Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aminn canım annemiz canımız tabiki
ama eşimin o zaman yanımda olamayack düşüncesi beni çok üzüyor
sağlık olsun öncelik sağlıkla dünyaya gelmesi tabi ama ne bileyim
kötü oldum işte

sana da Allah kavuştursun canım nyese çok uzun değilmiş
bi daha gideck misin ist.a?

sağol semracım bebeğimiz oldu sonunda..
ben sgk ile anlaşmalı özel hastanede yapıcam kısmet olursa

kızlar çarşamba günü çift çizgi çıktı ovulasyon testinde hemde ilkinden önce çıktı perşembe çok fazla ağrım oldu hatta ilişkide de ağrım vardı birkere başıma gelmişti ya ağrım var diye acile gitmiştik sadece su vardı yumurtan çatlamış o ağrı yapıyor demişti bende ağrıyı umursamadım ama bugün sabahtan beri kanamam var hemde taze taze birde kan kokuyor resmen rahim ağzı yarasımı var acaba bugünde tekstil moda bölümünün defilesi vardı otelde büütün gün ayaktaydım nedir şimdi bu ya bir bu eksikti bıktım sıkıldım vallaha pet kullandım resmen canlı canlı kanama nedirki bu adetimin 15. günü ne kanaması hadi kahverngiye alışkınım ama böyle kırmızı kırmızı kanama ilk oluyor

burp sakın ihmal etme bence. doktoruna haber ver. hem ovulasyon hem kanama düşündürücü. inan üzmek için söylemiyorum ama ben de böyle kanamalarla gitmiştim rahim ağzımın yarısı alındı.

çok haklısın hayatım da bulamıyorum. öyle iyi saklamışım ki nereye baksam yoklar. söz bulur bulmaz yazıcam. size de geçmiş olsun kolay gelsin. seninki baya uğraştırıyor belli.

canım ağlama. kıyamam ben sana. korktuğun şeyi düşünme olmasını istediğin şeyi düşün. eşin elini tutacak hiç merak etme. sen ağladıça oğluşun da ağlar annesi. hıçkırmasından anlayabilirsin. lütfen üzülme. yeğenin için de tebrik ederim uzun ömürlü, her daim mutlu olsun inşallah..

şu ovulasyon geçsin 3 gün ilişkisiz smear yaptırayım bari uuuf nasıl sıkıldım anlatamam şu alt takımlardan bir boka yaradıkları yok arıza çıkarıp duruyorlar :2:

denizcim kıyamam sana seni çok iyi anlıyorum yerden göğe kadar haklısın tabiki kocisini yanında istersin ama inşallah deniz oğlan babasını bekler sağlıkla gelir

canım ne kanaması olabiliriki buu?sendaha yeni regl oldun,bence dediğin gibi git doktora,inşallah hiçbişey yoktur,içim a cıyor okudukça

şu ovulasyon geçsin 3 gün ilişkisiz smear yaptırayım bari uuuf nasıl sıkıldım anlatamam şu alt takımlardan bir boka yaradıkları yok arıza çıkarıp duruyorlar :2:

aman tatlım sakın atlama. inşallah bir sorun yok kalbimizi ferah tutalım. hiç sıkma canını ama temkini de elden bırakma.

alt takımlar benim de çalışmıyor artık galiba. bana da xmı xötü dağıtmışın diyolar saygısız arkadaşlarım :)))

selam fıstıklar sonunda yeni bir şehirde evimdeyim...1 haftadır ev yerleştirmeye çalışıyorum ela ennur hanım maşşallah iyi keyfide yerinde çok yaramaz oldu...valla bütün bebişler büyümüş kocaman olmuşlar...

semracım adacığımın yeni yaşı hayırlı olsun inş hep baraber mutlu yıllar geçrin....

elanazımın da oğlu oluyormuş hayırlı olsun...

sermestim kadroya geçmiş ama kızı onu üzüyormuş canım yemiyor diye üzülme elada bende aynısını yaşadım acıkana kadar bekledim nasıl emiyor varya göğsümü bırakmadan...

bende ilk başta hugıesın safsu ve organık pamuklu olan ıslak mendilini kullandım şimdi ise pampersın mendilini kullanıyorum...hiç pişik olmadık çok şükür...

semracım tatile gidiyormuşsun melekle beraber iyi eğlenceler tatlım...

canım ne kanaması olabiliriki buu?sendaha yeni regl oldun,bence dediğin gibi git doktora,inşallah hiçbişey yoktur,içim a cıyor okudukça

doktora gide gide bir hal oldum mal mal bakacaklar ultrasonda böyle kanamalar olabilir diyecekler daha öncede evliliğimin ilk dört yılı bu kanamalarla cebelleşmiştim avuç avuç paralar akıtmıştım doktorlara tek dedikleri çocuk yap geçer oldu şimdi adeti bekleyeceğim adetten sonra smear testi yaptıracağım birde arabam gelsin bir chek-upa gireceğim arabada gelemedi birtürlü honda tr de depo taşınması varmış parça gelmiyormuş tam sıkandal adamlarla kavga etmekten yoruldum zaten kızın teki bizim şikayetimizle kovuldu daha fazlada üstelemiyoruz

bilge bir çocuk yapsam ne var ne yok toplayın diyeceğim zaten tüpleri bağla yumurtalıkları rahmi al töbe töbe ben bıktım bunlardan diyeceğim

günaydın fıstıklar...

günaydın nursim yeni yuvan hayırlı olsun sağlık mutluluk getirsin sana inşallah

denizim kocişin yanında olcak bak gör sen üzülme tatlım bu arada gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

burpum kanamalardan önce darl geliyor sonra hamile kalıyosun doğum yapıyorsun sonrada ah bi kanamalar başlasa diyosun ama sen ihmal etmezsin biliyorum çok yoruldun alt takımlardan ama onlarda olmayınca olmuyor başka sorunlar çıkıyor ben hep derdim kızlar ben erkek olmaya gidecem aranızda para toplayın verin sonra size lazım olur diye ama cadılar vermedi bende kadın olarak kaldım adet sancıları beni öldürüyordu evlen geçer dediler mok geçti sonra doğur geçer dediler bakalım ne olcak bence gene geçmez ben erkek olmaya tekrar mı karar versem sende ol diycemede cüneyit kabul etmez memo beni kabul etmesede olur çokda lülü

sermestim sana bişey diyemiyorum yardım bile edemiyorum ben artık bir fitil bide gece çayı verip 2saat uyumasını sağlıyorum dün ve bugün bakalım ama ondan sonra gene başlıyoruz figana gelenler ya çoçuk açtır emdir ya altına bak uykusu gelmiştir bi çoçuk başka türlü ağlamaz deyip duruyorlar sanki ben bilmiyorum ama bizimki keyiften ağlıyor dün bende idrar testi yaptırdım usg çektirdim bişey yok ama sıpam genede ağlıyor devamlı uyku istiyorum

annem seçimden sonra gidecek çok uslu kızım varmış gibi sende gelecekksin diyor ben yollarda bununla ne yapacağım uçak seferini kaldırmışlar ben 12saat otobüste hemde mercanla yok anam kalsın ama aslında kızlar bu mahalleden memodan uzak kalsam ne güzel olur kayganamdan ospik bu sene gitmeyeceği tuttu kaltağın her sene nisanda kaçardı şimdi başımızı bekliyor mok var

selam kızlaaarrrr

burp geçmiş olsun canım enfeksiyon geldi benim aklıma
bende kürtajdan sonra leke tarzında kanamalar olmuştu enfeksiyondanmış ilaç kullandım geçti
önemli bişi değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…