merhaba herkese
maşallah dolmuş sayfalar çok seviniyorum böyle okuyunca
yorgun ve bunalan savaşçı var karşınızda çok fenayım sıcaklardan bayılacağım sanki içtiğim suyun hesabı yok kesin 5 litre var bi seferde 3 bardak içiyorum bi o kadarda mişe gidince gece ne kendim uyuyorum ne de eşimi uyutuyorum..aslında iyi çok su içmem ama kalkıp yatmak bile zor artık kasıklarıma ağrı giriyor korkuyorum arada sanki kasılma gibi normal galiba çok artmadı ama artarsa zaten giderim hemen dr. a..
gece 4 tü uyandım eşimi işe gitti 8 e geliyordu az daha uyudum 10 a doğru bu sefer benim menopozlular bahçede kahvaltı yapacağız dediler kalktım bende herkes bişeyler yapmış ayy süperdi ama fazla kaçtı o başka :))
üstüne kahve keyfi derken bu saat oldu annem çamaşırla uğraşıyor hava süper 10 dk ya da kuru valla yarım saate ne hacet:))bide güneş ütü ye de yardımcı olsa daha pazar günü ütü masasını en küçüğe alıp oturduğum yerden dünyanın ütüsünü yaptım yine çıkacak..
bende 2 gündür dondurucuya bişeyler yapıp koyuyorum doğumda ramazanda hazır olsun diye ben tutamam ama eşim için en azından hazır olsun da o zaman annem de uğraşmaz bende uğraşmam..
semraa akşama bende pazara çıkıcam:))
süt sağma makinası konusunda bende kararsız kaldım illa şart mı diye ama elimizden geleni yaparız emdirmek için..
özlem sen sağıyor musun makinada hiç denk gelmedim yazdığına ama?
bilgecim çok teşekkür ederim az kaldı evet hazırlıklar tamam dün yine çantaları açtım eklenecekler vardı bu sefer tamam galiba...kızının da iştahı inşallah açılır çocukların hepsi öyle abur cabur ve dondurma olsun ama yemeğe gelince yok karınları tok..
burpcum başınız sağ olsun bu aralar cenaze çok burda bile okunan selaya yetişemiyorum Allah rahmet eylesin anne ne de geçmiş olsun zor tabiki üzülmemek elde mi..
işlerinde de hem tebrik ediyorum hem de başarının devamını diliyorum sen zaten yaptığın işin en iyisini yaparsın ona şüphem yok ..
senin araba gazlı mı? bizimkine bindikten sonra başka az yakan araba yoktur diyorum aynı ya sizinki ile gazlı bizim ya çok memnunuz önceki arabamız gazda bile çok yakıyordu ama bunda gazı ne zaman koyduğumuzu unutuyoruz..kaskodan bize de kaza yağpınca clio gelmişti benzinli ,yetiştiremedik resmen sömürdü benzini..
bu arada tuanayın babası da rahatsızmış safra kesesinde taş varmış ameliyat olma ihtimali varmış bide hollandadan kardeşi eşi tatile gelmişler bi yandan ders çalışmaya çalışıyormuş
canımcım eşini bile göremiyormuş çok özledim ama sanırım doğumda anca görüşücez şu sınav bi geçseydi..
bende istiyorum görüşmekk össsssssledimmmmmmmmm!!sende gidersin pazara azkaldı:)dursun zafer otursun oturduğu yerde biz görüşmeden olmaz sen benim iki yürek olmamı beklersen hayatta görüşemeyiz
ben o cüceyi yerim sana da geçmiş olsun canım ama fıstığıma laf yok
semt pazarı görmeyeli okadar çok olduki neyse derslerin bitmesine az kaldı bekle benide salı pazarıııı
cnm kasılmalar olucak artık zamanı,dikkat etmen gerekiyorsık olursa hemen git,az kaldı,sıcaklardada çok zorbiliyorum,su içme iyi,bolca iç,denizde çok susar çünkümerhaba herkese
yorgun ve bunalan savaşçı var karşınızda çok fenayım sıcaklardan bayılacağım sanki içtiğim suyun hesabı yok kesin 5 litre var bi seferde 3 bardak içiyorum bi o kadarda mişe gidince gece ne kendim uyuyorum ne de eşimi uyutuyorum..aslında iyi çok su içmem ama kalkıp yatmak bile zor artık kasıklarıma ağrı giriyor korkuyorum arada sanki kasılma gibi normal galiba çok artmadı ama artarsa zaten giderim hemen dr. a..
gece 4 tü uyandım eşimi işe gitti 8 e geliyordu az daha uyudum 10 a doğru bu sefer benim menopozlular bahçede kahvaltı yapacağız dediler kalktım bende herkes bişeyler yapmış ayy süperdi ama fazla kaçtı o başka :))
üstüne kahve keyfi derken bu saat oldu annem çamaşırla uğraşıyor hava süper 10 dk ya da kuru valla yarım saate ne hacet:))bide güneş ütü ye de yardımcı olsa daha pazar günü ütü masasını en küçüğe alıp oturduğum yerden dünyanın ütüsünü yaptım yine çıkacak..
