Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba herkese
maşallah dolmuş sayfalar çok seviniyorum böyle okuyunca
yorgun ve bunalan savaşçı var karşınızda çok fenayım sıcaklardan bayılacağım sanki içtiğim suyun hesabı yok kesin 5 litre var bi seferde 3 bardak içiyorum bi o kadarda mişe gidince gece ne kendim uyuyorum ne de eşimi uyutuyorum..aslında iyi çok su içmem ama kalkıp yatmak bile zor artık kasıklarıma ağrı giriyor korkuyorum arada sanki kasılma gibi normal galiba çok artmadı ama artarsa zaten giderim hemen dr. a..
gece 4 tü uyandım eşimi işe gitti 8 e geliyordu az daha uyudum 10 a doğru bu sefer benim menopozlular bahçede kahvaltı yapacağız dediler kalktım bende herkes bişeyler yapmış ayy süperdi ama fazla kaçtı o başka :))

üstüne kahve keyfi derken bu saat oldu annem çamaşırla uğraşıyor hava süper 10 dk ya da kuru valla yarım saate ne hacet:))bide güneş ütü ye de yardımcı olsa daha pazar günü ütü masasını en küçüğe alıp oturduğum yerden dünyanın ütüsünü yaptım yine çıkacak..

bende 2 gündür dondurucuya bişeyler yapıp koyuyorum doğumda ramazanda hazır olsun diye ben tutamam ama eşim için en azından hazır olsun da o zaman annem de uğraşmaz bende uğraşmam..

semraa akşama bende pazara çıkıcam:))

süt sağma makinası konusunda bende kararsız kaldım illa şart mı diye ama elimizden geleni yaparız emdirmek için..

özlem sen sağıyor musun makinada hiç denk gelmedim yazdığına ama?

bilgecim çok teşekkür ederim az kaldı evet hazırlıklar tamam dün yine çantaları açtım eklenecekler vardı bu sefer tamam galiba...kızının da iştahı inşallah açılır çocukların hepsi öyle abur cabur ve dondurma olsun ama yemeğe gelince yok karınları tok..

burpcum başınız sağ olsun bu aralar cenaze çok burda bile okunan selaya yetişemiyorum Allah rahmet eylesin anne ne de geçmiş olsun zor tabiki üzülmemek elde mi..
işlerinde de hem tebrik ediyorum hem de başarının devamını diliyorum sen zaten yaptığın işin en iyisini yaparsın ona şüphem yok ..
senin araba gazlı mı? bizimkine bindikten sonra başka az yakan araba yoktur diyorum aynı ya sizinki ile gazlı bizim ya çok memnunuz önceki arabamız gazda bile çok yakıyordu ama bunda gazı ne zaman koyduğumuzu unutuyoruz..kaskodan bize de kaza yağpınca clio gelmişti benzinli ,yetiştiremedik resmen sömürdü benzini..

bu arada tuanayın babası da rahatsızmış safra kesesinde taş varmış ameliyat olma ihtimali varmış bide hollandadan kardeşi eşi tatile gelmişler bi yandan ders çalışmaya çalışıyormuş
canımcım eşini bile göremiyormuş çok özledim ama sanırım doğumda anca görüşücez şu sınav bi geçseydi..

ya az önce annemle konuştum hala alıyor dayım için içim gitti o ağladıkça bende ağlıyorum :2:

bizim arabamız otomatik ve benzinli tatlım ama ben böyle bir araba görmedim öyle memnunumki arabayı değiştiremiyorum serviste galeriye çıktık yeni modeline bakmaya bende olan özelliklerin hiç biri yok bizimkinin koltukları komple sinemadaki koltuklar gibi kalkıyor ya ben oraya tuallerimi depolayabiliyorum başka hiç bir arabanın bu özelliği yok bizimkinin sıfırında dahi yok benim ihtiyaçlarım doğrultusunda benim için biçilmiş kaftan resmen otomatik olmasına rağmen çok az yakıyor fazladan bujileri varmış buda daha ekonomik olmasını sağlıyormuş kaskonun verdiği araba mahfetti beni deposu delik adını verdim dün teslim ettik bir haftada iki depo gitti öyle ahım şahım yaptığımız bir km de yok

tuanayıma geçmiş olsun herşey üst üste gelir hayat işte canım benim kolaylıklar diliyorum fıstığıma

aneeey bir alay işim var eve iş getirdim onlara bakayım burasıda açık kalsın arada bakarım

