Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir gireyim dedim ama ne mümkünnnn byeeeeeee

böyle girdirmezler adamı işte kücük sıpalar

sermestim dişten değil o ellerin ağızda olması oral dönemini yaşıyo çocuk sakin olmaya çalış
uykudayken ver o zaman gıkı çıkmıyo veletlerin

canım eğitim bilimlerini zamannda nasl işledier dimi kafamıza oral dönemini yirim senin kız yok o emme refleksleri agzı tatmin etme güdüsü zaten vardı bu baska türlü bariz parmagıyla damagını diş yerlerini kasıyor yavrum görmen lazım önce yumrukla deniyor girmiyor tabi agzına sonra tutturabilirse prmagı ile diş fırcalar gibi yapıyor hatta dikkatimi cekti özellikle alt taraf sag kısma gidiyor hep parmaklrı yememesi huysuzlugu da eklenince insanın aklına tek diş geliyor valla :26: benimki cins anacım uykudaysa asla emmez yemez yeni dogdugunda bile memeye alstırırken uykuda ver alır dediler nerdee agzını bile acamazsın kilit vuruyor resmen dana

bugün çok az uyuyoruz yarım saati geçemedik anlamıyorum mızmız da değil kolay da uyuyo ama neden çabuk uyanıyo ki??????????

hah gözün aydın artık benmki de uyumuyor gündüzleri

hoşbuldum canım özledim hepinizi valla cok zormus tatil bebeyle en cok hazırlık tasınma planlama asamaları yedi bitrdi biyere gitcen canta hazırla vırt zırt o alındı mı biberon sterilze edildi mi yeme saati geliyor zaten afakanlar basıyor hele de sürekli kac cc mama içtigini aklımda tutup totalde minimum hedefi yakalama cabasıyla beynimin zonklaması felaketti emen bebekle hersey kolaymıs da bizimki cinsindense oturun evinizde

kadro konusunda sevindm aslında gecsin herkes eşitlensin haklar eyvallah da benle dalga gecer gibi ya ona kızdım zamannda hakkmken gecemedim benle bir giren arkadslarm hep gecti ben kırk kere ucundan döndüm cırmaladım durdum tam oldu üstüne bu olunca insan ister istemezz diyor benle dalga mı gecıyo ey hayat

saol özlemcmm ya benmki sokmak degildi suyla tanıssın maksat da korktu kuzum su soguk geldi herhalde zaten kumun kıyısında ben oturdm kucagıma aldım anca ayakları belıne kadar ıslattım o yanı o da bes dakkacık seneye artık

özlemcim bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ama yeni doğan ıslak mendilde lazım olur mutlaka diye aldım göbek düşene kadar silinir zaten sıcakta ılık olmasa da olur

ya ben basndan beri unibaby kullanıyom cok da memnunum öyle yıkamadım da ısıtmadım da bişey de olmadı hiç msallah ama ben cok sık bez degsııyom minnacık çiş de yapsa aldım hep bezini kızım da alstı azcık ıslatsa aglıyor hemen al diye

biz geldik siz gidin en güzel zamanlrı simdi oraların ne cok bunaltıcı sıcak ne cok kalabalıktı etraf rahat rahat eglenin bızım yerimze adoşumla yüzün bol bol

semracım adosumun yeni yası kutlu olsun nice mutlu seneler görsün yavrum insallah

elanazım demek oglusumuz oluyor bir daha ne güzel saglıkla gelsin paşan insallah

sevim sende de durumlar benimkini aratmayan cinsten galiba RAbbim sonumuzu hayır etsin

bebişim yeni kararlar baslangıclar var sanırm ufukta Rabbim güldürsün yüzünü

burpum basınız saolsun canım ck üzüldüm inan

melegimle göürşmek kısmet olmadı semradan selamımızı alır artık

denizcim listelr cantala derken geldin mutlu sona bişey kalmadı masallah

özlemmm alısıtn mı yavrum maratona nedir durumlar kafana takılırsa ara dertleşelim:)

maviş düğünü dernegi yaptın geldin oh ne güzel

ballı lokma iyidir inallah

bilgecim memleketine geldim gezerken aklımdaydın hep acaba nerelerde oturuyorsun diye

tuanyım cicegim az kaldı kurtulcan sen de sıkıntılı dönemden hayırlı haberını almak bana da nasip olur insalah btanem

nurim nerelrde yahu merak ettim iyidirler umarm

selam kızlar birkaçgündür cok yogundum yorgundum gelemedim özür diliyorum. hava da cok sıcak ya napıcaz bütün yaz bilemiyorum (((

