burpum kanamalardan önce darl geliyor sonra hamile kalıyosun doğum yapıyorsun sonrada ah bi kanamalar başlasa diyosun ama sen ihmal etmezsin biliyorum çok yoruldun alt takımlardan ama onlarda olmayınca olmuyor başka sorunlar çıkıyor ben hep derdim kızlar ben erkek olmaya gidecem aranızda para toplayın verin sonra size lazım olur diye ama cadılar vermedi bende kadın olarak kaldım adet sancıları beni öldürüyordu evlen geçer dediler mok geçti sonra doğur geçer dediler bakalım ne olcak bence gene geçmez ben erkek olmaya tekrar mı karar versem sende ol diycemede cüneyit kabul etmez memo beni kabul etmesede olur çokda lülü
kızlar azaldı biraz kanama hatta bayağı hafifledi normal adetim bitsin ben smear yaptırayım
sermest tatil fotoğrafları çok güzel saçsız bebiş çok tatlı oluyor yaaa
sevim allah seni ne yapsın emi delü herzaman beni kopartıyorsun gülmekten demek kızlar para toplayın sonra sizede lazım olur ben erkek olacam ha :)))))))))))
zasacım sen buhafta gitmiyormuydun alanyaya ? Yoksa nazarmı deydirdim vicdan yaparım hağğğğğğğ
mavi ananeler çok fena hep bir şeylere alıştırırlar ablamda ondan şikayetçi :)) ablamda oğlanın göz hapsinde senin gibi odadan çıkmasıyla alarm veriyor velet
bugün gündüz uykularımızı 15 dk ya indirdik
burp sevindim kanamanın gitmesine bence enfeksiyon vardır antibiyotik alıcaksın biticek
semra şimdiden iyi tatiller meleğe selam söyle
ayy canımmm,nasıl zorluklar yaşamış yengende bebeğide.sunni sancı gibisi yokkk,9saat çektim biliyorum,ben en iyisini yaşamış biri olarak tavsiye etmem.neyse sağlıkla gelmiş karaböceğiniz,anneinde gitmesi iyi olmuş,egemen bebek araların yumuşamasına sebebk olsu,uğurlu gelsi,sağlılı yaşasın,deniz kardeşiyle oynasınlar..ooo kimsecikler uğramamış bugun bizde de bi koşuşturmaca
yengem ölümlerden dönmüş sonra haberimiz oldu
suni sancı vermişler bebeğin kalp atışları yavaşlamış ve acilen sezeryana almışlar ve tam anestezi verilmeden bağıra çağıra kesmişler çocuk ölecek diye
bide doktor telşatan düşmüş kafasını çarpmış
yengemin kanı düşmüş yüzü sapsarı
Allaha şükür ikisi de iyi annemde dayanamadı gittik cümbür cemaat hastaneye çıkarmadılar zaten daha
halam gelmiş o da yalnız kalmasın diye yeğenimle aldım eve getirdim annemle bi sorunları yok bizde kalacaklar bu gece
eşim sabaha karşı yolcu bi yanadan çamaşır ütü çanta hazırlık
sağlık olsun böyle tatlı telaşlar olsun
ama bi tatlı kara böcek yavrum sessizdi ağlamadı hiç ama gece ağlamış çok gündüzleri uyuyormuş kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?