Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seviim 2 saati gece mi uyutuyosun yoksa gündüz mü????
biz gündüzleri yarım saati bile zor buluyoruz şimdi iyice gözü açıldı uyumak hiç istemiyo

kızlar bebekleri nasıl uyutuyosunuz ben istanbula gitmeden sallamadan yatağınna koyup gözlerini örtüyodum sonra da titreşimli bi oyuncağı var onu açıyodum uyuyodu
ama orda uyumadı annem ayağında salladı
ve şimdi sallamadan uyumuyo ben de beşiğinde sallıyorum
napıym tek uyusun da sallıym diyorum bi daha mı bebek olacak sanki

kendi kendine oynamayı öğrendi ama ben odadaysam
odadan çıkınca ağlamaya başlıyo
yine bi iş yapamıyorum ama en azından yerde yuvarlanıp oynuyo

şimdi çıkıym bu arada ek gıdayı ciddi ciddi düşünmeye başladım
sütüm az zor yetişiyorum
mama takviyesi yapsam tam olacak günde 1 kere ama mamayı da sevmiyo
doktora gidince sorıym bakıym belki kaşık maması falan takviye ederiz 1-2 kere
öptüm herkesiiiii

sıcak cok sıcak bu ne ki daha beter cehennem sıcagı da olacak ama ben sımdıden dayanamıyorum pöff
klimayı da tahammülün son noktasına kadar acmıycaz ama cocuk da sefil oluyor gıdısı isilik olcak gibi acayip terliyor el kadar bebek su içinde kac kere carsafını deısıyorum gece tek badıyle ama gene de terlıyor napcaz böyle bılmem

bi dolu ütüm var nasıl yapcam bılmem aksama yemek yok dolapta sebzeler curuycek artık yemek yapamamktan bugün barı yemek yapayım artık babası tutsun kızı dıycem ama o da sıcaktan mayısmıs uyudu kaldı kanepede kız da uyumuyor gündüzleri eskisi gibi oyun istior hep ama kucakta da bunalıyor danacım memnun etmek artık cok zor

aksam misafirim vardı kücük bebesi vardı onun da harala gürele ay neyseki cocuk durmadı erken kalktılar cok sevındım valla yalan yok kapalı kapalı cekılmıyor sıcakta mısafır

denizcim aglayıp üzme kendini ben de cok düşündüm bunları ya esim yokken dogum olursa diye ki her atladıgı an ucaga bınıp de yetıscek halde degıl burada ama cok sukur Allah nasip etti sana da edecek kafanda kurup üzme kendni canım benım uzak dur böyle endiselerden hem su an en önemlı olan sey bebegıne saglıkla kavusman gersi inan mühim degil

nursim yeni yuvan hayırlı olsun insallah gönlnce olur hersey bu arada benm kız hep ac zaten yemıyor ama acıktım dıye aglamıyor da öyle ac bırakları falan astık bızım sorun daha baska yani Allah hayırlısını nasip etsin

semracım unuttun herhalde canm benm cadı hıc emmed kı sagıp verıyordum ben sutumu o da azaldı gıttı bı bıberon bıle cıkmıyor artık ılac nıyetıne ne cıkarsa onu alıyor işte

sifa recetem babacıın mı hasta ben yenı okudum gecms olsun canm benm tez sıfalar dılıyorum snava da az kaldı hayrlarla kurtul ınsallah

burpum canım doktora gıt bı bakalm ıns korkutugn gıbı muhim bsy degıldı Allah yardımcın ola herseyn hayrlıı ınsallah

bilgecim callıdan nefret edıyon demek ben blmıyorum oraları ılk uc gun turıstık tarıhı yerlerı gezmek ıcın merkezı bıyerde kalalım dedık orada esımın baglı oldugu bakanlıgın mıafırhanesınde kaldık yatmadan yatmaya gelıyorduk zaten tek dıkkatımı ceken bombos gıden tramvay oldu yazık onca emek para yatırım bınen yokmus zaten tek vagoncuk gıdıp dönuyor cok ılgınc geldı bıze valla:26:

ballı lokmayla melekten ses yok bu aralar gercı melek tatılde sanırım hala

mavişim her ay yenı sorunlar cıkyor Allah yardmcımız olsn
özlem de yok naptı acaba pasamızla elazgıa gıtceklerdı gıttı mı ki

seviiiimm kız dellenme otobusle o kadar saat delırdın mı kız bız aracla gıtmemızle ragmen hasat olduk cocukla dur kalk habıre mola otobste sıcak bı de sefıl olursun sen de o da annene guzelce anlat vallla gıdene kadar felegı sasr mercan hnımın orada da bısy anlamazsn sonra mızırtısından ben bıle bsy anlamadm tatılden kızla ugrasmktan zor valla

elenazım nerelerde nasıl gidiyor oglusla hayat ıyılerdır umarım

bebişim nerelerde acep sıcaktan eridin mi kız en cok senle ben sıkayet ederız yazın sıcaktan:))

ben önceden ağrılı regl nedir bilmezken ilk gelimi oldum bu ay resmen adaya kardeşşşdoğurdum

anammm unutmuşum sermestim yaa doğru ya sen sağıyorsun,ulennn okadar çok emme sorunu yaşadı bebişleriniz,karıştı birbinineee.ama artık mnamalarda çok iyi,olsun,sağlıklıca büyüsünlerde,hem bakzamangeçmiş büyümüşlerde unutmuşuzbile..