şöyşe bir okudum hepiniz iyisiniz inşallah. sermest ben de seni düşündüm nereleri geziyorlar acaba diye. inşallah iyi gelmiştir tatil.

sevgiler hepinize.

canım özdilegin orada kaldık ilk üc gün manavgat aspendos selaler perge vesaire ne varsa gezdik sonra da bes gün kadar kumlucada oteldeydik
aklımda kalan çallı kavsagı oldu hep dönnce bilgeye söylerim diye :)
ama bana cok sıcak gelmedi anltya valla hatta burası bile tam anlamıyla alısık olduumuz ısyan ettırcek sıcaklar yok daha şaşrtıcı ama süper bence

kızlar ben geldim geldim ama ben perişanım dehşet tempolu günler geçirdim sene sonu fakülte sergisinin komisyon başkanıydım yüzlerce işin seçilmesi çerçevelenmesi asılması askı aparatlarının temini taşınması alınması öğrenci organizasyonu davetiyeler afişler kokteyl organizasyon herşey okadar yorucu ve aksiliklerle doluyduki telefon elimde bir oyana bir bu yana koşturup durdum okulun idari kadrosunu öyle çalıştırdımki beni görünce karabasan görmüş gibi korkuyorlardı bugün açılış oldu ama deydi herkez rektör dekan başta olmak üzere çok beğendiklerini böyle kaliteli bir sergi görmediklerini sıfır bütçeyle bu başarıya gözlerine inanamadıklarını bu huysuz hocalardan nasıl iş toplayabildiğime inanamadıklarını ifade ettiler allahıma şükürler olsun alnımınakıyla bu işten sıyrıldım allah yardım etti imkansızı başardım resmen yoruldum ama sonucu çok güzel oldu bütün bu işleri bir yandan dersler bir yandan diploma projesi eşliğinde yaptım üstüne canım dayımı kaybettik kuş gibi kalp krizi geçirdi önce hastaneye kaldırıldı orada vefat etti annemin tansiyon 19 a fırladı ben bütün bu işleri bir yandan ağlayarak yaptım çok üzüldüm dayımın ölümüde manevi olarak yordu beni yarın işe gitmeyeceğim cuma aynen tempo devam defile var otelde gelecek haftada önce diploma töreni provası sonrada diploma töreni var daha cüppemi temin etmedim neyse sergi geçti ya hepsi geçer arabamda serviste hala honda tr de sayım varmış 1 hafta parça beklediler kasko araç verdi oda 1 haftalıktı zaten su gibi benzin yakıyordu benzin yetiştiremedim deposu delik adını taktım bugünde aldılar arabayı maksimum 1 hafta veriyor kasko bu koşturmacada arabasız kaldım ama iyide oldu çok alışmıştım arabaya biraz kurtulmalıyım alışkanlıktan.
sizler nasılsınız elanazın oğluşu oluyormuş
mavicim annesinden dönmüş hayırlı olsun düğününüz efenin kulaklarını tıkamakla çok iyi yapmışsın
tuanayım annen kayınvaliden nasıl oldu tatlım sende yoğundun bu aralar
semra meleeek pis kıskandım ayol melek istanbula gelecek değilmi inşallah uzun kalırda benim bu koşturmam bitmiş olur hep beraber kaynatırız rahat rahat
adacığımın doğum günü kutlu olsun tam anlamıyla kutlayamadım allah nice sağlıklı mutlu başarılı yaşlar nasip etsin fıstığıma
sevimcim mercanla ada tanışmış bende orada olmak çok isterdim
sermest tatil bitmiş tatlım sayılı gün ne çabuk geçiyor dimi güzel geçmesine sevindim ayrca kadro için tebrik ederim biz şahidiz sen kendi hakkınla girdin kadroya
deniz sıcaklarda zorlanıyorsundur az kaldı sık dişini orasıda çok sıcak olur listeyide tamamlamışsın
özlemim taze annem sen nasılsın yoğunluktan kafa uzatıp çıkmışsın allah kolaylık versin
bebingim yaza karar vermişsin hadi hamilemiz azalıyor deniz doğurur sen hamile kalırsın inşallah
bilge sıcaklar başladı dimi ama ben hiç şikayet etmezdim gıkım çıkmaz bayılırım sıcağa
nursim hiç giremiyor
gulimusta fazla girmiyor

