Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim kanamanın azalmasına inşallah bir şey yoktur rahat edersin.

çallı kavşağında araba kullanmaktan nefret ediyorum yoksa çallıyla sorunum yok canım :))) valla ben kızı 2 kat giydirip açtım klimayı yoksa eriyeceğiz. sıcak asıl burada ya (( bu arada dengesizlik de devam ediyor akşamüstü yine yağmur yağdı bugün.

keşke bu sorua kızımı şöyle uyuttum böyle uyuttum gibi cevaplar verebilseydim ama hiç uyutamadım (( özellikle gündüz uykusunu ((

ben de çıkıyorum o zaman bilgecim iyi geceler sana kızını öp yerime
yıkadım yatırdım paşamı ııııhhhhhhhh diye keyfinden inleyerek uyudu sallamadan

bebeğiniz dünyaya hoşgeldi :))) ALLAH SAĞLIK MUTLULUK VERSİN. YENGEN DE CABUCAK TOPARLANSIN İNŞALLAH.
seninki asla böyle olmasın sakin sakin kavuş oğluna inşallah. sağlıkla, eşinle :))

Son düzenleme:
ben de çıkıyorum o zaman bilgecim iyi geceler sana kızını öp yerime
yıkadım yatırdım paşamı ııııhhhhhhhh diye keyfinden inleyerek uyudu sallamadan

teşekkür ederim. o bu gece babaannesinde kaldı yarın öperim. zor ayrıldık kızımla ama (( oğluşun da keyfinden tüm gece uyusun inşallah annesi. küçük ayaklarından öpüyorum.

mavicim sen uyumuyo diyosun ama efe beycim gayet güzel uyuyor....bizimki gece 1 gibi uyuyo sabah 6-6.30 gibi kalkıyo bide arada uyanıyo yani ama önceden hiç uyumuyodu buna da şükür diyorum ben....valla bizdede aynı sorun vardı annem ve kayınvalidem sağolsun dönüşümlü gelip bakacaklar....

denizcim hala olmuşsun gözün aydın canım... yengende baya acı çekmiş çok geçmiş olsun ama çok tatlı bi yeğenin var....eşine de allah doğumda yanınızda olmayı nasip etsin canım....

hooooff nasıl yorgunum anlatamam kac saattir ütüyle bogusuyorum scak biyandan ütü biyandan geberdim
arada git gel yemek hazırla kızı yedirmeye cabala vesaire dermanım kalmadı zati uykusuzum
bi bakayım dedim ne var ne yok buralarda

semra hayırl yolculuklar güzel tatiller olsun insallah
mavisim efeye kocaman masallah ins emecek de uyuyacak da annesi
bilgecim ben pek bilmiyorum anltayayı ama ileride oraya yerlesme ıhtımalımız olunca merak ediyorum ondan sordum sana da neresi nasıl bileyim :) ben de klimayı acıcam ama sımdılık sabrımı zorluyorum gerci gene beterinden beterinden iyi bu sene eski yazlara oranlarsak bu sıcaga da sukredebilirim yanı en azından nem o kadar asırı olmadı henüz ama klimayı acarsam ben de öyle kt kat gıydırcem kuzuyu artık napiim
brpcum kanaman gecmıs gıtmıs olsun canım ıns muhım bısey yoktur
nursimcim demek artık sen de sıcakla boguscan soguk memlekettn sonra nasıl zor gelır smdı sana kıyamam
denizcim yegeniniz hayırlı uzun ömürlü olsun insallah yengene de gecmıs olsun canm zor olmus ama sonu guzel olmus masallah
özlem herhalde kynvaldesınde kı gırmıyor batuyla yolculuk nasıl gectı acep
melekcim tatilde oh safası olsun
şifa rectem calısıyor harıl harıl bebing nerelerde o da gırmıyor bu ara
seviiim nerde demıyommmm mercan cadsıyla ugrasıyor cünkü
elenaz da yok bal da huuu boslamayın buraları noluyoz yaz geldı daagılmayın hemen bakiim

Son düzenleme:
selamlarrr

denizicm allah analı babalı buyutsun canım masallah yegenine
az kaldı sanada canım ne guzel yakıstı sana haamilelik.

ada nın 3 resmi vardı faccede bayıldım vallaaaa

sermestim en cok ikimiz sikayet ediyorduk zama iki gundur yagmur yagdı epey serinledik iyi oldu valla
keske butun yaz böyle gecse