bende istiyorum görüşmekk össsssssledimmmmmmmmm!!sende gidersin pazara azkaldı:)
cnm kasılmalar olucak artık zamanı,dikkat etmen gerekiyorsık olursa hemen git,az kaldı,sıcaklardada çok zorbiliyorum,su içme iyi,bolca iç,denizde çok susar çünküsüt sağma makinası bencealma,lazım olursa alırısın,bana bir arkadaşım hediye etmişti,bende bi arkadaşıma verdim,sende öyle bulursun,çokda lazım değil.ben kullanmadımdoğru düzgün.tuanayında babasına geçmiş olsun,ALLAH şifasını versin,iş ler nedeniyle görüşemeyioruz hiçbirimiz birbiimizlee:26:
ya az önce annemle konuştum hala alıyor dayım için içim gitti o ağladıkça bende ağlıyorum :2:
kardeş acısı kolaymııı,ALLAH kimseye yaşatmasın 1evlat 2kardeş acısı derlerr yaa

bizimde araba dizel değil çok yakıyo diyo zafer 400bin yakıyomuş,100lira atıyoruz diyo3gün işle gidip gelince bitiyoo diyoo,dün arabayı sahibindene koymuş,eğer istediği rakama satarsa bmw320 alıcakmış2012 85milyarmış,otomatik bakmışşbilee haberimm yokkk.alsında bende kullanırım en azından,sana alıyorumzaten diyoo,başından savıcakmış,heryere birlikdegitmekden sıkılmış beyefendi.200binlira yakıyo diyince hemen tav oldum,bizimki resmen yalayıp yutuyooooooooooo onunyanında.

off benzinli jeep çok yakar biz bir ara nissan infinity kullanmıştık aman allahım benzin dayandıramadık araba alırken yakıt tüketimine bakmak şart özellikle ülke şartlarındaki benzin fiyatlarına istinaden

döndüm dolandım kimseler gelmemiş
efe yi yaz saati uygulamasına geçirdik uyku saatini 9.30 a çektik:)))))

yaz geldi içim kıpır kıpır oldu
heyecan var
inşallah yeni hobareyin habercisidir

iyi geceler herkesee

of yazacak dermaanm yok affedın bu kız benı öldurdu
yıne dotordaydık ve ne hostur ki yarın yine doktorda olacagız
usandım artık ya sabır ya sabır((

hoşgeldin canım. Valla sıcaktan bunalınca aklıma geliyorsun. bir an önce sağlıkla kurtul da inşallah bu yaşadıkların tatlı birer hatıra olsun.

benim kıza doktor demir surubu verdi vitamine bu bitince gececekmişiz. iştahı bekliyorum bakalım açılacak mı????

süt sağma makinası kafanı kurcalıyorsa al 1 tane. hemen kulanmak zorunda değilsin ki. elinin altında bulunsun o sana moral olur sen yine emzirirsin. baktın 5 ay sonra azalıyor gibi oldu sağarsın. zaten zamane bebeleri ek gıdaya cabuk geciyor :))))

çamaşırların kurumasına yorumuna da koptum bence de ütü de cekse fena olmazdı şu sıcak havalar
(((

sermest kontrole mi gidiyorsunuz yoksa kızın hasta mı? çok geçmiş olsun canım. ben de dün yıkadım kızımı sabahki hava akşam olmuyor dengesiz hala. üşüyoruz. üşütecek diye aklım cıktı. atlet giydirsem sucuk gibi giydirmesem etleri buz gibi ben de anlamadım bu havaları. mevsim geçişlerinden nefret ediyorum. hasta olmadan su yazı getirebilseydik pek güzel olacak artık...

ben de gelddiiiiiimmm

sermest inşallah hasta falan olmamıştır kuzucuğun
benimkinin maşallahı var çok çok az uyuyo yarım saati bile bulmuyo
ama huysuz değil az da olsa kendi kendine oynayabiliyo huzursuz değil
bu defa da süt sağmaktan biberon kaynatmaktan yoruluyorum gece uykuluyken tutup emiyo ama gündüz mümkün değil almıyo
çok uğraştım bugün aç bile bıraktım ama almadı((
bugüz azcık yoğurt verdim sevdi:)))
sanırım artık ek gıdaya geçicez
zaten sütüm az bi de sağınca azalaırsa dımdızlak kalmayalım erken alışsın da aç kalmasın
mamayı asla içmiyo damak zevki de var