özlemcim bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ama yeni doğan ıslak mendilde lazım olur mutlaka diye aldım göbek düşene kadar silinir zaten sıcakta ılık olmasa da olur
bende yenidoğan aldım zaten ama yinede pişik yaptı canım, göbek için zaten ıslak mendil kullanmıyorsun ama ilk zaman ıslak mendil daha kullanışlı en azından eve çıkana kadar......
bende hep peteğin üstüne koyuyorum ılık olsun diye
bizim pişik oldu teyzesi ( hala da var .......
valla girdirmiyorlar ya sıpalar :)
tabi canım sneye bikinide alırsın girersiniz denize :)
benimkide altında asla tutmaz ıslak bezi hemen ağlıyor yapar yapmaz...
kafama takılırsa ararım canım allah razı olsun....

canım öncelikle başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin,
demek sergin güzeldi eee sendende bu beklenirdi zaten tebrikler canım benim
valla kısacık yazıp çıkıoyurm zaten :)))

özlem batunun ağlamasının sebeplerinden biri de pişiktiir yazık yavrum yanıyodur(((

ben de kaç gündür sağıup veriyodum ya tutumadı memeyi bugün canım sıkıldı

birini biraz tutup bırakıyo diğerine ağzı yaklaşınca çığlığı basıyo gece kandırıp verdim ama sanırım memeyi bırakıyo(((

bir yandan da hiç olmadığı kadar huzurlukendi kendine az da olsa oyalanabiliyo mızmızlık
eskisi kadar değil sebepsiz sandığım ağlamalar yokinşallah yarın da bunları söyleyebilirim:)))))))

memeyi en fazla 5 dk emip bırakıyodu demekki tam çekemeyip acıkıyodu saat başı emziriyodum
ama şimdi 3 saat te bir sağıp veriyorum içiyo
inşallah sütüm azalmadan böyle götürebiliriz uzun süre
eskisinden fazla gibi sütüm sağınca boşalıyo ve artıyo diyo eşim önceden tam boşaltamadığı için az oluyomuş ona göre
neyse karnı doysun da ben sağmaya razıyım keyfi yerinde karnı tok olsun yeter
gece te tutmazsa gece kalkıp süt ısıtmak zorunda kalıcam ama napıym almıyo alsa da doyacak kadar emmiyo

tek sorun dışarı çıkınca nasıl süt gidecek????????????
bu konuda fikri olan var mı?????
ben makinayı yanımda taşır emzirme odası bebek odası gibi bişi bulur sağar veririm diye düşündüm ama nolur bilemem

çok zahmetli sağmak
ama ne kadar içtiğini bilip keyfinin uzun sürmesi de iyi yanı:))))
1 yaşına kadar emzirebilsem ne iyi olur:)))))))
gece kandırıp tutturursam süper olacak olmazsa eşim onu oyalayacak ben süt ısıtıcambiraz yorucu olacak
oooooffff ne çok yazdım

Son düzenleme:
dışarı çıktık bugünuzun uzun yürüdük dönüşte de bahçeli biyer var burda orda yemek yedik
efe de bakındı durdu sanırım yazın işimiz daha kolay balkon pencere sokak derken sokakçı oğlum oyalanacak
yıkadık yatırdık sağım işlemi yaptım
şimdi yatıcam ben de

herkese iyi geceleeeerrr

canım öncelikle başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin,
demek sergin güzeldi eee sendende bu beklenirdi zaten tebrikler canım benim
valla kısacık yazıp çıkıoyurm zaten :)))

burp başın sağolsun canım

teşekkür ederim canlarım allah sevdiklerimize uzun ömür nasip etsin dayım 82 yaşnda olsada üzüntüsü değişmiyor tabiki allah sıralı ölüm versin ama insan sevdiklerine yakıştıramıyor

