Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hastanedeydik kızlar efe nin kAkasında 1-2 damla kadar kan gibi bişi vardı kırmızı
kandır heralde dedik doktora gittik
tahlil istedi ama daha kaka yapmadı huysuzluğu falan yok ateş yok kusma yok
ama o neydi ki sabah çok kaka yapmıştı zorladı desem kakası çok sulu zorlanmaz
neyse daha bugün kaka yapmaz yarın ortaya çıkar inşallah mikrobik bişi değildir
sabahtan beri açtı tutmadı memeyi ben de sağmadım hastaneden gelince emdi uyudu daha doğrusu sızdı

kızlaaaarrrrr sevinçten ağlıyorum benimle birlikte efe de korktu o da ağlıyo

tayinler açıklanmış kızlar istanbul a gidiyoruz boncuğumun şansına
ananesi bakacak çok mutluyum çooooooook çok çok çok
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
kaç gündür içimde bi sevinç var deyip duruyodum
burdan bi hobarey gelecek diye tahmin etmiştim
o da yakın zamanda gelir inşallahhhhh
istanbul tayfası bekleyin beniiiiii
gidelim yerleşelim görüşelim mutlakaaaaaa
çoooooookkk mutluyum çoooooooooookkkkkkkkk

selam kızlar
zasacım iyi tatiller tatlım dönünce araşalım buluşalım :)) bizimde tatil günümüz her geçen gün daha öteleniyor kociş başıma birde yüksek lisans çıkarttı sınavlar temmuz 5 gibi falan bitecek dolayısıyla tatil tarihimizde ötelendi benim çalıştığım okuldada yetenek sınavları var gerçi ben görevli değilim ama her an görev verilebilir ne yapacağız bilmiyorum önce 2 haftalık bir tatil yapayım sonra 2 haftam daha artıyor
melek yılbaşında kaç günlüğüne gelecek bizim amerika planı var gerçi daha çok var yılbaşına

mavi o kaki önemli birşey değildir inşallah sakın endişe etme aslında bir dahaki kakiden parça ayır doktora götür kötü birşey değildir inşallah meyve falan vermişmiydin domates falan

sermest iş hayatı kolay değil diğer öğretim elemanları söylenir sana yazmasalar mecbur kalmışlardır en azından idare ederiz diyorlar ya söylemeseler kesin geleceksin deseler ne yapardın bence hiiiç dert etme

tuanayın annesinden ve kayınvalidesinden haber varmı bu koşturmacada bir baksada hamile kalsa ahhhhhhhhhh ahh

deniz gerçekten allah korumuş yengeni çok sıkıntılar çekmişler neler gelmiş başlarına ama sonu güzel olmuş inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın kocişinde yanında olur bu arada allah kavuştursun

özlemim nerede batucuk yaramazlıkmı yapıyor giremiyor öslemiim

hanaaa kapı çalduuuuu

bilge kızın çok tatlıymış bende antalyayı çok sevmem bildiğin büyükşehir yani bana tatildeymişim hissini vermez niyeyse

sevim cadısı adam tut kaynananın köydeki ağaçlarını kestir sonrada oradaki komşusundan telefon gelsin bak soluğu nasıl köyde alıyor

mavi ilk kutlayan ben olayım buradan çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun istanbulda nerede olacaksın kocişinede tayin varmı

zaten kocişin tayini çıktı burpcum:))))
sadece il belli ama avrupa yakası olacak ki annemlere yakın olalım ki efe ye baksın:))))
bu hafta bizim de il dışı tayinlerimiz başlıcak ama benim çıkmaz öğretmenler doğudan kaçmak için hep istanbul yazıyo
ben anca eş durumundan giderim
o da ağustos ya da eylül de sanırım ya da temmuz yani bilmiyorum ne zaman ama gidiyoruz çok şükür:)))
kısmetiyle geldi yavrum
gözüm arkada kalmıcak inşallah

mavicim hayırlı olsun canım tayininiz efe adına çok sevindim emin ellerde büyüycek yavrun....umarım kokulacak bişey yoktur canım...