kızlar azaldı biraz kanama hatta bayağı hafifledi normal adetim bitsin ben smear yaptırayım

sermest tatil fotoğrafları çok güzel saçsız bebiş çok tatlı oluyor yaaa

sevim allah seni ne yapsın emi delü herzaman beni kopartıyorsun gülmekten demek kızlar para toplayın sonra sizede lazım olur ben erkek olacam ha :)))))))))))

zasacım sen buhafta gitmiyormuydun alanyaya ? Yoksa nazarmı deydirdim vicdan yaparım hağğğğğğğ

mavi ananeler çok fena hep bir şeylere alıştırırlar ablamda ondan şikayetçi :)) ablamda oğlanın göz hapsinde senin gibi odadan çıkmasıyla alarm veriyor velet

yok canım yokknazar ın falan d eğmedi,pazartesi öğleden sonra gidiyoruz,inşallah.çatlayınnnnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugün gündüz uykularımızı 15 dk ya indirdik

burp sevindim kanamanın gitmesine bence enfeksiyon vardır antibiyotik alıcaksın biticek

semra şimdiden iyi tatiller meleğe selam söyle

ooo kimsecikler uğramamış bugun bizde de bi koşuşturmaca
yengem ölümlerden dönmüş sonra haberimiz oldu
suni sancı vermişler bebeğin kalp atışları yavaşlamış ve acilen sezeryana almışlar ve tam anestezi verilmeden bağıra çağıra kesmişler çocuk ölecek diye
bide doktor telşatan düşmüş kafasını çarpmış
yengemin kanı düşmüş yüzü sapsarı
Allaha şükür ikisi de iyi annemde dayanamadı gittik cümbür cemaat hastaneye çıkarmadılar zaten daha

halam gelmiş o da yalnız kalmasın diye yeğenimle aldım eve getirdim annemle bi sorunları yok bizde kalacaklar bu gece
eşim sabaha karşı yolcu bi yanadan çamaşır ütü çanta hazırlık
sağlık olsun böyle tatlı telaşlar olsun
ama bi tatlı kara böcek yavrum sessizdi ağlamadı hiç ama gece ağlamış çok gündüzleri uyuyormuş kerata

geçmiş olsun deniz valla ömür boyu çıkmaz aklında bi, daha bebeğe tövbe eder:))
suni sancı berbat bişi bari onu çekti sonu kolay olsaydı
ama sağ salim doğmuş ya ne güzel
daha dur o bebek ne ağlayacak

bugün oğlum çok akıllı
yine az uyuyo
35 dk
25dk
25dk
25dk
şimdi bakalım ne kadar sürecek
ama oy verdikten sonra arkadaşıma gittim o da hamile yere yorgan serip attık ortaya oynadı durdu ara sıra ilgi çekmek için mızıklıandı ama genel olarak çok iyiydi
ve hani gece tutuyodu da gündüz tutmuyodu ya memeyi bugün nolduysa gündüz de tuttu
sessiz evin en karanlık köşesinde tuttu
arkadaşın evinde de koridorda emzirdim:))))
bundan sonra sadece akşamları sağıcam sanırım tutmaya devam ederse
1.5 -2 saatte bi emecek ama iyi unutmasın memeyi bi de sürtüm bol olsun allahım inşallaaaahhh bütün annelerin bebekleriniz rızkı bol olsun karınları aç kalmasın

efem az daha dayan yavrum 1.5 ay daha iyi kilo al sonrası kolay

ayy canımmm,nasıl zorluklar yaşamış yengende bebeğide.sunni sancı gibisi yokkk,9saat çektim biliyorum,ben en iyisini yaşamış biri olarak tavsiye etmem.neyse sağlıkla gelmiş karaböceğiniz,anneinde gitmesi iyi olmuş,egemen bebek araların yumuşamasına sebebk olsu,uğurlu gelsi,sağlılı yaşasın,deniz kardeşiyle oynasınlar..

mavimaşşallahefeye daha nasıl uyusun annesiiii,maşşallahh...

bak sana ne dedim,geçicibir durum,emmeye devam edicek diye,sabrın sonu selamet,sabrettin yine devam ediyoo emmeye.inşallah nasıl bıraktırıcam diye düşündüğün günleride görürüsün.

bugün çooooooooooooooooooooooooooook yoruldmstüdyoçekimiiz vardı,çoookkkk feciyizz,biraz dinlenip,çanta hazırlıcam..

az öncemeleğimle konuştuk,yılbaşına bizdelerrrrrrrrrrrrrr..yeşimcim haberin olaaaaaaaaaaaaa!!

kızlar,1 hafta sonra görüşene kadar hepinizsağlıklı,mutlu huzurlu kalın,bebeklerime iyi bakın,kendinize iyibakın.öpüyoruzzz hoşçakalınn..

semra iyi mi?????bu kadar uyku gerçekten
2 satte bi yatırıyorum ama sallamadan uyumuyo o zaman 2 saat 15 dk falan bekletirsem kendi uyuyo pişpişlayınca
ama kısa kısa
arkadaşlarım da benim bebeğim 6 ayına kadar emer uyurdu diyolar
akşamda 9 30 da yatıyo 7-7.30 arası uyanıyo 2-3 bazen de 4 kere emmeye kalkıyo
bence uykusu çok az hadi gece uykusu yine iyi iyi emdiği zaman uzun uzun uyuyo ama gündüz tilki gibi
inşallah istanbul a tayinimiz çıkar yoksa nasıl bırakırım bakıcıya şimdiden sardı telaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…