ah mavi teyzesi hiç sorma çok fena pişmiş ya nasıl oluyor anlamıyorum habire değiştiriyorum bezini ama olmuş işte
demek efecik problem çıkarıyor benimki şimdiden dediğin gibi lerleyen zamanda ne yapacağım bilemedim
çocuk memeyi verdiğim an çığlığı basıyor tamam mama vermeyeyim ama bu kezde doymuyor
ben mama vereyim demedim hiçbir zaman ama verdik işte bir kere velet şimdide alıştı memeyi istemior bacak kadar boyuyla ya :)
dışarıda sağmak zor olur canım hadi misafirlliklerde neysede
sütü saklamakta yazın daha zor oda sıcaklığında 4 saat falan dyorlarda ama yazın ne olur bilemedim, sütü istersen küçük termoslar varya onda taşı ısısını korur ama dediğim gibi 4 saati geçme.....
dediğin gibi gece de problem yaparsa çok daha zor olur inşallah yapmaz ya
ay yesin şu kuzucuklarda bizde rahat edelim ya (((

ayy ne güzel ya biz ne zaman gezeceğiz yaaaaaaaaaaaaaaaa :26:

teşekkür ederim canlarım allah sevdiklerimize uzun ömür nasip etsin dayım 82 yaşnda olsada üzüntüsü değişmiyor tabiki allah sıralı ölüm versin ama insan sevdiklerine yakıştıramıyor

değişmez tabi insan sevdiklerine ölümü yakıştıramıyor hangi yaşta olursa olsun

ben oda ısında 1 saatten fazla bekletmiyorum içim rahat etmiyo
sağmak zor olacak ama napıym almıyo alsa da ağzını ıslatıp geri bırakıyo
termosta baktık bugün ama anne sütü için öyle bişi yokmuş
çok acil olursa içi buz dolu bi kap falan olabilir içme zamanı gelince bu defa da sıcak su lazım
yine en mantıklısı az da olsa sağmak ve evden çıkmadan doyurmak

aman napıym böyle zor mor ama en azından içim rahat
ne kadar içtiğini biliyorum en azında karnı tok diyebiliyoruum

gezebilirsiniz özleem
akşam üstü hava ılık oluyo koyun arabasına hem o da bunalmaz ben bugün hep
keşeke önceden çıkarsaydım oda ben de bunalmazdık dedim
o gazlı olduğu dönemler de bana da iyi gelirdi ama ayaz vardı ayaz

sermestim ve burpum teşekkür ederizz.

özlemcim geçmişolsun batu paşayaa yaaa,neden pişik oldukiacaba,bez ne kullanıyosunuz değiştirsenbii,bide artık al elineonuaç ılık suyu yıka hiç ıslak mendil kullanma,ben geçen yaz hep yıkardım ıslak mendilidışardan dışarı son 2-3 aydır siliyorumama gene günde en az 2kez yıkıyorum,çok şükür hiç pişik olmadı,dişdönemlerihariç.(diş çıkaren kaka asitlenirfazla yakar derannem doğru)kantaron yağıda çok iyi,bide sebamed pişikönleyici kremi her seferinde sür.olsada-olmasa.geçicek annesi,az kaldı.oda büyücek.

mavicim demek efe paşa emmek istemiyor,bence sağım elinden geldiğince yapma,bebeklerde böyle geçişdönemlerioluyor,emmek istemiyolar,yada sık acıkıyolar dakka başı emiyolar veeeyaa anneyle iletişimiçin emiyolar aç olmasalar bile.şimdi sen sağdıkça o memeyi hiç almamaya başlıcaksenindönemlerinde süt çok bol oluyor,sağdığına görürsünben denemek amaçlı sağdığımda bir göğüsden 200cc çıktığı oluyordu,ama genelede hiç sağmadım,arkadaşımnı bebeği almadı osağdı,kızın olan sütü zamanla azaldı,1ay ancak verdi.makina nekadar ii olursa olsun sütün ömrünü çook azaltıyor,bebek emişi gibi olmuyor.sabrt emzir,sağma.pişman olursun.ben 2 yaşınakadar emziricem en erken yılbaşına kadar oda 18aylık olmuş olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…