selam herkese

güzel haberler var çok sevindim mavicim efe nin şansına hayırlısı olsun sizin için

nursimcim size de yeni yeriniz hayırlı olsun inşallah mutlu mesut tamamlarsınız görevinizi

semra sana da iyi tatiller meleğe selamımızı iletirsin zaten

bilgecim çok sağol canım eşimi gece uğurladım inşallah hafta sonlarına cumaları da ekleyip kaçmaya çalışacak yorulacak git gel ama ayrı kalmaktan iyidir
avatar resmindeki kızınsa bayıldım maşallah çok tatlı :))

burpcum seninde eşininde işleri yoğun demek hepsi bitince güzel bi tatil yaparsınız bize tatil bu sene deniz beyle:))

gulimustan haber var mı hiç girmez oldu artık

özlemcim yola çıktı mı bi haber etti mi ben mi kaçırdım

elanazım çok sağol annemin gitmesi iyi oldu kesinlikle,
darısı senin başına benden sonra sıra sana geliyor:))

sermestim senin kuzu uyusa da dikiyor seni gece uyumasa da annesi bu kadar sıkma kendini ,sğlığı kilo alımı da iyi maşallah herşey yolunda..
okul işini de bi hal yoluna sokarsın inşallah

Son düzenleme:
bizim kuzu da maşallah emsin uyusun
bugun gittim yine evlerindeler artık Allahım göznünü açamıyor annesini cuk cuk emsin yatıralım uyusun ablası da kucağından indirmek istemiyor oyuncak yaptı kendine
maşallah inşallah böyle devam eder de üzmez annesini gece de emmiş uyumuş hep
bakalım bizim sıpa nasıl olacak

sağol denizcim
bebekler ilk zamanlar hep öyle oluyo
efe de öyleydi ilk 20 gün:)))
ben de babasına benzedi ne kadar sakin demiştim
20.günden sonra gösterdi bana benzediğini

bilge ben de çok beğendim efemin kız versiyonu miray hanımı Allah sağlık ve kardeş versin ona ikiz:)))))

ay kızlar çok yoruldum yaaaa
emmedi bugün doktor sağma bırak aç kalsın mecbur emer emmeyi biliyo dedi
ama içim gitti ağladıs sızladı emmedi
bu defa ben çileden çıktım,böyle de psikolojimiz bozulacak
doktor bikaçgün zorlar amA İleri vadede kazançlı çıkarsın sağarsan sütün çekilir dedi
gerekirse kilo kaybetsin önemli değil bırakmasın emmeyi dedi
ama böyle de psikolojimiz bozulacak o ağladı ben ağladım zorla memeye dayayıp bağırttım son uyuyacak zaman azcık emdi azcık ta sabahtan süt kalmıştı dolapta onu verdim uyudu
karanlıkta emmek istiyo
oooofffff yaaaaa
iyiki tayin çıkmış kim uğraşırdı annemden başka
bu arada daha ananemizin haberi yok almanya da tel yok:)))
ev, ararlarsa kardeşim sölicek

gözün aydın canım ne güzel en azından senin icin bişeyler yoluna giriyor daim olsun insallah

canım gayet iyi biliyorum kolay olmadgını da sen mevzuyu anlamamısın sanırım ben zaten bir dönemdir ögrenci okutmuyorum dolayısıyla olacak sınavlarda benım fiilen bi işe yararlılıgım söz konusu degil artı mecbur kalma durumları yok on dokuz tane brans ögretmenı var benm branstan bır de bunlar ek para oldugundan mıllet havada karada atlar bana görev yazsın dıye bır eksık yazıldı mı kıyamet kopar yanı öyle bir magdurıyet durumları yok idare eden de yok ayrıca öyle bısey demedıler işin aslı hicbsey demıyorlar olur ya da olmaz dıye son ana dek sonra da kem küm idare eetmiyor bana rapor alırsın nolcak ayagı yapıyor rapor hakkımın az oldugunu baska ılde oldgumu bıle bıle benm orada olmamn onlara faydası yok bi manası da yok sırf uyuzluk ezıyet olsun agızlarının ıcıne düşseydim yandas olsaydım baskaları gibi işim görülürdü ya neyse el kadar bebeyle illa ki dert ediyorsun cünkü sırf o üc tane dıye azımsanan görev yüzünden kalkcaz yollara düşcez cocugun zaten düzeni yok beslenme sorunumuz almıs gitmiş orada hepten tarumar olcaz silbastan dolayısıyla benm icin gayet dert yani durum malesef