çok teşekkür ederim kızlar dilekleriniz için
ilki normal doğum oldu ve çok rahat olmuştu bu zor oldu tabi baya çekmiş garibim sonu güzel oldu Allah korudu
annem çok üzüldü gelmeyecekti ama dayanamadı tabi
babaanne olarak görevini yaptı hediyesi yaptı
abimde utandı tabi elini öptü falan
neyse düzelir herşey

sağlıkları yerinde olsun da
feci yorgunum gece eşimi uğurlucam sabah erken kalkıcam yarında işlerim var
çok yoruluyorum artık
Allah beni de sağ salim ve eşim yanımdayken kurtarsın inşallah

burada da yagdı bugün akşm üzeri oh dedik biz de en azından geceleri serin olsa diymi

sen ferah tut içini hersey yolunda gdecek canm inşllh

bu kadar olur ben de taktım fişe ısınmasını bekliyorum ütünün şu anda. 2 sepet de bende var. saunayla kilo vermekten daha etkili şu sıralar :))) antalya'da lara ve konyaaltı çok güzel ama ben konyaaltındayım 2 yıldır burayı daha çok sevdik. trafik bile farklı. lara'da çok yoğun biraz istanbul havası var ve fiyatlar bile fark ediyor. kuaför fiyatı, poğaça fiyatı bile hatta. benim tavsiyem konyaaltında konumlanmanız olacaktır. biz henüz ev almadık doğalgaz gelecek deniyor gelsin bakalım öyle alacağız inşallah. bıktım püf püf hava üfleyen şeylerle ısınmaya çalışmaktan ((((

ölümcül sıcaklar buraya da daha gelmedi ama buna rağmen biz çalıştırıyoruz klimayı çünkü nem burada %80 oranında çocuk dahil hepimiz sucuğuz ((

ben seni çok özledim bebing ((
biliyor musun bugun doktorumu çarşıda billboardlarda kocaman kocaman görmemle şok oldum çünkü hastaneden ayrılmış bilmediğimiz, yeni açılan bir hastaneye transfer olmuş. yeni hastane Akdeniz Şifa Hastanesi ve evime ters bir yerde (( doktoru da değiştirmek istemiyorum ama hatırlarsan bana 3 ay izinlisin kendiniz deneyin ırt vırt demişti şimdi biz de şüpheye düştük acaba transfer olması sözkonusuydu da attı mı başından diye (((
sana yazayım dedim sen ne düşünüyorsun bu konuda????????????

mavicim tabikideee çok iyiyiiiii maşşaalah efeciğeeee.

bebingim evet bugün stüdyo çekimimiz vardı,çok yoruldukkk

Evden çıkmadan bir selam çakayım dedim.

Denizcim eşin gitmiştir Allah kavuştursun canım, hayırlısıyla dönsün. Bugün kendini çok yorma koca göbüşlüm :)))

Bebing sen de girersen sorumu okursun bana yazarsın diye düşünüyorum. öpüyorum canım.

herkese sevgiler, akşama görüşürüz.

denizcim yengene çok geçmiş oslun canım bebişiniz de güle güle sağlıkla büyüsün
sen kolaycacık doğurursun inşallah
annenin de gittiği iyi olmuş

uykum var bi saat uyku görmedim gece
kuzu tatiden beri erken uyuyor bu güzel görünse de işn iç yüzü baska
cünkğ yemedigi icin zilli ben sabaha dek ayakta ne ara ne kadar yerse dıye uyuyamıyorum yanı en azından ücten önce yatamıyorum cunku gün icinde en büyük yediği ögün gece uykusunda oluyor
tam ben yatıyorum bu sefer o baslıyor deli gibi tepinmeye besikte ayaklarını vuruyor uyanmıyor ama uyutmuyor da sürekli cırpınıyor uykusunu almıs oluyor herhalde baslıyor tepişmeye dörtte kalk beste kalk altıda kalk yedıde kalk sonra daha uyumuyor agu mugu oyun derdinde bu gece hıc uyutmadı actı gözleri yemeye de yemedı anamızı aglattı esım de perşan oldu uykusuz gitti işe ben zaten dün ütüden ölmüştüm dehset yorgunum simdi de yedirme savasları devam kafayı yediriyor ama kendi yemiyor off artık gücüm dermanım kalmadı ya bişeyi düzelse baska biseyi cıkıyor simdiden kök söktürüyor kuzucum

iznim bitmşti rapor alıyorduk tanıdık doktordan artık o da haklı olarka yan cızmeye basladı kendi acısından uygun olmadgını bellı etmıs son dört gün daha istedik verecek insallah ama bundan sonra sap gibi ortada kaldım işin kötüsü ilk raporlar istdan alındıgından devamı da oradan olmak zorunda cunku buradan alırsam raporları izne cevırtmem lazım o da cok zor iş off ya mıllet nasıl kolayca halleder bu işleri anlamam bundan sonra yeni dönemde de yüzüm kalmadı adama daha ben nerden nasıl rapor alcam ya

mal müdürü müdürümüze de ayrı bı uyuz oldum sınav görevi vermeyin diye o kadar rica ettik öküze tammam falan demişti gecen aradım hık mık etti bugün gene aradım dıyor bir iki görev olur ona da sevk al rapor al artık nerden alayım ya sevkı ben bıdolu hoca var görev acıgı yok illa vercekler farz sankı keyfıme ıstıyorum offf neymıs mud yardımcısı ayarlıyormus onları e sen onun amırı degılmısın daha ona söz gecıremıosan ben ne dıım sana

off cinnetin doruklarındayım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…