burp makinam hem pille hem elektrikle çalışıyo:)))))
semra haklısın herkes öyle diyo ama memeden içmiyo çok fazla
ağzını ıslatıp bırakıyo sonra bi daha bi daha bi daha:::::::
ne süt kalıyo ne huzur
bu arada gece memeden verdim alıyo sabah yeni uyandığında da verdim aldı dün yaptıklarını unuttu heralde:))
zaten okul başlayınca sağıp vericem mecburen
şimdide yarı sağartak yarı memeden veriym de azalmasın dıyorum ne biliym işte aslında ben değil de o karar veriyo nasıl olacağına:18::18::18:
bilge valla en korktuğum şey iştahsız çocuk
şeftali suyu verdim denemek için kaşıkla nasıl yedi anlatamam bitince ağlıyo dAHA VER DİYE KAŞIK AĞZIna doğru gelirken heyecan yapıyo:))))
inşallah yeme yönünden bari rahat edelim:=))))
cnmm melek gelmicek ist.aa.görüşemedik ösledim vlla annemlere gitmeden biz buluşalım yoksa kışa kadar görüşemeyizz gibigünaydıının
zasacım seni görüyorum aşağıda vallaha nazarım deyecek melekle buluşmanıza melek buraya geldiğinde uzun kalacak dimi tatlım görüşebilecekmiyiz hep beraber
burp makinam hem pille hem elektrikle çalışıyo:)))))
semra haklısın herkes öyle diyo ama memeden içmiyo çok fazla
ağzını ıslatıp bırakıyo sonra bi daha bi daha bi daha:::::::
ne süt kalıyo ne huzur
bu arada gece memeden verdim alıyo sabah yeni uyandığında da verdim aldı dün yaptıklarını unuttu heralde:))
zaten okul başlayınca sağıp vericem mecburen
şimdide yarı sağartak yarı memeden veriym de azalmasın dıyorum ne biliym işte aslında ben değil de o karar veriyo nasıl olacağına:18::18::18:
bilge valla en korktuğum şey iştahsız çocuk
şeftali suyu verdim denemek için kaşıkla nasıl yedi anlatamam bitince ağlıyo dAHA VER DİYE KAŞIK AĞZIna doğru gelirken heyecan yapıyo:))))
inşallah yeme yönünden bari rahat edelim:=))))
yok semra ya gün içinde emzik tutmuyo tutsada 5 dk bile sürmüyo uykuya dalarken emiyo emziği sadece
meyveye de başlamadım ama bu gidişle 6.ayı bekleyemicez
istanbuldayken sağmamak için direndim hiç emmedi ağzına alıp 2 çekiyo başlıyo ağlamaya
az emdirip kalanı sağıyodum
valla şaşırdım bende napıcamı
bu arada tek memeden 200cc mi????????
benim zaten o kadar 2 memeden bile gelse sevindirik olurum:))))))
meme de geç doluyo sanırım
1 aydır emmeden soğudu boğaz enfeksiyonu olduğundan beri ben de hiç emmeyip aç kalıp süt kesileceğine bari sağıym da tok olsun diyorum
yettiği yere kadar artık
ama inşallah memeyi de uzun tutar
etrafla ilgileniyo çıt çıksın bırakıp dikkat kesiliyo nefes almadan etrafı izliyo
zaten son zamanlarda memeyi de evde gezerek veriyodum
valla rüyalarımda b,ile sütle uğraşıyorum
bakalım kontrolde doktor ne diyece
kesilmesin sütüm yauuuu sık sık sağarım geceleri kandırıp tuttururum idare ediversin şurda 7-8 ay:)))
selamlarrrr
bilgecim tekrar hosgeldin göremedim seni bayagıdır
demek sıcaklar fena
bende fenayım valla
camasır kuruması dısında bi yararı yok zaten
kısın cok cile oluyor kurutmak
sermestim ben sana kadroya gectigin için hayırlı olsun demişmiydimmm
ay bunuyorum sanırım ben yaaa
elanaz tebrik ederim oğluşunu
batu efe deniz seninki bu arada ismi ne olacak ki???? erkekleri de dörtledik:)))))))))))))))))
elanazım tebrik ederim canım demek ogulşun olacak seninde
topiğin kızları eşitlenicek inşşşş
kaca kac oldu ya kafam karıstı hesap edemedim.
