aminn canım annemiz canımız tabikideniz annen var ya şekerim neden üzülüyosun
ben sancı çekerken aaayyy kabus gibiydianne diye bağırıyodum
yengene de yazık benim gibi suni sancıyı çek çek olmadı sezeryan
sen hhiiiç canını sıkma annen var eşin de sonradan gelir hem erken olacağını ne biliyosun temmuz da gelecek deniz bey:)))
annemle babam almanya ya gitti 1 hafta daha kalacaklar kuzenimin düğünü var hergün elim telefona gidiyo annemi arıym diye
Allah eksikliklerini göstermesin dua et annen yanında hem de erken olmıcak babasını beklicek
denizz,neden ağlıyosun kuzumm bebeğinide üzüyosun asıl sen böyle yaparsan erken gelirr bakk.o babasını beklicek,hem 3hafta diyosun sen daha 35.haftandasın zamanın var yani,korkmaaadayada hep öyle önden gidiyoo erken gelicek dendii tam zamanında geldi,sizinde öyle olucak.sıkma canını son güzel günlerinin tadını çıkarrr.
abinlerede hayırlı olsun gözünüzaydın sağlıklı mutlu hzurlu bir hayat yaşasın minik bebek.
sen nerde doğum yapıcaksın?
çok geçmiş olsun nazlı kelebeğe,aslında mevsim geçişi sendromuda olabilir,sıcaklarda s ebeb.bence düzelicek,hem öyle cc hesabı yapma bence,insan çok takar öyle,nasılsa kilo vermemiş,demekki doyuyor,fazlasını vermmeye çalış,midesialdığı kadar.emziriyosunda hem dimi?o yeter onaa.
kızlar çarşamba günü çift çizgi çıktı ovulasyon testinde hemde ilkinden önce çıktı perşembe çok fazla ağrım oldu hatta ilişkide de ağrım vardı birkere başıma gelmişti ya ağrım var diye acile gitmiştik sadece su vardı yumurtan çatlamış o ağrı yapıyor demişti bende ağrıyı umursamadım ama bugün sabahtan beri kanamam var hemde taze taze birde kan kokuyor resmen rahim ağzı yarasımı var acaba bugünde tekstil moda bölümünün defilesi vardı otelde büütün gün ayaktaydım nedir şimdi bu ya bir bu eksikti bıktım sıkıldım vallaha pet kullandım resmen canlı canlı kanama nedirki bu adetimin 15. günü ne kanaması hadi kahverngiye alışkınım ama böyle kırmızı kırmızı kanama ilk oluyor
slm fıstıklar tam yazacağım benimki figanı basıyor bi türlü yazamıyorum uyanmadan yazayım
elanazım allah sağlıkla kucağına versin canım sağlıklı bir bebek olcak paşam sen merak etme
burpum başınız sağ olsun canım annene çok zor allah sabır versin semra haklı inş iki yürek olursunuz
tuanayım çok geçmiş olsun canım her şey üst üste geliyor önce annen kayınvaliden derken baban allah yardımcınız olsun
sermestim kadron hayırlı olsun oh bi rahat et bari o konuda benim veletle senin velet aynı seninki gene anne sütünü azda olsa alıyormuş benimki memeye yatırdığım an figanlarda amuda kalkmadımğım kalmıştı onu bile denedim sürekli 7 24 ağlıyor çok bunaldım bende senin gibi emmiyor uyumuyor ağlıyor dr tekrar götürdüm bişey yok bazı bebekler böyle diyor dr u bile değiştirdim ama nafile gören aynı şeyi söylüyor allah yardım etsin
denizim yazdıkların fazla bile bence fazla kanaman olmuyor zaten ameliyat sırasında kanı boşaltıyorlar zatı deniz oğlanada az kaldı ha
mavi seninki bari artık yesin uyusun ya sen bize teselli ver kocaman oldu efemizmaşallah
özlem canım demek sende bizdensin canım eğer isali varsa ondanda olabilir benimkide ilk zamnlar isal di sık değitirmeme ragmen pişik olmuştu ki bende ıslak mendilleri ılık suyla yıkıyordum ama nafile hakiki zeytin yağı sür pamukla hemen geçiriyor krem flan nafile tatlım allah sanada banada sermestede maviyede kolaylık versin inş deniz oğlan böyle olmaz
semram meleğe bendende slm söyle öp benim ve mercanın yerine semt pazarımı salı pazarı eski tatdı olmasada bende özledim eski yerinde daha bi güzeldi sanki şimdi okadar değil
bebingim canım bu sefer olcak sen uzun protokol falan deyip şimdiden kendini yıpratma sakın allahım tez zamnda senide benide regli yapsın sonrada gelsin paşan aaaaa içimden geldi vallaha paşanmı olcak acaba olsunda kız erkek farketmez gerçi sağlıkla gelsin bebişin inş
bilgekız hani bilgeliğin nerde hani kartlarımız
merhaba herkese,
benim canım çok sıkkın dün gece ağlamaktan helak oldum
eşime 3 hafta eğitim yazmışlar pazartesi başlıyor izmitte bugun rapor almak için uğraştı ama mümkün olmadı üstüne bugun yarın nöbetçi pazar günü zaten yolcu..doğum olursa hemen gelecekmiş ne kıymeti kaldı o anda yanımda olmadıktan sonra
çok sinir bozucu zaten normal şartlarda 4 hafta var doğuma 10-12 temmuz gibi dedi dr..