bende 2 gündür dondurucuya bişeyler yapıp koyuyorum doğumda ramazanda hazır olsun diye ben tutamam ama eşim için en azından hazır olsun da o zaman annem de uğraşmaz bende uğraşmam..
süt sağma makinası konusunda bende kararsız kaldım illa şart mı diye ama elimizden geleni yaparız emdirmek için..
bilgecim çok teşekkür ederim az kaldı evet hazırlıklar tamam dün yine çantaları açtım eklenecekler vardı bu sefer tamam galiba...kızının da iştahı inşallah açılır çocukların hepsi öyle abur cabur ve dondurma olsun ama yemeğe gelince yok karınları tok..
burpcum başınız sağ olsun bu aralar cenaze çok burda bile okunan selaya yetişemiyorum Allah rahmet eylesin anne ne de geçmiş olsun zor tabiki üzülmemek elde mi..
işlerinde de hem tebrik ediyorum hem de başarının devamını diliyorum sen zaten yaptığın işin en iyisini yaparsın ona şüphem yok ..
senin araba gazlı mı? bizimkine bindikten sonra başka az yakan araba yoktur diyorum aynı ya sizinki ile gazlı bizim ya çok memnunuz önceki arabamız gazda bile çok yakıyordu ama bunda gazı ne zaman koyduğumuzu unutuyoruz..kaskodan bize de kaza yağpınca clio gelmişti benzinli ,yetiştiremedik resmen sömürdü benzini..
bu arada tuanayın babası da rahatsızmış safra kesesinde taş varmış ameliyat olma ihtimali varmış bide hollandadan kardeşi eşi tatile gelmişler bi yandan ders çalışmaya çalışıyormuş
canımcım eşini bile göremiyormuş çok özledim ama sanırım doğumda anca görüşücez şu sınav bi geçseydi..
kardeş acısı kolaymııı,ALLAH kimseye yaşatmasın 1evlat 2kardeş acısı derlerr yaaya az önce annemle konuştum hala alıyor dayım için içim gitti o ağladıkça bende ağlıyorum :2:
bizim arabamız otomatik ve benzinli tatlım ama ben böyle bir araba görmedim öyle memnunumki arabayı değiştiremiyorum serviste galeriye çıktık yeni modeline bakmaya bende olan özelliklerin hiç biri yok bizimkinin koltukları komple sinemadaki koltuklar gibi kalkıyor ya ben oraya tuallerimi depolayabiliyorum başka hiç bir arabanın bu özelliği yok bizimkinin sıfırında dahi yok benim ihtiyaçlarım doğrultusunda benim için biçilmiş kaftan resmen otomatik olmasına rağmen çok az yakıyor fazladan bujileri varmış buda daha ekonomik olmasını sağlıyormuş kaskonun verdiği araba mahfetti beni deposu delik adını verdim dün teslim ettik bir haftada iki depo gitti öyle ahım şahım yaptığımız bir km de yok
bende istiyorum görüşmekk össsssssledimmmmmmmmm!!sende gidersin pazara azkaldı:)
cnm kasılmalar olucak artık zamanı,dikkat etmen gerekiyorsık olursa hemen git,az kaldı,sıcaklardada çok zorbiliyorum,su içme iyi,bolca iç,denizde çok susar çünküsüt sağma makinası bencealma,lazım olursa alırısın,bana bir arkadaşım hediye etmişti,bende bi arkadaşıma verdim,sende öyle bulursun,çokda lazım değil.ben kullanmadımdoğru düzgün.tuanayında babasına geçmiş olsun,ALLAH şifasını versin,iş ler nedeniyle görüşemeyioruz hiçbirimiz birbiimizlee:26:
kardeş acısı kolaymııı,ALLAH kimseye yaşatmasın 1evlat 2kardeş acısı derlerr yaa
bizimde araba dizel değil çok yakıyo diyo zafer 400bin yakıyomuş,100lira atıyoruz diyo3gün işle gidip gelince bitiyoo diyoo,dün arabayı sahibindene koymuş,eğer istediği rakama satarsa bmw320 alıcakmış2012 85milyarmış,otomatik bakmışşbilee haberimm yokkk.alsında bende kullanırım en azından,sana alıyorumzaten diyoo,başından savıcakmış,heryere birlikdegitmekden sıkılmış beyefendi.200binlira yakıyo diyince hemen tav oldum,bizimki resmen yalayıp yutuyooooooooooo onunyanında.
