzerine eglmiş beklıyorum artık kafasını cevırmeyı basardıgından biberonu itmekle de kalmıyor sallanıyor biberondan kurtulmak icin elleriyle ittiryor beni tepikliyor neler neler..otelde ne aglama krizleri yasadık napcamı sasırdm susturcam dıye susmuyor saatlerce hem aclıktan aglıyor hem yemiycem diye berbat ötesi bişey yasıyorum iyice sıyırdım kafayı bi mok anlamadım zaten gittigimden bisürü eşya topla kaldır bir dısarı cıkmak icin hazırlaanmak iki saat ne uyku uyudum dinlendim ne adam akıllı yüzebildim kızı da sokamadık denize iki denememizde de feryadı basınca vacgectık napalım
he bir de bekle bekle gelmeyen kırmızılar tatilin son günü tesrif etti hem de bi yılın acısını cıkarırcasına yol boyunca sacma sapan benzin istasyonlarına ugramak durumunda kalmak da ayrı bir güzeldi dogrusuyalnız nasıl bi tesadüftür ki son adet tarihimle aynı günde regl oldum gene 6 hziranda
evet acilen isim bulmamız gerek :)elanaz tebrik ederim oğluşunu
batu efe deniz seninki bu arada ismi ne olacak ki???? erkekleri de dörtledik:)))))))))))))))))
bugün çok az uyuyoruz yarım saati geçemedik anlamıyorum mızmız da değil kolay da uyuyo ama neden çabuk uyanıyo ki??????????
denizz sakın süt çayını önceden içme
prolaktini yükseltir erken merken doğar
sezeryandan sonra bişi yedirip içirmiyolar vakit tamam ye iç dedikleri an başlarsın içmeye:)))
pen uni baby kullandım hep hala da kullanıyorum kaloriferin üstüne koyuyodum yanarken ama şimdi öyle kullanıyorum böyle daha kolay
yazın sen her değiştirmede yıkarsın hemen hemen pişik olmasın
kış bebeği bu açıdan şanslı biz pişik olmadık hiç
kimsenin bebeği olmasın pamuk pamuk olsun popişleri inşallah
elanazcım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah oğluşun,hiç üzmez annesini babasını,sağlıkla gelir ve büyür inşallahh..
sermestcim h.gniz,demekcadı üzdü seni,büyrannesi,sabret.denizede girememişdemekki,nyse ada ablası gireronun yerinede
bizde pazartesigünü alanyaya gidiyoruzz,hemde nereyeeeeeeeeee bilin bakalımmmmeleğimin yanına,birlikde tatil yapcazzzz cumarteside dönücez,5gün birlikde olucaz,umarım herşey güzel olurr:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?