ama ne olacağı bilinmezki zaten içimde hep bi korku var erken olacak diye üstüne de dalga geçiyordum sen nöbetteyken işteyken kendim dr a gidip doğurcam diye gerçek olmasa bari(
bu arada yeğenim oldu bugun 15 .30 da sabah suni sancı verdiler normal olmamış sezeryana dönmüş 3450 gr doğmuş eşim işe arabayla gitti hastane uzak abim bile görmemiş daha akşamüstü yanına alırlarsa haber verecek artık bi araba bulup gidicem görmeye ama büyük ihtimalle almazlarmış refakatçiden başka devlet hastanelerinde de bu durumdan nefret ediyorum .
sezeryan olmasına üzüldüm ilki normal bunu da öyle istiyordu kısmet olmadı...
sağlıkla kurtuldular ya önemli değil artık
burp sakın ihmal etme bence. doktoruna haber ver. hem ovulasyon hem kanama düşündürücü. inan üzmek için söylemiyorum ama ben de böyle kanamalarla gitmiştim rahim ağzımın yarısı alındı.
çok haklısın hayatım da bulamıyorum. öyle iyi saklamışım ki nereye baksam yoklar. söz bulur bulmaz yazıcam. size de geçmiş olsun kolay gelsin. seninki baya uğraştırıyor belli.
canım ağlama. kıyamam ben sana. korktuğun şeyi düşünme olmasını istediğin şeyi düşün. eşin elini tutacak hiç merak etme. sen ağladıça oğluşun da ağlar annesi. hıçkırmasından anlayabilirsin. lütfen üzülme. yeğenin için de tebrik ederim uzun ömürlü, her daim mutlu olsun inşallah..
kızlar çarşamba günü çift çizgi çıktı ovulasyon testinde hemde ilkinden önce çıktı perşembe çok fazla ağrım oldu hatta ilişkide de ağrım vardı birkere başıma gelmişti ya ağrım var diye acile gitmiştik sadece su vardı yumurtan çatlamış o ağrı yapıyor demişti bende ağrıyı umursamadım ama bugün sabahtan beri kanamam var hemde taze taze birde kan kokuyor resmen rahim ağzı yarasımı var acaba bugünde tekstil moda bölümünün defilesi vardı otelde büütün gün ayaktaydım nedir şimdi bu ya bir bu eksikti bıktım sıkıldım vallaha pet kullandım resmen canlı canlı kanama nedirki bu adetimin 15. günü ne kanaması hadi kahverngiye alışkınım ama böyle kırmızı kırmızı kanama ilk oluyor
şu ovulasyon geçsin 3 gün ilişkisiz smear yaptırayım bari uuuf nasıl sıkıldım anlatamam şu alt takımlardan bir boka yaradıkları yok arıza çıkarıp duruyorlar :2:
canım ne kanaması olabiliriki buu?sendaha yeni regl oldun,bence dediğin gibi git doktora,inşallah hiçbişey yoktur,içim a cıyor okudukça
aman tatlım sakın atlama. inşallah bir sorun yok kalbimizi ferah tutalım. hiç sıkma canını ama temkini de elden bırakma.
alt takımlar benim de çalışmıyor artık galiba. bana da xmı xötü dağıtmışın diyolar saygısız arkadaşlarım :)))
günaydın fıstıklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?