senin sorun iştahsızlıksa vitamin şurubu yazsa doktor
neyse hepsi
mama ek gıda anne sütü
neyle oluyosa onla doyup huzurlu olsun inşallaaahhhh

slm fıstıklar tam yazacağım benimki figanı basıyor bi türlü yazamıyorum uyanmadan yazayım
elanazım allah sağlıkla kucağına versin canım sağlıklı bir bebek olcak paşam sen merak etme
burpum başınız sağ olsun canım annene çok zor allah sabır versin semra haklı inş iki yürek olursunuz
tuanayım çok geçmiş olsun canım her şey üst üste geliyor önce annen kayınvaliden derken baban allah yardımcınız olsun
sermestim kadron hayırlı olsun oh bi rahat et bari o konuda benim veletle senin velet aynı seninki gene anne sütünü azda olsa alıyormuş benimki memeye yatırdığım an figanlarda amuda kalkmadımğım kalmıştı onu bile denedim sürekli 7 24 ağlıyor çok bunaldım bende senin gibi emmiyor uyumuyor ağlıyor dr tekrar götürdüm bişey yok bazı bebekler böyle diyor dr u bile değiştirdim ama nafile gören aynı şeyi söylüyor allah yardım etsin
denizim yazdıkların fazla bile bence fazla kanaman olmuyor zaten ameliyat sırasında kanı boşaltıyorlar zatı deniz oğlanada az kaldı ha
mavi seninki bari artık yesin uyusun ya sen bize teselli ver kocaman oldu efemiz maşallah
özlem canım demek sende bizdensin canım eğer isali varsa ondanda olabilir benimkide ilk zamnlar isal di sık değitirmeme ragmen pişik olmuştu ki bende ıslak mendilleri ılık suyla yıkıyordum ama nafile hakiki zeytin yağı sür pamukla hemen geçiriyor krem flan nafile tatlım allah sanada banada sermestede maviyede kolaylık versin inş deniz oğlan böyle olmaz
semram meleğe bendende slm söyle öp benim ve mercanın yerine semt pazarımı salı pazarı eski tatdı olmasada bende özledim eski yerinde daha bi güzeldi sanki şimdi okadar değil
bebingim canım bu sefer olcak sen uzun protokol falan deyip şimdiden kendini yıpratma sakın allahım tez zamnda senide benide regli yapsın sonrada gelsin paşan aaaaa içimden geldi vallaha paşanmı olcak acaba olsunda kız erkek farketmez gerçi sağlıkla gelsin bebişin inş
bilgekız hani bilgeliğin nerde hani kartlarımız

merhaba herkese,
benim canım çok sıkkın dün gece ağlamaktan helak oldum
eşime 3 hafta eğitim yazmışlar pazartesi başlıyor izmitte bugun rapor almak için uğraştı ama mümkün olmadı üstüne bugun yarın nöbetçi pazar günü zaten yolcu..doğum olursa hemen gelecekmiş ne kıymeti kaldı o anda yanımda olmadıktan sonra
çok sinir bozucu zaten normal şartlarda 4 hafta var doğuma 10-12 temmuz gibi dedi dr..
ama ne olacağı bilinmezki zaten içimde hep bi korku var erken olacak diye üstüne de dalga geçiyordum sen nöbetteyken işteyken kendim dr a gidip doğurcam diye gerçek olmasa bari(

bu arada yeğenim oldu bugun 15 .30 da sabah suni sancı verdiler normal olmamış sezeryana dönmüş 3450 gr doğmuş eşim işe arabayla gitti hastane uzak abim bile görmemiş daha akşamüstü yanına alırlarsa haber verecek artık bi araba bulup gidicem görmeye ama büyük ihtimalle almazlarmış refakatçiden başka devlet hastanelerinde de bu durumdan nefret ediyorum .
sezeryan olmasına üzüldüm ilki normal bunu da öyle istiyordu kısmet olmadı...
sağlıkla kurtuldular ya önemli değil artık

burpcum bizimki de aynı koltuklar her türlü yatıp kalkıyor ev eşyası bile taşınır :))
senin içinde kolaylık tabi bi,zde çocukiçin baya araştırmıştık büyük bagaj olayını
çocuk arabamız büyük ama onuı koyduktan sonra da bi dünyayer kalıyor
benzindeki halini bi de gazda düşünsene kokluyor resmen gazı..denizin şansına tam bize göre bulduk bi araba..

