nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adam anasına sızlanacağına
bana yaklaşmaya çalışıyo ama
asla dedim
ben öyle korka korka istemem
14.günde de hız mız kalmaz bizimkilerde zaten yavaşlar:)))))))
bu ay ikimizde sakin sakin adeti beklicez desene
15 gün oldu bizdeler
şükür kurtuluyorum perşembe günü
bugün geçti sayılır yarın ı da atlatıym
sonraaaa
oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi inşallah özlemcim
daha çooooook günler geçer
ve bebeğinin haberini alırız bu ay
bi daha ki ayda da ben
koca göbekleri tokuşturucaz yaaaaaa:))))))))))))))
canım benim gamzeye misafir için birşeyler söylemişsin ve sonrasını kendin bul demişsin ya ona istinaden söyledim:)))
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adam anasına sızlanacağına
bana yaklaşmaya çalışıyo ama
asla dedim
ben öyle korka korka istemem
14.günde de hız mız kalmaz bizimkilerde zaten yavaşlar:)))))))
bu ay ikimizde sakin sakin adeti beklicez desene
15 gün oldu bizdeler
şükür kurtuluyorum perşembe günü
bugün geçti sayılır yarın ı da atlatıym
sonraaaa
oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aşırı derecede canım sıkkın başım yine ağrıyor şu genelgeçok sinirlerimi bozdu...
hadi bakalım sende koz yap işte..
benimkinin umrunda olmaz valla gayet rahat evde anası da olsa ister ama ev müsait..
benim kayınvalide radar gibi sabah işe gitmek için kalkıyor benimki o da kalkıyor uğurlucakmış oğlunu..
bir sabah kalktım duşa girdim gayrı ihtiyarı yani birşey olduğu için değil banyo kapısını açtım ki kapıda kayınvalide bekliyor sabah 7 de..ben bornozla napıyorsun dedim tuvalete gireceğim dedi evde 2 tane tuvalet var siz hesap edin..
sinir oluyorum böyle olunca pek meraklı benimki
bir gecede yazın yatak odası kapısı açık çok sıcak tı
kapıda gece 2de bize bakıyor bir kalkmışım sen napıyorsun diye yalan söylüyor tuvalete gidecekmiş tuvalette alakasız yerde..bende kalktım sinirle kapattım kapıyı..
oh be bende doluymuşum
az kaldı mavicim sabret...
aşırı derecede canım sıkkın başım yine ağrıyor şu genelgeçok sinirlerimi bozdu...
ee aşkitom adet günlerinden alıntı yapmışsın o yüzden hatlar karıştı..
yardım yarım kalmış değil mi onuda kendi bulsun demi ama...))
birde bana sor manyak oldum 3 gündür 1000 tane mail atmışımdır..
cumartesi ayşe aydın doktorlarla randevusu varmış birileri destek olsun bize ya kimsenin dikkate aldığı yok..
mavicn benim drum 14-22. günler arası önemli demişti yani hala çok büyük şansın var...
denizcim malesef bu iş için çok geç.doktor randevum vardı bugün.ben ay sonunda tedaviye başlıyorum ve tek embriyo konulacakmış.cumartesi itibariyle artık bu yönetmelik geçerli oldu dedi doktor.onlarda çok üzgün .engellemeye doktorlar çok çalışmış.hatta erol bey bilim kurulundaymış.ama sadece 35 yaş üstüne 2 embriyo konusunu kabul ettirebilmişler
denizcim malesef bu iş için çok geç.doktor randevum vardı bugün.ben ay sonunda tedaviye başlıyorum ve tek embriyo konulacakmış.cumartesi itibariyle artık bu yönetmelik geçerli oldu dedi doktor.onlarda çok üzgün .engellemeye doktorlar çok çalışmış.hatta erol bey bilim kurulundaymış.ama sadece 35 yaş üstüne 2 embriyo konusunu kabul ettirebilmişler
inanamıyorum ya..
demek irfan tezcanın doktorlardan oluşan dediği kurulda erol beyde varmış öyle mi
bende hangi bu işi bilmez doktorlar diyordum ama demek erol bey çok çaba harcamış şerefsiz bunlar ya artık söylecek sözüm yok yani..
şimdi yine belirsizlik var arkadaşlar sağlık kurulunu aramış
2. denemede ve 3. denemede 2 adet koyulacak diyorlar..
anlamadım kimide ilkinde ve ikincide 1 tane 3. de 2 tane koyulacak diyor..
iyide devlet 2 hak veriyro 3 yapsınlar o zaman..
sen naptın kara verdin mi özel muayenehaneye gidecksin değil mi ege hnm la erol bey aynı yerde çalışıyor değilmi?
kromozom sonuçları geldi mi?
benim maysıta aşılama olacak..
egedeki sayın doktorlarımız böyle karar verdi aşılamayla olurmuş tüpe gerek yokmuş şimdilik...
birde ne olursa olsun 35 yaş üstüde olsa 2 den fazla koyulmayacakmış
birde hemen işleme koymuşlar tabakhaneye yetişecekler sanki..
canım ben onuda sordum.1 ve 2. denemede tek embriyo 3.denemede 2 embriyo konulacakmış 35 yaş altı için.ben ege hanımla devam ediyorum özel olacak herşey malesef canım şifada..ama transferi ve yumurta toplamaı erolda yapabilirmiş ikisi paylaşıyormuş hastaları.birinin işi varsa öbürü yapıyor.kromozom sonuçlarım normal.egenin doktorlarıda iyi bana bazen ege hanım olmayınca gülnaz yada ayşin bakıyordu.biraz bekliyosun ama olsun.sonu güzel olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?