Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp başın sağolsun canım ben okumamıştım. çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin.

sermest çallı kavşağı benim geçmekten nefret ettiğim yerler top 10umda 3. sırada. aklına gelmem çok normal. slında en kalabalık ve basık yerlerinden biridir antalyanın. seni bunaltmaması güzel ama ben yakında buharlaşıcam gibi hissediyorum. sevindiğim tek nokta asılan çamaşırların yarım saate kuruyacak olmasıdır.

özlemcim nasılsın?oğluşun nasıl?gezmeler başlar yakında meraklanma :))) sen sonrasını düşün :))) parktan gelemeyeceğiniz günleri. şahsen ben yatak atmayı düşünüyorum parklara çocuk gelmek istemiyor :)))

ELENAZ oğlun oluyormuş tebrik ederim. bir taş kuş sevdalısı da sen olacaksın demek ki. kız nüfusu azalıyor sanırım :)))) inşallah sağlıklı bebiş haberleri alacağız bu yaz bol bol.

bebing canım sen nasılsın??? erimeyi gel de burda gör. bugun 36 dereceymiş diyorlar.

denizim canım benim sen nasılsın? çok az kaldı ya heyecanlanıyorum. kimbilir sen nasılsındır? yeni doğmuş bebek görünce hemen aklıma geliyorsun. ağustostaseni de okuyacağız burada emdi uyudu yıkadık vs diye inşallah. kendine iyi bak arkadaşım.

maviiii oğluşun nazlı valla. benimkinin izinden gitmesin başka bir iz bulsun. ben yakında kızımın burnundan sokucam yemekleri. kaçıyor lokmayı ağzında bekletiyor. çok üzülüyorum. dün yine doktordaydık iştah surubu yazdırdım artık inşallah o fayda eder. Yeni avatarın da çok şık olmuş :)))

hepinize sevgilerimi gönderiyorum. görüşürüz yine.

günaydıının
zasacım seni görüyorum aşağıda vallaha nazarım deyecek melekle buluşmanıza melek buraya geldiğinde uzun kalacak dimi tatlım görüşebilecekmiyiz hep beraber

özlem pişik olsun tek derdi batu paşanın geçer gider hiiiç takma üzme canını tatlım
mavi emzirme örtüleri ile dışarıda emzir diyeceğim ama efeoğlan meme sürmüyor ağzına anlaşılan şu el pompalarından alabilirsin yanına en azından elektrik prizi bulamasan bile fırk fırk oğlanın açlığını bastıracak kadar sağarsın
bilge anacım hiç takma bizim kız yiğen fotosentez güzeliydi şimdi eve geldiğinde ne yemek var desen eeen sevdiğiiiim diyor afiyetle yiyor hatta bu seferde annesi aman çok yemesin diye aburcuburu yasakladı tüm sebze meyve tavuk balık ne bulsa yiyor tavuğun vebalığın en iğrenç taraflarını bile seviyor ama yıllardır doğduğundan beri iştahsızlığı ömrünü yedi tüm ailenin lokma girmezdi o boğazdan neler çekti ablam ne yemek ne uyku varsa yoksa düz duvara tırmanma idi şimdi yeme içme artı düz duvara tırmanma uyku hala yok

burp makinam hem pille hem elektrikle çalışıyo:)))))

semra haklısın herkes öyle diyo ama memeden içmiyo çok fazla
ağzını ıslatıp bırakıyo sonra bi daha bi daha bi daha:::::::
ne süt kalıyo ne huzur
bu arada gece memeden verdim alıyo sabah yeni uyandığında da verdim aldı dün yaptıklarını unuttu heralde:))
zaten okul başlayınca sağıp vericem mecburen
şimdide yarı sağartak yarı memeden veriym de azalmasın dıyorum ne biliym işte aslında ben değil de o karar veriyo nasıl olacağına:18::18::18:

bilge valla en korktuğum şey iştahsız çocuk
şeftali suyu verdim denemek için kaşıkla nasıl yedi anlatamam bitince ağlıyo dAHA VER DİYE KAŞIK AĞZIna doğru gelirken heyecan yapıyo:))))
inşallah yeme yönünden bari rahat edelim:=))))

inşallah canım. madem severek alıyor azıcık çorba azıcık meyve suyu başla vermeye de ağzının tadı gelişsin :))) kıyamam ya keşke bol bol yeseler de anneler de azıcık rahat etse.

günaydıının
zasacım seni görüyorum aşağıda vallaha nazarım deyecek melekle buluşmanıza melek buraya geldiğinde uzun kalacak dimi tatlım görüşebilecekmiyiz hep beraber
cnmm melek gelmicek ist.aa.görüşemedik ösledim vlla annemlere gitmeden biz buluşalım yoksa kışa kadar görüşemeyizz gibi((((((((((

mavii eğer emiosa o huy değiştirmeye çalışıyoo,izin verme sakın,sağma,acıktıkça emicelk sen meyveye falan başlamışsın,ondan ver o emmekde isticek,sigara gibiii,emzik emiyomu,onla gidermesin emme içgidüsünü.ben emzik vermeye çalışırken almıo die üzüldüğümde dr sevindiyodu emzik emen bebek meme emmez diyordu,emzikle kandırılmıcak bebekler var nadirde olsa seninki ondan derdi,çook üzülüyodum,ama iyikide emmemiş,şimdide bıraktımaya çalışırdımozamnlar büyük rahatlık amaa..

