kızlaaaarrrrr sevinçten ağlıyorum benimle birlikte efe de korktu o da ağlıyo
tayinler açıklanmış kızlar istanbul a gidiyoruz boncuğumun şansına
ananesi bakacak çok mutluyum çooooooook çok çok çok
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
kaç gündür içimde bi sevinç var deyip duruyodum
burdan bi hobarey gelecek diye tahmin etmiştim
o da yakın zamanda gelir inşallahhhhh
istanbul tayfası bekleyin beniiiiii
gidelim yerleşelim görüşelim mutlakaaaaaa
çoooooookkk mutluyum çoooooooooookkkkkkkkk
sermest iş hayatı kolay değil diğer öğretim elemanları söylenir sana yazmasalar mecbur kalmışlardır en azından idare ederiz diyorlar ya söylemeseler kesin geleceksin deseler ne yapardın bence hiiiç dert etme
bizim kuzu da maşallah emsin uyusun
bugun gittim yine evlerindeler artık Allahım göznünü açamıyor annesini cuk cuk emsin yatıralım uyusun ablası da kucağından indirmek istemiyor oyuncak yaptı kendine
maşallah inşallah böyle devam eder de üzmez annesini gece de emmiş uyumuş hep
bakalım bizim sıpa nasıl olacak
ay kızlar çok yoruldum yaaaa
emmedi bugün doktor sağma bırak aç kalsın mecbur emer emmeyi biliyo dedi
ama içim gitti ağladıs sızladı emmedi
bu defa ben çileden çıktım,böyle de psikolojimiz bozulacak
doktor bikaçgün zorlar amA İleri vadede kazançlı çıkarsın sağarsan sütün çekilir dedi
gerekirse kilo kaybetsin önemli değil bırakmasın emmeyi dedi
ama böyle de psikolojimiz bozulacak o ağladı ben ağladım zorla memeye dayayıp bağırttım son uyuyacak zaman azcık emdi azcık ta sabahtan süt kalmıştı dolapta onu verdim uyudu
karanlıkta emmek istiyo
oooofffff yaaaaa
iyiki tayin çıkmış kim uğraşırdı annemden başka
bu arada daha ananemizin haberi yok almanya da tel yok:)))
ev, ararlarsa kardeşim sölicek
Bilgecim,kızına bayıldım,Allah nazarlardan saklasın,tam bir cimcimeBence erkek kardeşinin gelmesi an meselesidir,demedi demeeeeee
kızlaaaarrrrr sevinçten ağlıyorum benimle birlikte efe de korktu o da ağlıyo
tayinler açıklanmış kızlar istanbul a gidiyoruz boncuğumun şansına
ananesi bakacak çok mutluyum çooooooook çok çok çok
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
kaç gündür içimde bi sevinç var deyip duruyodum
burdan bi hobarey gelecek diye tahmin etmiştim
o da yakın zamanda gelir inşallahhhhh
istanbul tayfası bekleyin beniiiiii
gidelim yerleşelim görüşelim mutlakaaaaaa
çoooooookkk mutluyum çoooooooooookkkkkkkkk
selam kızlar
zasacım iyi tatiller tatlım dönünce araşalım buluşalım :)) bizimde tatil günümüz her geçen gün daha öteleniyor kociş başıma birde yüksek lisans çıkarttı sınavlar temmuz 5 gibi falan bitecek dolayısıyla tatil tarihimizde ötelendi benim çalıştığım okuldada yetenek sınavları var gerçi ben görevli değilim ama her an görev verilebilir ne yapacağız bilmiyorum önce 2 haftalık bir tatil yapayım sonra 2 haftam daha artıyor
melek yılbaşında kaç günlüğüne gelecek bizim amerika planı var gerçi daha çok var yılbaşına
mavi o kaki önemli birşey değildir inşallah sakın endişe etme aslında bir dahaki kakiden parça ayır doktora götür kötü birşey değildir inşallah meyve falan vermişmiydin domates falan
sermest iş hayatı kolay değil diğer öğretim elemanları söylenir sana yazmasalar mecbur kalmışlardır en azından idare ederiz diyorlar ya söylemeseler kesin geleceksin deseler ne yapardın bence hiiiç dert etme
tuanayın annesinden ve kayınvalidesinden haber varmı bu koşturmacada bir baksada hamile kalsa ahhhhhhhhhh ahh
deniz gerçekten allah korumuş yengeni çok sıkıntılar çekmişler neler gelmiş başlarına ama sonu güzel olmuş inşallah sen böyle şeyler yaşamazsın kocişinde yanında olur bu arada allah kavuştursun
özlemim nerede batucuk yaramazlıkmı yapıyor giremiyor öslemiim
hanaaa kapı çalduuuuu
bilge kızın çok tatlıymışbende antalyayı çok sevmem bildiğin büyükşehir yani bana tatildeymişim hissini vermez niyeyse
sevim cadısı adam tut kaynananın köydeki ağaçlarını kestir sonrada oradaki komşusundan telefon gelsin bak soluğu nasıl köyde alıyor
selam herkese
güzel haberler var çok sevindim mavicim efe nin şansına hayırlısı olsun sizin için
nursimcim size de yeni yeriniz hayırlı olsun inşallah mutlu mesut tamamlarsınız görevinizi
semra sana da iyi tatiller meleğe selamımızı iletirsin zaten
bilgecim çok sağol canım eşimi gece uğurladım inşallah hafta sonlarına cumaları da ekleyip kaçmaya çalışacak yorulacak git gel ama ayrı kalmaktan iyidir
avatar resmindeki kızınsa bayıldım maşallah çok tatlı :))
burpcum seninde eşininde işleri yoğun demek hepsi bitince güzel bi tatil yaparsınız bize tatil bu sene deniz beyle:))
gulimustan haber var mı hiç girmez oldu artık
özlemcim yola çıktı mı bi haber etti mi ben mi kaçırdım
elanazım çok sağol annemin gitmesi iyi oldu kesinlikle,
darısı senin başına benden sonra sıra sana geliyor:))
sermestim senin kuzu uyusa da dikiyor seni gece uyumasa da annesi bu kadar sıkma kendini ,sğlığı kilo alımı da iyi maşallah herşey yolunda..
okul işini de bi hal yoluna sokarsın inşallah
sağol denizcim
bebekler ilk zamanlar hep öyle oluyo
efe de öyleydi ilk 20 gün:)))
ben de babasına benzedi ne kadar sakin demiştim
20.günden sonra gösterdi bana benzediğini
bilge ben de çok beğendim efemin kız versiyonu miray hanımı Allah sağlık ve kardeş versin ona ikiz:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?