saglıkla dogsun inş
isim düşünmeye baslayın hadi
merhaba millet
gezmelerden anca fırsat oldu
elanazım tebrik ederim öncelikle
tabiki sağlıklı doğacak oğlumuz amniyosenteze falan gerek görmemiş bak dr da
mavicim sağol tecrübelerin için ben haftaya kontrole gidince konuşacağım zaten hastaneyle ne verecekler nasıl olacak diye
2 takım yapacağım artık ilk önce düz bi takım veririm aldığım iyi takımı da foto dan önce giydiririz inşallah
sanırım eksiğimiz yok
yengemi de perşembe alacaklar suni sancı eğer o da olmazsa sezeryanla alacaklarmış çocuğu 40+3 oldu hala tık yok çocukta 3 kiloymuş bakalım sağlıkla doğsun inşallah
zeynep arkadaşım bence de uygun bi dille söyle ama içi burulacak üzülecek kendine ama elde olan bişey yok ama saklarsan kendini daha kötü hissedecek inşallah temmuzda güzel haber gelir ve ablan hamile kalır.
elanazcım hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah oğluşun,hiç üzmez annesini babasını,sağlıkla gelir ve büyür inşallahh..
sermestcim h.gniz,demekcadı üzdü seni,büyrannesi,sabret.denizede girememişdemekki,nyse ada ablası gireronun yerinede
bizde pazartesigünü alanyaya gidiyoruzz,hemde nereyeeeeeeeeee bilin bakalımmmmeleğimin yanına,birlikde tatil yapcazzzz cumarteside dönücez,5gün birlikde olucaz,umarım herşey güzel olurr:2:
cnmm melek gelmicek ist.aa.görüşemedik ösledim vlla annemlere gitmeden biz buluşalım yoksa kışa kadar görüşemeyizz gibi((((((((((
mavii eğer emiosa o huy değiştirmeye çalışıyoo,izin verme sakın,sağma,acıktıkça emicelk sen meyveye falan başlamışsın,ondan ver o emmekde isticek,sigara gibiii,emzik emiyomu,onla gidermesin emme içgidüsünü.ben emzik vermeye çalışırken almıo die üzüldüğümde dr sevindiyodu emzik emen bebek meme emmez diyordu,emzikle kandırılmıcak bebekler var nadirde olsa seninki ondan derdi,çook üzülüyodum,ama iyikide emmemiş,şimdide bıraktımaya çalışırdımozamnlar büyük rahatlık amaa..
kandırıldııııııııımhani gelecekti ben ona uğur böcüklü pasta alacaktım
sen ne zaman gideceksin annene haziranın son haftası buradamısın canım önümüzdeki iki hafta ben meftayım diploma töreni falan filan
zafere kalsa hemen gidelim diyoo,iyicene sıkıldı.bilmiyorumkii nezaman giderizz,ama inşallah görüşürüzz:2:yaa bu nee yoğunlukkkkkkkkkkkkkkk hayatlarımızdaapazar günü buluşalım dicektim ama pazarda adanın stüdyo çekimi var,secçim varr neyse bakalım ayarlıcaz artık belkide seni gördüğümde 2kişi olarak görücem 1 bedende 2 yürek
sabah öyle birr kaza atlattımki,ayak tırnağım koltuğa geçti nasıl acıdı,ayaklarımın altında dolanancüce yüzünden,sinirlerime iyi hakim oluyorum bazen kendimi tebrik etmeden geçemiyorum ama neler sayıyorum içimden nelerrrrrrrrrrr!!
kaçtım ben yemekyapılcak,çamaşır katlanıp ütü yapılcak,akşam üzeride erenköy pazarına çıkıcak,sahalara çıkmam gerek acayip geri kaldım,bekleyinsemp pazarlarııııı semraaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?