sermestim sevimim Allah kolaylık versin size kızçelerinizle valla gerçekten çok zor çocuk bakmak
inşallah esleminde bişeyi yoktur

deniz annen var ya şekerim neden üzülüyosun
ben sancı çekerken aaayyy kabus gibiydianne diye bağırıyodum
yengene de yazık benim gibi suni sancıyı çek çek olmadı sezeryan

sen hhiiiç canını sıkma annen var eşin de sonradan gelir hem erken olacağını ne biliyosun temmuz da gelecek deniz bey:)))

annemle babam almanya ya gitti 1 hafta daha kalacaklar kuzenimin düğünü var hergün elim telefona gidiyo annemi arıym diye
Allah eksikliklerini göstermesin dua et annen yanında hem de erken olmıcak babasını beklicek

selamm millet yazamadm kızın ciyaklamasından uykusu var dalamıyor danacım sabah beri o da yoruldu
ay felaket sıcak buralar yanmaya basladı araba almasaymısız cocukla sefıl olurmusuz onu anladım
dün doktorda genel kontrol ve asımız vardı bır aydır cok az yıyor o da sadece uyku halınde ve ben o yeme saatlerını tutturabılmek ıcın gece gunduz elmde bıberon surekli mama tazeleyerek bıbeorn yıkayarak beklıyorum kamburu cıkmıs vazıyette yalnz alması gereken mıktarın yarısını bıle cok zor alıyor buna ragmen kılo kaybı olmams bu güzel fakat durumda anormallık oldugu kesın kontrol altna alıcak doktorumuz neyse dün zorlama tavsıyelerıne acıkınca yer ögutlerıne kulak verdık verdık de noldu cocuk butun gun 300 cc anca yedı kı bu cok az ona göre tam aksam güzelce yedırdı babası uyurken gerıye kalanı da bıraz gecnce ben deneyeym dedm alcak mı sonuc ne foooooşşş kusma
ama nasıl kusma selale gibi korkunc yanı ıctgının on misli nasıl kusar anlamıyorm bu daha önce ıkı defa oldu bu hafta ıcınde bırı tatılde bırı gelnce ama fıskırtarak abartma kusma yanı normal kusmaları gıbı degl bu defa korktuk noluyo artık tesaduf degldr dıye aradk tekrar gelın dedı doktor bugun ondan gıttık yani kan idrara tekrar bakıldı karın ultrasonu alındı sadece crp denen bı tahlıl bıraz yuksekmıs ama bu tam enfksıyon var denemez dedı cunku dıger hersey temız görunurde ates vb yok belkı soguk algnlgı tarzı bı enfksyon baslangıcı olblır gözlemleyelm ates öksuruk olursa hemen getrn dedı ama kusmaların nedenı reflüsünden olması kuvvetlı ıhtımal dedi
yememe sorunu akabınde kılo alamamaya neden olur ve kusmalar devam ederse daha ılerı tetkıkler ıcın tıp fakültesine yönlendircekmiş off usandım artık derdi nedir bir bilsem anlsam el kadar bebekte ne reflüsüymiş yahu ne güzel yerdı cocugum bı anda bıcak gıbı kesıldı nazar mı baska bsy mı anlayamadım ama sıyırmama az kaldı
tüm gün hastandeydık çişi için bekletti braz sıpam bugün sonra sonucları al vesaire derken bu saat anca geldim hasatım cıktı aksama da mısafır var artık eskısı gıbı hazrlık yapamıyorm buzlktan börek cıkardm dısardan da pasta falan aldık tamam ıns hemen kalkarlar oturmazlar uykusuzlkan geberıyorum artı cok ama cok sıcak

denizz,neden ağlıyosun kuzumm bebeğinide üzüyosun asıl sen böyle yaparsan erken gelirr bakk.o babasını beklicek,hem 3hafta diyosun sen daha 35.haftandasın zamanın var yani,korkmaaadayada hep öyle önden gidiyoo erken gelicek dendii tam zamanında geldi,sizinde öyle olucak.sıkma canını son güzel günlerinin tadını çıkarrr.

abinlerede hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı mutlu hzurlu bir hayat yaşasın minik bebek.

sen nerde doğum yapıcaksın?

çok geçmiş olsun nazlı kelebeğe,aslında mevsim geçişi sendromuda olabilir,sıcaklarda s ebeb.bence düzelicek,hem öyle cc hesabı yapma bence,insan çok takar öyle,nasılsa kilo vermemiş,demekki doyuyor,fazlasını vermmeye çalış,midesialdığı kadar.emziriyosunda hem dimi?o yeter onaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…