merhaba herkese
bizim arabamız otomatik ve benzinli tatlım ama ben böyle bir araba görmedim öyle memnunumki arabayı değiştiremiyorum serviste galeriye çıktık yeni modeline bakmaya bende olan özelliklerin hiç biri yok bizimkinin koltukları komple sinemadaki koltuklar gibi kalkıyor ya ben oraya tuallerimi depolayabiliyorum başka hiç bir arabanın bu özelliği yok bizimkinin sıfırında dahi yok benim ihtiyaçlarım doğrultusunda benim için biçilmiş kaftan resmen otomatik olmasına rağmen çok az yakıyor fazladan bujileri varmış buda daha ekonomik olmasını sağlıyormuş kaskonun verdiği araba mahfetti beni deposu delik adını verdim dün teslim ettik bir haftada iki depo gitti öyle ahım şahım yaptığımız bir km de yok
denizz,neden ağlıyosun kuzumm bebeğinide üzüyosun asıl sen böyle yaparsan erken gelirr bakk.o babasını beklicek,hem 3hafta diyosun sen daha 35.haftandasın zamanın var yani,korkmaaadayada hep öyle önden gidiyoo erken gelicek dendii tam zamanında geldi,sizinde öyle olucak.sıkma canını son güzel günlerinin tadını çıkarrr.merhaba herkese,
benim canım çok sıkkın dün gece ağlamaktan helak oldum
eşime 3 hafta eğitim yazmışlar pazartesi başlıyor izmitte bugun rapor almak için uğraştı ama mümkün olmadı üstüne bugun yarın nöbetçi pazar günü zaten yolcu..doğum olursa hemen gelecekmiş ne kıymeti kaldı o anda yanımda olmadıktan sonra
çok sinir bozucu zaten normal şartlarda 4 hafta var doğuma 10-12 temmuz gibi dedi dr..
ama ne olacağı bilinmezki zaten içimde hep bi korku var erken olacak diye üstüne de dalga geçiyordum sen nöbetteyken işteyken kendim dr a gidip doğurcam diye gerçek olmasa bari(
bu arada yeğenim oldu bugun 15 .30 da sabah suni sancı verdiler normal olmamış sezeryana dönmüş 3450 gr doğmuş eşim işe arabayla gitti hastane uzak abim bile görmemiş daha akşamüstü yanına alırlarsa haber verecek artık bi araba bulup gidicem görmeye ama büyük ihtimalle almazlarmış refakatçiden başka devlet hastanelerinde de bu durumdan nefret ediyorum .
sezeryan olmasına üzüldüm ilki normal bunu da öyle istiyordu kısmet olmadı...
sağlıkla kurtuldular ya önemli değil artık
selamm millet yazamadm kızın ciyaklamasından uykusu var dalamıyor danacım sabah beri o da yoruldu
ay felaket sıcak buralar yanmaya basladı araba almasaymısız cocukla sefıl olurmusuz onu anladım
dün doktorda genel kontrol ve asımız vardı bır aydır cok az yıyor o da sadece uyku halınde ve ben o yeme saatlerını tutturabılmek ıcın gece gunduz elmde bıberon surekli mama tazeleyerek bıbeorn yıkayarak beklıyorum kamburu cıkmıs vazıyette yalnz alması gereken mıktarın yarısını bıle cok zor alıyor buna ragmen kılo kaybı olmams bu güzel fakat durumda anormallık oldugu kesın kontrol altna alıcak doktorumuz neyse dün zorlama tavsıyelerıne acıkınca yer ögutlerıne kulak verdık verdık de noldu cocuk butun gun 300 cc anca yedı kı bu cok az ona göre tam aksam güzelce yedırdı babası uyurken gerıye kalanı da bıraz gecnce ben deneyeym dedm alcak mı sonuc ne foooooşşş kusma
ama nasıl kusma selale gibi korkunc yanı ıctgının on misli nasıl kusar anlamıyorm bu daha önce ıkı defa oldu bu hafta ıcınde bırı tatılde bırı gelnce ama fıskırtarak abartma kusma yanı normal kusmaları gıbı degl bu defa korktuk noluyo artık tesaduf degldr dıye aradk tekrar gelın dedı doktor bugun ondan gıttık yani kan idrara tekrar bakıldı karın ultrasonu alındı sadece crp denen bı tahlıl bıraz yuksekmıs ama bu tam enfksıyon var denemez dedı cunku dıger hersey temız görunurde ates vb yok belkı soguk algnlgı tarzı bı enfksyon baslangıcı olblır gözlemleyelm ates öksuruk olursa hemen getrn dedı ama kusmaların nedenı reflüsünden olması kuvvetlı ıhtımal dedi
yememe sorunu akabınde kılo alamamaya neden olur ve kusmalar devam ederse daha ılerı tetkıkler ıcın tıp fakültesine yönlendircekmiş off usandım artık derdi nedir bir bilsem anlsam el kadar bebekte ne reflüsüymiş yahu ne güzel yerdı cocugum bı anda bıcak gıbı kesıldı nazar mı baska bsy mı anlayamadım ama sıyırmama az kaldı
tüm gün hastandeydık çişi için bekletti braz sıpam bugün sonra sonucları al vesaire derken bu saat anca geldim hasatım cıktı aksama da mısafır var artık eskısı gıbı hazrlık yapamıyorm buzlktan börek cıkardm dısardan da pasta falan aldık tamam ıns hemen kalkarlar oturmazlar uykusuzlkan geberıyorum artı cok ama cok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?