yok semra ya gün içinde emzik tutmuyo tutsada 5 dk bile sürmüyo uykuya dalarken emiyo emziği sadece
meyveye de başlamadım ama bu gidişle 6.ayı bekleyemicez
istanbuldayken sağmamak için direndim hiç emmedi ağzına alıp 2 çekiyo başlıyo ağlamaya
az emdirip kalanı sağıyodum
valla şaşırdım bende napıcamı
bu arada tek memeden 200cc mi????????
benim zaten o kadar 2 memeden bile gelse sevindirik olurum:))))))
meme de geç doluyo sanırım
1 aydır emmeden soğudu boğaz enfeksiyonu olduğundan beri ben de hiç emmeyip aç kalıp süt kesileceğine bari sağıym da tok olsun diyorum
yettiği yere kadar artık
ama inşallah memeyi de uzun tutar
etrafla ilgileniyo çıt çıksın bırakıp dikkat kesiliyo nefes almadan etrafı izliyo
zaten son zamanlarda memeyi de evde gezerek veriyodum
valla rüyalarımda b,ile sütle uğraşıyorum
bakalım kontrolde doktor ne diyece
kesilmesin sütüm yauuuu sık sık sağarım geceleri kandırıp tuttururum idare ediversin şurda 7-8 ay:)))

selamlarrrr

bilgecim tekrar hosgeldin göremedim seni bayagıdır
demek sıcaklar fena
bende fenayım valla
camasır kuruması dısında bi yararı yok zaten
kısın cok cile oluyor kurutmak

sermestim ben sana kadroya gectigin için hayırlı olsun demişmiydimmm
ay bunuyorum sanırım ben yaaa

o dönemlerde hepsi aynı,şimdilerde davul çalsın dönüp bakmaz emerr,benim sütüm bololdu şükür.dolabada attığım günler oldu,poşetlerim doluydu birazda özleme gönderdim,keşke doldurup gönderseydim batu paşamda içerdi,süt annesi olurdum,düzenli beslenmek ve uyku çok önemli,emer oda merak e tme,sağımı yaparsan bırakır ama sabret geiş dönemi dediğim gibi.tatlı bişiyler yersen sütün tatlanır emmek ister,ben nezaman tatlı yesem sütüm şekerleniodu,söyliim yanii..

selam cnmnasılsın,burasıda sıcakk,karnım ağrıyoo sankiregl olcamg ibi,inş.olmam,rezil olurum tatilde.

elanaz tebrik ederim oğluşunu
batu efe deniz seninki bu arada ismi ne olacak ki???? erkekleri de dörtledik:)))))))))))))))))

sağol canım isim bulamadık henüz bakalım

elanazım tebrik ederim canım demek ogulşun olacak seninde
topiğin kızları eşitlenicek inşşşş
kaca kac oldu ya kafam karıstı hesap edemedim.
saglıkla dogsun inş
isim düşünmeye baslayın hadi

sağol canım evet erkekleri çoğalttık

sağol denizcim seninde az kaldı ama hazırlıkları tamamladın maşallah

sağol zasacım oohhh melekle de görüşeceksiniz ne güzel bizden de çok selam söyle

özlemcim sana da çok ederim canım

kandırıldııııııııım hani gelecekti ben ona uğur böcüklü pasta alacaktım
sen ne zaman gideceksin annene haziranın son haftası buradamısın canım önümüzdeki iki hafta ben meftayım diploma töreni falan filan

sözde zayıflıcaktımm,vee çatlaklar için operasyongeçiricektimmmmmmmm,nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................................................................

önümüzdeki yaza kaldı hayallrr,gerçi ameliyat olam cadıya kim bakcakk hemde emzirirken,boş hayaller kurmuşum

zafere kalsa hemen gidelim diyoo,iyicene sıkıldı.bilmiyorumkii nezaman giderizz,ama inşallah görüşürüzz:2:yaa bu nee yoğunlukkkkkkkkkkkkkkk hayatlarımızdaapazar günü buluşalım dicektim ama pazarda adanın stüdyo çekimi var,secçim varrneyse bakalım ayarlıcaz artıkbelkide seni gördüğümde 2kişi olarak görücem 1 bedende 2 yürek

sabah öyle birr kaza atlattımki,ayak tırnağım koltuğa geçti nasıl acıdı,ayaklarımın altında dolanancüce yüzünden,sinirlerime iyi hakim oluyorum bazen kendimi tebrik etmeden geçemiyorum ama neler sayıyorum içimden nelerrrrrrrrrrr!!

kaçtım ben yemekyapılcak,çamaşır katlanıp ütü yapılcak,akşam üzeride erenköy pazarına çıkıcak,sahalara çıkmam gerek acayip geri kaldım,bekleyinsemp pazarlarııııı semraaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilge sen hiç birşeyi kafana takma ablamların çocuklarında kafalarına taktıkları her problem zamanla hikaye oldu canlarını sıktıkları yanlarına kaldı bu tüm anneler için geçerli

dursun zafer otursun oturduğu yerde biz görüşmeden olmaz sen benim iki yürek olmamı beklersen hayatta görüşemeyiz

ben o cüceyi yerim sana da geçmiş olsun canım ama fıstığıma laf yok

semt pazarı görmeyeli okadar çok olduki neyse derslerin bitmesine az kaldı bekle benide salı pazarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…