maasalah canm ınallah denizcim üzmeyecek annesini dua et bol bol

canım o pskoljıyı en ıyı ben bılırım bırak zorla emer dıye dıye cocugu benden benı cocuktan sogutcaklardı resmen sonuc ne emdı mı hayır
sımdı memeyı görunce suratını bir ekşitmesi var küfür etse bu kadar koymaz yani benm cektigim pskolojik eziyet onun hissettikleri cabası
anneyle bebek arasnda en güzel en vermli yasanması gerekn beslenme anları bzım ıcı hep kavga kıyamet eziyet emme dönemlerinden kurtulduk derken smdı baska bir cinsini yasıyoum kafayı sıyırdım yeminle cocuk da benden farklı degıldır kesin
Allah kolaylık versın ne dyeyım

ne şanslıyım diymi ben
puanımla atandım dıye bana es durumu tayını bilmem ne yok
khk ile atansaydm hepsi vardı ama
bunu birileri daha önce cıkıp acıklasaydı da keske biz de yararlansaydık olmayan haklarımızdan
sinirlerm cok bozuk cok bu essek sansı benı bırakmamaktta ısrarlı
öff sokaklara cıkıp cıglık cıglıga bagırsam atamam bugün icimdeki öfkeyi

kızlar giremedim eşimin memleketine geldik bugün kırkımız çıktı mevlüdümüz vardı, burada girme ihtimelim çok az mmerak etmeyin öpüldünüz....

İyi geceler yavru kuşlar,nasılsınız bakalım???Herkesin iyi olmasını umut ediyorum...Denisim,halaların en güzeli,hayırlı uğurlu olsun yeğeniniz cnm,şimdi sıra en güzel anne olmakta hayırlısıyla...
Mavicim,gözünüzaydın,efeciğim İstanbulu pek beğendi anlaşılan,bak hemen uğurlu geldi size,gidiyorsunuz,herşey istediğiniz gibi olur inşallah...
Sermestim,yorulgan,mücadeleci,asla pes etmek istemeyen dostum benim....Ama kuzucuk senden daha bir inatçı ve mücadeleci çıktı naberrrrrNeyse şekercim,böyle böyle büyüyecek meleğimiz,Allah başka dert,keder vermesin..
Zasacığım,demek tatile çıktınız,hem de Meleğimle birlikte.İçinize sinsin inşallah,bizim yerimizede eğlenin,tadını çıkarın...
Burpum,başınız sağolsun tatlım,Allah başka acı göstermesin,yoğunluğun hat safhada demek,eee iyi bir tatili hakkettiniz siz,bir de anne olmayı

Öslemim demek,kırkınız çıktı,babanenin yanındasınız,maşallah.Zaman ne çabuk geçiyor,kırk yaşlarını görün inşallah...
Sevimim,mercan seni çok yoruyor anlaşılan,ben giremiyorum ama sen de girmiyorsun anlaşılan...Artık bizi zopalayanda yok
Bebingim,güzel kuşum,dibe battıysan ki,battın,yukarı çıkman an meselesidir...Umudunun peşinden git,sen tedaviye başlarken ne kadar pozitiftin ve sonuçta pozitifti,sonu iyi devam etmemiş olabilir ama o sondu,bunu tüm kalbimle hissediyorum...Bence artık anne olmanın vakti geldi,tek yapman,üzerindeki,o sana yapışmış,kapkara,ağır kokulu elbiseyi çıkarıp atman,inan ki sadece bunu yapman gerekiyor,yolun sonu aydınlık birtanem...

Bilgecim,kızına bayıldım,Allah nazarlardan saklasın,tam bir cimcimeBence erkek kardeşinin gelmesi an meselesidir,demedi demeeeeee

Gulsercim,zor günler geçiriyorsun farkındayım,ama inan ki,hepimiz anne olduğumuzda unutacağız bu günleri,çünkü hiçbirşey sonsuza kadar sürüp gitmiyor,bir kırılma noktası yaşanıyor hep,tez zamanda olamnı diliyorum...

Elanazım,oğluşun hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...Erkek sayısı fazlalaştı galiba,denge kuruluyor.benden bir kız,burptan ve bebingimden erkek,gulserden ve melekten de bir kız bekliyorum,bilgeciğimi söylemiştim,onun da oğluşu olacak...

Sınava az kaldı,kardeşimler geldi 6 gün önce,yeğenimle tam bir aşk yaşıyoruz,16 aylık,sapsarı,ama açık sarı,yemyeşil gözler,tam bir kuzu ve bana bayılıyor,ben de ona.Hala olmak çok güzelmiş....Ama benim dersle ilgili tüm konsantrasyonum bozuldu tabi...Kayınvalidem daha iyi,annemde bir iyi,bir kötü,ama bunada şükür....Allahım dermansız dertlerden korusun...<Ben uyumaya gidiyorum,yarın sabah erkenden dershane var...Hoşçakalın yavru kuşlar...

Bilgecim,kızına bayıldım,Allah nazarlardan saklasın,tam bir cimcimeBence erkek kardeşinin gelmesi an meselesidir,demedi demeeeeee

çok teşekkür ederim. kızımı merak ediyordunuz ben de son resimlerinden budum koydum. sen ikinciye kız demiştin daha önce fikir mi değişti :))) hayırlısı olsun hiç önemli değil cinsiyet ama gelmeye niyeti olan var mı ondan şüpheliyim :)))

canım hayırlı uğurlu olsun. insan kendinden sonra en çok annesine güveniyor. oğlun maşallah hep böyle şanslı olsun ömrü boyunca. tebrik ederim.

çok teşekkür ederiz beğenmenize çok sevindim cadımı :))) sevim sermest bakın bu da kök söktüren cinsi ama şimdi hiç belli olmuyor değil mi??geceleri hiç uyumadan, ara ara molalarda kestirilen uykularla geçen 4 yıl sonunda + 1,5 normal yıl ve sonuc bu :))))

ya valla haklısın bi de antalya gelişmiş değil. turizm daha da gelişebilir aslında burada ama ne bileyim yerlisi seracılığı tercih ediyor, oteller de yolma derdinde. ben pek sevmiyorum evim burada diye özlüyorum başka bir yere gittiğimde o kadar. bu sene daha kalabalıklaştı sanki. istanbul kadar olamayız tabii ama :)))

hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin canım. kızım evet. cadoloz kızım. dün babaanneden aldık nasıl özlemiş gelip gidip öpüyor beni. akşam yemeğini güzel yedi üzmedi. her gün sevdiği bir şey yapma yoluna gidicem artık. "bu var bunu yiyeceksin" inatlaşması sonuç vermedi evdeki herkes depresyona girdi .duruma el koymam lazım :))) mavinin sevim ve sermestin el kadar bebelerinin mis gibi memeyle dertleri ne onu da anlamadım ama bu çocuk besleme doyurma işi çooook zor (( inşallah seninki cukur cukur somurur :)))) memelerin pörsüse de için rahat olur :))))

haydeeee ikiz mi?????doğal ikiz zor canım ama hayırlısı olsun bi 5 yıl da onlar uykumu alırlar artık :)))) acı biraz bana merhamet et :))))tek bebeğe de razıyım ama kısmet bekliyorum bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…